Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το APIIT

Το Ινστιτούτο Πληροφορικής της Ασίας και του Ειρηνικού προσφέρει μια σειρά προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί για να παράγουν απόφοιτους με υψηλό βαθμό απασχολησιμότητας, παρέχοντας στους φοιτητές μας μια διεθνώς συγκριτική ακαδημαϊκή εμπειρία που ευθυγραμμίζεται στενά με τις απαιτήσεις της βιομηχανίας. Ως αναπόσπαστο μέλος της Εκπαιδευτικής Ομάδας APIIT - που αποτελείται από το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας Ασίας-Ειρηνικού

Τα προγράμματα APIIT προσφέρονται μαζί με τον μακρόχρονη διεθνή εταίρο μας, το Πανεπιστήμιο Staffordshire, Ηνωμένο Βασίλειο. Στο πλαίσιο αυτού του εγκεκριμένου συνεργατικού διακανονισμού, το APIIT παραδίδει πτυχία Πανεπιστημίου Staffordshire χρησιμοποιώντας το ίδιο πρόγραμμα σπουδών και συμμορφώνεται με τις ίδιες διαδικασίες διδασκαλίας, εκμάθησης και αξιολόγησης της ποιότητας, όπως στο Ηνωμένο Βασίλειο, με σκοπό να εξασφαλιστεί η συγκρισιμότητα της εμπειρίας των φοιτητών και των ακαδημαϊκών προτύπων.

Οι Δημιουργικές Βιομηχανίες στη Μαλαισία και στην Περιφέρεια πρωτοπορούν με τα Προοδευτικά Μαθήματα του Πανεπιστημίου Staffordshire @ APIIT στον τομέα της Σχεδιαστικής Καινοτομίας

Πράγματι, το εκπαιδευτικό σύστημα της APIIT παράγει πτυχιούχους που ενσωματώνουν τη δέσμευση του Staffordshire να παράγει τους πτυχιούχους του Graduate Staffordshire, οι οποίοι διαθέτουν τις βασικές δεξιότητες της απασχολησιμότητας, της επιχειρηματικότητας και της επιχειρηματικότητας - και την ικανότητα να ξεχωρίζουν στην αγορά εργασίας. Ως φοιτητές του APIIT που σπουδάζουν στα πανεπιστήμια του Staffordshire, οι σπουδαστές μας έχουν πολύ περισσότερα από μια κατανόηση των υποκειμένων τους, αλλά θα αφήσουν με ένα σύνολο χαρακτηριστικών ότι οι υποψήφιοι εργοδότες όχι μόνο αναζητούν, αλλά εκτιμούν και σέβονται. Ταυτόχρονα, τα προγράμματα του ίδιου του APIIT Foundation and Diploma είναι επίσης εξωτερικά ποιοτικά εξασφαλισμένα από το Πανεπιστήμιο Staffordshire, το οποίο εξασφαλίζει ότι οι φοιτητές αποκτούν διεθνή προσόντα αναφοράς, εξασφαλίζοντας παράλληλα την επιτυχή εξέλιξη στο βαθμό της επιλογής τους.

Αυτή η προσέγγιση για την παροχή εκπαίδευσης σε διεθνές επίπεδο έχει επίσης εκτείνεται πέραν των συνόρων της Μαλαισίας και είναι αναπαραγόμενη στενά μέσα στην οικογένεια των πανεπιστημιουπόλεων APIIT που λειτουργούν στη Σρι Λάνκα και στην Ινδία. Μεταξύ των πρώτων ιδρυμάτων MSC της Μαλαισίας, το APIIT έχει επίσης επιτύχει ένα ισχυρό ιστορικό στην έρευνα, την ανάπτυξη και την εμπορευματοποίηση, κερδίζοντας περισσότερα από 50 βραβεία Μαλαισίας και διεθνούς κύρους για τις καινοτομίες, τα προϊόντα και τα φοιτητικά του προγράμματα. Αναγνωρίζοντας την εστίαση της στην ποιότητα στην εκπαίδευση, ο Όμιλος APIIT Education Group έλαβε το Βραβείο Αριστείας του Πρωθυπουργού το 2011, καθώς και το Βραβείο Εξαγωγικής Ποιότητας από το Υπουργείο Διεθνούς Εμπορίου και Βιομηχανίας της Μαλαισίας.

Τα ακαδημαϊκά προγράμματα APIIT εγκρίνονται από το Υπουργείο Παιδείας της Μαλαισίας και τα προσόντα είναι πλήρως ή προσωρινά διαπιστευμένα από την Μαλαισιανή Υπηρεσία Προσόντων (MQA).

Γιατί να σπουδάσετε στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας

Υπάρχει κάτι για όλους

Η Κουάλα Λουμπούρ (KL) είναι από καιρό η επιλογή του προορισμού σπουδών για φοιτητές από την Ινδονησία, την Κίνα, την Ινδία, το Πακιστάν, την Κεντρική Ασία, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τις Μαλδίβες, την Αφρική και τις χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας. Εκτός από την όμορφη χώρα της Μαλαισίας, τον ποικίλο πληθυσμό και τις σταθερές συνθήκες, η μεγάλη ποικιλία μαθημάτων που προσφέρουμε - από την τεχνολογία της πληροφορικής και της τεχνολογίας έως τη βιοτεχνολογία και τα μέσα ενημέρωσης - προσφέρει ευκαιρίες διά βίου μάθησης για όλους τους μαθητές μας.

Υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα και διεθνή αναγνώριση

Η εκπαίδευση είναι μια επένδυση, έτσι θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα καλό προσόν και ένα υψηλό επίπεδο μάθησης. Με τα χρόνια, προσαρμόσαμε στις σύγχρονες μεθόδους και εγκαταστάσεις διδασκαλίας χωρίς να απορρίπτουμε τις αξίες των παραδοσιακών προσεγγίσεων μάθησης. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε τα προσόντα εκπαίδευσης που είναι σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα και την αναγνώριση. Αυτά τα προσόντα είναι μεταβιβάσιμα και αναγνωρίζονται από άλλα πανεπιστήμια συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αυστραλίας. Φυσικά, ο απώτερος στόχος μας είναι τα προσόντα και οι σπουδές σας να μεταβιβάζονται και να αποτιμώνται στο εργατικό δυναμικό.

Θα βελτιώσετε τα αγγλικά σας

Η Μαλαισία προσφέρει τεράστια ευκαιρία να μάθει και να μάθει νέες γλώσσες. Η πολυπολιτισμική πολυμορφία και ο πληθυσμός μας αποτελούνται από ομιλητές αγγλικών, Bahasa Melayu, κινεζικά, κινεζικές διαλέκτους, Ταμίλ και πλήθος άλλων. Θα συναντηθείτε και θα μελετήσετε με φοιτητές από όλη την περιοχή, δίνοντάς σας την ευκαιρία να μιλήσετε και να εξασκηθείτε σε νέες γλώσσες. Η πλειοψηφία των μαθητών μιλούν αγγλικά, και τα μαθήματά μας όλα διενεργούνται στα αγγλικά. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε επιπλέον μαθήματα αγγλικής γλώσσας προτού αρχίσετε τη φοίτησή σας.

Μια προσιτή επιλογή

Το συνολικό κόστος σπουδών και διαβίωσης στη Μαλαισία είναι γενικά χαμηλότερο από τις περισσότερες χώρες που προσφέρουν διεθνώς αναγνωρισμένα και ποιοτικά εξασφαλισμένα προγράμματα σπουδών.

Ένα κέντρο τεχνολογίας και πολυμέσων

Ο Μικρομεσαίος Υπερδιαδρομής (MSC) της κυβέρνησης της Μαλαισίας ξεκίνησε το 1996 για να προωθήσει τη χώρα στην εποχή της πληροφορίας μέσω μιας σειράς πρωτοβουλιών ή εμβληματικών εφαρμογών που περιλαμβάνουν την ηλεκτρονική κυβέρνηση, τα έξυπνα σχολεία, την τηλεϊατρική, την έρευνα
Η Μαλαισία αποδεικνύεται επίσης ως ιστορικό αρχιτεκτονικής ιστορίας από το παλιό στο νέο. Ελάτε να δείτε έναν από τους ψηλότερους πύργους σκυροδέματος στον κόσμο! Στα 421 μ., Ο Πύργος της Κουάλα Λουμπούρ χτίστηκε από μια τοπική εταιρεία που λειτουργούσε ως πύργος τηλεπικοινωνιών και ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών. Εκτός από την περίπλοκη αρχιτεκτονική, μπορείτε επίσης να κάνετε μια βόλτα σε έναν από τους τέσσερις ρητούς ανελκυστήρες στην κορυφή και να θαυμάσετε την θέα από το παρατηρητήριο.
Πάνω από τον ορίζοντα της Κουάλα Λουμπούρ, οι Πετρονάς Δίδυμοι Πύργοι μήκους 452 μέτρων είναι ένα εθνικό μνημείο και η εικόνα της χώρας με υπερηφάνεια. Το 88 ορόφων κτήριο της ελκυστικής γυάλινης και χάλυβα faaade είναι μια ολοκληρωμένη ανάπτυξη με εμπορικές, λιανικές, ξενοδοχειακές, συνεδριακές, ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις και κατοικίες.

Εύκολα προσβάσιμο

Η Μαλαισία είναι εύκολα προσβάσιμη από πτήσεις από όλο τον κόσμο. Είναι επίσης προσβάσιμο από τη θάλασσα και από γειτονικές χώρες όπως η Ινδονησία, η Σιγκαπούρη και η Ταϊλάνδη. Το KL International Airport, KLIA, είναι ένα οικείο περιβάλλον αεροδρομίου με αξιοθέατα υψηλής τεχνολογίας. Είναι ένα πολυσύχναστο αεροδρόμιο που φιλοξενεί και χειρίζεται πτήσεις που αναχωρούν και προσγειώνονται από όλο τον κόσμο.
Αν είστε ενθουσιώδης αγωνιστικά αυτοκινήτων, θα είστε ευτυχείς να ξέρετε ότι μια Formula One Race Track βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο όπου η Formula One Race πραγματοποιείται κάθε Μάρτιο κάθε χρόνο. Η διαδρομή εξυπηρετεί επίσης δραστηριότητες αγώνων μοτοσικλετών και αγώνων καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Ζήστε την πολιτισμική ποικιλομορφία

Θα ανακαλύψετε μια υπέροχη συγχώνευση των παλαιότερων πολιτισμών της Ασίας - της Μαλαισίας, της Κίνας, της Ινδίας, με μια πληθωρική γιορτή των φεστιβάλ, των εθίμων και των παραδόσεων και μιας σειράς πολυπολιτισμικών κουζινών.
Φαγητό στη Μαλαισία είναι μια περιπέτεια για τους λάτρεις των τροφίμων. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία - από πικάντικα τρόφιμα της Μαλαισίας, μια ατελείωτη ποικιλία από κινέζικα τρόφιμα, εξωτική κουζίνα από την Ινδία, τη δυτική κουζίνα, την Nyonya και την πορτογαλική κουζίνα. Αφεθείτε σε δημοφιλή μαλαισιανά πιάτα όπως satay, nasi lemak, rendang, roti canai, murtabak, laksa και κοτόπουλο ρύζι. Οι διεθνείς αλυσίδες γρήγορου φαγητού διατίθενται επίσης ευρέως σε πόλεις.
Οι Μαλαισιοί γιορτάζουν μια σειρά από γιορτές και γιορτές - το Deepavali ή το Φεστιβάλ Φώτων, το Χάρι Ράγια, το Κινεζικό Νέο Έτος, τα Χριστούγεννα, την Εθνική Ημέρα ή την Ημέρα Merdeka, το φεγγάρι και το φεγγάρι Φεστιβάλ κέικ, για να αναφέρουμε μερικά.

Μέτρια κλίμα και καιρός

Η Μαλαισία έχει τροπικό, υγρό κλίμα με θερμοκρασίες κατά μέσο όρο 29 ° C καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και ψυχρότερη στις ορεινές περιοχές. Γεωγραφικά, λούζεται σε ζεστό τροπικό ήλιο, με 3.000 χιλιόμετρα ακτογραμμής, μια σειρά ψυχρών λόφων, το παλαιότερο τροπικό δάσος του κόσμου και το υψηλότερο βουνό της Νοτιοανατολικής Ασίας. Το φωτεινό και τροπικό κλίμα εξασφαλίζει ότι τα περισσότερα αθλήματα και δραστηριότητες μπορούν να απολαύσουν όλο το χρόνο.

Αθλητικές δραστηριότητες και περιπέτεια

Πολλά αθλήματα παίζονται στη Μαλαισία. Μεταξύ των δημοφιλών είναι το ποδόσφαιρο, το μπάντμιντον, το χόκεϊ, το τένις και το σκουός. Άλλα αγαπημένα είναι ποδηλασία, κρίκετ, μπόουλινγκ, γκολφ, ράγκμπι, πινγκ-πονγκ, σόφτμπολ και αγώνες μεγάλου γκρέιπ.
Αν σας αρέσει η φυσική περιπέτεια, θα έχετε πολύ διασκέδαση! Με τα μακρινά παράλια και τα παράκτια νησιά, μπορείτε να κάνετε θαλάσσιο σκι, wind surfing, κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις σε νησιά και θαλάσσια πάρκα, επίσης κανό, ιστιοπλοϊκά, σαφάρι ποταμού και κρουαζιέρες μαζί με το μεγάλο ποτάμι.
Δεν είναι όλα αυτά. Η εξερεύνηση σπηλαίων, η ορειβασία, η οδήγηση εκτός δρόμου, η ορεινή ποδηλασία, η πεζοπορία στη ζούγκλα, η ιππασία, η καταδύσεις, η αλιεία, η παρακολούθηση πουλιών και το αλεξίπτωτο πλαγιάς είναι επίσης δημοφιλείς δραστηριότητες στη Μαλαισία.

Τοποθεσίες

Κουάλα Λουμπούρ

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+603-8996 1000

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη