Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς του είδους μας στην Ευρώπη. Έχουμε περίπου 5.000 υπαλλήλους που εργάζονται σε περισσότερες από 20 θέσεις που παρέχουν εκπαίδευση και τις δεξιότητες σε πάνω από 80.000 μαθητές και 3.000 εργοδότες σε όλη τη Βρετανία.

Η ποιότητα είναι ο αριθμός μας ένα προτεραιότητα και έχουμε δεσμευτεί για ένα μεγάλο πρόγραμμα βελτίωσης της ποιότητας για την υποστήριξη όλων των μαθητών και των εργοδοτών μας και να παρέχουν τη βάση για τις ευκαιρίες ανάπτυξης που καθορίζονται στο Στρατηγικό Σχέδιο μας.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο μαθητής θα πρέπει να είναι στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Είμαστε δεσμευμένοι για τη βελτίωση της ζωής, της απασχολησιμότητας και την οικονομική κατάσταση όλων των ατόμων, δίνοντάς τους πρόσβαση στις καλύτερες ευκαιρίες κατάρτισης, της εκπαίδευσης και της απασχόλησης, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε ως στόχο να συμβάλει στην τοπική και την εθνική οικονομική ανάπτυξη.

Είμαστε ήδη σημαντική αύξηση των μαθητειών μας προσφέρουν και την ανάπτυξη της μαθητείας υψηλότερο επίπεδο, το οποίο θα παρέχει ένα ζωτικής σημασίας έργο που βασίζεται εξέλιξη της διαδρομής σε υψηλότερα επίπεδα σπουδών για απασχολούμενων εκπαιδευομένων.

Προσφέρουμε προγράμματα για ανέργους και όχι εκείνους στον τομέα της εκπαίδευσης, απασχόλησης ή κατάρτισης (ΝΕΕΤ), και μέσω της απονομής εγκαταλείπουν το σχολείο θα παρέχει οικονομική στήριξη για ορισμένους νέους. Προγράμματα δεξιοτήτων προτεραιότητα μας διασφαλίζουν ότι οι μαθητές επιτυγχάνουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να προχωρήσουν στην απασχόληση.

Συνεργαζόμαστε με τις μικρές επιχειρήσεις και μεγάλες διεθνείς εταιρίες για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εργαζομένων τους για τη βελτίωση της επιχειρηματικής απόδοσης και της παραγωγικότητας. Μπορούμε επίσης να λειτουργήσει σε στενή συνεργασία με την απονομή και τα καταστατικά όργανα, τα πανεπιστήμια και τους εταίρους της πόλης στο Μάντσεστερ και σε εθνικό επίπεδο.

Αυξανόμενη προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και πτυχίο μας υποστηρίξουν περαιτέρω την άποψή μας ότι η πρόσβαση στην κατάρτιση και την εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, πρέπει να είναι διαθέσιμα σε όλους, ανεξάρτητα από το υπόβαθρο. Επιπλέον, έχουμε ένα εθνικό προφίλ στην επαγγελματική εκπαίδευση και τα προσόντα σύμφωνα με MOL μάρκας μας.

Σε εθνικό επίπεδο, θα είναι επίσης ο ηγέτης της αγοράς στην εκμάθηση δράστη. Θα διδάξει και να εκπαιδεύσει τους παραβάτες στις φυλακές και τους νέους θεσμούς δράστη σε πολλές περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μεγέθους μας προσφέρει πολύτιμα οφέλη για τους μαθητές και τους εργοδότες μας, όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, τους πόρους, το εύρος του προγράμματος σπουδών που προσφέρουμε και ευκαιρίες εξέλιξης. Ωστόσο, προσφέρουμε περισσότερο από το μέγεθος και το πεδίο εφαρμογής, τους προσφέρουμε μια αίσθηση ότι ανήκουν σε μια οργάνωση που ενδιαφέρεται με πάθος για την αποστολή της, τις αξίες της και το λαό της.

Οι ανάγκες του μαθητή είναι το επίκεντρο της Η Manchester College. Εμείς παρέχουμε την αριστεία στην εκπαίδευση και την κατάρτιση για τους κατοίκους του Μάντσεστερ και πέρα. Προσφέρουμε μια άνευ προηγουμένου σειρά μαθημάτων, με σαφείς επιλογές και κατευθύνσεις για όλους τους μαθητές μας.

Η Manchester College βασίζεται σε πολλές περιοχές σε όλη την Μάντσεστερ. Έχουμε πανεπιστημιουπόλεις στο βόρειο, νότιο και το κέντρο της πόλης. Κάθε περιοχή έχει τη δική του εξειδικευμένη, κοπή εγκαταστάσεις άκρη και ένα φιλικό, υποστηρικτικό περιβάλλον.

Το Κολλέγιο βρίσκεται σε ιδανική θέση για να προσφέρει ένα τεράστιο φάσμα των ευκαιριών για τους μαθητές όλων των ηλικιών.

Το Κολέγιο κατέχει Investors in People (IIP) η διαπίστευση Silver. Investors in People είναι ένα πλαίσιο για τη βελτίωση των επιχειρήσεων μέσω των ανθρώπων.

Η αποστολή μας

Για τη βελτίωση της ζωής και της οικονομικής επιτυχίας μέσω της μάθησης και των δεξιοτήτων.

Οράματά μας

  • Περαιτέρω Εκπαίδευση: «Η ηγετική κολέγιο για την εξέλιξη και την απασχολησιμότητα». - Ανώτατη Εκπαίδευση: «Ένας κορυφαίος πάροχος των ευέλικτων, προσιτή, σταδιοδρομία-σχετικές, πανεπιστημιακή εκπαίδευση». - Δράστη Μάθησης: «Ο ηγέτης και πρωτοπόρος του Ηνωμένου Βασιλείου στη μάθηση δράστη, των δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας.» - Μαθητεία και κατάρτιση Εργοδότης: «Ένας κορυφαίος πάροχος των περιφερειακών και εθνικών κατάρτιση του εργοδότη». - MOL: «Ο ηγέτης του Ηνωμένου Βασιλείου στην ευέλικτη παροχή των επαγγελματικών προσόντων».

Οι αξίες μας

Ως οργανισμός, μοιραζόμαστε ένα κοινό σύνολο αξιών σε όλη ό, τι κάνουμε. Αυτά βοηθούν να καθορίζουν ποιοι είμαστε και το πώς συμπεριφερόμαστε.

  • Ακεραιότητα - Θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, αξιόπιστοι και ανοιχτή. - Μία ομάδα - Συνεργαζόμαστε, να σέβονται ο ένας τον άλλο και να συμβάλει στην ομάδα τους στόχους. - Πάντα βελτίωση - Θα είναι προνοητική, καινοτομούμε και να πάρετε την ιδιοκτησία. - Μπορεί να κάνει - Θα είναι θετική, ανοιχτή, ευέλικτη και δυναμική. - Βιώσιμη - Παίρνουμε μια μακροπρόθεσμη προοπτική, περιβαλλοντικά, οικονομικά και κοινωνικά.

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

The Manchester College

Οι κύριοι στόχοι του μαθήματος είναι να αναπτύξουν τις γνώσεις και την κατανόηση της οικονομικής διαχείρισης και τις λογιστικές πρακτικές, να είναι σε θέση να εφαρμόζουν ... [+]

Τι είναι το Οικονομικών και Λογιστικής BSc (Hons) Επικυρωμένη από το Πανεπιστήμιο του Salford πορεία περίπου;

Αν σας ενδιαφέρει στον τομέα της λογιστικής και οικονομικών, και έχουν ως στόχο να κάνουν καριέρα σε αυτό τον τομέα, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι το μάθημα για σας. Οι κύριοι στόχοι του μαθήματος είναι να αναπτύξουν τις γνώσεις και την κατανόηση της οικονομικής διαχείρισης και τις λογιστικές πρακτικές, να είναι σε θέση να εφαρμόζουν αυτές τις δεξιότητες σε διαφορετικές επιχειρήσεις και τη διαχείριση πλαίσια, και για αυτές τις αξιολογικές δεξιότητες για να είναι συνεπείς με τις ανάγκες των εργοδοτών και του επαγγέλματος. Το μάθημα αυτό δίνει επίσης απαλλαγές από τις ACCA προσόντα χαρτιά F1-F9 για την επιτυχή αποφοίτων. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Manchester College

Το μάθημα αυτό είναι ένα πτυχίο top-up σχεδιαστεί για να εισαγάγει τα άτομα για τις επιχειρήσεις των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ψηφιακή και δημιουργικές βιομηχανίες. ... [+]

Τι είναι η Creative Media Management BSc (Hons) Επικυρωμένη από το Πανεπιστήμιο του Salford πορεία για;

Το μάθημα αυτό είναι ένα πτυχίο top-up σχεδιαστεί για να εισαγάγει τα άτομα για τις επιχειρήσεις των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ψηφιακή και δημιουργικές βιομηχανίες. Αναπτύσσει επιχειρήσεων και επιχειρηματικών δεξιοτήτων και παρέχει τις γνώσεις που χρειάζονται για να κάνουν το άλμα από τη δημιουργική φοιτητής στο δημιουργικό επαγγελματία. Απευθύνεται σε όσους θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους δημιουργική επιχείρηση ή να υποβάλουν αίτηση για διευθυντικές θέσεις σε οργανισμούς με μια δημιουργική εστίαση. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Manchester College

Οι κύριοι στόχοι του μαθήματος είναι να παρέχει μια έμφαση στη διαχείριση στο πλαίσιο της λειτουργίας της εμπορίας, και να προετοιμάσει τους μαθητές για μια μεγάλη ποικιλ ... [+]

Τι είναι το Μάρκετινγκ BSc πορεία για;

Το μάθημα αυτό είναι κατάλληλο για φοιτητές που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε ένα διαχειριστικό ρόλο μέσα σε ένα περιβάλλον μάρκετινγκ. Οι κύριοι στόχοι του μαθήματος είναι να παρέχει μια έμφαση στη διαχείριση στο πλαίσιο της λειτουργίας της εμπορίας, και να προετοιμάσει τους μαθητές για μια μεγάλη ποικιλία από διευθυντικές σταδιοδρομία μέσα σε ένα περιβάλλον μάρκετινγκ. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Manchester College

Οι κύριοι στόχοι του προγράμματος είναι να αναπτύξει μια βαθύτερη γνώση και κατανόηση των αρχών του μάρκετινγκ της μόδας μέσα σε ένα διεθνές πλαίσιο και να επιτρέπουν στα ... [+]

Ποια είναι η πορεία International Marketing Fashion περίπου;

Αυτό είναι ένα μάθημα επιχείρηση που εστιάζει στην βιομηχανία της μόδας. Οι κύριοι στόχοι του προγράμματος είναι να αναπτύξει μια βαθύτερη γνώση και κατανόηση των αρχών του μάρκετινγκ της μόδας μέσα σε ένα διεθνές πλαίσιο και να επιτρέπουν στα άτομα να εφαρμόσουν τις αρχές της παραγωγής της μόδας μέσα σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον μάρκετινγκ. Το μάθημα εξισορροπεί τις δύο πρακτικές των επιχειρήσεων και τη διαχείριση των δεξιοτήτων με την ακαδημαϊκή αναλυτική αυστηρότητα. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Manchester College

Αυτό το μάθημα παρέχει μια ιδανική διαδρομή για όποιον θέλει να ακολουθήσει μια καριέρα στην Πληροφορική, Πληροφορική και συναφείς τομείς. ... [+]

Τι είναι το Business Computing με IT (Top Up) Επικυρώθηκε από το Πανεπιστήμιο του Salford φυσικά για;

Για να αποκτήσει ένα πτυχίο σε Business Computing με IT, οι μαθητές θα αναλάβουν 120 μονάδες. Αυτό θα πρέπει να αποτελείται από 60 μονάδες των βασικών ενοτήτων στην πληροφορική και την έρευνα, 20 πόντοι από ενότητες ειδικός και ένα ειδικό πρόγραμμα 40 πιστώσεων.

Το έργο ειδικός σας επιτρέπει να εδραιώσει προηγούμενη μάθηση σας και να αναπτύξουν τις ιδέες και υλικά σε μια κρίσιμη και αναλυτικό τρόπο. Το έργο ειδικός θα αποδείξουν την ικανότητά σας να αναλάβει ένα σημαντικό κομμάτι του έργου. Επίσης, θα είναι πολύτιμη ως βιτρίνα για τις ικανότητές σας και επαγγελματικών δεξιοτήτων, και παρέχουν μια καλή προετοιμασία για μεταπτυχιακές σπουδές. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Manchester College

στ σας ενδιαφέρει σε ένα διαχειριστικό ρόλο μέσα σε ένα περιβάλλον ανθρώπινο δυναμικό, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι το μάθημα για σας. Οι κύριοι στόχοι του μαθήματος εί ... [+]

Τι είναι το Business και Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Ανάπτυξης BSc (Hons) Επικυρωμένη από το Πανεπιστήμιο του Salford πορεία περίπου;

Αν σας ενδιαφέρει σε ένα διαχειριστικό ρόλο μέσα σε ένα περιβάλλον ανθρώπινο δυναμικό, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι το μάθημα για σας. Οι κύριοι στόχοι του μαθήματος είναι να παρέχει μια έμφαση στη διαχείριση στο πλαίσιο της λειτουργίας του ανθρώπινου δυναμικού, και να προετοιμάσει τους μαθητές για μια μεγάλη ποικιλία από διευθυντικές σταδιοδρομία μέσα σε ένα περιβάλλον ανθρώπινο δυναμικό. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Manchester College

Οι κύριοι στόχοι του μαθήματος είναι να αναπτύξουν τις γνώσεις και την κατανόηση των οικονομικών πρακτικών διαχείρισης και λογιστικής, και να είναι σε θέση να εφαρμόζουν ... [+]

Τι είναι το Financial Management BSc (Hons) Επικυρωμένη από το Πανεπιστήμιο του Salford πορεία περίπου;

Αν σας ενδιαφέρει σε ένα διαχειριστικό ρόλο, με έμφαση στη χρηματοδότηση, τότε αυτό θα μπορούσε να είναι το μάθημα για σας. Οι κύριοι στόχοι του μαθήματος είναι να αναπτύξουν τις γνώσεις και την κατανόηση των οικονομικών πρακτικών διαχείρισης και λογιστικής, και να είναι σε θέση να εφαρμόζουν αυτές τις δεξιότητες σε διαφορετικές επιχειρήσεις και τη διαχείριση πλαίσια. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Manchester College

Ο BSc (Hons) στην Τραπεζική Πρακτική και Διαχείρισης μελετάται μέσα από μια σειρά από βασικά, υποχρεωτικά και επιλογής ενότητες, για να σας δώσει ουσιαστική κατανόηση του ... [+]

Τι είναι η τραπεζική πρακτική και Διαχείρισης φυσικά για;

Ο BSc (Hons) στην Τραπεζική Πρακτική και Διαχείρισης συνδέεται με τα πολλά χρόνια εμπειρίας στην κατοχή του IFS University College στην εκπαίδευση των επαγγελματιών του τραπεζικού μας και την κατανόηση του τραπεζικού και του χρηματοπιστωτικού κλάδου. Το πρόγραμμα καλύπτει την απαραίτητη κατανόηση που απαιτούνται για μια επιτυχημένη καριέρα στον τραπεζικό τομέα και τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες διαχείρισης. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Τεχνών (BA)

The Manchester College

Το μάθημα αυτό παρέχει τα άτομα με την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν την επαγγελματική και δημιουργική πρακτική τους στο πλαίσιο δημιουργικών και ψηφιακή σχε ... [+]

Τι είναι η Creative Media και φυσικά Οπτική Επικοινωνία σχετικά;

Ολοένα και περισσότερο, οι βιομηχανίες των μέσων ενημέρωσης απαιτητικούς επαγγελματίες που μπορούν να λειτουργήσουν ως διεπιστημονική εμπειρογνώμονες, ακόμη και αν ειδικεύονται σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Το μάθημα αυτό παρέχει τα άτομα με την ευκαιρία να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν την επαγγελματική και δημιουργική πρακτική τους στο πλαίσιο δημιουργικών και ψηφιακή σχεδίαση και παραγωγή μέσων. Οι μαθητές θα βασιστεί σε προηγούμενες εργασίες και το σχεδιασμό εμπειρία τους. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Manchester College

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το βαθμό ίδρυμα, ή μια παρόμοια πορεία στο make-up, την ευκαιρία να λάβει το ... [+]

Ποιο είναι το Make-up Artistry & Εφέ (Ειδικά Εφέ οδού και της μόδας και της οδού Media) για την πορεία;

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρουν στους φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς το βαθμό ίδρυμα, ή μια παρόμοια πορεία στο make-up, την ευκαιρία να λάβει το βραβείο του πτυχίο.

Το μάθημα αποτελείται από μια σειρά από βασικές ενότητες έχουν σχεδιαστεί για να επεκτείνει περαιτέρω βασικές δεξιότητες, τα χαρακτηριστικά και να προωθήσει την τεχνική ικανότητα στην τέχνη του make-up μετασχηματισμού. Οι ενότητες αυτές συμπληρώνονται περαιτέρω από μονάδες της μόδας και ειδικός των μέσων ενημέρωσης. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αύγουστος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Manchester College

Ο στόχος του βαθμού είναι να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτούνται για ένα ευρύ φάσμα της σταδιοδρομίας εντός των οργανι ... [+]

Ποια είναι η πορεία Δημόσιας Υπηρεσίας και την Κοινωνική Δικαιοσύνη περίπου;

Ο στόχος του βαθμού είναι να εξοπλίσει τους φοιτητές με τις δεξιότητες, τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτούνται για ένα ευρύ φάσμα της σταδιοδρομίας εντός των οργανισμών του δημόσιου τομέα. Το μάθημα επικεντρώνεται στην πρακτική βάση την εργασία των δεξιοτήτων και γνώσεων, καθώς και ακαδημαϊκών και επαγγελματικών δεξιοτήτων οι οποίες ήταν ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Manchester College

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές για το έργο στο θέατρο και τις σχετικές με τη μεσολάβηση βιομηχανίες της τηλεόρασης, του κινηματογράφο ... [+]

Τι είναι ο Αναπληρωτής για φυσικά ζωντανά και προεγγεγραμμένων μέσων σχετικά;

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές για το έργο στο θέατρο και τις σχετικές με τη μεσολάβηση βιομηχανίες της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και του ραδιοφώνου απόδοσης. Το μάθημα θα επιτρέψει στους μαθητές να βιώσουν μια σειρά από κλάδους συναφείς με τη σημερινή ηθοποιό και τον επαγγελματικό κλάδο. Το κολέγιο έχει δύο θέατρα, δύο χώρους απόδοση και εξωτερική, καλύπτονται, αμφιθέατρο, όλες οι αίθουσες που χρησιμοποιούνται για τις παραγωγές των φοιτητών και υποστηρίζονται από την επαγγελματική τεχνική ομάδα. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Manchester College

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές για την εργασία στο σύγχρονο μουσικό θέατρο και συναφείς βιομηχανίες. ... [+]

Τι είναι το Μουσικό Θέατρο πορεία περίπου;

Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές για την εργασία στο σύγχρονο μουσικό θέατρο και συναφείς βιομηχανίες. Οι μαθητές προσφέρονται πολλές ευκαιρίες, να εξερευνήσουν, να αναπτύξουν και να τελειοποιήσουν τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για μια πιθανή καριέρα στην απόδοση, συμπεριλαμβανομένης της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, των εργασιών των συνόδων και καμπαρέ. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
The Manchester College

Σχεδιασμένο για να βοηθήσει την είσοδο, καθώς και την εξέλιξη της, μέσα σε μια σειρά της σταδιοδρομίας, παρέχει στους φοιτητές με εκτεταμένες δεξιότητες και γνώσεις σε βα ... [+]

Τι είναι το Sports Coaching και Σχολικού Αθλητισμού πορεία περίπου;

Εάν έχετε ένα πραγματικό πάθος για τον αθλητισμό και θέλουν να αποκτήσουν και να βελτιώσουν τις δεξιότητες σπορ προπόνηση, ειδικά μέσα σε αθλητικά προπόνηση και σχολικό αθλητισμό, τότε η κορυφή μέχρι ένα πλήρες πτυχίο είναι το πρόγραμμα για εσάς. Σχεδιασμένο για να βοηθήσει την είσοδο, καθώς και την εξέλιξη της, μέσα σε μια σειρά της σταδιοδρομίας, παρέχει στους φοιτητές με εκτεταμένες δεξιότητες και γνώσεις σε βασικούς τομείς του αθλητισμού προπόνηση και το σχολικό αθλητισμό. Είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να εργαστούν με την κοινότητα αθλητικά σωματεία, σχολεία, Εθνικά Όργανα Διοίκησης και διαχειρίζεται το αθλητικό προπόνηση των επιχειρήσεων που βασίζονται. ... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Manchester
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά