Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επισκόπηση

Ιδρύθηκε το 2001, η Μάλτα Κολλέγιο Τεχνών, Επιστημών και Τεχνολογίας (MCAST) είναι ο μεγαλύτερος φορέας επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης της χώρας. Μέσα από έξι ινστιτούτα μας στη Μάλτα και Gozo Πανεπιστημιούπολη, προσφέρουμε 185 πλήρους απασχόλησης και πάνω από 300 μερικής απασχόλησης προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης που κυμαίνονται από πιστοποιητικά σε μοίρες (MQF επίπεδο 1 στο επίπεδο 6). Οι σπουδαστές μας προετοιμάζονται για σταδιοδρομία σε διάφορους τομείς της οικονομίας ή για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Συνεργαζόμαστε στενά με τις τοπικές βιομηχανίες για να εξασφαλίσει ότι οι γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες στο πλαίσιο των προγραμμάτων σπουδών μας είναι κατάλληλες και σχετικές με μια δυναμική και το μέλλον της οικονομίας. Η σχέση αυτή διεγείρει την επιτυχία του Κολλεγίου - τα προγράμματά μας είναι ευέλικτα, σχετική και να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των μαθητών μας και τις ανάγκες των βιομηχανιών, οι οποίες εξελίσσονται συνεχώς για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις μιας μεταβαλλόμενης παγκόσμιας οικονομίας.

Νέα δομή MCAST να ωφελήσει τους σπουδαστές

MCAST έχει αναπτύξει ένα ευρύ και μοναδική αποστολή στα μαθήματα που προσφέρει μετα-δευτεροβάθμια τομέα που κυμαίνονται από το Επίπεδο 1 στο Επίπεδο 6. Εντός της Μάλτας Πλαισίου Επαγγελματικών Προσόντων, MCAST παρέχει προγράμματα επιπέδου 1 και 2 του Ιδρύματος για τους φοιτητές οι οποίοι μπορεί να έχουν αφήσει επίσημη σχολική εκπαίδευση χωρίς τα τυπικά προσόντα, με στόχο να τους βοηθήσουμε να επιτύχουν τουλάχιστον ένα επίπεδο 3 επαγγελματικά προσόντα και, ενδεχομένως, ακόμη περισσότερο. MCAST παρέχει επίσης Επίπεδο 4 μαθήματα σε φοιτητές που επιθυμούν να εισέλθουν στην απασχόληση, σε επίπεδο τεχνικό ή που μπορεί να επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ανώτερο επίπεδο σπουδών. Τέλος, MCAST παρέχει προγράμματα σπουδών στο επίπεδο 5 και 6, στο οποίο οι μαθητές προσπαθούν να επιτύχουν ένα πρώτο πτυχίο.

Όλα αυτά τα διαφορετικά επίπεδα είναι ένα σημαντικό και ζωτικό μέρος της αποστολής MCAST του. Προκειμένου να ενισχυθεί κάθε ένα από αυτά τα διαφορετικά επίπεδα, έχει την αίσθηση ότι MCAST δομή του πρέπει να αναπτυχθεί περαιτέρω, προκειμένου να ανταποκριθεί σε έναν καλύτερο τρόπο για τις ανάγκες των μαθητών μας σε διάφορα επίπεδα.

MCAST θα παραμείνει ως ένας οργανισμός ενσωματώνει όλα αυτά τα επίπεδα και τονίζοντας τη δυνατότητα μιας συνεχούς και ισχυρής οδού μεταξύ των διαφόρων επιπέδων. Προκειμένου να ενισχυθεί η εστίαση του σχετικά με τις διαφορετικές ανάγκες των μαθητών σε αυτά τα διαφορετικά επίπεδα, MCAST θα εισάγει τρεις σχολές υπό την ομπρέλα MCAST δηλαδή το Κολέγιο Ίδρυμα, το Πολυτεχνείο και το Πανεπιστήμιο College.

College του Ιδρύματος

Το Κολέγιο Ίδρυμα επικεντρώνεται στην παροχή της καλύτερης προγράμματα και τις μαθησιακές παιδαγωγικών μεθόδων για τους υποψηφίους ακόλουθα μαθήματα στο MQF / EQF επίπεδα 1, 2 και 3 με την αντιμετώπιση των ειδικών αναγκών τους και την προετοιμασία τους για περαιτέρω εκπαίδευση στο Τεχνικό Κολέγιο.

Τεχνικό Κολέγιο

Το Τεχνικό Κολέγιο παρέχει περαιτέρω προγράμματα σπουδών σε MQF / EQF Επίπεδο 4 σε στενότερη συνεργασία με τη βιομηχανία. Το Advanced Διπλώματα σε προσφορά προετοιμάζει τους μαθητές μας με τις σωστές γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες προκειμένου να αναλάβουν τεχνικές θέσεις στη βιομηχανία ή την πρόοδο στο University College του θα πρέπει να προτιμούν να το πράξουν. Επίπεδο 4 προγράμματα μας περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα μαθητείας σε διάφορους τομείς των σπουδών δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους μαθητές μας να αποκτήσουν και πρακτική εργασιακή εμπειρία ενώ σπούδαζε.

University College

Το University College φροντίζει για τα προγράμματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της επαγγελματικής βαθμούς, ενώ εργάζεται επίσης σε στενή συνεργασία με τη βιομηχανία, προκειμένου να παρέχει στους επαγγελματίες που είναι τόσο ακαδημαϊκά και πρακτικά προετοιμασμένοι εκπαιδεύονται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της τοπικής βιομηχανίας.

Τα Ινστιτούτα και Κέντρα παρέχουν όλες τις τεχνικές και επαγγελματικές προς την παράδοση όλων των προγραμμάτων σε MCAST ενώ έχει ως κύριο στόχο της την περαιτέρω προώθησή τους όλους τους τομείς της μελέτης στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, με προοπτικές για το μέλλον. Αυτή η εταιρική δομή επιτρέπει σε κάθε κολλέγιο για να δημιουργήσει εστιασμένη στρατηγικές που να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες των φοιτητών σε κάθε επίπεδο, ενώ η διατήρηση ενός υγιούς διαλόγου με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς προκειμένου να παράσχει τα καλύτερα προγράμματα για τις ανάγκες της τοπικής οικονομίας και της κοινωνίας.

γιατί MCAST;

  • Μια κερδοφόρα καριέρα

Δεν μπορείτε απλά να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις.

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους φορείς του κλάδου για να σας δώσει τα χέρια-για την εκπαίδευση στις τελευταίες βέλτιστων πρακτικών και τεχνολογιών. Ετοιμαστείτε να σηκώσουμε τα μανίκια σας και να τι μπορείτε να μάθετε στην τάξη για να εξασκηθείτε στα εργαστήρια, τα εργαστήρια μας και σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, μέσω τοποθετήσεων και μαθητείας.

Απώτερος στόχος μας είναι να σας δώσει τις δεξιότητες και την εμπειρία που απαιτείται για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε την ακμάζουσα καριέρα που θέλουν να γίνουν.

  • Ένας Κόσμος Ευκαιρίες

Κάθε χρόνο, παρέχουμε ευκαιρίες κατάρτισης για πάνω από 6.000 φοιτητές πλήρους φοίτησης.

Νέα προγράμματα προστίθενται συνεχώς στη λίστα των μαθημάτων για να σας δώσουμε περισσότερες νέες επιλογές εκπαίδευσης για να διαλέξετε. Αν είστε αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην καριέρα σας, έχουμε το πρόγραμμα κατάρτισης που έκανε για εσάς.

  • Μια φροντίδα και ζωντανή Campus

Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση δεν είναι απλώς θέμα των προσόντων και των τεχνικών δεξιοτήτων. Είμαστε δεσμευμένοι να σας βοηθήσει να εξελιχθούν σε υπεύθυνα, ενθουσιώδης ενήλικες με ισχυρές κοινωνικές αξίες. Πέρα από την τάξη, σε MCAST θα συμμετέχουν σε αθλητικές, πολιτιστικές και άλλες δραστηριότητες διασκέδασης που θα σας βοηθήσουν να κάνετε νέους φίλους, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να βελτιώσει την ομαδική εργασία και τις δεξιότητες επικοινωνίας σας.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να συμμετάσχουν εθνικές και διεθνείς διαγωνισμούς και εκδηλώσεις, καθώς και να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία μέσω διεθνών προγραμμάτων ανταλλαγής φοιτητών. Αν περνάτε μια δύσκολη στιγμή στη ζωή, σας παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προσωπικής φροντίδας και υποστήριξης.

  • Διεθνές Κέντρο Αριστείας

Ήμασταν η πρώτη εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ευρώπη πρέπει να πιστοποιούνται ως Διεθνές Κέντρο Αριστείας από τον διεθνή οργανισμό EDEXCEL.

Συνεχιζόμενη δέσμευσή μας για την αναβάθμιση της ποιότητας των όλες τις υπηρεσίες μας και να σας προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία μάθησης περιλαμβάνει την εισαγωγή των πιο σύγχρονων τεχνολογιών της διδασκαλίας, την απασχόληση έμπειρους καθηγητές και το διοικητικό προσωπικό, καθώς και εκτεταμένες επενδύσεις σε state-of-the- εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

Αυτή τη στιγμή υλοποίηση τριών χρηματοδοτούμενα από την ΕΕ έργα, αξίας άνω των € 20.000.000, για να συνεχίσει την αναβάθμιση της ποιότητας όλων των υπαρχόντων προγραμμάτων μας, και να εισαγάγει νέες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Malta College of Arts, Science and Technology

Αυτό το μάθημα πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού είναι σχετικές με ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, δεδομένου ότι καλύπτει τις βασικές αρχές της μηχανολογίας και θεματικούς τομείς, ... [+]

Περιγραφή Μαθήματος

Αυτό το μάθημα πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού είναι σχετικές με ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, δεδομένου ότι καλύπτει τις βασικές αρχές της μηχανολογίας και θεματικούς τομείς, όπως ο σχεδιασμός, μηχανική, θερμοδυναμική, όργανα μετρήσεων και ελέγχου, τα υλικά για το μηχανικό εργοστάσιο. Το μάθημα έχει ως εκ τούτου wideranging και θα αναπτύξει την ικανότητά σας να εφαρμόσει αυτές τις αρχές για την επίλυση προβλημάτων μηχανικής σε διάφορα περιβάλλοντα εργασίας και των επιχειρήσεων. Η επιχειρηματικότητα, διαχείριση κατασκευής και της βιωσιμότητας μελετώνται επίσης, πέρα ​​από τις παραδοσιακές αμιγώς τεχνικά ζητήματα αυτού του προγράμματος.... [-]

Μάλτα Paola
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
11 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

Malta College of Arts, Science and Technology

... [+]

βιώσιμη Κτίρια Προηγμένες υπηρεσίες κτίριο σχεδιασμό της εγκατάστασης

Ειδικός Μονάδες

Θέρμανσης, αερισμού και κλιματισμού

Πρόγραμμα εκμάθησης Αποτελέσματα

Εξετάζει και συντονίζει την εγκατάσταση, τις απαιτήσεις σχεδιασμού και της συντήρησης του κτιρίου υπηρεσιών στην εγχώρια, εμπορικά και βιομηχανικά κτίρια? της κατασκευής και των έργων πολιτικού μηχανικού Α... [-]
Μάλτα Paola
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
11 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Malta College of Arts, Science and Technology

... [+]

Μονάδες πυρήνα Μελέτη

ΑΝΌΡΓΑΝΗ ΧΗΜΕΊΑ Οργανική Χημεία Επιστημονική Αγγλικά (βασική δεξιότητα 2) Βασικές αρχές της Μηχανικής και της Μηχανικής Διεργασιών Χημικό αντιδραστήρα Μηχανικών Διεργασίες διαχωρισμού Χημική Μηχανική Θερμοδυναμική [-]
Μάλτα Paola
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
10 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Malta College of Arts, Science and Technology

Εάν είστε πρόθυμοι για την ανάπτυξη λογισμικού με κλίση προς backend συστήματα και επίλυση σύνθετων προβλημάτων, στη συνέχεια, το μάθημα αυτό είναι για σας. ... [+]

Περιγραφή Μαθήματος

Εάν είστε πρόθυμοι για την ανάπτυξη λογισμικού με κλίση προς backend συστήματα και επίλυση σύνθετων προβλημάτων, στη συνέχεια, το μάθημα αυτό είναι για σας. Σε αυτό το μάθημα θα μάθετε πώς να σχεδιάσουν εφαρμογές λογισμικού που βασίζονται σε επίσημες σχεδιαστικά πρότυπα? το σχεδιασμό και την εφαρμογή της σχετικής υποδομής δεδομένων? μοντελοποίηση και επίλυση σύνθετων προβλημάτων, ενώ πραγματικό από την επίσημη μεθοδολογίες. Αυτό το μάθημα καλύπτει τη σταθερή ανάπτυξη, Επιχείρηση Ανάπτυξης Λογισμικού, Server Side και ο Πελάτης side scripting, Διακριτά Μαθηματικά και άλλες παρόμοιες μονάδες. Αυτό το πρόγραμμα προορίζεται για άτομα που έχουν ένα έντονο ενδιαφέρον για την επίλυση προβλημάτων, έχουν μια προσοχή στη λεπτομέρεια και να προσπαθούν να προγραμματίσετε αποτελεσματικά.... [-]

Μάλτα Paola
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
5 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Malta College of Arts, Science and Technology

Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι η ανάπτυξη επαγγελματίες μηχανικούς, οι οποίοι είναι και οι δύο ακαδημαϊκά παρασκευάζεται και πρακτικά εκπαιδεύονται για να ικανοποι ... [+]

Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι η ανάπτυξη επαγγελματίες μηχανικούς, οι οποίοι είναι και οι δύο ακαδημαϊκά παρασκευάζεται και πρακτικά εκπαιδεύονται για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της τοπικής βιομηχανίας με ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας και συστημάτων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Επιπλέον, οι απόφοιτοι θα είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία ή την περαιτέρω τις σπουδές τους. Η ανάγκη για ειδικευμένους μηχανικούς οι οποίοι προσεγγίζουν αυτή την τεχνολογία σε ένα επαγγελματικό και αποτελεσματικό τρόπο είναι σε μεγάλο βαθμό ζητηθεί από όλα τα σημαντικά ενδιαφερόμενα μέρη. Οι ενότητες σε αυτό το μάθημα βαθμό θα δώσουν οι υποψήφιοι μια κατανόηση τόσο των παραδοσιακών και σύγχρονων τεχνολογιών, καθώς και τα συστήματα υποστήριξης που θα απαιτηθούν.... [-]

Μάλτα Paola
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Malta College of Arts, Science and Technology

Η προστασία των φυσικών πόρων, οι εκπομπές CO2, η αλλαγή του κλίματος και τις επιπτώσεις της, και των δημογραφικών αλλαγών, είναι ολοένα και πιο σημαντικά θέματα σε τοπικ ... [+]

Περιγραφή Μαθήματος

Η προστασία των φυσικών πόρων, οι εκπομπές CO2, η αλλαγή του κλίματος και τις επιπτώσεις της, και των δημογραφικών αλλαγών, είναι ολοένα και πιο σημαντικά θέματα σε τοπικό και διεθνές πλαίσιο. Αυτό το μάθημα βαθμό καλύπτει τις εθνικές και παγκόσμιες προκλήσεις του σήμερα και του μέλλοντος, και περιλαμβάνει ένα υψηλό επίπεδο διεπιστημονική συνεργασία. Η πορεία της μελέτης είναι η συγχώνευση της κλασικής μηχανικής με τις φυσικές επιστήμες. ... [-]

Μάλτα Paola
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
10 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Malta College of Arts, Science and Technology

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να δώσουν στους μαθητές την ευκαιρία να μεγιστοποιήσουν τις γνώσεις και την ικανότητα να εργαστούν hands-on στο δημιουργικό περιβάλλον. ... [+]

Η σχέση των visuals με τη σύγχρονη κοινωνία του σήμερα γίνεται όλο και πιο εμφανή. Αυτό είναι εμφανές στην αφθονία και τη χρήση των visuals της σύγχρονης επικοινωνίας.

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να δώσουν στους μαθητές την ευκαιρία να μεγιστοποιήσουν τις γνώσεις και την ικανότητα να εργαστούν hands-on στο δημιουργικό περιβάλλον. Οι μαθητές θα παράγουν φωτογραφικό περιεχόμενο και για τις δύο καλλιτεχνικές και εμπορικές πρακτικές.... [-]

Μάλτα Paola
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
10 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Malta College of Arts, Science and Technology

Σε όλο αυτό το βαθμό, θα έχετε την ευκαιρία να κατανοήσουν και να αναπτύξουν μια σειρά από πρακτικές πρόστιμο κλάδους τέχνης, συμπεριλαμβανομένων σχέδιο, γλυπτική, ζωγραφ ... [+]

Οι μονάδες του προγράμματος του μαθήματος μπορεί να θεωρηθεί ως μια σύνθεση από τα πιο σημαντικά στοιχεία της επαγγελματικής πρακτικής λεπτή τέχνη, αφορούσε, όπως είναι με θεωρητικές γνώσεις, τις θεμελιώδεις δεξιότητες και κατανόηση.

Σε όλο αυτό το βαθμό, θα έχετε την ευκαιρία να κατανοήσουν και να αναπτύξουν μια σειρά από πρακτικές πρόστιμο κλάδους τέχνης, συμπεριλαμβανομένων σχέδιο, γλυπτική, ζωγραφική, φωτογραφία, χαρακτική και ψηφιακή απεικόνιση. Θα πρέπει να ενθαρρύνονται να σκαλίζω την πολυδιάστατη πτυχή Καλών θεωρίας και της πρακτικής τέχνης με την αντιμετώπιση ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων πνευματική, ηθική και δεοντολογική, καθώς και τις περιβαλλοντικές και κοινωνικο-πολιτισμική. Αυτό φυσικά θα σας στηρίξει στη δική σας προσωπική ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την ανάπτυξη της πρακτικής στούντιο σας. ... [-]

Μάλτα Paola
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά