Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

109747_109732_img2018720872.jpg

Σχετικά με το USJ

Το πανεπιστήμιο Saint-Joseph του Beirut (USJ) είναι ιδιωτικό πανεπιστήμιο του Λιβάνου που ιδρύθηκε το 1875. Το πανεπιστήμιο και τα πτυχία του αναγνωρίζονται επίσημα από το λιβανικό κράτος, σύμφωνα με τις διατάξεις της ιδιωτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που διέπει την ανώτατη εκπαίδευση στον Λίβανο.

  • Το πανεπιστήμιο ήταν διαπιστευμένο από το AERES (Agence d'évaluation de la Recherche et de l'enseignement supérieur - γαλλικό πανεπιστήμιο ακαδημαϊκής έρευνας) το 2009.
  • Είναι μέλος του Συλλόγου Αραβικών Πανεπιστημίων, της Διεθνούς Ένωσης Πανεπιστημίων, της Ένωσης Πανεπιστημίων εν γένει ή γαλλικής γλώσσας, της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καθολικών Πανεπιστημίων, της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Καθολικών Πανεπιστημίων, της Ένωσης Ιησουιτών Τριτοβάθμιων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Την Ευρώπη και τον Λίβανο, την Ευρωμεσογειακή Ένωση και το Φόρουμ Μόνιμων Πανεπιστημίων EuroMed.
  • Έχει περισσότερες από 200 συμφωνίες συνεργασίας διαφορετικά πανεπιστήμια, είτε είναι αραβικά, ευρωπαϊκά, αμερικανικά, καναδικά, κινεζικά ή ιαπωνικά.
  • Στεγάζει την μόνιμη έδρα της Εταιρείας των Αραβικών Οδοντιατρικών Σχολών, η οποία φιλοξενείται από τη θυγατρική της, τη Σχολή Οδοντιατρικής.
  • Έχει τη μόνιμη έδρα της Αραβικής Συνομοσπονδίας για τις Σχολές
  • Στεγάζει την έδρα του Ινστιτούτου Κομφούκιου για τη διδασκαλία της κινεζικής γλώσσας και του πολιτισμού.
  • Στεγάζει την έδρα του Ιαπωνικού Ακαδημαϊκού Κέντρου.115533_SIOpagepubAinNajmdemiA42019-small.jpg

Δήλωση αποστολής USJ

Η αποστολή, το όραμα και οι αξίες του Πανεπιστημίου καθορίζονται στον Χάρτη του. Περιστρέφονται γύρω από δύο κύριους άξονες: τη διδασκαλία και την έρευνα, αλλά υπάρχει και ένας τρίτος άξονας εμπιστοσύνης των πολιτών.

Με αυτή την έννοια, το USJ είναι ένα ίδρυμα διδασκαλίας και έρευνας. Προωθεί την αριστεία και στοχεύει να διαμορφώσει τους σπουδαστές του στο καλύτερο της χώρας και της περιοχής, ανοίγοντας έτσι τις πόρτες των ευκαιριών για αυτούς. Όχι μόνο αυτό, αλλά επιδιώκει επίσης να προωθήσει τον διάλογο μέσω της πολυπολιτισμικότητας και της πολυγλωσσίας, όλα αυτά παραμένοντας ένα ασφαλές καταφύγιο για τον προβληματισμό και την οικοδόμηση του χαρακτήρα.

Ο Χάρτης απαιτεί όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας να δεσμεύονται να υποστηρίζουν την προσωπική ελευθερία, ενώ εξακολουθούν να είναι ανοιχτά σε πνευματική δέσμευση. Μέλη όλων των θρησκευτικών δογμάτων, των οποίων η πολυφωνία είναι ιδιοσυγκρασιακή για την κοινωνία του Λιβάνου, καλούνται να συμμετάσχουν σε αυτή την υπεράσπιση, η οποία συνεπάγεται ένα θεμελιώδες θέμα αμοιβαίου σεβασμού και γνώσης. Ο Χάρτης ορίζει επίσης ότι το USJ εξυπηρετεί όλα τα μέλη της κοινότητας, ανεξάρτητα από τις κοινωνικές και εθνοτικές διακρίσεις, γεγονός που εξηγεί τη σημασία που αποδίδει στη διατήρηση της πολυμορφίας στο σχολείο και το φοιτητικό σώμα. Το USJ αρνείται να ακολουθήσει μια ιδεολογία, επιλέγοντας αντ 'αυτού να καταστήσει τις πανεπιστημιουπόλεις ανοιχτό χώρο για διάλογο και ανταλλαγή πληροφοριών, εφόσον δεν παραβιάζονται οι ελευθερίες και δεν διαταράσσονται ακαδημαϊκές δραστηριότητες. Ελπίζει να λειτουργήσει ως συμπλήρωμα στην κοινωνία στην οποία ανήκει.

Η USJ αποδίδει επίσης μεγάλη σημασία στην «τρίτη αποστολή» που αναφέρθηκε προηγουμένως: η εμπλοκή των πολιτών. Το πανεπιστήμιο είναι πρωτοπόρος στον τομέα αυτό, έχοντας λάβει υποδειγματικές πρωτοβουλίες όπως, μεταξύ άλλων, τα εξής:

  • Το σύστημα αναλογικής εκπροσώπησης που χρησιμοποιείται κατά τις εκλογές των φοιτητών προκειμένου να εκπροσωπούν καλύτερα όλες τις πολιτικές πλευρές και να ενθαρρύνουν περισσότερους ανθρώπους να συμμετέχουν στη δημοκρατική ζωή
  • Το πρόγραμμα εθελοντισμού "Opération 7ème jour" που προάγει την εμπλοκή των πολιτών και την εκμάθηση κοινωνικών, εθνικών και ανθρώπινων αξιών

Οι πολιτιστικές δραστηριότητες που οργανώνονται από τα διάφορα φοιτητικά όργανα. αυτά επιτρέπουν σε όλους να παρουσιάσουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους, καθιστώντας τη φοιτητική ζωή πολύ πιο ζωντανή.

109745_109728_28513.jpg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Saint Joseph University of Beirut

Το ISEB έχει το ρόλο της εξασφάλισης κατάλληλης θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης στις τραπεζικές σπουδές. ... [+]

Σχετικά με το ISEB

Το ISEB έχει το ρόλο της εξασφάλισης κατάλληλης θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης στις τραπεζικές σπουδές.

Προετοιμάζει τους φοιτητές για τα πτυχία Bachelor και Master στις τραπεζικές σπουδές και δραστηριοποιείται στη συνεχή μάθηση.

Το Τμήμα αποτελείται από περισσότερους από 60 δασκάλους, με όλους τους πτυχιούχους κολλεγίων που απολαμβάνουν τη σημαντική εμπειρία στον τραπεζικό τομέα, οι περισσότεροι από τους οποίους εργάζονται στις μεγάλες τράπεζες του Λιβάνου σε βασικές υψηλόβαθμες θέσεις.... [-]

Λίβανος Βηρύτος
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
6 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων (BBA)

Saint Joseph University of Beirut

Το FGM (Faculté de Gestion et de Management) υιοθέτησε το Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων (ECTS) σε όλα τα έτη σπουδών του, δίνοντας στους φοιτητές πολλά π ... [+]

Εισαγωγή

Το FGM (Faculté de Gestion et de Management) ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων (ECTS) σε όλα τα χρόνια σπουδών του, δίνοντας στους φοιτητές πολλά πλεονεκτήματα μέσω:

Ένα ευέλικτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.Οι σπουδαστές συμμετέχουν σε ατομικά και ομαδικά έργα.Η δυνατότητα επιλογής μεταξύ μιας λίστας μαθημάτων επιλογής.Η εναρμόνιση των μαθημάτων που προγραμματίζονται όπως απαιτούνται κοινά βασικά μαθήματα και μαθήματα επιλογής?Η αναγνώριση των επικυρωμένων πιστώσεων και διπλωμάτων από τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια που υιοθετούν το πιστωτικό σύστημα ECTS.Πρόγραμμα Σπουδών και ετήσια κατανομή τους... [-]
Λίβανος Βηρύτος
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Film SIO

Address
Βηρύτος, Κυβέρνηση της Βηρυτού, Λίβανος