Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κεντρική Σχολή Κινηματογράφου ιδρύθηκε το 2008 για να προσφέρει πολύ προσωπική και πρακτική διδασκαλία από τους επαγγελματίες που εργάζονται.

Κεντρική Σχολή Κινηματογράφου παραδίδει σχετική, πρακτική εκπαίδευση σε ένα υποστηρικτικό, συνεργατικό και δημιουργικό περιβάλλον. Μικρό και φιλικό, το σχολείο παρέχει συνεχή πρόσβαση σε καθηγητές και έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά των φοιτητών-εξοπλισμός κάθε σχολείο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το σχολείο είναι ένας εταίρος του Ιδρύματος Bertha, μια φιλανθρωπική οργάνωση που πρωταθλητές μορφές ακτιβισμού που θα επιφέρουν την αλλαγή. Σύμφωνα με τους στόχους του ιδρύματος, Κεντρική Σχολή Κινηματογράφου στοχεύει να γαλουχήσει το ταλέντο και να υποστηρίξει τη δημιουργία περιεχομένου που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα στον κόσμο μας, η οποία είναι ο λόγος που έχουμε εισαγάγει νέα μαθήματα Μ.Α. στο ντοκιμαντέρ κοινωνικό αντίκτυπο και σκηνοθεσία μυθοπλασίας.

Όλα καθηγητές μας εργάζονται επαγγελματίες της κινηματογραφικής βιομηχανίας και περιλαμβάνουν εκείνους στην πρώτη γραμμή των νέων και αναδυόμενων τεχνολογιών.

Ένα από τα βασικά διδάγματα στο σχολείο ταινία είναι ότι ενώ η τεχνική επάρκεια στον κινηματογράφο είναι απαραίτητο, αυτό δεν μπορεί να συμμετάσχει και να διασκεδάσει ένα κοινό χωρίς μια πραγματική έμφαση στην ιστορία.

Θέλουμε να αναπτύξουμε στους φοιτητές με μια διεξοδική και ισχυρή ανατίμηση του αρχικού, οπτικής αφήγησης - μελετώντας μια διαδικασία «γενιά ιδέα» για να προκαλέσουν νέες και καινοτόμες προσεγγίσεις στην αφήγηση.

Το σχολείο δέχεται ένα μέγιστο των εκατό φοιτητές σε όλα τα προγράμματα κάθε χρόνο, προκειμένου να διατηρηθεί το μέγεθος των τάξεων οικείο και φιλικό, για να εξασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή αλληλεπίδραση με τους δασκάλους, και να δώσει μεγάλη πρόσβαση σε όλο τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις μας.

Κεντρική Σχολή Κινηματογράφου έχει υποστεί μια εκπαιδευτική επίσκεψη παρακολούθησης εποπτεία από τον Οργανισμό Διασφάλισης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (QAA) και έχουν λάβει την τελική της έκθεση, η οποία είναι διαθέσιμη σε πλήρη διεύθυνση: www.qaa.ac.uk/reviews-and-reports/provider ; UKPRN = 10024024.

Η επίσκεψη παρακολούθησης προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα: Η ομάδα παρακολούθησης QAA έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η Κεντρική Σχολή Κινηματογράφου έχει κάνει αξιοσημείωτη πρόοδο στην εφαρμογή του σχεδίου δράσης από την κριτική για την Εκπαιδευτική Εποπτείας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Central Film School

Αυτό το μάθημα πτυχίο Honours που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στη ζήτηση για τα προγράμματα που ΒΑ προετοιμάσει τους αποφοίτους για την απασχόληση, παρέχοντας σας ... [+]

Αυτό το μάθημα πτυχίο Honours που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στη ζήτηση για τα προγράμματα που ΒΑ προετοιμάσει τους αποφοίτους για την απασχόληση, παρέχοντας σας με τα σύνολα ικανότητας που απαιτούνται από τους εργοδότες στους κλάδους της οθόνης. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι στην επαγγελματική πρακτική και την προετοιμασία για την απασχόληση.

Το μάθημα προσφέρει μια πολύ μεγαλύτερη ποσότητα πρακτική διδασκαλία από το πρότυπο πτυχιακές σπουδές σκηνοθεσίας. Οι μαθητές μαθαίνουν να εργαστούν από κοινού προς την κατεύθυνση των επαγγελματικών προτύπων μέσω του μοντέλου πορεία που βλέπει διάλεξη, σεμινάριο και εργαστήριο κατάρτισης που ακολουθείται από την πρακτική εφαρμογή της μάθησης στο σύνολο.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Central Film School

Σενάριο πτυχίο Honours είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα γραφής fast track που παρέχει την ευκαιρία να μάθουν την τέχνη και την τέχνη της σεναρίου με επιταχυνόμενο ρυθμό. ... [+]

Σενάριο πτυχίο Honours είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα γραφής fast track που παρέχει την ευκαιρία να μάθουν την τέχνη και την τέχνη της σεναρίου με επιταχυνόμενο ρυθμό.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διετούς φοιτητές βαθμό γίνεται η διδασκαλία των εμπειρογνωμόνων από την εργασία των σεναριογράφων, τη βιομηχανία και επίσης να δείτε το έργο που έχουν γράψει είναι πρόβες και πυροβόλησε.

Μετά την ανάπτυξη των δεξιοτήτων σεναρίου σας δουλεύοντας σε ασκήσεις, σκηνές και ταινίες μικρού μήκους, φοιτητές τότε πάμε για να επικεντρωθεί στην συγγραφή μεγάλου μήκους ταινίες για τις οποίες λαμβάνουν επαγγελματική υποστήριξη της ανάπτυξης σεναρίου πριν από τη ρίψη σε αποκλειστικές συναντήσεις με το Ηνωμένο Βασίλειο λογοτεχνικοί πράκτορες.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο London
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

BA Show Reel

We Play War

Central Film School London - The Birds Fly South For The Winter - 35mm Alexa Workshop

Central Film School London - Iwo Jima (16mm Film Workshop)

Central Film School London - Patch Film

Central Film School London - Noose

Industry Filmmaking Diploma - Graduation Film Promo - 2014

Central Film School London 2014