LUNEX International University of Health, Exercise and Sports

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο LUNEXΜε έδρα το Λουξεμβούργο, το Πανεπιστήμιο LUNEX είναι ιδιωτικό σχολείο, το οποίο ειδικεύεται στους τομείς του αθλητισμού, της υγείας, της θεραπείας και της προληπτικής ιατρικής . Ως διεθνώς προσανατολισμένο σχολείο, το LUNEX προσφέρει προγράμματα σπουδών αναγνωρισμένα σε όλη την Ευρώπη και πλήρως προσαρμοσμένα στην παγκόσμια αγορά .

Το χαρτοφυλάκιο του προγράμματος μας είναι αξιοσημείωτο για τη βιωσιμότητά του και την κοινωνική του σημασία και εξοπλίζει τους μαθητές με τις νέες προσεγγίσεις και προοπτικές στους αναδυόμενους τομείς του αθλητισμού και της υγείας. Κάθε πρόγραμμα σπουδών διδάσκεται 100% στα αγγλικά από μια διεθνή ακαδημαϊκή ομάδα που προέρχεται από ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Μέσω ενός συνδυασμού θεωρητικών μαθημάτων και πρακτικής εμπειρίας, οι φοιτητές του LUNEX εκπαιδεύονται να γίνουν ειδικοί και ηγέτες στον τομέα τους και να εξελιχθούν σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

 • Ένα διεθνές σχολείο με ανθρώπινο άγγιγμα
 • 4 προγράμματα σπουδών στον τομέα της υγείας και του αθλητισμού (συμπεριλαμβανομένου ενός προπαρασκευαστικού εξαμήνου)
 • 100% Αγγλικά μαθήματα
 • Μια διεθνής και πολυπολιτισμική ομάδα


Τα τριετή μας προγράμματα σπουδών στον αθλητισμό και την υγεία

Σήμερα, το LUNEX προσφέρει 3 πτυχία Bachelor's, τα οποία είναι προσβάσιμα μετά από τουλάχιστον 12 έτη σχολικής εκπαίδευσης ή ισοδύναμης προηγούμενης εκπαίδευσης. Αυτά τα προγράμματα σπουδών έχουν αναπτυχθεί σύμφωνα με τη διαδικασία της Μπολόνια για πρακτικές σταδιοδρομίες και επαγγέλματα σε όλη την Ευρώπη και έχουν διαπιστευθεί από το Υπουργείο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Έρευνας (MESR) στο Λουξεμβούργο.

Τα προγράμματά μας χωρίζονται σε 2 διαφορετικά πεδία: τις επιστήμες της υγείας από τη μία πλευρά και τη διαχείριση από την άλλη.

Πτυχίο πτυχίου LUNEX στις επιστήμες της υγείας

 • Φυσικοθεραπεία B.Sc. προετοιμάζει μελλοντικούς πτυχιούχους για το επάγγελμα του φυσιοθεραπευτή προκειμένου να βελτιώσει την υγεία των ατόμων.
 • Άσκηση και αθλητική επιστήμη B.Sc. δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να αποκτήσουν γνώσεις και πρακτική εμπειρία σε επιστημονικές αρχές που σχετίζονται με την κινητική μάθηση, τη φυσιολογία, τη διατροφή, τη βιομηχανική ή ακόμα και την ψυχολογία.

LUNEX Πτυχίο στη διαχείριση

 • Η Διεθνής Διοίκηση Αθλητισμού (BA) προσφέρει γνώση και κατανόηση της διαχείρισης των επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον αθλητισμό, προκειμένου να δοθεί στους φοιτητές όλη η απαιτούμενη τεχνογνωσία για να μπορέσουν να εργαστούν στο διεθνές περιβάλλον που περιβάλλει τους αθλητικούς οργανισμούς.


Το προπαρασκευαστικό εξάμηνο: Ίδρυμα Εξάμηνο

Εκτός από τα πτυχία του Bachelor μας, έχουμε σχεδιάσει ένα προπαρασκευαστικό εξάμηνο με τίτλο " Ίδρυμα Εξάμηνο " με στόχο να βοηθήσει τους μαθητές να βελτιώσουν το αγγλικό επίπεδο ή / και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους στις επιστήμες (συμπεριλαμβανομένης της χημείας, της φυσικής και της βιολογίας). Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους με το Εξάμηνο του Ιδρύματος πριν ασκήσουν τη Φυσιοθεραπεία (B.Sc.) ή την Άσκηση

Επιπλέον, το Πανεπιστήμιο LUNEX προβλέπει να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο του προγράμματος για να προσφέρει στους φοιτητές του μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών σε ένα προσεχές μέλλον.


Η σύγχρονη και μοναδική πανεπιστημιούπολη στο

Στην καρδιά της Ευρώπης, το LUNEX διαθέτει μια ιδανική γεωγραφική θέση , η οποία παρέχει πρόσβαση σε νέες αγορές παγκοσμίως και προσφέρει ένα ενδιαφέρον δίκτυο εμπειρογνωμόνων. Αυτό περιλαμβάνει αθλητικές οργανώσεις, σωματεία και ομοσπονδίες ή ακόμη και κέντρα κατάρτισης και θεραπευτικές πρακτικές. Όσο για την πανεπιστημιούπολη μας στο Differdange (ονομάζεται European Sports City 2018), βασίζεται σε λίγα μέτρα από ένα στάδιο και αθλητικές εγκαταστάσεις. Επιπλέον, η πανεπιστημιούπολη έχει ανακαινιστεί πλήρως και είναι πλέον εξοπλισμένη με σύγχρονες τεχνολογίες καθώς και με ένα σύγχρονο και ψηφιακό περιβάλλον που επιτρέπει στους φοιτητές να διεξάγουν άριστα όλες τις περιπτωσιολογικές μελέτες και πρακτικές ασκήσεις.

Στο LUNEX, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν σε ένα μοναδικό μαθησιακό περιβάλλον. Πράγματι, η πανεπιστημιούπολη έχει τοποθετηθεί αντί της παλιάς πισίνας του Differdange και η δομή της πισίνας έχει μετατραπεί σε αίθουσα συνεδριάσεων. Επιπρόσθετα, έχουν σχεδιαστεί στο πάτωμα διαδρομές με όλες τις καιρικές συνθήκες για να καθοδηγούν τους μαθητές στις διαφορετικές αίθουσες διδασκαλίας και οι χώροι χαλάρωσης είναι επίσης διαθέσιμοι για τους μαθητές.


Γιατί να σπουδάσετε στο Πανεπιστήμιο LUNEX;

 • Προγράμματα σπουδών προσαρμοσμένα στην παγκόσμια αγορά εργασίας
 • Μικρά μεγέθη τάξης (20-40 φοιτητές ανά τάξη μέγιστο)
 • Ατομική και εξατομικευμένη υποστήριξη για κάθε φοιτητή
 • Βέλτιστος συνδυασμός θεωρίας και πρακτικής εμπειρίας
 • Ευέλικτα προγράμματα που συνοδεύουν σπορ και καριέρα υψηλών επιδόσεων
 • Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας
 • Διεθνές μαθησιακό περιβάλλον
 • Διεπιστημονική ανταλλαγή


Πώς να υποβάλετε αίτηση για πρόγραμμα μελέτης LUNEX

Για να υποβάλετε αίτηση για ένα από τα προγράμματα μας, πρέπει να έχετε τουλάχιστον 12 έτη σχολικής εκπαίδευσης ή ισοδύναμης προηγούμενης εκπαίδευσης . Εάν πληροίτε αυτήν την απαίτηση, πρέπει απλώς να συμπληρώσετε το ηλεκτρονικό έντυπο αίτησης και να συμμετάσχετε σε μία από τις Ημέρες Εφαρμογών (Δοκιμές Εισδοχής).

Δεν υπάρχει προθεσμία υποβολής αιτήσεων, είναι δυνατόν να εφαρμοστεί καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Να είστε μέρος του! Να είστε μέρος του LUNEX!

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη BAs » Όψη Health BScs »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Bachelor of Arts στη Διεθνή Διοίκηση Αθλητισμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 6 εξάμηνα October 2019 Λουξεμβούργο Differdange

Το πρόγραμμα International Sport Management (BA) επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν σε βάθος γνώση της διαχείρισης των επιχειρήσεων και της οικονομίας, προκειμένου να προετοιμαστούν για μια επιτυχημένη καριέρα στο διεθνές αθλητισμό. [+]

Σήμερα, ο αθλητισμός είναι μια μοναδική, παγκόσμια και αναπτυσσόμενη βιομηχανία. Δεν είναι πλέον μια απλή δραστηριότητα, αλλά μια ψυχαγωγία καθώς και μια επιχείρηση, η οποία έχει γίνει πραγματική πρόκληση μεταξύ των οργανισμών. Έτσι, η ανάγκη για εξειδικευμένους διαχειριστές του αθλητισμού είναι πλέον πιο σημαντική από ποτέ.

Ο διεθνής πτυχίο διαχείρισης αθλητισμού προσφέρει στους σπουδαστές σε βάθος γνώση των οικονομικών και των επιχειρησιακών πτυχών που εφαρμόζονται στον διεθνή αθλητισμό . Αυτό το πτυχίο στη διαχείριση του αθλητισμού στοχεύει στην προετοιμασία μελλοντικών υπεύθυνων και τεχνικά ικανών διευθυντών στον τομέα του αθλητισμού, οι οποίοι είναι σε θέση να διευθύνουν, να διαχειρίζονται και να λειτουργούν επιχειρήσεις, αθλητικές οργανώσεις ή εγκαταστάσεις.... [-]


Βίντεο

LUNEX University - Be part of it.

Επικοινωνία

Διεύθυνση 50 Avenue du Parc des Sports
4671 Differdange, Luxembourg District, Λουξεμβούργο