Meritus University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ως μοναδικό πανεπιστήμιο, η μοναδική προσέγγιση της MERITUS στην εκπαίδευση είναι να προσφέρει ένα πρακτικό και αποτελεσματικό συνδυασμό παραδοσιακής, σύγχρονης και βιωματικής μάθησης για να εξασφαλίσει την επιτυχία. Σε αντίθεση με άλλα πανεπιστήμια που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ακαδημαϊκή κοινότητα, ο MERITUS δεσμεύεται να παράγει καλά στρογγυλεμένους αποφοίτους, ικανούς να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των σημερινών εργοδοτών, ενσαρκωμένοι με αρετές επιτυχίας και αναζητημένοι από κορυφαίες οργανώσεις μετά την αποφοίτηση.

Meritus University ιδρύθηκε με βάση αυτή την προϋπόθεση. Ο παθολόγος και η ζωή του ιδρυτή / εκτελεστικού προέδρου Tan Sri (Dr.) Halim Mohammad στη ναυτιλία και άλλες επιχειρηματικές επιχειρήσεις οδήγησαν στη δημιουργία του MERITUS.

Γιατί να επιλέξετε Meritus University ;

Το όραμα της Μαλαισίας να επιτύχει μια οικονομία υψηλού εισοδήματος απαιτεί εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό που είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά όχι μόνο στον οργανισμό αλλά και στην κοινωνία γενικότερα. Πρέπει να είναι ηγέτες της βιομηχανίας, επινοημένοι, δημιουργικοί, αναλυτικοί, καινοτόμοι, δεσμευμένοι και ικανοί να αναλάβουν την κυριότητα και να επιλύσουν προκλητικά ζητήματα που έχουν σημασία.

Ακαδημαϊκή Αριστεία

Προκειμένου να αναπτυχθούν και να παραχθούν ηγέτες της βιομηχανίας με τέτοια ταλέντα, η έννοια της παράδοσης περιλαμβάνει ένα ολιστικό μαθησιακό περιβάλλον, όπου οι μαθητές εκτίθενται τόσο σε θεωρητικές γνώσεις, δεξιότητες ζωής όσο και σε παγκόσμια προοπτική ως εξής:

Αναπτύξτε τον εαυτό σας στον προσανατολισμό κτίριο χαρακτήρα δύο εβδομάδων.

Στο MERITUS όλοι οι φοιτητές υποβάλλονται σε πρόγραμμα προσωπικής και ηγετικής ανάπτυξης διάρκειας δύο εβδομάδων στην αρχή της συνόδου τους.

  • Ακαδημαϊκές γνώσεις στον τομέα των ναυτιλιακών και ναυτιλιακών επιχειρήσεων, της αεροπορίας, των επιχειρήσεων, των οικονομικών και της επιστήμης της ανάπτυξης.
  • Δεξιότητες ζωής μέσω κοινωφελούς υπηρεσίας και κοινωνικής δέσμευσης.
  • Εμπειρία με κορυφαίες εταιρίες.
  • Χειραψία όπου οι σπουδαστές θα πρέπει να αποπλεύσουν στα σκάφη κατάρτισης που ανήκουν στον όμιλο Halim Mazmin.
  • Αυθεντική εκμάθηση μέσω πραγματικών περιπτωσιολογικών μελετών και επισκέψεων στο χώρο.
  • Αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας και παρουσίασης.

Επαγγελματικό πλεονέκτημα

Με βάση την παραπάνω προσέγγιση, οι απόφοιτοι του MERITUS θα έχουν άμεση απασχολησιμότητα και συμβολή στη βιομηχανία. Η κατάρτιση ηγεσίας που είναι ενσωματωμένη στο πρόγραμμα θα τους δώσει το απαιτούμενο πλεονέκτημα στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους.

Η MERITUS δημιούργησε ένα τεράστιο δίκτυο στρατηγικών εταίρων για να φέρει σε επαφή τους καπετάνους της βιομηχανίας που είναι πολύ έμπειροι στους αντίστοιχους κλάδους τους όπως η χρηματοδότηση, η τεχνολογία, η ναυτιλία, η εφοδιαστική, η αεροπορία και οι επιχειρήσεις, για να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στους σπουδαστές μας. όταν αποφοιτούν. Επιπλέον, η MERITUS συνεργάζεται με διαπιστευμένους φορείς. Όλα αυτά θα δώσουν στους μαθητές ένα μοναδικό μαθησιακό περιβάλλον που δεν μοιάζει με κανένα άλλο.

Παρέχοντας σας ευκαιρίες για μάθηση.

Meritus University επικεντρώνεται στο μαθησιακό αποτέλεσμα του μαθητή σε αντίθεση με την παραδοσιακή παιδαγωγική διδασκαλίας και μάθησης. Στο Meritus University , παρέχουμε στους φοιτητές ευκαιρίες να μάθουν πόσο επιτυχημένα στελέχη έχουν μάθει στη βιομηχανία, τα οποία θα μπορούσαν να γίνουν μέσω προσωπικής διευκόλυνσης, συνάντησης, διαδικτύου, ηλεκτρονικής μάθησης και ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης. Πιστεύαμε ότι οι μαθητές είναι ιδιοκτήτες της μαθησιακής διαδικασίας σε όλα τα επίπεδα των προσόντων μας. Ωστόσο, αυτό θα καλύψει μόνο το πρώτο 20% αυτού που οι σπουδαστές πρέπει να αποκτήσουν για τη βιομηχανία.

Meritus University παρέχει βιωματικές εμπειρίες μάθησης παρέχοντας στους μαθητές ευκαιρίες να αποκτήσουν συγκεκριμένες εμπειρίες ακολουθούμενες από παρατήρηση και προβληματισμό σχετικά με τις εμπειρίες που τους οδηγούν να αναλύσουν και να σχηματίσουν ένα συμπέρασμα και στη συνέχεια να αναπτύξουν νέα υπόθεση για μελλοντική χρήση.

Αυτές οι συσσωρευμένες γνώσεις θα αναπτύξουν επίσης τις ικανότητες των σπουδαστών, όπως η ηγεσία, η ομαδική εργασία, η επικοινωνία, η διαπραγμάτευση, η μέτρια σκέψη, η κοινή λογική, η λογική διανομή και πολλοί άλλοι άνθρωποι και οι κοινωνικές δεξιότητες που πιστεύεται ότι αποτελούν το 70% της απαίτησης για τη βιομηχανία.

Meritus University βρίσκεται στην καρδιά της Κουάλα Λουμπούρ δίπλα στα πιο διάσημα εμπορικά κέντρα της Μαλαισίας - Midvalley Megamall. Ποιος καλύτερος τρόπος για να μελετήσετε και να διασκεδάσετε και από την πλευρά σας. Meritus University προσφέρει μια μοναδική προσέγγιση στην εκπαίδευση ενσωματώνοντας πρακτικά και αποτελεσματικά μείγματα παραδοσιακών, σύγχρονων και πρακτικών μαθησιακών εμπειριών για να εξασφαλιστεί η επιτυχία. Λόγω της ναυτιλίας και της εφοδιαστικής της προέλευσης, θα έχετε την ευκαιρία να πάτε με τα πραγματικά ποντοπόρα σκάφη εκπαίδευσης που ανήκουν στον Tan Sri (Δρ.) Halim Mohammad.

Επιπλέον, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να κάνετε την πρακτική σας στο Halim Mazmin Group, το οποίο ιδρύθηκε από τον Tan Sri (Δρ.) Halim Mohammad. Αυτό πράγματι ανοίγει μια ακόμα διάσταση στις διαδικασίες μάθησης - το στοιχείο διασκέδασης!

Οι διεθνείς φοιτητές έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη Μαλαισία και να σπουδάσουν στο Meritus University , θα διασφαλίσουμε ότι θα πετύχετε τις φιλοδοξίες σας.

Θα έχετε το καλύτερο και των δύο κόσμων - να εξερευνήσετε έναν τροπικό παράδεισο και ταυτόχρονα να έχετε την ευκαιρία να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια της Μαλαισίας. Μια ακαταμάχητη ευκαιρία πράγματι!

Τοποθεσίες

Κουάλα Λουμπούρ

Address
49, The Boulevard,
Mid Valley City,
Lingkaran Syed Putra,

59200 Κουάλα Λουμπούρ, Ομοσπονδιακή επικράτεια της Κουάλα Λουμπούρ, Μαλαισία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη