Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Kauno kolegija / Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών είναι ένα κράτος - που ανήκει ίδρυμα που παρέχει ανώτατη εκπαίδευση στους τομείς της τεχνολογίας, των κοινωνικών επιστημών, της βιοϊατρικής, ανθρωπιστικές επιστήμες και τις τέχνες. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όχι μόνο στη Λιθουανία, αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή της Βαλτικής.

Kauno kolegija συμβάλλει ενεργά στην εφαρμογή της κρατικής πολιτικής για την περιφερειακή ανάπτυξη είναι σεκρετέρ τα προγράμματα που υλοποιεί, όχι μόνο στο Κάουνας, αλλά και σε Kedainiai, Druskininkai και Taurage. Όλοι μαζί θα προσφέρει πάνω από 40 προγράμματα σπουδών. Περισσότεροι από 8.000 φοιτητές σπουδάζουν σήμερα και περίπου 600 καθηγητές εργάζονται σήμερα εδώ.

Η επιτυχία της Kauno kolegija βασίζεται στην εταιρική σχέση μεταξύ των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των εργοδοτών κατά τη διαδικασία των ειδικών κατάρτισης, οι οποίοι αποκτούν την τριτοβάθμια εκπαίδευση και τις πρακτικές δεξιότητες μέσα σε μικρότερο χρονικό διάστημα, συνήθως από τρία χρόνια. Η στενή συνεργασία μεταξύ Kauno kolegija και των εργοδοτών έχει θετική επίδραση στην απασχόληση των φοιτητών σε επιχειρήσεις και άλλα ιδρύματα.

Η διεθνής συνεργασία είναι ένα από Kauno kolegija τομείς προτεραιότητας. Συμμετοχή σε διεθνή δίκτυα και προγράμματα που εξασφαλίζει ενεργή εφαρμογή των διατάξεων της διαδικασίας της Μπολόνια σε ακαδημαϊκές και άλλες δραστηριότητες. Η διεθνής συνεργασία έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των μελετών, την εφαρμοσμένη έρευνα και να εξασφαλίζει τη συμμόρφωση των Kauno kolegija απόφοιτοι των δεξιοτήτων με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της διεθνούς αγοράς εργασίας.

Η κοινότητα Kauno kolegija συνεργάζεται με άλλα εκπαιδευτικά και ερευνητικά ιδρύματα, οργανισμούς και συναφείς επιχειρηματικές δομές. Η συνεργασία αυτή πραγματοποιείται σύμφωνα με τους στόχους της διαδικασίας της μελέτης, τις ανάγκες της διεθνούς αγοράς εργασίας και τη στρατηγική της περιφερειακής ανάπτυξης.

Γνώμη των φοιτητών είναι απολύτως σεβαστά εδώ - εκπροσώπους ανατεθεί από τους μαθητές να συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες των θεσμικών αυτο - κυβέρνηση.

Γεγονότα και αριθμοί

Kauno kolegija / Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών ιδρύθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2000, μετά εισήχθη το δυαδικό σύστημα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αποτελείται από δύο τύπους της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που παρέχεται από τα κολέγια και τα πανεπιστήμια στη Λιθουανία.

Το 2005, μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που διορίζονται από το Υπουργείο Παιδείας και Επιστημών της Δημοκρατίας της Λιθουανίας αξιολογούνται τα επιτεύγματα και την πρόοδο του ιδρύματος μετά τη διαδικασία αξιολόγησης καθορίζονται από το νόμο και έδωσαν εξαιρετικές βαθμολογίες αξιολόγησης. Μετά τη διαπίστευση Kauno kolegija / University of Applied Sciences είχε χορηγηθεί το δικαίωμα να απονέμουν Professional Bachelor του διπλώματος και το συμπλήρωμα διπλώματος που συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Σήμερα Kauno kolegija / Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών είναι ένα από τα μεγαλύτερα κολέγια στη Λιθουανία, με μια κοινότητα περίπου 73 000 μαθητές και περίπου 1000 εργαζόμενους (στοιχεία Οκτωβρίου 2013).

Πάνω από 1 800 μαθητές αποφοιτούν από το πανεπιστήμιο κάθε χρόνο.

Το ίδρυμα παρέχει τις πρώτες μελέτες του κύκλου στους τομείς της τεχνολογίας, της βιοϊατρικής, ανθρωπιστικές, κοινωνικές επιστήμες και την τέχνη. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα των προγραμμάτων σπουδών - συνολικά 47.

Όλα τα προγράμματα σπουδών έχουν σχεδιαστεί με στόχο να εξοπλίσει τους μαθητές με βαθιά θεωρητική γνώση και να παρέχουν τη μέγιστη πρακτική κατάρτιση. Περίπου το 30 έως 50 τοις εκατό του συνολικού χρόνου σπουδών στο Kauno kolegija / University of Applied Sciences δαπανάται για την ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων του μαθητή.

Η ηλικία των μαθητών στο Kauno kolegija / University of Applied Sciences έτους κυμαίνονταν από 18 έως 60 ετών. Η μέση ηλικία των φοιτητών είναι 22,4 έτη (στοιχεία Οκτωβρίου 2013). Δίδακτρα σχεδόν τα δύο τρίτα των μελλοντικών επαγγελματιών καλύπτεται από το κράτος, ενώ οι υπόλοιποι φοιτητές πληρώνουν δίδακτρα.

Οι μαθητές είναι θετική για τον εκσυγχρονισμό των σπουδών: το 75 τοις εκατό των συμμετεχόντων στην έρευνα σημειώνεται ότι οι σπουδές στο πανεπιστήμιο είχε γνωρίσει ή ακόμη και ξεπέρασε τις προσδοκίες τους.

Το πανεπιστήμιο έχει 4 σχολές στην πόλη του Kaunas και 3 περιφερειακά τμήματα σε Kėdainiai, Tauragė και Druskininkai.

Πάνω από 70 εργαστήρια και εργαστήρια υπάρχουν. Η βιβλιοθήκη αποτελείται από 7 τμήματα και έχει περισσότερους από 65 χιλιάδες δημοσιεύσεις σε λιθουανικά, αγγλικά, γερμανικά, ρωσικά, γαλλικά και άλλες γλώσσες.

Οι φοιτητές στεγάζονται σε 4 κοιτώνες.

Κατά την περίοδο 2009 - 2013 το πανεπιστήμιο επενδύσει πάνω από 30 εκατομμύρια LTL για τη βελτίωση της ποιότητας της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και την ανακαίνιση ή νέα κατασκευή των εγκαταστάσεων πανεπιστημιούπολη. Τα βελτιωτικά έργα που χρηματοδοτούνται από τα διαρθρωτικά ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συγχρηματοδοτείται από το πανεπιστήμιο. Από το 2004 Kauno kolegija / University of Applied Sciences προωθούνται και υλοποιούνται 24 έργα που χρηματοδοτούνται από τα διαρθρωτικά ταμεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να ενεργήσει ως εταίρος σε δώδεκα περισσότερα έργα.

Kauno kolegija / University of Applied Sciences, ο ηγέτης της αξιολόγησης

Ίδια Kauno kolegija / University of Applied Sciences υπερηφανεύεται για τη δημόσια αναγνώριση. Σε 2O13, το περιοδικό της Λιθουανίας Veidas (Face) ανακοίνωσε, για πέμπτη φορά, η βαθμολογία της Λιθουανίας κολέγια, όπου Kauno kolegija / Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών είναι το πρώτο από τα κρατικά κολλέγια.

Το 2013, 13 κρατικών και 11 μη κρατικών Λιθουανίας κολέγια αξιολογήθηκαν ξεχωριστά. Όλα αυτά είχαν βαθμολογηθεί σύμφωνα με 9 κριτήρια που είχαν ένα διαφορετικό αριθμό των μορίων που και οι αναλογίες βάρους υπολογίζεται, και περιελάμβανε την παροχή συμβουλών και εφαρμοσμένη επιστημονική / καλλιτεχνική απόδοση (18 πόντους)? οι υψηλότερες αξιολογήσεις της απόδοσης του ακαδημαϊκού προσωπικού και των αποφοίτων (3 βαθμοί)? το ακαδημαϊκό προσωπικό του κολεγίου (6 βαθμοί)? κολέγιο του διεθνούς (15points)? η ποικιλία των προγραμμάτων σπουδών (8 βαθμοί)? συνθήκες της μελέτης (11,5 μονάδες)? H γνώμη των μαθητών »(15 μονάδες)? η ζήτηση της ειδικότητας που αποκτήθηκαν στο κολέγιο στην αγορά εργασίας (28 βαθμοί)? και χρηματοδότηση κολέγιο (5,5 βαθμοί).

Το συνολικό άθροισμα όλων των δεικτών της Kauno kolegija / University of Applied Sciences 47.82 πόντους. Τα καλύτερα αξιολογούνται σφαίρες συμβουλευτική και εφαρμοσμένη επιστημονική / καλλιτεχνική απόδοση (10,48 μονάδες)? η απόδοση του ακαδημαϊκού προσωπικού και των αποφοίτων (1,75 μονάδες)? το ακαδημαϊκό προσωπικό (3,18 μονάδες)? και να μελετήσουν τις συνθήκες (4,69 μονάδες).

Η βαθμολογία του λιθουανικού κράτους κολέγια, 2013

1) Kauno kolegija / University of Applied Sciences (47,82 μονάδες). 2) Vilniaus kolegija / University of Applied Sciences (46,08 μονάδες). 3) Utenos kolegija / Ούτενα University of Applied Scienses (37.36 μονάδες). 4) Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegija / Κάουνας College Δασολογίας και Μηχανικών Περιβάλλοντος (37,19 μονάδες). 5) Zemaitijos kolegija / Zemaitija College (36,47 μονάδες). 6) Vilniaus technologijų ir dizaino kolegija / Βίλνιους College of Technologies and Design (32,73 μονάδες). 7) Klaipėdos Valstybinė kolegija / Klaipeda State College (32.31 μονάδες). 8) Kauno Technikos kolegija / Kaunas University of Applied Sciences Μηχανικών (27,8 μονάδες). 9) Alytaus kolegija / University of Applied Sciences (27,62 μονάδες). 10) Λιέτουβος Aukstoji jūreivystės mokykla / Λιθουανίας Ναυτικής Ακαδημίας (24.67 μονάδες).

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Λιθουανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Kaunas College - University Of Applied Sciences

Πρακτική επικέντρωσε τις ακαδημαϊκές φοιτητές επίπλωση του προγράμματος με τη γνώση των οικονομικών, κοινωνικών και εφαρμοσμένων επιστημών, καθώς και τις επιχειρηματικές ... [+]

Πρακτική επικέντρωσε τις ακαδημαϊκές φοιτητές επίπλωση του προγράμματος με τη γνώση των οικονομικών, κοινωνικών και εφαρμοσμένων επιστημών, καθώς και τις επιχειρηματικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες στον Τουρισμό και τη βιομηχανία φιλοξενίας.

Υποχρεωτικό μέρος του προγράμματος σπουδών αποτελείται από: - Γενικά θέματα - 15 μονάδες ECTS (Φιλοσοφία, Βασικά στοιχεία της Εφαρμοσμένης Έρευνας, Information Technologies)? - Επαγγελματική θέματα - 105 μονάδες ECTS (Business English, Ξένη Γλώσσα (γερμανικά / γαλλικά), Οικονομική των Επιχειρήσεων, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, Ταξίδια Γεωγραφία, Διαπολιτισμική Επικοινωνία, Βασικά στοιχεία του μάρκετινγκ, Υπηρεσίες Τουρισμού και Συγκοινωνιακής Υποδομής, Διαχείρισης, Τουριστικό Μάρκετινγκ, Οικονομικά, Business Ethics, Δίκαιο, Λογιστική)? - Μαθήματα Ειδικότητας - 21 μονάδες ECTS (Hotel Management, Food Προετοιμασία Τεχνολογίας, F & B Service, Εταιρεία Τουριστικής Διαχείρισης, Τουρισμός και Περιβάλλον, Μεταφορές)? - Προαιρετικά μαθήματα - 9 ECTS credits? - Πρακτική Άσκηση - 30 μονάδες ECTS (σε τουριστικές επιχειρήσεις / ξενοδοχεία).... [-]

Λιθουανία Kaunas
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
6 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά