Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Aviation Management College ιδρύθηκε με κύριο σκοπό την "προστιθέμενη αξία" στις αεροπορικές αδελφότητες στη Μαλαισία . Θέλουμε να καταστεί η κεντρική εστία της γνώσης και της πληροφόρησης σχετικά με τη διαχείριση της πολιτικής αεροπορίας στη Μαλαισία. Θέλουμε να δώσουμε ώθηση στην ανάπτυξη στον τομέα της αεροπορίας στη Μαλαισία. Όπως ίσως γνωρίζετε, η αεροναυπηγική βιομηχανία αναμένεται να αναπτυχθεί στις περιοχές της Ασίας και του Ειρηνικού (συμπεριλαμβανομένης της Μαλαισίας) με την εμφάνιση της οικονομίας της Κίνας και της Ινδίας.

Σύμφωνα με τις βασικές μας αξίες: η ικανοποίηση των πελατών μας, η συνεχής βελτίωση, ο επαγγελματισμός και η ομαδική εργασία, η ικανοποίηση των μαθητών και των συμμετεχόντων μας αποτελεί πρωταρχικό μέλημα. Η ευημερία σας στην εκπαίδευση και την κατάρτιση είναι η κεντρική μας εστίαση.

Ο άλλος στόχος μας είναι να παράγουμε πτυχιούχους, όχι μόνο με τη γνώση, αλλά με δεξιότητες επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης με άλλους ανθρώπους και, κατά συνέπεια, επίτευξης των δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων που χρειάζονται τόσο πολύ στον κλάδο. Όπως δήλωσε ο Thomas More: "Η εκπαίδευση δεν συσσωρεύεται μάθηση, πληροφορίες, δεδομένα, γεγονότα ή ικανότητες - δηλαδή κατάρτιση ή διδασκαλία - αλλά κάνει μάλλον ορατή τι είναι κρυμμένη ως σπόρος".

Επί του παρόντος, το βασικό μας προϊόν είναι το δίπλωμα στη διαχείριση της πολιτικής αεροπορίας και το δίπλωμα διαχείρισης πτήσεων - το πρώτο στο είδος του στη Μαλαισία, με στόχο την παραγωγή αποφοίτων που θα είναι σε θέση να αυξήσουν την αεροναυπηγική βιομηχανία της Μαλαισίας σε υψηλότερα ύψη. Προηγουμένως, οι περισσότερες προσλήψεις στον κλάδο των αερομεταφορών προέρχονταν από τους γενικούς πτυχιούχους και θα χρειάζονταν λίγα χρόνια για να είναι πλήρως παραγωγικοί, καθώς έπρεπε να μάθουν για τις γνώσεις των αερομεταφορών ενώ εργάζονταν. Οι απόφοιτοί μας θα είναι σε θέση να αναλάβουν αμέσως την εργασία καθώς θα εκτίθενται σε όλη αυτή τη γνώση ενώ θα παρακολουθούν το μάθημα της διπλωματικής εργασίας στο Κολλέγιο.

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Aviation Management College

Η αεροναυπηγική και η αερολιμενική βιομηχανία είναι μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες που συνεισφέρουν πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία και οικονομική ανάπτυξη στη χώρα ... [+]

Η αεροναυπηγική και η αερολιμενική βιομηχανία είναι μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες που συνεισφέρουν πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία και οικονομική ανάπτυξη στη χώρα μας. Το αεροδρόμιο αποτελεί πύλη για την αεροπορική μεταφορά των ντόπιων, των τουριστών και των επαγγελματικών ταξιδιών. με πολλές αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν διάφορους προορισμούς, τόσο διεθνείς όσο και εγχώριους. Στη Μαλαισία, η ανάπτυξη της αεροπορικής και αερολιμενικής βιομηχανίας αυξάνεται με καλύτερες προόδους και διευθύνσεις σύμφωνα με την τεχνολογία. Έτσι, η διαχειριστική κοινότητα διαδραματίζει σημαντικό ρόλο για να εξασφαλίσει την ασφαλή και αποτελεσματική διοίκηση του αεροδρομίου και των αεροπορικών εταιρειών.... [-]

Μαλαισία Shah Alam
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
1 - 2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά