University of Southampton Malaysia

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα Παγκόσμιο Πανεπιστήμιο

Η πανεπιστημιούπολη της Μαλαισίας στην ανάπτυξη του EduCity στο Iskandar Puteri, Johor, δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές να γνωρίσουν την παγκόσμια εκπαίδευση του Πανεπιστημίου του Σαουθάμπτον σε περίπου 60% του κόστους του ίδιου βαθμού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αποκτήστε μια μοναδική εκπαίδευση «Σαουθάμπτον» στη Μαλαισία: δύο χρόνια σπουδών στη Μαλαισία ακολουθούμενη από δύο χρόνια σπουδών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχουμε εκπαιδεύσει φοιτητές από τη Μαλαισία για πάνω από 50 χρόνια και απολαμβάνουμε καλούς δεσμούς με τη Νοτιοανατολική Ασία που καλύπτουν πολλές ειδικότητες, επίπεδα εκπαίδευσης και έρευνας.

Οι συνεργασίες μας στην περιοχή περιλαμβάνουν το Πανεπιστήμιο της Malaya, το Πανεπιστήμιο Teknologi της Μαλαισίας, το Universiti Teknologi Petronas, το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Nanyang. Ελάτε μαζί μας για να συμμετέχετε σε ένα θεσμό που στρέφεται προς το μέλλον και υποστηρίζει την καινοτομία και την εξερεύνηση στο επίκεντρο της εκπαίδευσής της. μαζί μας για να σφυρηλατήσουμε ένα επιτυχημένο παγκόσμιο μέλλον.

 • Η κοινότητα των αποφοίτων μας είναι ένα πλούσιο, ποικίλο δίκτυο πρώην φοιτητών που καλύπτει τον πλανήτη
 • Οι ακαδημαϊκοί μας παγκόσμιας κλάσης βρίσκονται στην αιχμή των επιστημονικών τους κλάδων, φέρνοντας θετικό αντίκτυπο σε όλες τις ηπείρους
 • Οι επιχειρηματικοί μας, κυβερνητικοί και μη κυβερνητικοί οργανισμοί συνεργάζονται σε όλο τον κόσμο
 • Είμαστε μέλος του Παγκοσμίου Δικτύου Πανεπιστημίων, μιας συνεργασίας των γνώσεων από όλο τον κόσμο

Εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης

Στο Southampton, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε πρωτότυπες σκέψεις, να ωθήσετε τα όρια και να δημιουργήσετε λύσεις στις παγκόσμιες προκλήσεις χρησιμοποιώντας εγκαταστάσεις τόσο προηγμένες όσο η σκέψη μας.

Από τότε που πρωτοπορούσαμε έρευνα που έθεσε τα θεμέλια για τη δημιουργία του Ιστού, αναπτύξαμε μια κατανόηση των επιστημών πληροφορικής. Το Ινστιτούτο Επιστήμης Ιστού (Web Science Institute) , όπου οι σπουδαστές και οι ερευνητές έρχονται να διερευνήσουν πώς ο Ιστός θα συνεχίσει να αλλάζει τον κόσμο.

Εμείς πιέζουμε τα όρια του αθλητισμού απόδοσης. Χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό των εγκαταστάσεων μεγάλης κλίμακας, συμπεριλαμβανομένων των αιολικών σηράγγων και των δεξαμενών ρυμούλκησης, η μηχανική μας έρευνα βοηθά τους ελίτ αθλητές να κερδίσουν αυτό το ζωτικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Έχουμε επενδύσει 8 εκατομμύρια λίρες στερλίνες στα προπτυχιακά μας εργαστήρια διδασκαλίας και έργων για την ηλεκτροτεχνία, μαζί με εκτεταμένες εγκαταστάσεις πληροφορικής. Η καθαρή αίθουσα μας είναι η μεγαλύτερη πολυεπιστημονική αίθουσα καθαρισμού του τύπου της στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέροντας εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης στους προπτυχιακούς φοιτητές μας.

Το Κέντρο Μηχανικής, Σχεδιασμού και Κατασκευής (EDMC) είναι ένα εργαστήριο επαγγελματικής μηχανικής, το οποίο χρησιμοποιείται από φοιτητές και ερευνητές. Οι εκτεταμένες εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν 3D εκτυπωτές, εξοπλισμό CNC, λογισμικό CAD / CAM και εκπαιδευτικό εργαστήριο.

Η φοιτητική σας ζωή στη Μαλαισία

Πανεπιστημιούπολη

Η πανεπιστημιούπολη της Μαλαισίας βρίσκεται μέσα στο EduCity - μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις στην Iskandar της Μαλαισίας. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή έννοια των καλύτερων εκπαιδευτικών εταίρων στην εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένων των παγκοσμίως αναγνωρισμένων πανεπιστημίων όπως το Southampton, το Newcastle και το Reading, που μοιράζονται όλες τις αθλητικές και ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών. Στην πανεπιστημιούπολη θα μείνετε σε σύγχρονα καταλύματα που είναι εξοπλισμένα με καφετέρια, πλυντήριο, αίθουσα προσευχής, εσωτερική αίθουσα παιχνιδιών, υπαίθριο μπάντμιντον, γήπεδο μπάσκετ και γραφική ταράτσα με θέα στη γύρω περιοχή.

108131_Capture.JPG

Ευρυτερη ΠΕΡΙΟΧΗ

Στην καρδιά της οικονομικής ζώνης της Μαλαισίας, το EduCity απέχει 8χλμ. Από τη Δεύτερη Γέφυρα Σταυρού προς τη Σιγκαπούρη. Είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω της παράκτιας εθνικής οδού που συνδέει απευθείας το Medini με το Johor Bahru και τη δευτερεύουσα οδό Highway της Μαλαισίας. Ο περιφερειακός αερολιμένας της Σιγκαπούρης, το διεθνές αεροδρόμιο Changi, απέχει 60 λεπτά με το αυτοκίνητο και είμαστε μόλις 30 λεπτά από το διεθνές αεροδρόμιο Senai.

Αθλημα

Οι φοιτητές της πανεπιστημιούπολης της Μαλαισίας έχουν πρόσβαση στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις φυσικής αναψυχής και αθλητισμού του EduCity, οι οποίες περιλαμβάνουν αθλητικό στάδιο 6000 χωρητικότητας με γήπεδο ποδοσφαίρου / ράγκμπι και αθλητική πίστη 400 μέτρων που συμμορφώνεται με τα πρότυπα της Ομοσπονδίας Αθλητικών Σωματιδίων. Υπάρχει επίσης ένα υδάτινο κέντρο με μια πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, η οποία πληροί τα πρότυπα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Κολύμβησης για υδατοσόπιο και συγχρονισμένη κολύμβηση.

Η φοιτητική σας ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο

Τρία και τέσσερα χρόνια δαπανώνται στην πανεπιστημιούπολη μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία προσφέρει μια φιλική, ζωντανή και ποικίλη ατμόσφαιρα για εργασία και αναψυχή. Κάθε μία από τις επτά πανεπιστημιουπόλεις έχει τη δική της ξεχωριστή αίσθηση, αλλά όλες μοιράζονται μια αίσθηση κοινότητας στην οποία οι σπουδές και η κοινωνική ζωή σας μπορούν να ευδοκιμήσουν.

Σχεδιάστε το μέλλον σας

Οι πτυχιούχοι μηχανικής μηχανικής Southampton απασχολούνται με επιτυχία σε κορυφαίους οργανισμούς όπως: Aston Martin Lagonda, BAE Systems, Deloitte, Dyson, Ford, Fujitsu, GE Aviation, GlaxoSmithKline, Jaguar Land Rover, JP Morgan, Lloyds, Panasonic, Ρικάρντο, Rolls-Royce, Φιλαδέλφεια της Σάχαρας Φόσετ Ινδία, Siemens

108132_Capture.JPG

Είμαστε:

 • Ιδρυτικό μέλος του ομίλου Russell
 • Ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου (The Times και Sunday Times Good University Guide 2019)
 • Ένα κορυφαίο παγκόσμιο πανεπιστήμιο (QS World University Rankings 2019)
 • Νο 4 για τη Μηχανολογία - (The Times Good University Guide, 2020)
 • Νο. 3 για την ηλεκτρική
 • Αριθ. 6 στο Ηνωμένο Βασίλειο για την αεροναυτική και την αστροναυτική - (Ο πλήρης οδηγός του Πανεπιστημίου 2020)
 • Στοχευμένες από κορυφαίους εργοδότες

Τοποθεσίες

Τζοχόρ Μπαχρού

Address
No. 3, Persiaran Canselor 1,
Kota Ilmu EduCity,
79200 Iskandar Puteri, Johor,

Τζοχόρ Μπαχρού, Johor, Μαλαισία

Σαουθάμπτον

Address
SO14 0DA Σαουθάμπτον, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη