Unicaf University (MW)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Unicaf είναι ένας παγκόσμιος εκπαιδευτικός οργανισμός που εδρεύει στην Ευρώπη, προσφέροντας υποτροφίες σε επιλέξιμους υποψήφιους για την πραγματοποίηση ακαδημαϊκών σπουδών με τα πανεπιστήμια-εταίρους της, επί του παρόντος το Πανεπιστήμιο του Suffolk ( UK) , το Πανεπιστήμιο John Moores του Λίβερπουλ (Ηνωμένο Βασίλειο) , το Πανεπιστήμιο της Νότιας Ουαλίας , το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, η επέκταση του Riverside (ΗΠΑ) και το πανεπιστήμιο Unicaf ( Αφρική) πολλαπλών πανεπιστημιουπόλεων. Εκτός από τα πλήρως διαδικτυακά προγράμματα που προσφέρονται μέσω των πανεπιστημίων-εταίρων, η Unicaf προσφέρει μια σειρά από διδακτικά προγράμματα στις πανεπιστημιουπόλεις της Unicaf.

Το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Unicaf έχει χορηγήσει μέχρι στιγμής πάνω από 100.000 εκατομμύρια υποτροφίες σε περισσότερους από 30.000 δικαιούχους υποψηφίους σε 156 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι υποτροφίες χορηγούνται σε ταλαντούχους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και μειώνουν σημαντικά το κόστος των διδάκτρων. τα εναπομένοντα τέλη καταβάλλονται σε εύκολες δόσεις, ως μέρος εξατομικευμένων, προσιτών σχεδίων πληρωμής.

Η Unicaf διευκολύνει την παγκόσμια ηλεκτρονική παράδοση υλικών μελέτης για πτυχία Bachelor, Master ή Doctoral μέσω της υπερσύγχρονης ψηφιακής πλατφόρμας, του Virtual Learning Environment (VLE) . Η ηλεκτρονική μάθηση κερδίζει έδαφος ως αποτελεσματικό τρόπο για τη διάδοση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και προσόντων, τα οποία είναι κατάλληλα για τους ανθρώπους που ζουν μακριά από τα αστικά κέντρα, για οικογενειακούς φροντιστές και οικιακούς, για άτομα με αναπηρίες και για επαγγελματίες που δεν μπορούν να εγκαταλείψουν τη σταδιοδρομία τους και μισθούς για να αποκτήσουν νέα προσόντα, προκειμένου να αναζητήσουν μια προώθηση ή να βρουν καλύτερη δουλειά. Το Unicaf VLE, το οποίο διατίθεται μέσω οποιασδήποτε κινητής ή επιτραπέζιας συσκευής, επιτρέπει την πρόσβαση σε υλικό μελέτης 24/7, τακτική επαφή με δασκάλους, πρόσβαση σε εκτεταμένη συλλογή ηλεκτρονικών βιβλιοθηκών και δικτύωση με φοιτητές και επαγγελματίες σε πολλές διαφορετικές χώρες και πολιτισμούς. Η online παράδοση υλικού μαθημάτων μέσω του Unicaf VLE χρησιμοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες και μεθόδους (όπως βίντεο, κουίζ, ομαδικά προγράμματα κ.α.) που βοηθούν την εκμάθηση κάνοντας την πιο ευχάριστη και ενδιαφέρουσα.

Οι μηνιαίες δόσεις επιτρέπουν στους μαθητές να εγγραφούν στην Unicaf καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Ενώ μελετά σε ενότητες επιτρέπει στους μαθητές να διερευνήσουν σε βάθος ένα θέμα κάθε φορά πριν μετακινηθούν στην επόμενη.

Τα τέσσερα βασικά πλεονεκτήματα της μελέτης μέσω της Unicaf είναι: Προσιτότητα, Ευελιξία, Προσβασιμότητα και Αξιοπιστία.

Η Unicaf είναι φυσικά παρούσα μέσα από πανεπιστημιακές πανεπιστημιουπόλεις ή κέντρα μάθησης σε 12 αφρικανικές χώρες (Αίγυπτος, Γκάνα, Κένυα, Μαλάουι, Μαρόκο, Νιγηρία, Σομαλία, Ουγκάντα, Ζιμπάμπουε, Νότια Αφρική, Ζάμπια και Ρουάντα).

Τοποθεσίες

Lilongwe

Address
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Game & Shoprite), Area 4, Plot 67,
Lilongwe, Κεντρική περιοχή, Μαλάουι

Νέα Υόρκη

Address
1745 Broadway
10019 Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες

Αθήνα

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Αθήνα, Κεντρική Αθήνα, Ελληνική Δημοκρατία

Βουκουρέστι

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Βουκουρέστι, Βουκουρέστι, Ρουμανία

Λονδίνο

Address
Kemp House, 152 City Road
EC1V 2NX Λονδίνο, Αγγλία, Ηνωμένο Βασίλειο

Κάιρο

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Κάιρο, Κυβερνείο του Καΐρου, Αίγυπτος

Άκκρα

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road

AF 919 Άκκρα, Περιοχή της Μεγάλης Άκκρα, Γκάνα

Πορτ Λούις

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Πορτ Λούις, Πορτ Λούις, Μαυρίκιος

Ναϊρόμπι

Address
Ναϊρόμπι, Νομός Ναϊρόμπι, Κένυα

Lagos

Address
10, Peace Avenue
Lagos, Lagos, Νιγηρία

Μογκαντίσου

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Μογκαντίσου, Banaadir, Σομαλία

Λουσάκα

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres
Λουσάκα, Επαρχία Λουζάκα, Ζάμπια

Irbid

Address
Jordan-Irbid
Irbid, Irbid Governorate, Ιορδανία

Κύπρος Online

Address
Κύπρος Online, Κυπριακή Δημοκρατία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη