Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Λάρνακα College είναι μία από τις πιο ζωντανές κολέγια που έχει συσταθεί στην Λάρνακα Κύπρος και προσφέρει υψηλά πρότυπα της ιδιωτικής εκπαίδευσης σε ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων σε φοιτητές από όλο τον κόσμο. Λάρνακα College είναι δεόντως καταχωρημένο και αναγνωρίζεται από το υπουργείο «Εκπαίδευση και πολιτισμός των Κύπρος. Το Κολλέγιο είναι γνωστή για την τεχνογνωσία του στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων, Φιλοξενίας και Τουρισμού, Τεχνολογία πληροφοριών και επικοινωνίας. Λάρνακα College είναι ένα εγκεκριμένο κέντρο Â Το στο Ηνωμένο Βασίλειο, Συνομοσπονδία Τουρισμού και Φιλοξενίας του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και τη Βόρεια Συμβούλιο Επιμόρφωσης από το Ηνωμένο Βασίλειο. Λάρνακα φοιτητές μπορούν να μεταφέρουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για περαιτέρω μελέτες, ανά πάσα στιγμή, εφόσον επιθυμούν να το πράξουν.

Η Σχολή αποτελείται από υψηλής ειδίκευσης ακαδημαϊκό εκπαιδευτές, έμπειρους επαγγελματίες και ερευνητές που ξέρουν πώς να εμπλουτίσει την εκπαιδευτική εμπειρία των μαθητών.

Οι εγκαταστάσεις, ο αριθμός και τα πρότυπα των ομιλητών και ο συντονισμός των μαθημάτων που συμμορφώνονται με το καινοτόμο ευρωπαϊκό σύστημα εκπαίδευσης, όλα συμβάλλουν στην παροχή Λάρνακα College το κύρος και μοναδικά χαρακτηριστικά ενός Ευρωπαϊκού Κολλεγίου.

Το σύνθημα κολέγιο «Γνώση-Σοφία-Επιτυχία» κρύβεται πίσω από τη φιλοσοφία του κολεγίου. Πρόκειται για μια επέκταση του ήθους του σώματος η οποία χαρακτηρίζεται από ένα δημοκρατικό και θετικό κλίμα, σεβασμό για τον άλλον, την κατανόηση και τη συνεργασία.

Το Κολλέγιο βρίσκεται στο δικό νέο κτίριο, που βρίσκεται στο κέντρο της Λάρνακας ανάμεσα σε όλες τις πόλεις εγκαταστάσεις. Το ισόγειο αποτελείται από την κύρια είσοδο και στεγάζει όλες τις προσωπικές θυρίδες των μαθητών. Ο πρώτος όροφος διαθέτει σκεπαστό, άνετο πάρκινγκ για το προσωπικό και τους φοιτητές. Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από χώρο υποδοχής, διοικητικά γραφεία, γραφεία καθηγητών, PC-Lab, καφετέρια, βιβλιοθήκη και το γραφείο Συμβούλων. Όλα τα δωμάτια Διάλεξη και αμφιθέατρα είναι στον τρίτο όροφο. Τόσο το τρίτο και το δεύτερο όροφο προσφέρουν άφθονο τουαλέτα και παροχές δωματίου πλύση.

Εν όψει της αυξανόμενης ζήτησης από τους φοιτητές σε όλο τον κόσμο, προσπαθούμε να συσταθεί ακαδημαϊκή εκπροσώπους προκειμένου να συντονίσει την πρόσληψη προσπάθεια του κολεγίου. Ως εκ τούτου, θα είμαστε πολύ ευτυχείς να ενώσουν τα χέρια προς όφελος των σπουδαστών μας και τις οργανώσεις μας πάρα πολύ.

Ανυπομονούμε να σας ακούσουμε σύντομα. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία απαιτείται.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
ελληνικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Larnaca College

Λάρνακα College School of Business εκπαιδεύει άτομα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκηση Επιχειρήσεων σε πανεπιστημιακό επίπεδο. ... [+]

Λάρνακα College School of Business εκπαιδεύει άτομα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διοίκηση Επιχειρήσεων σε πανεπιστημιακό επίπεδο.

Διοίκηση Επιχειρήσεων (Bachelor of Arts)

Διοίκηση Επιχειρήσεων (4 Έτη, συν ένα Ίδρυμα Προαιρετική Έτος, Bachelor of Arts)

Δομή Μαθήματος: MGT 101 Εισαγωγή στη Διαχείριση 2. MTH 102 Μαθηματικά 3. ACC 103 Λογιστική Ι 4. ECO 104 Μικροοικονομική 5. CSC 105 Υπολογιστών Εισαγωγή 6. BUS 201 Επιχειρημα... [-]
Κυπριακή Δημοκρατία Larnaca Πακιστάν Islamabad Μπαγκλαντές Dhaka  + 2 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Larnaca College

Είναι μια συναρπαστική ευκαιρία να συνδυάσουν τις σπουδές σας στη Διοίκηση Φιλοξενίας με μια μελέτη και την καριέρα έμφαση στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων. ... [+]

Είναι μια συναρπαστική ευκαιρία να συνδυάσουν τις σπουδές σας στη Διοίκηση Φιλοξενίας με μια μελέτη και την καριέρα έμφαση στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων. μονοπάτι μας αξιοποιεί τόσο εκτεταμένες θεωρητικές γνώσεις και την ημέρα με την ημέρα τεχνογνωσία και είναι σχεδιασμένο για ανθρώπους που θέλουν να αναπτύξουν και να αναβαθμίσουν την καριέρα τους στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία. Οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος, ως εκ τούτου, να επωφεληθούν από μια σειρά από ελκυστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας από το πεδίο Hospitality και Τουρισμού είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος τομέας της απασχόλησης στην οικονομία της Κύπρος.... [-]

Κυπριακή Δημοκρατία Larnaca Πακιστάν Islamabad Μπαγκλαντές Dhaka  + 2 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά