Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στην καρδιά του Saskatoon, στην περιοχή της Συνθήκης 6 και στην πατρίδα του Μετί, είναι το University of Saskatchewan (USask).

Το USask είναι ένα από τα κορυφαία ερευνητικά ιατρικά πανεπιστήμια του Καναδά και φιλοξενεί παγκοσμίου επιπέδου έρευνα σε τομείς παγκόσμιας σημασίας, όπως το νερό και η επισιτιστική ασφάλεια. Η μελέτη και η ανακάλυψη ενισχύονται από τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις μας, όπως το συγχρονιστή καναδικής πηγής φωτός, το VIDO-InterVac, το Παγκόσμιο Ινστιτούτο Επισιτιστικής Ασφάλειας, το Παγκόσμιο Ινστιτούτο για την Ασφάλεια των Υδάτων και το Κέντρο Πυρηνικής Καινοτομίας της Sylvia Fedoruk.

Με καθοδήγηση από το πανεπιστημιακό μας σχέδιο: Το Πανεπιστήμιο του Παγκοσμίου Ανάγκη, εργαζόμαστε από κοινού με όλους τους κλάδους και με τις κοινότητές μας για να βρούμε δημιουργικές λύσεις στις πιο πιεστικές παγκόσμιες προκλήσεις. Οι απόφοιτοι μας, που αναγνωρίζονται για την ισχυρή εργασιακή τους ηθική, επινοητική φύση και αποφασιστικότητα, οδηγούν την αλλαγή εδώ στο σπίτι και σε όλο τον κόσμο.

Οι χώροι στην κεντρική πανεπιστημιούπολη στο Saskatoon υποστηρίζουν τη διεπιστημονική εστίαση της μελέτης και της δουλειάς μας, συμπεριλαμβανομένου του Gordon Oakes Student Center για τα Κόκκινα Μέρια, ενός χώρου διαπολιτισμικής συγκέντρωσης που βοηθά στην ενσωμάτωση του ιθαγενούς πολιτισμού στην πανεπιστημιούπολη και το Κτίριο Επιστημών Υγείας, σε ένα πρακτικό, πρακτικό περιβάλλον μάθησης.

Οι φοιτητές USask προέρχονται από όλο τον κόσμο και μπορούν να γίνουν μέλη της οικογένειας USask σε κοινότητες σε ολόκληρο το Saskatchewan, όπου προσφέρουμε μια σειρά από προγράμματα, από τις εισαγωγικές τάξεις μέχρι το τέλος, μέσω προγραμμάτων πλήρους σπουδών σε ορισμένους κλάδους.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

University of Saskatchewan

Αυτό το πολυεπιστημονικό πρόγραμμα παρέχει ευκαιρίες για εσάς να κατανοήσετε ορισμένα σημαντικά θέματα που αντιμετωπίζει ο τομέας της γεωργίας και τροφίμων του Καναδά. τη ... [+]

Σχετικά με

Το Food and Bioproduct Sciences είναι ένα μοναδικό πολυεπιστημονικό πρόγραμμα που ενσωματώνει τη γνώση της βιολογίας, της χημείας, της φυσικής, της μικροβιολογίας και της μηχανικής στην παραγωγή τροφίμων και βιοπροϊόντων από φυτά, ζώα και μικροοργανισμούς.

Γρήγορα γεγονότα4ετές πτυχίοΠρόγραμμα πλήρους ή μερικής απασχόλησηςΜπορείτε να εισάγετε αυτό το πρόγραμμα απευθείας από το λύκειοΜπορείτε να ξεκινήσετε αυτό το πρόγραμμα εκτός campusΤι θα μάθετε... [-]
Καναδάς Saskatoon
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
University of Saskatchewan

Θα μάθετε τη χημική και φυσική φύση των τροφίμων, τις αιτίες επιδείνωσης των τροφίμων, τη βάση της ασφάλειας των τροφίμων, και τις αρχές της επεξεργασίας τροφίμων, της συ ... [+]

Σχετικά με

Μελετήστε μια μεγάλη ποικιλία επιστημονικών τομέων που ασχολούνται με τη διατήρηση και την επεξεργασία των πρώτων υλών σε υγιεινά, ασφαλή και ελκυστικά τρόφιμα. Εφαρμόστε αυτές τις γνώσεις σε παγκόσμια ζητήματα τροφίμων που περιλαμβάνουν τη σχέση μεταξύ τροφίμων και ανθρώπινης υγείας και επισιτιστικής ασφάλειας για την ανάπτυξη ενός ασφαλούς και θρεπτικού εφοδιασμού σε τρόφιμα.... [-]

Καναδάς Saskatoon
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
University of Saskatchewan
S7N Saskatoon, Saskatchewan, Καναδάς