Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Κολλέγιο

Internapa College είναι ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εγγεγραμμένο στο Υπουργείο Παιδείας

Η επιλογή του σωστού κολλεγίου μπορεί να είναι μερικές φορές συντριπτική. Σας παρουσιάζουμε τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Κολλεγίου μας που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε αν αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς και τι πρέπει να αναμείνετε να κερδίσετε από την τριτοβάθμια εκπαίδευση επιλέγοντας το Internapa College .

Διαπιστευμένα προγράμματα
 • Τα διαπιστευμένα μας προγράμματα μπορούν να σας βοηθήσουν να μεταφέρετε τις πιστωτικές σας μονάδες σε οποιοδήποτε Πανεπιστήμιο του κόσμου
Αξία χρημάτων
 • Με βάση τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους φοιτητές μας, προσφέρουμε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών φοιτητών.
Αξιόπιστες πρακτικές
 • Η ετήσια έκθεση εργασίας μας προσελκύει γνωστούς οργανισμούς φιλοξενίας και τουρισμού, όπου οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία από τους ηγέτες της βιομηχανίας.
Ιδανική τοποθεσία
 • Βρίσκεται ανάμεσα σε δύο μεγάλους ευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς: Αγία Νάπα
Ευκαιρίες μεταφοράς
 • Οι ισχυρές συνεργασίες μας με κορυφαία πανεπιστήμια σημαίνουν ότι οι αποφοίτητές μας μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

Αποστολή

Μήνυμα του Διευθύνοντος Συμβούλου

Η αποστολή της INC είναι να συνεχίσει να αναπτύσσεται ως κολλέγιο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προωθώντας ένα περιβάλλον μάθησης όπου οι σπουδαστές, οι εκπαιδευτικοί, το προσωπικό και οι ενδιαφερόμενοι προσπαθούν δεοντολογικά να επιτύχουν τους στόχους τους και να εκπληρώσουν τις κοινωνικές τους ευθύνες. Εμείς στην INC θα αφιερώσουμε όλες τις προσπάθειές μας για να παρέχουμε στους φοιτητές προσωπική υποστήριξη για να υπερέχουν ακαδημαϊκά, επαγγελματικά και κοινωνικά για σήμερα και το μέλλον.

Η αποστολή της INC βασίζεται σε επτά κεντρικά στοιχεία:

 • Εξαιρετικό περιβάλλον εκμάθησης
 • Εκπαιδευτική και Εκπαιδευτική Ανάπτυξη
 • Επαγγελματική Εκτέλεση
 • Πολυπολιτισμική ολοκλήρωση και ποικιλομορφία
 • Ακεραιότητα και ευφυΐα
 • Δια βίου μάθηση
 • Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
Φιλοσοφία

Η INC είναι αφιερωμένη στην παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων που αναπτύσσουν ατομικές ικανότητες, ενισχύουν τις ανθρώπινες σχέσεις, ενισχύουν την κοινωνική ευημερία και αυξάνουν τη συνείδηση, με την ποικιλομορφία ως πηγή ανανέωσης και ζωτικότητας.

Έχοντας την ακαδημαϊκή ελευθερία ως κατευθυντήρια αρχή, τα προγράμματα της INC βασίζονται σε αμερικανικά και ευρωπαϊκά εκπαιδευτικά πρότυπα, παρέχοντας στους φοιτητές ποικίλες ευκαιρίες μεταφοράς.

Η αξιολόγηση και η προσαρμογή στο INC αποτελεί βασικό εργαλείο για την επίτευξη της ποιότητας της εκπαίδευσης, της αποτελεσματικότητας και της συνεχούς βελτίωσης και ανάπτυξης.

Στόχοι

Οι στρατηγικοί στόχοι της Ακαδημίας καθοδηγούν τις αποφάσεις για τη μελλοντική ανάπτυξη του ιδρύματος.

"Ο κύριος στόχος της INC είναι να μεταδώσει τη γνώση, να επιδιώξει την αλήθεια και την ειλικρίνεια και να ενθαρρύνει την πνευματική και ηθική ανάπτυξη".

 • Να προσφέρει ποιοτικά προγράμματα που ενσωματώνουν τις φιλελεύθερες τέχνες και την επιστήμη, με επαγγελματική προετοιμασία
 • Να προετοιμάσει τους μαθητές να λειτουργούν αποτελεσματικά σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον
 • Για την επίτευξη του ακαδημαϊκού σκοπού μέσω της διδασκαλίας, της ακαδημαϊκής δραστηριότητας, της ανάλυσης, της συζήτησης, της μελέτης και της υπηρεσίας
 • Για να επιλέξετε και να διατηρήσετε εξειδικευμένο προσωπικό και να υποστηρίξετε την ανάπτυξή τους
 • Να υποστηριχθούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω κατάλληλων ανθρώπινων, υλικών και οικονομικών πόρων
 • Χρηματοδοτική επάρκεια για την υποστήριξη της μελλοντικής ανάπτυξης του θεσμικού οργάνου
 • Να λειτουργούν ως φυτώρια ιδεών και να συμβάλλουν στην κοινωνία και την επιχειρηματική κοινότητα μέσω προγραμμάτων που θα στηρίξουν τη γενική ανάπτυξη και ευημερία της Κύπρου
 • Να αναγνωριστεί ως καθιερωμένο διαπιστευμένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προσφέρει μια σειρά ακαδημαϊκών και επαγγελματικών προγραμμάτων120336_pexels-photo-1595391.jpeg

InterNapa με μια ματιά

Το προφίλ μας

Internapa College είναι ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης εγγεγραμμένο στο Υπουργείο Παιδείας

Internapa College ιδρύθηκε το 2003 ως Εκπαιδευτικό Κολλέγιο Γ. Τακκάς για να προσφέρει την τριτοβάθμια εκπαίδευση σε ευρεία, φιλελεύθερη και σύγχρονη βάση και είναι ανοιχτό σε όλους, χωρίς διάκριση φύλου, θρησκείας ή φυλής. Το 2007, το Κολλέγιο στις προσπάθειές του να εξελιχθεί ως ένα σύγχρονο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής άλλαξε το όνομά του στο " Internapa College " (INC) για να προσδιοριστεί πιο στενά με την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή.

Το Κολλέγιο προσφέρει διαπιστευμένα προγράμματα στην φιλοξενία

Κτίριο

Internapa College φιλοξενείται σε δύο κοντινά σημεία, τον Μαρτελενίο και τον Γιόρκιο, τα οποία υποστηρίζουν τις ακαδημαϊκές και διοικητικές δραστηριότητες αντίστοιχα.

Marthelenio

Το κεντρικό κτίριο, το κτίριο Marthelenio, αποτελείται από τα γραφεία των σχολών, το τμήμα ακαδημαϊκών υποθέσεων, αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήριο κουζίνας, εργαστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, εργαστήριο υποστήριξης προσωπικού και κυλικείο και εκπαιδευτικό εστιατόριο.

Εγκαταστάσεις

Το κεντρικό κτίριο, το κτίριο Marthelenio, αποτελείται από τα γραφεία των σχολών, το τμήμα ακαδημαϊκών υποθέσεων, αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήριο κουζίνας, εργαστήριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, εργαστήριο υποστήριξης προσωπικού και κυλικείο και εκπαιδευτικό εστιατόριο.

* Ένας επιπλέον όροφος βρίσκεται κάτω από τη διαδικασία κατασκευής, η οποία πρόκειται να επεκτείνει την ικανότητά μας σε 1100 φοιτητές .

Γιώργιος

Το πρόσφατα ανακαινισμένο κτήριο Yiorkios απέχει 100μ. Από το κτήριο Marthelenio και στεγάζει τη βιβλιοθήκη στο ισόγειο και στον πρώτο όροφο τα γραφεία του διευθύνοντος συμβούλου, λογαριασμούς και εισόδους.

Βιβλιοθήκη

Η βιβλιοθήκη αποτελεί σημαντικό μέρος του εκπαιδευτικού μας περιβάλλοντος και είναι ανοικτή σε φοιτητές, καθηγητές, μέλη του Κολλεγίου καθώς και στην τοπική κοινότητα. Η βιβλιοθήκη στελεχώνεται από βιβλιοθηκάριος πλήρους απασχόλησης με εξειδίκευση και εμπειρία στη λειτουργία της βιβλιοθήκης και διαθέτει χώρο μελέτης και έρευνας και πρόσβαση σε υπολογιστές / διαδίκτυο.

Περιλαμβάνει πάνω από 5000 βιβλία και περιοδικά, παρέχοντας εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες σε όλους τους φοιτητές και τη σχολή. Όλα τα βιβλία οργανώνονται σύμφωνα με το δεκαδικό σύστημα ταξινόμησης Dewey και υποστηρίζονται από ένα ειδικά αφιερωμένο δίκτυο υπολογιστών. Οι βιβλιογραφικές πληροφορίες για κάθε βιβλίο εγγράφονται στο λογισμικό βιβλιοθήκης ABEKT. Η βιβλιοθήκη μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων που παρέχουν μια πρόσθετη πηγή για έρευνα στο διαδίκτυο, επιτρέποντας την πρόσβαση των διδασκόντων και του προσωπικού σε μια πληθώρα άρθρων από περιοδικά.119937_pexels-photo-1438072.jpeg

Τοποθεσία κολλεγίου

Η Κυπριακή Δημοκρατία είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου και βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της. Η Κύπρος είναι κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2004. Είναι μια σύγχρονη κοσμοπολίτικη χώρα που παντρεύει τον ευρωπαϊκό πολιτισμό με μια πλούσια ιστορία. Το νησί της Αφροδίτης, όπως είναι γνωστό, κατέχει γεωγραφική θέση ανάμεσα σε τρεις ηπείρους: την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική.

Το Κολέγιο βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του νησιού στο δήμο Σωτήρα, πολύ κοντά σε δύο από τους δημοφιλέστερους ευρωπαϊκούς τουριστικούς προορισμούς, την Αγία Νάπα και τον Πρωταρά. Αυτή η θέση το καθιστά ιδανικό για σπουδές στη Διοίκηση Φιλοξενίας, στις Μαγειρικές Τέχνες και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Οι μαθητές του Κολλεγίου έχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν τις καλοκαιρινές τους πρακτικές σε γνωστά ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Κολέγιο Διαμονή

Το Student accommodation βρίσκεται στην Αγία Νάπα, προσφέροντας στους φοιτητές ένα ζωντανό περιβάλλον για να περάσουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους εδώ. Υπάρχουν αρκετές συνδέσεις λεωφορείων στο κολέγιο για περίπου τριάντα λεπτά.120608_pexels-photo-Cyprus1.jpeg

Γιατί Κύπρος

Πανέμορφο καιρό - όλο το χρόνο

Η Κύπρος απολαμβάνει ένα ευχάριστο μεσογειακό κλίμα, με ξηρά καλοκαίρια από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο και ήπιο χειμώνα Δεκέμβριο έως Φεβρουάριο. Τα καλοκαίρια είναι ζεστά, με θερμοκρασίες που φτάνουν τα μέγιστα 32-38 ° C με τον ουρανίσκο και τις θαλασσινές αύρες δημιουργώντας μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στις παράκτιες περιοχές. Οι χειμερινές θερμοκρασίες κυμαίνονται γύρω στους 12-18 ° C κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σημαντικός τουριστικός προορισμός

Η Κύπρος ως νησί περιβάλλεται από ακτές και οι παραλίες της θα σας μαγέψουν με τα δικά τους εξαιρετικά μοναδικά χαρακτηριστικά. Η Κύπρος έχει μερικά από τα κορυφαία τουριστικά θέρετρα της Ευρώπης, καθιστώντας την τέλεια θέση για σπουδές στην φιλοξενία

Ασφάλεια

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, η Κύπρος είναι μία από τις ασφαλέστερες κομητείες του κόσμου. Συγκεκριμένα, έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας και μερικά από τα καλύτερα στοιχεία για την αστυνόμευση.

Επίπεδο εκπαίδευσης

Η Κύπρος προσφέρει υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης με την ποιότητα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και των προγραμμάτων στην Κύπρο, που εξασφαλίζεται από την Κυπριακή Υπηρεσία Διασφάλισης Ποιότητας και Διαπίστευσης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Ο Οργανισμός ακολουθεί τις διαδικασίες και τα κριτήρια αξιολόγησης και διαπίστευσης των ευρωπαϊκών προτύπων και κατευθυντήριων γραμμών που είναι οι απαιτήσεις του Ευρωπαϊκού Δικτύου Διασφάλισης της Ποιότητας (ENQA).

Απολαύστε τις Σπουδές σας (και το χρόνο σας στην Κύπρο)

Ιστορία: Η ιστορία και ο πολιτισμός της Κύπρου είναι από τα παλαιότερα στον κόσμο. Αρχαιολογικές ανασκαφές χρονολογούνται περίπου 9000 χρόνια πίσω. Το πλούσιο πολιτιστικό τοπίο του νησιού περιλαμβάνει εκατοντάδες αρχαιολογικούς χώρους διασκορπισμένους σε όλο το νησί, που αντιπροσωπεύουν τις διάφορες ιστορικές περιόδους της εξέλιξης του νησιού.

Κόστος ζωής: Το κόστος ζωής είναι σχετικά χαμηλό στην Κύπρο, με πολύ χαμηλότερες τιμές από ό, τι στις περισσότερες χώρες της βόρειας Ευρώπης. Η Κύπρος προσφέρει ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο σε προσιτό κόστος. Οι τιμές διαμονής σε διαμονή σπουδαστών στην περιοχή της Αγίας Νάπας είναι πολύ προσιτές.

Ιστορία

Η ιστορία και ο πολιτισμός της Κύπρου είναι μεταξύ των παλαιότερων στον κόσμο. Αρχαιολογικές ανασκαφές χρονολογούνται περίπου 9000 χρόνια πίσω. Το πλούσιο πολιτιστικό τοπίο του νησιού περιλαμβάνει εκατοντάδες αρχαιολογικούς χώρους διασκορπισμένους σε όλο το νησί, που αντιπροσωπεύουν τις διάφορες ιστορικές περιόδους της εξέλιξης του νησιού.

Κόστος ζωής

Το κόστος ζωής είναι σχετικά χαμηλό στην Κύπρο, με τις τιμές πολύ χαμηλότερες από τις περισσότερες χώρες της Βόρειας Ευρώπης. Η Κύπρος προσφέρει ένα υψηλό βιοτικό επίπεδο σε προσιτό κόστος. Οι τιμές διαμονής σε διαμονή σπουδαστών στην περιοχή της Αγίας Νάπας είναι πολύ προσιτές.

Κυπριακή Φιλοξενία

Η κυπριακή φιλοξενία είναι τόσο διάσημη όσο ο ήλιος και η θάλασσα του νησιού. Οι Κύπριοι είναι από τη φύση τους ένας ζεστός και αγαπητός λαός που εντυπωσιάζει αμέσως τους επισκέπτες στην Κύπρο. η ατμόσφαιρα παντού είναι χαλαρωτική και φιλόξενη. Οι Κύπριοι είναι ένας πολύ αγγλόφωνος πληθυσμός, οπότε η γνωριμία με τους ανθρώπους είναι πάντα εύκολη.120609_pexels-photo-Cyprus.jpeg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Internapa College

Στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει στους φοιτητές ακαδημαϊκές, επαγγελματικές και διοικητικές ικανότητες που απαιτούνται για την ευρύτερη φιλοξενία και τον τουριστι ... [+]

Σκοπός του προγράμματος

Στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει στους φοιτητές ακαδημαϊκές, επαγγελματικές και διοικητικές ικανότητες που απαιτούνται για την ευρύτερη φιλοξενία και τον τουριστικό κλάδο. Οι μαθητές θα εκτίθενται σε ένα δημιουργικό περιβάλλον μάθησης και επιχειρηματικότητας προκειμένου να αναπτύξουν ισχυρά ηγετικά χαρακτηριστικά και επαγγελματική κουλτούρα προσανατολισμένη στη φιλοξενία. Το πρόγραμμα διεγείρει τις ακαδημαϊκές αρχές μέσω της αντανακλαστικής μάθησης και της κριτικής σκέψης στα θεωρητικά και επαγγελματικά μαθήματα και ως εκκολαπτήριο, υποστηρίζει τους φοιτητές να χρησιμοποιούν διεπιστημονικές προσεγγίσεις στη διαχείριση, επίλυση προβλημάτων, αποτελεσματική λήψη αποφάσεων και βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές. Μαζί με τις πρακτικές εξάσκησης και την επαγγελματική εμπειρία, το πρόγραμμα προσφέρει στους σπουδαστές μια ευκαιρία για επαγγελματική δικτύωση για να προωθήσουν τη μελλοντική σταδιοδρομία τους. Οι απόφοιτοι θα αναμένουν να προσληφθούν σε εποπτικές / διευθυντικές θέσεις και να εργάζονται σε διάφορες οργανώσεις στον κλάδο της φιλοξενίας και του τουρισμού.... [-]

Κυπριακή Δημοκρατία Sotira
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
E304
5390 Sotira, Famagusta, Κυπριακή Δημοκρατία