Bucks New University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το παρελθόν μας

Bucks New University ιδρύθηκε αρχικά το 1891 ως Σχολή Επιστημών και Τέχνης. Στη συνέχεια, η Σχολή προσέφερε βραδινά μαθήματα στους ανθρώπους της περιοχής - και αρχικά χρηματοδοτήθηκε με φόρο στη μπύρα και τα οινοπνευματώδη ποτά!

Τον 20ό αιώνα, η Σχολή άρχισε να αναπτύσσει ισχυρούς δεσμούς με τις τοπικές τεχνικές όπως η κατασκευή επίπλων και η καμπίνα. Ήταν η αρχή της μακράς συνεργασίας μας με τον σχεδιασμό και την κατασκευή επίπλων.

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Σχολή επεκτάθηκε και έγινε γνωστή ως High Wycombe College of Art and Technology. Το High Wycombe έγινε κέντρο για τη βιομηχανία κατασκευής επίπλων και οι εκτιμήσεις λένε ότι το 80% περίπου των ξύλινων καρεκλών του έθνους έγιναν στην πόλη κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960.

Το 1999 απονεμήθηκε το καθεστώς του Πανεπιστημιακού Κολλεγίου από την κυβέρνηση και έγινε γνωστός ως Πανεπιστημιακό Κολλέγιο Buckinghamshire Chilterns. Μόνο το 2007 άλλαξαμε αυτό το όνομα στο όνομα του Buckinghamshire New University.

Μια περίοδος ανάπτυξης

Μέχρι τη δεκαετία του 2000, το Πανεπιστήμιο είχε χωριστεί σε διάφορες τοποθεσίες. Το 2009 εδραιώσαμε, δημιουργώντας τρεις πανεπιστημιουπόλεις, με τις βασικές εγκαταστάσεις στο High Wycombe Campus. Τα αργά noughties είδε πολλά έργα ανάπτυξης καθώς η πανεπιστημιούπολη επεκτάθηκε και το καινοτόμο κτίριο Gateway άνοιξε. Αυτό το προηγμένο ολοκληρωμένο μαθησιακό συγκρότημα ήταν μπροστά από το χρόνο του και κέρδισε ένα βραβείο RIBA το 2010.

Σήμερα παρέχουμε εκπαίδευση για πάνω από 125 χρόνια και καλωσορίζουμε περίπου 9.000 μαθητές το χρόνο στις πανεπιστημιουπόλεις μας.

Μερικοί διάσημοι αποφοίτοι

  • Noel Fielding - Ο Noel είναι ένας γνωστός κωμικός και πρωταγωνίστησε στο The Mighty Boosh. Τώρα θα τον βρείτε στο Channel 4's The Great British Bake Off. Ο Noel σπούδασε Γραφιστική και Διαφήμιση ενώ ήταν εδώ.
  • Naomi Riches - Η Naomi είναι ένας προσαρμοστικός αγωνιστής που κέρδισε χάλκινο μετάλλιο στα καλοκαιρινά Παραολυμπιακά του 2008 και χρυσό στα θερινά Παραολυμπιακά του 2012. Πολύ κατάλληλο, ίσως, καθώς σπούδασε σχεδιασμένη μεταλλοτεχνία
  • Chloe Rogers - Η Chloe είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες χόκεϋ της χώρας και κέρδισε ένα χάλκινο μετάλλιο στο Λονδίνο 2012. Έχει παίξει για την Αγγλία και τη Μεγάλη Βρετανία ένα απίστευτο 162 φορές.

Το παρόν μας

Σήμερα, το Bucks έχει τρεις μεγάλες πανεπιστημιουπόλεις, το High Wycombe, το Uxbridge και το Aylesbury. Το High Wycombe είναι το σημείο όπου βρίσκονται τα περισσότερα από τα μαθήματα μας. Η πανεπιστημιούπολη Uxbridge φιλοξενεί το ευρύ φάσμα των μαθημάτων νοσηλευτικής και υγειονομικής περίθαλψης, ενώ το Πανεπιστημιούπολη Aylesbury Vale προσφέρει πλήθος μαθημάτων που προσανατολίζονται προς σταδιοδρομία και επαγγελματικά προγράμματα.

Τα τελευταία δέκα χρόνια περίπου, επενδύσαμε πάνω από 100 εκατομμύρια λίρες στερλίνες στις εγκαταστάσεις μας για να βεβαιωθούμε ότι ανταποκρίνονται στις ανάγκες του προσωπικού και των μαθητών μας. Η πύλη, το ναυαρχικό κτίριό μας, είναι ένα υπερσύγχρονο συγκρότημα που φιλοξενεί στούντιο παραγωγής πολυμέσων, βιβλιοθήκη, αθλητικές εγκαταστάσεις και ένα γυμναστήριο κάτω από την ίδια στέγη. Η πύλη ήταν ένας τόσο καινοτόμος χώρος και έτσι θαυμάζονταν ότι κέρδισε το πολυπόθητο βραβείο RIBA το 2010.

Το 2016 ανοίξαμε το Κέντρο Ανθρώπινης Απόδοσης, Άσκησης και Ευεξίας σε πολλά εκατομμύρια λίρες, το οποίο είναι ένας φάρος για κορυφαία αθλήματα και άσκηση. Το κέντρο διαθέτει πίστα τριών λωρίδων με τεχνολογία 3D καταγραφής κινήσεων, μαζί με μια αθλητική βλάβη και κλινική φυσικοθεραπείας. Έχει ήδη γίνει ένας κόμβος για τον αθλητισμό και την περιποίηση στην περιοχή.

Επίσης, πρόσφατα επικαιροποιήσαμε τη νότια πτέρυγα της πανεπιστημιούπολης μας στην οδό Queen Alexandra, High Wycombe, για να δημιουργήσουμε αφιερωμένους και ειδικά διαμορφωμένους χώρους μάθησης μαζί με άτυπους χώρους για μαθητές.

Ταυτόχρονα, η επένδυσή μας στο Hughenden Park Student Village σημαίνει ότι υπάρχουν σήμερα πάνω από 400 δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο για τους φοιτητές, όλα σε μικρή απόσταση με τα πόδια από την πανεπιστημιούπολη του High Wycombe.

Μερικοί ξεχωρίζουν τα μαθήματα

Προσφέρουμε κορυφαία μαθήματα ταξιδιών και αεροναυπηγικής, προσφέροντας στους σπουδαστές την ευκαιρία να σπουδάσουν για άδεια επαγγελματικού πιλότου, ενώ παράλληλα πραγματοποιούν πανεπιστημιακές σπουδές.

Θα βρείτε μερικά από τα μοναδικά μαθήματα διαχείρισης μουσικής του Ηνωμένου Βασιλείου εδώ. Προσφέρουμε επίσης κινηματογραφική και τηλεοπτική παραγωγή και έχουν σφυρηλατήσει τις ανταμοιβές εταιρικών σχέσεων με ορισμένα ονόματα βιομηχανιών υψηλού προφίλ στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Είμαστε ένα από τα ελάχιστα πανεπιστήμια που προσφέρουν πτυχίο αστυνόμευσης , δίνοντας στους πτυχιούχους την ευκαιρία να προχωρήσουν σε μια σταδιοδρομία στην αστυνομία.

Το Bucks είναι επίσης ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές νοσηλευτικών προσόντων στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας, προσφέροντας προσυμβατική νοσοκόμα ενηλίκων, παιδιών και ψυχικής υγείας.

Το μελλον μας

Στο Bucks, οι σπουδαστές βρίσκονται στην καρδιά όλων αυτών που κάνουμε. Έχουμε συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον για να κάνουμε τις εγκαταστάσεις και τις υπηρεσίες μας ακόμα πιο εμπνευσμένες και ανταμείβοντας για όσους μελετούν μαζί μας.

Θα αξιοποιήσουμε την άριστη φήμη μας να επεκτείνουμε το ρόλο μας ως κόμβου για μάθηση, απευθυνόμενοι σε τοπικές, εθνικές και διεθνείς κοινότητες. Και θέλουμε επίσης να αναπτύξουμε τη φήμη μας για την έρευνα και την επιχείρηση, σε ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς κλάδους.

Νέος ψηφιακός χώρος

Για να ενθαρρύνουμε τους νέους να κινηθούν σε συναρπαστικές και ανταμείβοντας καριέρες, εργαζόμαστε σε συνεργασία με το κολλέγιο Aylesbury για να δημιουργήσουμε ένα νέο κέντρο υποστήριξης των νεοσύστατων επιχειρήσεων στον ψηφιακό τομέα. Οι εγκαταστάσεις θα περιλαμβάνουν μια σουίτα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο και ένα στούντιο σχεδιασμού εικονικής πραγματικότητας. Οι επιχειρήσεις θα μπορούν να λαμβάνουν συμβουλές, υποστήριξη και χώρο για να τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν.

Θέλουμε να δούμε μια μεταμορφωτική κουλτούρα όπου η άνθιση της καινοτομίας, της δημιουργικότητας και της επιχειρηματικότητας. Οι πτυχιούχοι μας πρόκειται να αλλάξουν τον κόσμο. Θα έχουν ένα συναρπαστικό μέλλον, και έτσι θα Bucks.

Το όραμά μας

Το όραμά μας είναι απλό. Θέλουμε να γίνουμε ηγετικό πανεπιστήμιο επαγγελματικής και δημιουργικής εκπαίδευσης και εφαρμοσμένης έρευνας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναπτύσσουμε προσεκτικά τα χαρτοφυλάκια των μαθημάτων μας για να βεβαιωθούμε ότι είναι ό, τι χρειάζονται οι σπουδαστές και θα τους βοηθήσει στο δρόμο για την εκπλήρωση της απασχόλησης.

Υπάρχουν τρεις κύριες πτυχές του οράματός μας: την εκπαίδευση, την έρευνα και τον λαό μας.

  • Για την εκπαίδευση , κατασκευάζουμε προσιτή πανεπιστημιακή μάθηση για να μεταμορφώνουμε ζωές και να καλλιεργούμε τις ικανότητες των αποφοίτων μας να αλλάζουν τον κόσμο. Θέλουμε να τεντώσουμε και να δώσουμε πρόκληση στους φοιτητές μας να πετύχουν και θα οικοδομήσουν ισχυρές συνεργασίες με οργανισμούς για να δώσουν στους μαθητές μας πρωτοφανείς ευκαιρίες.
  • Όσον αφορά την έρευνα , θα αυξήσουμε και θα βελτιώσουμε το μέγεθος της έρευνας του προσωπικού για να αποκτήσουμε ακόμα μεγαλύτερη φήμη για την αριστεία. Η ερευνητική και επιχειρηματική δραστηριότητα μας θα εμπλουτίσει και θα ενισχύσει τις εμπειρίες των μαθητών μας και θα αναπτύξουμε διεπιστημονική έρευνα για τη δημιουργία καινοτόμου σκέψης.
  • Οι άνθρωποι μας θα βοηθήσουν να οδηγήσουν αυτές τις αλλαγές. Θα διασφαλίσουμε ότι οι υπάλληλοί μας θα έχουν σαφή κατανόηση των ρόλων και των ευθυνών τους. Θα επενδύσουμε σε μια προηγμένη ψηφιακή υποδομή για να ενθαρρύνουμε νέους και καλύτερους τρόπους εργασίας. Χάρη στη συνεχή αφοσίωση του συνόλου του προσωπικού μας, θα κάνουμε μια πραγματική διαφορά στη ζωή των μαθητών μας.

Τοποθεσίες

Υψηλή Wycombe

Bucks New University

Address
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ Υψηλή Wycombe, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Uxbridge

Address
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Aylesbury

Address
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

FAQ

Άλλη