Vilnius University Of Applied Sciences VIKO

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Όραμα και αποστολή

Όραμα για το μέλλον σε Vilniaus kolegija / Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών

 • Vilniaus kolegija / Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών είναι ανοιχτή σε καινοτομίες. Πρόκειται για ένα ευέλικτο και συνεχώς μεταβαλλόμενο εκπαιδευτικό ίδρυμα που συνδυάζει αρμονικά τις ανάγκες της αγοράς εργασίας με την ανάπτυξη υποσχόμενων επιστημονικών και καλλιτεχνικών περιοχών.
 • Το εκπαιδευτικό ίδρυμα ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την ευθύνη των εκπαιδευτικών και των μαθητών, όπως και τις απαιτήσεις για υψηλή απόδοση.
 • Vilniaus kolegija / Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών έχει κερδίσει τη διεθνή αναγνώριση της και την επιτυχή ενσωμάτωση στην κοινή τομέα της ευρωπαϊκής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Η αποστολή του Vilniaus kolegija / Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών

 • Να προετοιμάσει τους ειδικευμένους στην πρακτική εξειδίκευση με την Vilniaus kolegija / Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών βαθμό ανώτατης εκπαίδευσης στη βιοϊατρική και φυσικές, ανθρωπιστικές, κοινωνικές και τεχνολογικές επιστήμες και τέχνες που ικανοποιούν τις οικονομικές και κοινωνικές ανάγκες της περιφέρειας του Βίλνιους και ολόκληρης της Λιθουανίας.
 • Για να εξασφαλιστεί ότι η διαδικασία της μελέτης θα είναι σύγχρονο και σε συμμόρφωση με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, καθώς και να αναπτύξουν μια αποτελεσματική συνεργασία με τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου.
 • Να αναπτύξουν οι μαθητές «γενικές ικανότητες και αστικές αξίες, που απαιτούνται για το μελλοντικό έργο του Vilniaus kolegija / Πανεπιστήμιο των αποφοίτων Εφαρμοσμένων Επιστημών και συνεχίζουν τις σπουδές τους.

Αξίες

Οι αξίες του Vilniaus kolegija / Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών είναι μόνιμες και μακροπρόθεσμες και συνθέτουν τις βασικές αρχές της καθημερινής μας εργασίας και της μελλοντικής ανάπτυξης. Οι τιμές αυτές συνδέονται στενά μεταξύ τους και εξίσου σημαντική, δεδομένου ότι αποτελούν Vilniaus kolegija / Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του πολιτισμού.

Στρατηγική

Ένα νέο έγγραφο μακροπρόθεσμου στρατηγικού σχεδιασμού, η στρατηγική 2020 , το οποίο αντικατέστησε το προηγούμενο στρατηγικό σχέδιο δράσης της Ακαδημίας για το 2009-2013 (στο εξής αναφερόμενο ως SAP για την περίοδο 2009-2013), εγκρίθηκε το 2012. Το αίτημα για την ανανέωση της στρατηγικής προέκυψε για το Σώμα προκειμένου να ανταποκριθεί στα εθνικά συμφέροντα και να καταστεί ίσος συμμετέχων στον παγκόσμιο ανταγωνισμό, επομένως έχει εκπονηθεί έγγραφο μακροπρόθεσμης στρατηγικής.

Πρύτανης

Ph.D., ο καθηγητής Gintautas Bražiūnas γεννήθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου 1949 στο Βίλνιους. Το 1967 ολοκλήρωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση του Vilnius A. Vienuolio, στα έτη 1967-1972 σπούδασε στο Πολυτεχνείο του Kaunas στο τμήμα. ραδιοηλεκτρονικής. Το 2000 ο G. Bražiūnas αποφοίτησε από το Τεχνικό Πανεπιστήμιο Gediminas του Βίλνιους (Dept. της Διοίκησης) και έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Το 2004 υπερασπίστηκε επιτυχώς τη διδακτορική του διατριβή και έγινε Ph.D. των φυσικών επιστημών.

Το 1972-1975 ο G. Bražiūnas ήταν λέκτορας στο Πολυτεχνείο του Βίλνιους, 1976-1986 εργάστηκε ως Αναπληρωτής Διευθυντής για τις ακαδημαϊκές υποθέσεις στο Πολυτεχνείο του Βίλνιους και το 1986-1991 έγινε διευθυντής της Τεχνικής Σχολής του Βίλνιους Ηλεκτρονικής.

Μετά την αποκατάσταση της ανεξαρτησίας της Λιθουανίας, ιδρύματα νέων τύπου - ιδρύθηκαν ανώτερα σχολεία με βάση τις τεχνικές σχολές. Το 1992 ο G. Bražiūnas διορίστηκε διευθυντής της Ανώτατης Σχολής Ηλεκτρονικής.

Ο μετασχηματισμός της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης άρχισε στη Λιθουανία το 1999. Το 2000, τα καλύτερα ανώτατα σχολεία συγχωνεύθηκαν σε ένα μεγάλο ανώτερο σχολείο - Vilniaus kolegija / Πανεπιστήμιο αν εφαρμοστούν επιστήμες. Ο G. Bražiūnas έγινε προσωρινός πρύτανης και το 2008 εκλέχθηκε ο G. Bražiūnas ως ο πρώτος πρύτανης του Vilniaus kolegija / Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών. Στις 14 Μαρτίου 2013, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κολεγίου εξέλεξε τον G. Bražiūnas για τη δεύτερη θητεία ως πρύτανης του Vilniaus kolegija / Πανεπιστημίου Εφαρμοσμένων Επιστημών.

ΣΟΛ. Το Bražiūnas δραστηριοποιείται όχι μόνο στις σπουδές αλλά και στον τομέα της επιστήμης: πραγματοποιήθηκαν επιστημονικές παρουσιάσεις σε συνέδρια που διοργανώθηκαν στη Λετονία, την Ουγγαρία, το Βέλγιο, συμμετείχαν επίσης σε πρακτική άσκηση στη Φινλανδία, τη Γερμανία και το Βέλγιο. Από το 2007 έως το 2010 ήταν μέλος της Επιτροπής EQAR, μέλος του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων για τα ιδρύματα επιστήμης και μελέτης, μέλος της ομάδας παρακολούθησης της διαδικασίας της Μπολόνια στη Λιθουανία, καθώς και εμπειρογνώμονας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Πανεπιστημιακό σωματείο (EUA) Θεσμικό πρόγραμμα αξιολόγησης.

Το 2000-2004 ο G. Bražiūnas ήταν αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (EURASHE), εκλέγεται πλέον ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ένωσης. Το 2010-2013, ο G. Bražiūnas ήταν πρόεδρος του συνεδρίου Rectors Relay του Πανεπιστημίου της Λιθουανίας.

Το 2001, ο G. Bražiūnas απονεμήθηκε το μετάλλιο του Λιθουανικού Μεγάλου Δούκα Gediminas I και το 2008 του απονεμήθηκε τιμητικό διδακτορικό δίπλωμα στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών του Ταλίν.

Σχολές

Σχολές στο Vilniaus Kolegija / Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών

Στοιχεία και αριθμοί

 • Φοιτητές - 6793 (Οκτ. 2015)
 • Διδακτικό Προσωπικό ~ 460
 • Προγράμματα σπουδών - 45
 • Σχολές - 7
 • Επιχειρήσεις πρακτικής άσκησης επιχειρήσεων - 5
 • Πρακτική Εκπαίδευση Κέντρο SIMULITH
 • Κεντρική βιβλιοθήκη και 7 σχολές βιβλιοθηκών, αίθουσες ανάγνωσης
 • Ξενώνες φοιτητών - 8
 • Κυλικεία μαθητών - 7
 • Λαϊκός χορός και μουσική μπάντα VORUTA
 • Αθλητικό κέντρο με γυμναστήρια κατάρτισης
 • Αθλητικός Όμιλος ΒΙΚΑΣ
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Πτυχία »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Banking

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια September 2019 Λιθουανία Vilnius

Το πρόγραμμα Baking διδάσκει στους μαθητές πώς να σχεδιάζουν, να οργανώνουν, να διαχειρίζονται και να ελέγχουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες στην τράπεζα ή στο άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, να διαχειρίζονται τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες, να εξυπηρετούν πελάτες. [+]

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ STUDY LEARNING OUTCOMES Η επικοινωνία τόσο στη λιθουανική όσο και στην ξένη γλώσσα με την ένταξη σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, επιλύει δεοντολογικά και επαγγελματικά τις δραστηριότητες. Να αναπτύξει ατομικά επαγγελματική ικανότητα ανταποκρινόμενη στις αλλαγές της αγοράς. Περιγραφή του προγράμματος σπουδών: Τραπεζική [-]

Business Economics

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια September 2019 Λιθουανία Vilnius

Το πρόγραμμα διδάσκει πώς να επεξεργάζεται και να αξιολογεί τις οικονομικές πληροφορίες, να εντοπίζει τα οικονομικά προβλήματα της επιχειρηματικής οντότητας και να αιτιολογεί τις αποφάσεις τους και να κάνει προτάσεις για βελτίωση στο παγκόσμιο και συνεχώς αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον. [+]

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ STUDY Να λαμβάνουν αποφάσεις για την αξιολόγηση των επιπτώσεών τους στην οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη της κοινωνίας, της ευημερίας και του περιβάλλοντος. Αξιολογεί και αντικατοπτρίζει κριτικά τις δραστηριότητές του, έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας της δια βίου μάθησης. Να επικοινωνούν γραπτώς και προφορικά, μεταφέροντας τις επαγγελματικές γνώσεις στη λιθουανική και σε ξένη γλώσσα. Να συνεργαστείτε, να εργαστείτε σε μια ομάδα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το έργο κάποιου και συναδέλφων. Να μάθουν τις μεθόδους έρευνας και πρότυπα μοντέλα οικονομικής ανάλυσης. Να συλλέγει, να συστηματοποιεί και να αξιολογεί τις οικονομικές πληροφορίες, χρησιμοποιώντας μια σειρά μεθόδων ανάλυσης, σύμφωνα με την αρχή της εμπιστευτικότητας. [-]

δημιουργικότητα και επιχειρηματικές καινοτομίες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια September 2019 Λιθουανία Vilnius

Οι απόφοιτοι του JSP θα μπορούν να εφαρμόζουν τη μεθοδολογία "Δημιουργική πλατφόρμα" για τη δημιουργία και επέκταση νέων επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι πτυχιούχοι πτυχιούχοι JSP θα είναι σε θέση να οργανώσουν την ομαδική εργασία για τη δημιουργία νέων προϊόντων, υπηρεσιών και επιχειρήσεων, με την εμπειρία διαφόρων τομέων, τομέων και δεξιοτήτων. Οι απόφοιτοι θα συντονίσει τις δραστηριότητες των νέων κατηγοριών προϊόντων ή υπηρεσιών έρευνας και ανάπτυξης, την έναρξη μιας νέας δημιουργίας και ανάπτυξης επιχειρήσεων από τους ίδιους. [+]

ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ STUDY

1.1 Χρήση καινοτόμων τεχνικών σκέψης και εφαρμογή στρατηγικών ατομικής, ομαδικής και οργανωτικής δημιουργικότητας.

1.2 Προσδιορισμός των προσωπικών αναγκών μάθησης και διάρθρωση της μάθησης σε διαφορετικά περιβάλλοντα μάθησης και αναζήτηση της απαραίτητης απόκτησης γνώσης.

... [-]

διαχείριση τουρισμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια September 2019 Λιθουανία Vilnius

Το πρόγραμμα διδάσκει στους μαθητές πώς να οργανώνουν, να προγραμματίζουν και να διαχειρίζονται μια δραστηριότητα τουριστικής επιχείρησης. να αναλύει το επιχειρηματικό περιβάλλον και να λαμβάνει τις κατάλληλες αποφάσεις για την τουριστική επιχείρηση. [+]

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Οργανώστε, σχέδιο και να διαχειρίζεται μια δραστηριότητα τουριστική επιχείρηση? αναλύσει το επιχειρηματικό περιβάλλον και να κάνουν τις κατάλληλες αποφάσεις για την τουριστική επιχείρηση? εφαρμόσουν σύγχρονες αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης στην επιχείρηση? τον έλεγχο και την αξιολόγηση της κατάστασης των τουριστικών επιχειρήσεων και τη διαχείριση των αλλαγών? τη δημιουργία τουριστικών προϊόντων και την εισαγωγή τους στην αγορά? επικοινωνούν και να συνεργάζονται σε εθνικό και διαπολιτισμικό επιχειρηματικό περιβάλλον? αποτελούν τις ικανότητες και δεξιότητες, σύμφωνα με τα προσωπικά ενδιαφέροντα και τις ανάγκες. Οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να Πρακτικά και καινοτόμο αναλύσουν και να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις? διαχείριση των έργων? λαμβάνει υπόψη τις ανάγκες των πελατών? μόνιμα αξιολογήσει την κατάσταση της επιχείρησης? αναλύει τις επιπτώσεις του μεταβαλλόμενου οικονομικού και κοινωνικού περιβάλλοντος σχετικά με τα αποτελέσματα της επιχείρησης? επίλυση προβληματικών καταστάσεων? εργαστούν σε μια ομάδα και να εποπτεύει τους εργαζόμενους? επικοινωνούν σε μία ξένη γλώσσα? χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή και τα συστήματα κρατήσεων? να αρχίσει και να οργανώσουν τη δική τους επιχείρηση. Οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να εργαστούν σε τουριστικές επιχειρήσεις και τα υποκαταστήματά τους που παρέχουν υπηρεσίες για τους τουρίστες, να διαχειρίζονται τμήματα των επιχειρήσεων και να δημιουργήσουν τις δικές τους επιχειρήσεις. Περαιτέρω μελέτες μπορεί να συνεχιστεί σύμφωνα με ένα πανεπιστήμιο πτυχιακά προγράμματα. ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ απονέμεται δίπλωμα επαγγελματικό πτυχίο του στην επιχείρηση (VK / UAS, LT). ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ: ΔΙΠΛΩΜΑ Bachelor στη ΔΙΕΘΝΗ φιλοξενία και υπηρεσίες διαχείρισης (UCN, DK) Περιγραφή του προγράμματος σπουδών: Διαχείριση Τουρισμού [-]

Διεθνής επιχείρηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια September 2019 Λιθουανία Vilnius

Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος θα μάθουν πώς να σχεδιάζουν την επιχειρηματική δραστηριότητα. τη δημιουργία και τη διαχείριση μιας επιχείρησης. την έρευνα και την επιχειρηματική λειτουργία σύμφωνα με τα ερευνητικά αποτελέσματα και πολλές άλλες σημαντικές επιχειρηματικές πτυχές. [+]

Οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να Οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να εργαστούν για τις διεθνείς επιχειρήσεις, να διοικήσουν μια επιχείρηση ή τμήματά της, καθώς και να δημιουργήσει μια επιχείρηση. Περαιτέρω μελέτες μπορεί να συνεχιστεί σύμφωνα με ένα πανεπιστήμιο πτυχιακά προγράμματα. ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΑΡΟΥΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ απονέμεται δίπλωμα επαγγελματικό πτυχίο του στην επιχείρηση (VK / UAS, LT). ... [-]

μηχανική λογισμικού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 42 μήνες September 2019 Λιθουανία Vilnius

Το πρόγραμμα προετοιμάζει ειδικευμένους ειδικούς, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες των βιομηχανικών κλάδων της Λιθουανίας και το επίπεδο των τελευταίων τεχνολογιών και επιστημών, είναι σε θέση να εργαστεί υπό συνθήκες ταχείας τεχνολογικής αλλαγής, προετοιμάζοντας να ενταχθεί στη λιθουανική και διεθνή κοινότητα [+]

Μαθησιακά αποτελέσματα των ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ Για να είναι σε θέση να επικοινωνούν σε επίσημες και τις ξένες γλώσσες? Για να είναι σε θέση να μοιραστούν τις επαγγελματικές γνώσεις? Για να είναι σε θέση να εργαστούν σε πολυπολιτισμικό περιβάλλον? Για να είναι σε θέση να ακολουθήσει ηθική και επαγγελματική συμπεριφορά? Να είναι σε θέση να αξιολογεί και να προσαρμόζεται στις αλλαγές της αγοράς. Για να είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις μεθόδους διαχείρισης της ποιότητας? Για να είναι σε θέση να μελετήσει ξεχωριστά, να εμβαθύνουν και να ανανεώνουν τις γνώσεις, να βελτιώσουν τα προσόντα? Για να είναι σε θέση να αναλύσει και δομών δεδομένων σχεδιασμού? ... [-]

Επικοινωνία