Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μια μοναδική περίπτωση στην Γαλλοφωνία του Οντάριο


Το Université de Hearst είναι το μόνο πανεπιστημιακό ίδρυμα στην επαρχία που προσφέρει προγράμματα αυστηρά στα γαλλικά. Με όλα όσα είναι δυνατόν σε έναν κόσμο όπου η απόσταση δεν έχει σημασία.


Όλα τα μαθήματα στο UdeH παρουσιάζονται σε μπλοκ των τριών εβδομάδων.

Θα μπορείτε να εστιάσετε σε ένα μάθημα τη φορά, διευκολύνοντας έτσι την ολοκλήρωση και την εδραίωση της μάθησης σας.


Γιατί επιλέγετε ένα μάθημα μπλοκ;

Λοιπόν, το μάθημα μπλοκ:

  • Προωθεί τη συγκέντρωση ιδεών και όχι τη διασπορά τους.
  • Βελτιστοποιήστε τη διαχείριση του χρόνου, τους πόρους και την ομαδική εργασία.
  • Εξαλείψτε τα άγχος τέλος των συνεδριών. Ολοκληρώθηκε η μελέτη πέντε εξετάσεων ταυτόχρονα.
  • Επικεντρωθείτε στις εξορμήσεις στο γήπεδο : εξορμήσεις που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν μια μέρα, μία εβδομάδα ή κατά τη διάρκεια του πλήρους μπλοκ. Πω πω!


Πώς λειτουργεί;

Σε αντίθεση με το παραδοσιακό εξάμηνο κατά το οποίο ένα άτομο αναλαμβάνει πέντε μαθήματα ταυτόχρονα από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο, το Block Course Formula προσφέρει ένα μάθημα κάθε φορά σε δώδεκα συναντήσεις για μια περίοδο τριών συνεχόμενων εβδομάδων.

Το σχολικό έτος εξακολουθεί να χωρίζεται σε συνεδρίες που αποτελούνται από πέντε μαθήματα μπλοκ και ένα ελατήριο διάλειμμα. Και ναι, μια εβδομάδα ελεύθερου χρόνου για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Με άλλα λόγια, η διάρκεια του εξαμήνου των μαθήματα μπλοκ και ο αριθμός των ωρών κατάρτισης κάθε μαθήματος παραμένει η ίδια όπως πριν ή αλλού. Η φόρμουλα είναι απλά τέλεια!


Μάθηση από την εμπειρία

Η ποικιλία των παιδαγωγικών προσεγγίσεων και των δραστηριοτήτων βιωματικής μάθησης είναι αναπόσπαστο στοιχείο για την οικοδόμηση της γνώσης σας. Εκδρομές, εκδρομές, πολιτιστικές εμπειρίες και συνέδρια είναι μόνο λίγες ευκαιρίες για να εμπλακείτε σε περιφερειακές, εθνικές και διεθνείς πραγματικότητες.

  • Διεπιστημονικότητα στο Lake Superior Park
  • Εκδρομή στον ποταμό Moose
  • Επίσκεψη στη στρατιωτική βάση του Petawawa
  • Επίσκεψη εταιρειών από την περιοχή
  • Πτώση της νέας δημοσίευσης
  • Ινδικό λουτρό παράδοσης


Κέντρο ενσωμάτωσης της προηγούμενης μάθησης

Τα κέντρα ενσωμάτωσης του Πανεπιστημίου σας επιτρέπουν επίσης να εξασκήσετε την τεχνογνωσία σας και τις πρακτικές σας δεξιότητες σε πρακτικά μαθήματα μεταφραστικών, ερευνητικών και αρχειακών σπουδών. οικονομική και κοινοτική ανάπτυξη.


Πρακτική άσκηση στο χώρο εργασίας

Επωφεληθείτε από την πρακτική εξάσκηση και την εμπειρία χωρίς να παρατείνετε τη διάρκεια των σπουδών σας χάρη στις τοποθετήσεις εργασίας που ενσωματώνονται σε ορισμένα προγράμματα της UdeH. Με την υποστήριξη του Συντονιστή Internship, προγραμματίστε την τοποθέτησή σας σε ένα μπλοκ ή δύο σε μια εταιρεία ή κοινοτική οργάνωση. Σημειώστε ότι απαιτείται άδεια εργασίας για την πρακτική άσκηση της διεθνούς πελατείας.


Άνοιγμα στον κόσμο


Εκδρομή μελέτης

Κάθε χρόνο, η UdeH πηγαίνει σε μια περιπέτεια σε μια ξένη χώρα ως ταξίδι μελέτης. Από το 2005, οι φοιτητές του Université de Hearst επισκέφθηκαν χώρες στην Ευρώπη, το Μαγκρέμπ, τη Νότια Αμερική και την Κεντρική Αμερική. Ο επόμενος προορισμός μας είναι η Ταϊλάνδη.


Πιστωμένο ταξίδι

Στο ταξίδι μελέτης, υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες για φοιτητική κινητικότητα. Η φόρμουλα μαζικής πορείας ευνοεί την προσφορά πιστώσεων: ταξίδια κατά τα οποία μελετάται, παρατηρείται ή αναλύεται μια γλώσσα, ένα κοινωνικό φαινόμενο ή ένα ανθρώπινο ζήτημα. Ένα ισπανικό μάθημα θα μπορούσε να γίνει πολύ καλά στο Μεξικό, παρέχοντας έτσι ένα ιδανικό πολιτιστικό πλαίσιο για την εκμάθηση της γλώσσας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
γαλλική γλώσσα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Université de Hearst

Σας ενδιαφέρει διάφορα επιστημονικά θέματα; Θέλετε να κατανοήσετε το περιβάλλον που είναι δικός σας και που σας συνδέει με τον υπόλοιπο κόσμο; Αυτό το πανεπιστήμιο προσφέ ... [+]

Σας ενδιαφέρει διάφορα επιστημονικά θέματα; Θέλετε να κατανοήσετε το περιβάλλον που είναι δικός σας και που σας συνδέει με τον υπόλοιπο κόσμο; Αυτό το πανεπιστήμιο προσφέρει μια εκπαίδευση που επικεντρώνεται στην διεπιστημονικότητα στις κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες. Θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα ευπροσάρμοστο, κινητό και ανοιχτόμυαλο άτομο, μια επιδιωκόμενη ποιότητα στην αγορά εργασίας ενός ταχέως μεταβαλλόμενου κόσμου.... [-]

Καναδάς Hearst
Σεπτέμβριος 2019
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Hearst

Θέλετε να συμβάλλετε στην ανάπτυξη οργανισμών εδώ και αλλού; Η αίσθηση της επιχειρηματικότητας ζει στην ψυχή σας; Συμμετέχετε σε μια ομάδα διαχείρισης; Ανεξάρτητα από τις ... [+]

Θέλετε να συμβάλλετε στην ανάπτυξη οργανισμών εδώ και αλλού; Η αίσθηση της επιχειρηματικότητας ζει στην ψυχή σας; Συμμετέχετε σε μια ομάδα διαχείρισης; Ανεξάρτητα από τις φιλοδοξίες σας, αυτά τα προγράμματα διοίκησης και διαχείρισης επιχειρήσεων επικεντρώνονται σε μια γενική κατανόηση του οργανωτικού πλαισίου και του επιχειρηματικού κόσμου. Έχουν σχεδιαστεί για να σας κάνουν ένα ηθικό, σκληρό και αναλυτικό πρόσωπο.... [-]

Καναδάς Hearst
Σεπτέμβριος 2019
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Université de Hearst

Η ανθρώπινη συμπεριφορά σας γοητεύει καθώς μελετάται από τους ψυχολόγους πιο συγκεκριμένα; Τα θέματα της σύγχρονης ψυχολογίας, όπως η νευροβιολογία, η ανθρώπινη ανάπτυξη, ... [+]

Η ανθρώπινη συμπεριφορά σας γοητεύει καθώς μελετάται από τους ψυχολόγους πιο συγκεκριμένα; Τα θέματα της σύγχρονης ψυχολογίας, όπως η νευροβιολογία, η ανθρώπινη ανάπτυξη, η ψυχοπαθολογία και οι τεχνικές αξιολόγησης και συμβουλευτικής, ξυπνούν αυτή τη δίψα για γνώση; Το πρόγραμμα ψυχολογίας σας προσφέρει σταθερή εκπαίδευση σε όλες αυτές τις διαστάσεις.

Προφίλ σπουδαστών

Να ξέρετε πώς να ακούτε και να επικοινωνείτε με ευκολία. Παρουσιάζοντας την περιέργεια τόσο για την κανονική όσο και για την ανώμαλη ανθρώπινη συμπεριφορά. Επιδείξτε την αυστηρότητα, την κριτική σκέψη και το άνοιγμα.... [-]

Καναδάς Hearst
Σεπτέμβριος 2019
γαλλική γλώσσα
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά