LUNEX International University of Health, Exercise and Sports

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο LUNEX

116172_Photo_LUNEX_1.jpg

Με έδρα το Λουξεμβούργο, το Πανεπιστήμιο LUNEX είναι ιδιωτικό σχολείο που ειδικεύεται στους τομείς του αθλητισμού, της υγείας, της θεραπείας και της προληπτικής ιατρικής. Ως διεθνώς προσανατολισμένη σχολή, το LUNEX προσφέρει προγράμματα σπουδών αναγνωρισμένα σε όλη την Ευρώπη και πλήρως προσαρμοσμένα στην παγκόσμια αγορά.

Το χαρτοφυλάκιο του προγράμματος μας είναι αξιοσημείωτο για τη βιωσιμότητά του και την κοινωνική του σημασία και εξοπλίζει τους μαθητές με τις νέες προσεγγίσεις και προοπτικές στους αναδυόμενους τομείς του αθλητισμού και της υγείας. Κάθε πρόγραμμα σπουδών διδάσκεται 100% στα αγγλικά από μια διεθνή ακαδημαϊκή ομάδα που προέρχεται από ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Μέσω ενός συνδυασμού θεωρητικών μαθημάτων και πρακτικής εμπειρίας, οι φοιτητές του LUNEX εκπαιδεύονται να γίνουν ειδικοί και ηγέτες στον τομέα τους και να εξελιχθούν σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

 • Ένα διεθνές σχολείο με ανθρώπινο άγγιγμα
 • 6 προγράμματα σπουδών στον τομέα της υγείας και του αθλητισμού (συν ένα προπαρασκευαστικό πρόγραμμα)
 • 100% Αγγλικά μαθήματα
 • Μια διεθνής και πολυπολιτισμική ομάδα

Τα 3 & 5ετή προγράμματα σπουδών μας στον αθλητισμό και την υγεία

Σήμερα, το LUNEX προσφέρει 3 πτυχία Bachelor, τα οποία είναι προσβάσιμα μετά από τουλάχιστον 12 χρόνια σχολικής εκπαίδευσης ή ισοδύναμης προηγούμενης εκπαίδευσης, καθώς και 3 Master. Αυτά τα προγράμματα σπουδών έχουν αναπτυχθεί σύμφωνα με τη διαδικασία της Μπολόνια για πρακτική σταδιοδρομία και επαγγέλματα σε όλη την Ευρώπη και έχουν πιστοποιηθεί από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας (MESR) στο Λουξεμβούργο.

Διαχωρίσαμε τα προγράμματά μας σε δύο διαφορετικούς τομείς: τις επιστήμες της υγείας αφενός και τη διαχείριση από την άλλη.

LUNEX Πτυχίο & Μεταπτυχιακό στις Επιστήμες Υγείας

 • Η Φυσιοθεραπεία Bachelor & Master προετοιμάζει μελλοντικούς αποφοίτους για το επάγγελμα του φυσιοθεραπευτή προκειμένου να βελτιωθεί η υγεία των ατόμων.
 • Το Bachelor Science Sport και Exercise επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν γνώσεις και πρακτική εμπειρία επιστημονικών αρχών που σχετίζονται με την κινητική μάθηση, τη φυσιολογία, τη διατροφή, τη βιομηχανική ή ακόμη και την ψυχολογία.
 • Το Master Sport Science and Exercise Science επιτρέπει στους μαθητές να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και να είναι σε θέση να αξιολογήσουν και να βελτιστοποιήσουν την απόδοση και την υγεία των αθλητών και των ασθενών κλπ.

LUNEX Πτυχία & Μεταπτυχιακά στη Διοίκηση

 • Το International Bachelor Management του αθλητισμού προσφέρει γνώση και κατανόηση της διαχείρισης των επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον αθλητισμό, προκειμένου να δοθεί στους φοιτητές όλη η απαιτούμενη τεχνογνωσία για να μπορέσουν να εργαστούν στο διεθνές περιβάλλον που περιβάλλει τους αθλητικούς οργανισμούς.
 • Το International Sport Management Master * επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν προηγμένες γνώσεις και δεξιότητες στην αθλητική επιχείρηση.

Το προπαρασκευαστικό μας πρόγραμμα: Πρόγραμμα Ιδρύματος

Εκτός από τα πτυχία Bachelor, έχουμε σχεδιάσει ένα προπαρασκευαστικό πρόγραμμα που ονομάζεται "Foundation Program" με σκοπό να βοηθήσουμε τους μαθητές να βελτιώσουν το αγγλικό τους επίπεδο και / ή να ενισχύσουν τις γνώσεις τους στις επιστήμες (συμπεριλαμβανομένης της χημείας, της φυσικής και της βιολογίας). Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους με το Ίδρυμα Πρόγραμμα προτού ακολουθήσουν ένα από τα πτυχία μας.

Η σύγχρονη και μοναδική πανεπιστημιούπολη στο

Βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης, το LUNEX έχει μια ιδανική γεωγραφική θέση, η οποία παρέχει πρόσβαση σε νέες αγορές παγκοσμίως και προσφέρει ένα ενδιαφέρον δίκτυο εμπειρογνωμόνων. Αυτό περιλαμβάνει αθλητικές οργανώσεις, σωματεία και ομοσπονδίες ή ακόμη και κέντρα κατάρτισης και θεραπευτικές πρακτικές. Όσο για την πανεπιστημιούπολη μας στο Differdange (που ονομάζεται European Sports City 2018), βασίζεται σε λίγα μέτρα από ένα γήπεδο και αθλητικές εγκαταστάσεις. Επιπλέον, η πανεπιστημιούπολη έχει ανακαινιστεί πλήρως και τώρα διαθέτει σύγχρονες τεχνολογίες, καθώς και ένα σύγχρονο και ψηφιακό περιβάλλον, το οποίο επιτρέπει στους φοιτητές να διεξάγουν άριστα όλες τις περιπτωσιολογικές μελέτες και πρακτικές ασκήσεις.

116173_Photo_LUNEX_2.png

Στο LUNEX, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν σε ένα μοναδικό μαθησιακό περιβάλλον. Πράγματι, η πανεπιστημιούπολη έχει κατασκευαστεί αντί της παλιάς πισίνας του Differdange και η δομή της πισίνας έχει μετατραπεί σε αίθουσα συνεδριάσεων. Επιπρόσθετα, έχουν σχεδιαστεί στο πάτωμα διαδρομές με όλες τις καιρικές συνθήκες για να καθοδηγούν τους μαθητές στις διαφορετικές αίθουσες διδασκαλίας και οι χώροι χαλάρωσης είναι επίσης διαθέσιμοι για τους σπουδαστές.

Γιατί να σπουδάσετε στο Πανεπιστήμιο LUNEX;

 • Προγράμματα σπουδών προσαρμοσμένα στην παγκόσμια αγορά εργασίας
 • Ατομική και εξατομικευμένη υποστήριξη για κάθε φοιτητή
 • Βέλτιστος συνδυασμός θεωρίας και πρακτικής εμπειρίας
 • Ευέλικτα προγράμματα που συνοδεύουν σπορ και καριέρα υψηλών επιδόσεων
 • Εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας
 • Διεθνές μαθησιακό περιβάλλον
 • Διεπιστημονική ανταλλαγή

Πώς να υποβάλετε αίτηση για πρόγραμμα μελέτης LUNEX

Για να υποβάλετε αίτηση για ένα από τα προγράμματα μας, πρέπει να έχετε τουλάχιστον 12 έτη σχολικής εκπαίδευσης ή ισοδύναμης προηγούμενης εκπαίδευσης. Εάν πληροίτε αυτήν την απαίτηση, πρέπει απλώς να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική αίτηση υποψηφιότητας μας και να συμμετάσχετε σε μία από τις Ημέρες Εφαρμογών (Δοκιμές Συμμετοχής).

Για τις πληροφορίες σας, δεν υπάρχει προθεσμία υποβολής αιτήσεων, είναι εφικτή η εφαρμογή τους όλο το χρόνο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Να είστε μέρος του! Να είστε μέρος του LUNEX!

* Επί του παρόντος σε διαπίστευση

Τοποθεσίες

Differdange

Address
50 Avenue du Parc des Sports
4671 Differdange, Λουξεμβούργου, Λουξεμβούργο

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη