AUM American University of Malta

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί AUM;

Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Μάλτας (AUM) είναι ένα πανεπιστήμιο αμερικανικού τύπου αφιερωμένο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και έρευνα για μια διεθνή κοινότητα με τα υψηλότερα πρότυπα. Τα προγράμματα σπουδών, οι ερευνητικές δραστηριότητες και η υπηρεσία προς την κοινότητα μεταμορφώνουν τις ζωές και εξυπηρετούν την κοινωνία, εκπαιδεύοντας ηθικά καταρτισμένους πολίτες, δημιουργώντας γνώση και θέτοντας τη γνώση σε εργασία σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον.

Το AUM εκπαιδεύει ένα διαφορετικό φοιτητικό σώμα για να γίνει ηθικά υπεύθυνοι παγκόσμιοι πολίτες, κριτικοί στοχαστές και μελλοντικοί ηγέτες σε ένα ακαδημαϊκά προκλητικό περιβάλλον μάθησης. Προσπαθεί συνεχώς να καινοτομεί και να βελτιώνει την ποιότητα στη διδασκαλία, την έρευνα, τη δημόσια υπηρεσία και την οικονομική ανάπτυξη.

Ο τρόπος με τον οποίο το AUM παρέχει τα προγράμματα σπουδών αποτελεί ένα κρίσιμο δομικό στοιχείο στη βάση της ταυτότητάς του. Κάθε πρόγραμμα καθοδηγεί τους μαθητές να οικοδομήσουν τις γνώσεις τους από την αρχή και να δομήσουν τις γνώσεις τους με συνεκτικό και συνεπή τρόπο. Παίρνει τους μαθητές από βασικές αρχές έως πρακτική πρακτική με τις τελευταίες τεχνολογίες της βιομηχανίας που σχετίζονται με τους τομείς τους.

Γιατί να σπουδάσετε στη Μάλτα;

Βρίσκεται στο κέντρο της Μεσογείου, μεταξύ Ευρώπης και Βόρειας Αφρικής, η Μάλτα είναι το μικρότερο κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Μάλτα, που είναι διάσημη για την ιστορία των 7000 χρόνων και την ηλιοφάνεια των 300 ημερών, έχει αναδειχθεί ως μία από τις πιο αξιόλογες επιτυχίες στην ευρωζώνη. Αναγνωρισμένη για τη φιλοσοφική της συμπεριφορά, την υπερσύγχρονη υποδομή και το μέτριο κόστος της επιχειρηματικής δραστηριότητας, έχει γίνει η χώρα όπου οι επιχειρηματίες και οι πολυεθνικές εταιρείες αναπτύσσουν επιχειρηματικό πνεύμα.

131943_131889_Webp.net-compress-image.jpg

Διαπίστευση

Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Μάλτας (AUM) συγχωνεύει το καλύτερο και των δύο κόσμων όσον αφορά τα ακαδημαϊκά πρότυπα και τη διαπίστευση. Όλα τα προγράμματα σχεδιάζονται από έναν επαγγελματικό σύλλογο διδασκόντων ώστε να συμμορφώνονται με τα αμερικανικά πρότυπα εκπαίδευσης σε τριτοβάθμιο επίπεδο. Κάθε πτυχίο έχει λάβει διαπίστευση, μετά από εξέταση από την Εθνική Επιτροπή για τη Συνεχιζόμενη και Ανώτατη Εκπαίδευση (NCFHE) της Μάλτας. Με τη σειρά της, αυτό σημαίνει ότι όλοι οι πτυχιοί που προσφέρονται στο AUM αναγνωρίζονται πλήρως σε όλη την Ευρώπη και πέραν αυτής.

Τα Προγράμματα μας

Προπτυχιακά Προγράμματα

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια καινοτόμο και οικονομικά επιτυχημένη εκκίνηση, να σχεδιάσετε την επόμενη γενιά video games, ή να σχεδιάσετε τη διάταξη μιας φουτουριστικής πόλης, έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Προσφέρουμε 10 προπτυχιακά προγράμματα:

 • BS στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • Πτυχίο Επιχειρήσεων και Χρηματοοικονομικών
 • BS στη λογιστική
 • BS στην ανάπτυξη παιχνιδιών
 • Πτυχίο Ηλεκτρονικής και Μηχανικής Επικοινωνίας
 • Πτυχίο Βιομηχανικής Μηχανικής
 • Πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού
 • Πτυχίο Πολιτικών Μηχανικών
 • Πτυχίο Γραφιστικής και Κινούμενων Σχέσεων
 • BA στην κινεζική γλώσσα και τον πολιτισμό

Μεταπτυχιακά Προγράμματα

Επιλέξτε από τα τρία μεταπτυχιακά μας προγράμματα στους τομείς Επιχειρήσεων και Μηχανικών. Το πρόγραμμα σπουδών αντιμετωπίζει μια σειρά από σύγχρονα και πιεστικά ζητήματα, με θεωρία και πρακτική που αξίζει ίση προσοχή. Επιτηρούμενο από έμπειρους καθηγητές από κορυφαία πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο, το πρόγραμμα πληροί τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα.

Προσφέρουμε δύο μεταπτυχιακά προγράμματα:

 • Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • MS στη Διοίκηση Μηχανικών

Αγγλικά για το Πρόγραμμα Ακαδημαϊκών Σπουδών

Το πρόγραμμα EAP στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Μάλτας έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους φοιτητές που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για είσοδο εκτός από τη γλωσσική επάρκεια και πρέπει να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην αγγλική γλώσσα προκειμένου να ξεκινήσουν το πτυχίο τους. Αυτό το πρόγραμμα θα βοηθήσει τους μαθητές να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή για να τους βοηθήσουν να πετύχουν μόλις ξεκινήσουν το πτυχίο τους.

Υποτροφίες

Υποτροφία της Μάλτας και της ΕΕ

Το AUM προσφέρει πλήρεις υποτροφίες σε προπτυχιακούς υποψηφίους που είναι πολίτες της Μάλτας ή της ΕΕ που διαμένουν στη Μάλτα τα τελευταία 5 χρόνια. Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την αίτησή τους αποδοχής.

Φοιτητική ζωή στο AUM

Μην πηγαίνετε απλώς στο uni - αξιοποιήστε στο έπακρο. Στο AUM, ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να συμμετέχουν σε μια μακρά λίστα δραστηριοτήτων που υποστηρίζονται από πανεπιστήμια. Από εκδρομές στην παραλία έως πολιτιστικές αποστολές σε όλο το νησί, είμαστε αφοσιωμένοι στο να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές μας έχουν πολλές ευκαιρίες για διασκέδαση. Στόχος μας να μην έχουμε μόνο θετική εμπειρία στην τάξη αλλά και πολλές ευκαιρίες να αναπτύξουμε μακροχρόνιες φιλίες.

Το Campus μας

Το AUM βρίσκεται στη Bormla, επίσης γνωστή ως Cospicua, μία από τις εικονικές τρεις πόλεις της Μάλτας. Η περιοχή είναι πλούσια σε πολιτισμό, ποικίλη ιστορία και εστιατόρια και καφέ κοντά στην όμορφη προκυμαία. Η πανεπιστημιούπολη μας, αρχικά σχεδιασμένη από τον William Scamp, χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου ως βρετανική ναυτική βάση. Σοβαρά βομβαρδίστηκε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το κτίριο έμεινε σε ερείπια για πολλά χρόνια. Η διαδικασία αποκατάστασης περιελάμβανε προσπάθειες να διατηρηθεί η ιστορική συντήρηση αντικειμένων εντός του κτιρίου.

Τοποθεσίες

Cospicua

Address
BML 1013 Cospicua, Μάλτα

Ask a Question

Άλλη