The Manchester College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είμαστε ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς του είδους μας στην Ευρώπη. Έχουμε περίπου 5.000 υπαλλήλους που εργάζονται σε περισσότερες από 20 θέσεις που παρέχουν εκπαίδευση και τις δεξιότητες σε πάνω από 80.000 μαθητές και 3.000 εργοδότες σε όλη τη Βρετανία.

Η ποιότητα είναι ο αριθμός μας ένα προτεραιότητα και έχουμε δεσμευτεί για ένα μεγάλο πρόγραμμα βελτίωσης της ποιότητας για την υποστήριξη όλων των μαθητών και των εργοδοτών μας και να παρέχουν τη βάση για τις ευκαιρίες ανάπτυξης που καθορίζονται στο Στρατηγικό Σχέδιο μας.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο μαθητής θα πρέπει να είναι στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Είμαστε δεσμευμένοι για τη βελτίωση της ζωής, της απασχολησιμότητας και την οικονομική κατάσταση όλων των ατόμων, δίνοντάς τους πρόσβαση στις καλύτερες ευκαιρίες κατάρτισης, της εκπαίδευσης και της απασχόλησης, ανεξάρτητα από το υπόβαθρό τους. Με αυτόν τον τρόπο έχουμε ως στόχο να συμβάλει στην τοπική και την εθνική οικονομική ανάπτυξη.

Είμαστε ήδη σημαντική αύξηση των μαθητειών μας προσφέρουν και την ανάπτυξη της μαθητείας υψηλότερο επίπεδο, το οποίο θα παρέχει ένα ζωτικής σημασίας έργο που βασίζεται εξέλιξη της διαδρομής σε υψηλότερα επίπεδα σπουδών για απασχολούμενων εκπαιδευομένων.

Προσφέρουμε προγράμματα για ανέργους και όχι εκείνους στον τομέα της εκπαίδευσης, απασχόλησης ή κατάρτισης (ΝΕΕΤ), και μέσω της απονομής εγκαταλείπουν το σχολείο θα παρέχει οικονομική στήριξη για ορισμένους νέους. Προγράμματα δεξιοτήτων προτεραιότητα μας διασφαλίζουν ότι οι μαθητές επιτυγχάνουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να προχωρήσουν στην απασχόληση.

Συνεργαζόμαστε με τις μικρές επιχειρήσεις και μεγάλες διεθνείς εταιρίες για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εργαζομένων τους για τη βελτίωση της επιχειρηματικής απόδοσης και της παραγωγικότητας. Μπορούμε επίσης να λειτουργήσει σε στενή συνεργασία με την απονομή και τα καταστατικά όργανα, τα πανεπιστήμια και τους εταίρους της πόλης στο Μάντσεστερ και σε εθνικό επίπεδο.

Αυξανόμενη προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και πτυχίο μας υποστηρίξουν περαιτέρω την άποψή μας ότι η πρόσβαση στην κατάρτιση και την εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, πρέπει να είναι διαθέσιμα σε όλους, ανεξάρτητα από το υπόβαθρο. Επιπλέον, έχουμε ένα εθνικό προφίλ στην επαγγελματική εκπαίδευση και τα προσόντα σύμφωνα με MOL μάρκας μας.

Σε εθνικό επίπεδο, θα είναι επίσης ο ηγέτης της αγοράς στην εκμάθηση δράστη. Θα διδάξει και να εκπαιδεύσει τους παραβάτες στις φυλακές και τους νέους θεσμούς δράστη σε πολλές περιοχές του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μεγέθους μας προσφέρει πολύτιμα οφέλη για τους μαθητές και τους εργοδότες μας, όσον αφορά τις εγκαταστάσεις, τους πόρους, το εύρος του προγράμματος σπουδών που προσφέρουμε και ευκαιρίες εξέλιξης. Ωστόσο, προσφέρουμε περισσότερο από το μέγεθος και το πεδίο εφαρμογής, τους προσφέρουμε μια αίσθηση ότι ανήκουν σε μια οργάνωση που ενδιαφέρεται με πάθος για την αποστολή της, τις αξίες της και το λαό της.

Οι ανάγκες του μαθητή είναι το επίκεντρο της Η Manchester College. Εμείς παρέχουμε την αριστεία στην εκπαίδευση και την κατάρτιση για τους κατοίκους του Μάντσεστερ και πέρα. Προσφέρουμε μια άνευ προηγουμένου σειρά μαθημάτων, με σαφείς επιλογές και κατευθύνσεις για όλους τους μαθητές μας.

Η Manchester College βασίζεται σε πολλές περιοχές σε όλη την Μάντσεστερ. Έχουμε πανεπιστημιουπόλεις στο βόρειο, νότιο και το κέντρο της πόλης. Κάθε περιοχή έχει τη δική του εξειδικευμένη, κοπή εγκαταστάσεις άκρη και ένα φιλικό, υποστηρικτικό περιβάλλον.

Το Κολλέγιο βρίσκεται σε ιδανική θέση για να προσφέρει ένα τεράστιο φάσμα των ευκαιριών για τους μαθητές όλων των ηλικιών.

Το Κολέγιο κατέχει Investors in People (IIP) η διαπίστευση Silver. Investors in People είναι ένα πλαίσιο για τη βελτίωση των επιχειρήσεων μέσω των ανθρώπων.

Η αποστολή μας

Για τη βελτίωση της ζωής και της οικονομικής επιτυχίας μέσω της μάθησης και των δεξιοτήτων.

Οράματά μας

  • Περαιτέρω Εκπαίδευση: «Η ηγετική κολέγιο για την εξέλιξη και την απασχολησιμότητα». - Ανώτατη Εκπαίδευση: «Ένας κορυφαίος πάροχος των ευέλικτων, προσιτή, σταδιοδρομία-σχετικές, πανεπιστημιακή εκπαίδευση». - Δράστη Μάθησης: «Ο ηγέτης και πρωτοπόρος του Ηνωμένου Βασιλείου στη μάθηση δράστη, των δεξιοτήτων και της απασχολησιμότητας.» - Μαθητεία και κατάρτιση Εργοδότης: «Ένας κορυφαίος πάροχος των περιφερειακών και εθνικών κατάρτιση του εργοδότη». - MOL: «Ο ηγέτης του Ηνωμένου Βασιλείου στην ευέλικτη παροχή των επαγγελματικών προσόντων».

Οι αξίες μας

Ως οργανισμός, μοιραζόμαστε ένα κοινό σύνολο αξιών σε όλη ό, τι κάνουμε. Αυτά βοηθούν να καθορίζουν ποιοι είμαστε και το πώς συμπεριφερόμαστε.

  • Ακεραιότητα - Θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, αξιόπιστοι και ανοιχτή. - Μία ομάδα - Συνεργαζόμαστε, να σέβονται ο ένας τον άλλο και να συμβάλει στην ομάδα τους στόχους. - Πάντα βελτίωση - Θα είναι προνοητική, καινοτομούμε και να πάρετε την ιδιοκτησία. - Μπορεί να κάνει - Θα είναι θετική, ανοιχτή, ευέλικτη και δυναμική. - Βιώσιμη - Παίρνουμε μια μακροπρόθεσμη προοπτική, περιβαλλοντικά, οικονομικά και κοινωνικά.

Τοποθεσίες

Manchester

Address
The Manchester College
Ashton Old Road
Openshaw

M11 2WH Manchester, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Πτυχίο Επιστημών (BSc)
Πτυχίο Τεχνών (BA)
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη