Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ

Οι μαθητές μας βρίσκονται στην καρδιά της Ακαδημίας Μουσικής και Ήχου, υποστηριζόμενης από την ομάδα ειδικών καθηγητών μας. Προσφέρουμε εξειδικευμένες μουσικές επιδόσεις και εκπαίδευση στην παραγωγή, προετοιμάζοντάς σας για μια καριέρα στη σύγχρονη μουσική βιομηχανία με αναγνωρισμένα μουσικά προσόντα.

Η Ακαδημία Μουσικής και Ήχου ιδρύθηκε το 1994 και προσφέρει μουσική εκπαίδευση από επαγγελματίες μουσικούς για την ηλικία 16-19 ετών, μέσω προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών στο Εδιμβούργο, το Exeter, το Gateshead, τη Γλασκόβη, το Southampton, το Swindon και το Online.

Με τους καλλιτέχνες του Ηνωμένου Βασιλείου να κυριαρχούν στην παγκόσμια μουσική σκηνή και την αυξανόμενη δημοτικότητα των φεστιβάλ και της ζωντανής μουσικής που φέρνουν £ 4 δισεκατομμύρια στην οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι μια συναρπαστική βιομηχανία που αποτελεί μέρος της. Υπάρχει ένα τεράστιο φάσμα σταδιοδρομιών που μπορείτε να ακολουθήσετε, από τη σύνθεση τραγουδιών μέχρι την παραγωγή μέχρι τη διοργάνωση σκηνών και την ηχητική μηχανική. Πηγή: UK Music, Wish You Were Here.

AMS αποφοίτων είναι τώρα με επιτυχία εργάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο και την παγκόσμια μουσική βιομηχανία, αξιοσημείωτες αποφοίτων περιλαμβάνουν:

Ο Τρίσταν Έβανς των Βανς

Ο Tristan Evans - Drummer στην Virgin EMI υπέγραψε το συγκρότημα The Vamps. Είναι επίσης παραγωγός πολλών τραγουδιών τους. Έχουν ξεκινήσει τη δική τους δισκογραφική εταιρεία και έπαιξαν σε γήπεδα σε όλο τον κόσμο.

Laurence Jones Blues καλλιτέχνης της χρονιάς

Laurence Jones - Συνθέτης, κιθαρίστας και τραγουδιστής, κερδίζοντας τον Young Blues καλλιτέχνη της χρονιάς το 2014, 2015 και 2016. Υποστήριξε τους Van Morrison, James Bay, Jools Holland και Buddy Guy.

Οι απόφοιτοι Josh Kumra

Josh Kumra - Υπογράφηκε στο Sony RCA, συν-έγραψε το single single, 'Do not Go' με το Wretch 32. Συνεχίζοντας να κυκλοφορήσει το άλμπουμ του, συνεργάζεται με τους Naughty Boy και Emeli Sandé.

Eddy Thrower τύμπανα για Κάτω από τον Ατλαντικό

Eddy Thrower - Drummer στη χαμηλότερη από την Ατλαντίδα, ξεπουλώντας 6 βρετανικές περιηγήσεις καθώς και 2 Top 40 άλμπουμ. Έχουν μουσική που παρουσιάζονται σε παιχνίδια όπως ο Tony Hawk και ο Guitar Hero.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Academy of Music & Sound Online

Αντίστοιχα με το 3ο έτος του πτυχίου, αυτό το μονοετές πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθείται από τη μελέτη ενός πτυχίου θεμελίωσης της μουσικής, του HN ... [+]

Αντίστοιχα με το 3ο έτος του πτυχίου, αυτό το μονοετές πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθείται από τη μελέτη ενός πτυχίου θεμελίωσης της μουσικής, του HND ή αναγνωρισμένης βιομηχανικής εμπειρίας με τα προσόντα. Επικυρωμένο από το Πανεπιστήμιο του Wolverhampton, αναπτύσσεται για να αντικατοπτρίζει τις κύριες Pathways σταδιοδρομίας στη βιομηχανία, συμπεριλαμβανομένων των επιδόσεων, της παραγωγής και των επιχειρήσεων.... [-]

Ηνωμένο Βασίλειο Edinburgh Exeter Glasgow Southampton  + 1 Περισσότερα
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά