Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τα προγράμματά μας εξισορροπούν αυστηρά την πρακτική άσκηση με την εποπτική και επαγγελματική γνώση των φοιτητών, ώστε να καταστούν αποτελεσματικοί φορείς λήψης αποφάσεων στο πλαίσιο μιας πολύπλοκης οργάνωσης φιλοξενίας. Μόλις αποφοιτήσετε από το BBI , θα είστε εξοπλισμένοι για να αναλάβετε σημαντικές ευθύνες από νωρίς στην καριέρα σας και να είστε ένα παραγωγικό μέλος της ομάδας, από την πρώτη μέρα στην εργασία σας.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα καθώς και η δομή, οι στόχοι, οι στρατηγικές και η παιδαγωγική είναι τα ίδια και στα δύο ινστιτούτα. Το ίδιο συμβαίνει και με το διδακτικό προσωπικό που μοιράζεται εμπειρίες και δεξιότητες μεταξύ των δύο οντοτήτων, που αποκτήθηκαν από το 1990 ως έτος δημιουργίας του BBI . BBI ιδρύματα BBI σχεδιάζονται πρώτα και κύρια ως "Σχολή Επιχειρήσεων Φιλοξενίας και Τουρισμού" με διεθνή διάσταση. Η στρατηγική μας βασίζεται στη δυναμική, ανοικτή και εμπλεκόμενη στην "Κοινωνία της Γνώσης" - το ευρωπαϊκό όραμα για το μέλλον. Πράγματι, χάρη σε αυτό το όραμα, η τριτοβάθμια εκπαίδευση επωφελείται επίσης από την φανταστική ανάπτυξη.

Τα ινστιτούτα μας είναι ιδιαίτερα φημισμένα για την εκπαιδευτική τους καινοτομία και, θέτοντας για λίγη ώρα την παραμικρή διαφορά, η διδασκαλία μας ξεχωρίζει χάρη στη συνεχή αναζήτηση της αριστείας μας. Τα αποτελέσματά μας, από την άποψη της ικανοποίησης των σπουδαστών, των πραγματικών επαγγελματικών ανοιγμάτων και των σχέσεων με τη φιλοξενία και την τουριστική βιομηχανία, αποδεικνύουν ότι είμαστε μέρος των κορυφαίων ακαδημαϊκών ιδρυμάτων για μελέτες διαχείρισης.

BBI προσφέρει τριετή προγράμματα Bachelor και 2-year Master, σε ένα πραγματικά διεθνές πλαίσιο, θα εξασφαλίσει ότι αυτά τα δημιουργικά άτομα, με πάθος και που μοιράζονται τις κοινές αξίες, είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις στη διαχείριση φιλοξενίας και τουριστικής βιομηχανίας. Παρέχουμε πρωτοβάθμια εκπαίδευση για μια καριέρα στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού - τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο κλάδο στον κόσμο.

Τα προγράμματα αντικατοπτρίζουν κυρίως την αγγλοσαξονική εκπαιδευτική μορφή, τονίζοντας μια πρακτική, πραγματιστική και διεπιστημονική προσέγγιση της μάθησης. Οι τρεις κύριοι βασικοί τομείς των προγραμμάτων σπουδών είναι:

  • Εκπαίδευση διαχείρισης επιχειρήσεων
  • Εκπαίδευση διαχείρισης επιχειρήσεων
  • Πρακτική εκπαίδευση - πρακτική εξάσκηση
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

BBI Luxembourg

Το πτυχίο BA απονέμεται στο τέλος των τριών ετών σπουδών. Περιγράφεται ως "Πρόγραμμα με προσανατολισμό σταδιοδρομίας", που σημαίνει ότι προετοιμάζει άμεσα τους μαθητές γι ... [+]

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ: 180 ECTS CREDITS

Το πτυχίο BA απονέμεται στο τέλος των τριών ετών σπουδών. Περιγράφεται ως "Πρόγραμμα προσανατολισμένο στη σταδιοδρομία", που σημαίνει ότι προετοιμάζει άμεσα τους μαθητές για δραστηριότητες των επαγγελματιών. Ως εκ τούτου, στο τέλος αυτού του προγράμματος, οι φοιτητές που αποφοιτούν μπορούν, ανάλογα με τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, να εισέλθουν απευθείας στον κόσμο της εργασίας ή να συνεχίσουν να σπουδάζουν για ένα Masters.... [-]

Λουξεμβούργο Wiltz
Σεπτέμβριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
BBI - LUX Campus
Address
Château de Wiltz L-9516 G.D. of Luxemburg
9516 Wiltz, Diekirch, Λουξεμβούργο
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+352 27 91 12 92