Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Φοιτητές που εισέρχονται χώρο εργασίας του σήμερα χρειάζεται εξειδικευμένες δεξιότητες για να είναι επιτυχής. Ο σύγχρονος κόσμος απαιτεί από τα άτομα που είναι γνώστες, προσαρμόσιμο και ευέλικτο με σύνολα ικανότητας που αλλάζουν συνεχώς. μοναδικό πρόγραμμα σπουδών μας υπερέχει σε αυτή την ιδιότητα και επιτρέπει στους μαθητές να ειδικεύονται στον τομέα της εκπαίδευσης τους.

επιτυχή σταδιοδρομία

Οι ΗΤΑΝ εκπαιδευτές είναι όλοι επαγγελματίες και άκρως επιτυχημένη στην αντίστοιχη ειδικότητά τους. Αξιοποιώντας τις γνώσεις τους, έχουμε προετοιμάσει τους μαθητές μας για την επιτυχία. σχολή μας θα εμπνεύσει τους μαθητές να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες σταδιοδρομίας τους και να επιτύχουν στο εργατικό δυναμικό.

Εν συντομία

  • WAS έχει ένα ολοκαίνουργιο της Apple χορηγία διδασκαλίας εγκατάσταση που βρίσκεται στη διασταύρωση Λειτουργία, Whistler.
  • WAS έχει ένα ολοκαίνουργιο εργαστήριο παραγωγής, εργαστήριο και τάξη στο εσωτερικό εγκαταστάσεις μας.
  • ΗΤΑΝ μαθήματα δίνουν στους μαθητές πραγματικό κόσμο δεξιότητες από τους εμπειρογνώμονες σήμερα εργάζονται στα χωράφια τους.
  • ΗΤΑΝ φοιτητές ζουν, να εργάζονται και να παίξει στα βουνά, στο χωριό Whistler και να βιώσουν το καλύτερο της Δυτικής Ακτής.

Περίληψη

Whistler Περιπέτεια Σχολή φέρνει φοιτητές από όλο τον κόσμο να αποκτήσουν εμπειρία στην πανέμορφη δυτική ακτή της British Columbia, Καναδάς. WAS βρίσκεται μέσα σε λίγα λεπτά από τη βάση των δύο βουνά Whistler και Blackcomb, ένα χιονοδρομικό κέντρο παγκόσμιας κλάσης που φιλοξένησε τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2010.

είναι ήταν ένα καινούριο διευκόλυνση που παρέχει πιστοποίηση σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων οικοδόμηση της σταδιοδρομίας. σχολή μας είναι ειδικοί στους τομείς τους και έχουν επιλεγεί με βάση την εξειδικευμένη γνώση και την ικανότητα να διδάξουν τους. πόλεων στο βουνό, όπως Whistler και οι εργοδότες στο γρήγορο ρυθμό αθλήματα δράσης κόσμο απαιτούν από τους εργαζόμενους με εξειδικευμένες δεξιότητες, δεν έχει την υποστήριξη της κοινότητας και τους εργοδότες, ανοίγοντας τις απαιτούμενες ευκαιρίες κατάρτισης.

ΗΤΑΝ προσφέρει την ευκαιρία πέρα ​​από την τάξη με ευκαιρίες εργασίας co-op και την οικοδόμηση της σταδιοδρομίας τοποθετήσεις. εκπαιδευτικό ταξίδι σας απολαμβάνουν, ενώ παίζει στα βουνά και ζουν στο βραβευμένο πολυπολιτισμική πόλη Whistler.

Οι φοιτητές μπορούν να ολοκληρώσουν ατομικά μαθήματα ή πλήρη προγράμματα από τον προγραμματισμό χρονοδιάγραμμα τους γύρω από τον τρόπο ζωής τους Whistler.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Welcome to Whistler

Introduction to Whistler Adventure School