Université de Hearst

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μια μοναδική περίπτωση στην Γαλλοφωνία του Οντάριο


Το Université de Hearst είναι το μόνο πανεπιστημιακό ίδρυμα στην επαρχία που προσφέρει προγράμματα αυστηρά στα γαλλικά. Με όλα όσα είναι δυνατόν σε έναν κόσμο όπου η απόσταση δεν έχει σημασία.


Όλα τα μαθήματα στο UdeH παρουσιάζονται σε μπλοκ των τριών εβδομάδων.

Θα μπορείτε να εστιάσετε σε ένα μάθημα τη φορά, διευκολύνοντας έτσι την ολοκλήρωση και την εδραίωση της μάθησης σας.


Γιατί επιλέγετε ένα μάθημα μπλοκ;

Λοιπόν, το μάθημα μπλοκ:

  • Προωθεί τη συγκέντρωση ιδεών και όχι τη διασπορά τους.
  • Βελτιστοποιήστε τη διαχείριση του χρόνου, τους πόρους και την ομαδική εργασία.
  • Εξαλείψτε τα άγχος τέλος των συνεδριών. Ολοκληρώθηκε η μελέτη πέντε εξετάσεων ταυτόχρονα.
  • Επικεντρωθείτε στις εξορμήσεις στο γήπεδο : εξορμήσεις που θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν μια μέρα, μία εβδομάδα ή κατά τη διάρκεια του πλήρους μπλοκ. Πω πω!


Πώς λειτουργεί;

Σε αντίθεση με το παραδοσιακό εξάμηνο κατά το οποίο ένα άτομο αναλαμβάνει πέντε μαθήματα ταυτόχρονα από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο, το Block Course Formula προσφέρει ένα μάθημα κάθε φορά σε δώδεκα συναντήσεις για μια περίοδο τριών συνεχόμενων εβδομάδων.

Το σχολικό έτος εξακολουθεί να χωρίζεται σε συνεδρίες που αποτελούνται από πέντε μαθήματα μπλοκ και ένα ελατήριο διάλειμμα. Και ναι, μια εβδομάδα ελεύθερου χρόνου για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας. Με άλλα λόγια, η διάρκεια του εξαμήνου των μαθήματα μπλοκ και ο αριθμός των ωρών κατάρτισης κάθε μαθήματος παραμένει η ίδια όπως πριν ή αλλού. Η φόρμουλα είναι απλά τέλεια!


Μάθηση από την εμπειρία

Η ποικιλία των παιδαγωγικών προσεγγίσεων και των δραστηριοτήτων βιωματικής μάθησης είναι αναπόσπαστο στοιχείο για την οικοδόμηση της γνώσης σας. Εκδρομές, εκδρομές, πολιτιστικές εμπειρίες και συνέδρια είναι μόνο λίγες ευκαιρίες για να εμπλακείτε σε περιφερειακές, εθνικές και διεθνείς πραγματικότητες.

  • Διεπιστημονικότητα στο Lake Superior Park
  • Εκδρομή στον ποταμό Moose
  • Επίσκεψη στη στρατιωτική βάση του Petawawa
  • Επίσκεψη εταιρειών από την περιοχή
  • Πτώση της νέας δημοσίευσης
  • Ινδικό λουτρό παράδοσης


Κέντρο ενσωμάτωσης της προηγούμενης μάθησης

Τα κέντρα ενσωμάτωσης του Πανεπιστημίου σας επιτρέπουν επίσης να εξασκήσετε την τεχνογνωσία σας και τις πρακτικές σας δεξιότητες σε πρακτικά μαθήματα μεταφραστικών, ερευνητικών και αρχειακών σπουδών. οικονομική και κοινοτική ανάπτυξη.


Πρακτική άσκηση στο χώρο εργασίας

Επωφεληθείτε από την πρακτική εξάσκηση και την εμπειρία χωρίς να παρατείνετε τη διάρκεια των σπουδών σας χάρη στις τοποθετήσεις εργασίας που ενσωματώνονται σε ορισμένα προγράμματα της UdeH. Με την υποστήριξη του Συντονιστή Internship, προγραμματίστε την τοποθέτησή σας σε ένα μπλοκ ή δύο σε μια εταιρεία ή κοινοτική οργάνωση. Σημειώστε ότι απαιτείται άδεια εργασίας για την πρακτική άσκηση της διεθνούς πελατείας.


Άνοιγμα στον κόσμο


Εκδρομή μελέτης

Κάθε χρόνο, η UdeH πηγαίνει σε μια περιπέτεια σε μια ξένη χώρα ως ταξίδι μελέτης. Από το 2005, οι φοιτητές του Université de Hearst επισκέφθηκαν χώρες στην Ευρώπη, το Μαγκρέμπ, τη Νότια Αμερική και την Κεντρική Αμερική. Ο επόμενος προορισμός μας είναι η Ταϊλάνδη.


Πιστωμένο ταξίδι

Στο ταξίδι μελέτης, υπάρχουν και άλλες ευκαιρίες για φοιτητική κινητικότητα. Η φόρμουλα μαζικής πορείας ευνοεί την προσφορά πιστώσεων: ταξίδια κατά τα οποία μελετάται, παρατηρείται ή αναλύεται μια γλώσσα, ένα κοινωνικό φαινόμενο ή ένα ανθρώπινο ζήτημα. Ένα ισπανικό μάθημα θα μπορούσε να γίνει πολύ καλά στο Μεξικό, παρέχοντας έτσι ένα ιδανικό πολιτιστικό πλαίσιο για την εκμάθηση της γλώσσας.

Τοποθεσίες

Hearst

Address
60, 9e Rue
P0L 1N0 Hearst, Οντάριο, Καναδάς

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη