Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Casa College

Casa College στη Λευκωσία, η Κύπρος παραδέχεται τους αιτούντες βάσει κριτηρίων που αποδεικνύουν την ικανότητά τους να παρακολουθήσουν τριτοβάθμια εκπαίδευση και να εκπληρώσουν τελικά όλες τις απαιτήσεις βαθμολόγησης. Διατηρούμε τα διεθνή πρότυπα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το Casa βοηθά τους μαθητές να γίνουν εκπαιδευμένοι, να επιτύχουν τους ακαδημαϊκούς και επαγγελματικούς τους στόχους και να τους βοηθήσουν να αναλάβουν υπεύθυνους ρόλους σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο διεθνούς συνεργασίας και αλληλεξάρτησης. Το Casa προσφέρει μια πλήρη εκπαιδευτική εμπειρία στους μαθητές, δημιουργώντας ένα περιβάλλον στο οποίο θα αναπτυχθούν διανοητικά και προσωπικά. Αυτό είναι που κάνει το Casa College μία από τις καλύτερες εκπαιδευτικές επιλογές για εσάς.

Είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα του δρόμου

Στην Casa, καταλαβαίνουμε ότι η λήψη της απόφασης για σπουδές στο εξωτερικό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Καταλαβαίνουμε πώς αισθάνεστε και είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε. Θα σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη και φροντίδα κατά τη διάρκεια σπουδών στο Casa College . Έχοντας βοηθήσει χιλιάδες φοιτητές, ξέρουμε τι να περιμένουμε και πώς να βοηθήσουμε. Οι καθηγητές μας είναι επαγγελματίες, παθιασμένοι και αφοσιωμένοι για να σας βοηθήσουν να πετύχετε. Κάθε δάσκαλος καταλαβαίνει τις ανάγκες των διεθνών φοιτητών - παρέχοντας μια κοινότητα εμπιστοσύνης, φροντίδας και επιτυχίας. Το πρόγραμμα σπουδών μας είναι προσαρμοσμένο και εξατομικευμένο ώστε να ταιριάζει σε εσάς και στις ανάγκες σας. Θα συνεργαστούμε μαζί σας για την ανάπτυξη της πλήρους βάσης δεξιοτήτων σας - ακαδημαϊκού, γλωσσικού, πολιτιστικού και κοινωνικού - ώστε να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση σε κάθε στάδιο της μελλοντικής σας σταδιοδρομίας.

Στοιχείο επικοινωνίας

Casa College

Κ. Nasir Hussain

Διεθνής Λειτουργός Εισαγωγής

3 οδός Jean Moreas 1075 - ΛΕΥΚΩΣΙΑ. ΚΥΠΡΟΣ

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Casa College

Το πρόγραμμα δίνει πλήρη κατανόηση των προτύπων και πρακτικών του ξενοδοχειακού κλάδου. Αυτοί οι απόφοιτοι θα είναι εξοπλισμένοι με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να ... [+]

Σχετικά με

Το πρόγραμμα δίνει πλήρη κατανόηση των προτύπων και πρακτικών του ξενοδοχειακού κλάδου. Αυτοί οι απόφοιτοι θα είναι εξοπλισμένοι με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να επιτύχουν μια επιτυχημένη καριέρα στη διεθνή βιομηχανία φιλοξενίας.

Το γενικό πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να είναι επιτυχημένοι διαχειριστές.... [-]

Κυπριακή Δημοκρατία Nicosia
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Casa College
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+357 22 681882