Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Από το 1991, Brickfields Ασία College (BAC) έχει καθιερωθεί ως ο γρηγορότερος & εξυπνότερος τρόπος Ηνωμένο Βασίλειο Δίκαιο & Business βαθμούς. Έχοντας στείλει πάνω από 6500 νόμος αποφοίτων στην πράξη, το κολέγιο έχει δημιουργήσει μια εξαιρετική φήμη ως πάροχος της ποιότητας της εκπαίδευσης. Οι απόφοιτοί του είναι περιζήτητα από τις τοπικές και διεθνείς επιχειρήσεις τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

ΠΑ διαθέτει σήμερα συμπράξεις και συνεργασίες με περισσότερα από 20 πανεπιστήμια του εξωτερικού (κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο) και επαγγελματικές οργανώσεις, προσφέροντας στους φοιτητές του πρόσβαση σε πάνω από 70 παγκόσμιας κλάσης νόμου και των επιχειρήσεων πτυχία και τα επαγγελματικά προσόντα που μπορεί να ολοκληρωθεί σε τοπικό επίπεδο ή στο εξωτερικό.

BAC έχει δημιουργήσει πάνω από 200 παγκόσμια και την Εθνική Αρχή μαθητές, Βιβλίο νικητών, 1ο και 2ο Κλάση Επάνω μέρος κατά τα τελευταία δύο χρόνια μόνο. Η επιτυχία των μαθητών του αναδεικνύει τη δέσμευση της BAC να παρέχει μια αξιόλογη εκπαιδευτική εμπειρία. Σε αναγνώριση αυτού του γεγονότος, BAC τιμήθηκε με το Νόμπελ Μάρκα Best Brand σε Νομικής Παιδείας για το 2012 και το Βραβείο Αναγνώριση των ΜΜΕ για το 2013 Service Excellence.

Φήμης σχολή της BAC υψηλής ειδίκευσης ακαδημαϊκοί και έμπειρους επαγγελματίες αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για την επιτυχία της BAC στην επίτευξη του καλύτερου για τους μαθητές του. Μαζί με μεθοδικά ερευνηθεί και προετοιμασμένο υλικό εκμάθησης, το e-learning πύλη παρέχει όλο το εικοσιτετράωρο υποστήριξη για να μπορέσει κάθε φοιτητής να συνειδητοποιήσουν τις πραγματικές δυνατότητές τους.

BAC έχει δεσμευτεί να κάνει εκπαιδευτικής εμπειρίας κάθε μαθητή στο κολέγιο μια ευχάριστη, ανταμείβοντας και επιτυχημένη ενισχύοντας παράλληλα τα προσόντα τους για να εξασφαλίσουν τη μελλοντική τους επιτυχία. ΠΑ προσβλέπει να καλωσορίσει τους μαθητές να κάνουν την εκπαιδευτική τους εμπειρία στο κολέγιο ευχάριστη, αποδοτική και επιτυχημένη.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Brickfields Asia College

BAC προσφέρει το πρόγραμμα μεταφοράς του Ηνωμένου Βασιλείου (Business), όπου οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν είτε 1 + 2 (1 έτος σε BAC και 2 χρόνια σε ένα π ... [+]

BAC προσφέρει το πρόγραμμα μεταφοράς του Ηνωμένου Βασιλείου (Business), όπου οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν είτε 1 + 2 (1 έτος σε BAC και 2 χρόνια σε ένα πανεπιστήμιο εταίρος) ή ένα 2 + 1 (2 έτη σε ΠΑ και 1 έτος σε ένα συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο).

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι μαθητές θα απονεμηθεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο BA (Hons) πτυχίο από το πανεπιστήμιο επιλέξει σύντροφό τους. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία των πτυχίων που παρέχονται από μια σειρά από κορυφαία πανεπιστήμια εγκοπή όπως De Montfort University, το Πανεπιστήμιο Keele, Southampton Solent University, το Πανεπιστήμιο Northumbria.... [-]

Μαλαισία Kuala Lumpur Shah Alam Petaling Jaya
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
2 - 3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά