Memorial University, Grenfell Campus

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Grenfell Campus, Memorial University βρίσκεται στον Ανατολικό Καναδά στην πόλη Corner Brook στη δυτική ακτή της Νέας Γης.

Η μοναδική τοποθεσία του Grenfell προσφέρει στους σπουδαστές διεθνώς ένα ζωντανό, φιλικό και ασφαλές μαθησιακό περιβάλλον. Στο Grenfell , τα μεγέθη των τάξεων μας είναι μικρά, οπότε είναι εύκολο να γνωρίσετε τους καθηγητές και τους συμμαθητές σας - θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας σε ελάχιστο χρόνο. Το Memorial University διαθέτει επίσης τα χαμηλότερα διεθνή δίδακτρα στη χώρα, προσφέροντάς σας μια εκπαίδευση που είναι σεβαστή σε όλο τον κόσμο.

Οι διεθνείς φοιτητές διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη φοιτητική ζωή στο Grenfell . Θα γίνετε μέλος της κοινότητας της πανεπιστημιούπολης και θα προσθέσετε την πολιτιστική πολυμορφία της κοινότητας.

Γιατί Grenfell; Επειδή είμαστε φοβερό, γι 'αυτό.

Είμαστε προσιτοί, έχουμε μια εκπληκτική τοποθεσία, προσφέρουμε μικρές τάξεις σε ένα ασφαλές περιβάλλον, προσφέρουμε εγγυημένη στέγη φοιτητών στους φοιτητές του πρώτου έτους και διαθέτουν κορυφαίες εγκαταστάσεις.

Οικονομική προσιτότητα

Ως πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Memorial, θα απολαύσετε το χαμηλότερο ποσοστό διδάκτρων στο αγγλόφωνο Καναδά. Η επαρχιακή κυβέρνηση δίνει υψηλή προτεραιότητα στην εκπαίδευση, παρέχοντας εκτεταμένη χρηματοδότηση στο Πανεπιστήμιο Memorial. Αυτή η δέσμευση μας επιτρέπει να παρέχουμε μια προσιτή αλλά υψηλής ποιότητας μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Μικρές τάξεις, ασφαλές περιβάλλον

Σίγουρα πολλά πανεπιστήμια έχουν μικρές τάξεις, αλλά στο Grenfell, θα γνωρίζετε τους καθηγητές σας με βάση το όνομα. Το Corner Brook είναι επίσης μικρό, έτσι θα νιώσετε ασφαλείς και ασφαλείς σε μία από τις ασφαλέστερες πόλεις της Βόρειας Αμερικής. Προσφέρουμε προπτυχιακούς τίτλους ποιότητας στις τέχνες, τις επιχειρήσεις, την εκπαίδευση, τις καλές τέχνες, τη νοσηλευτική, τη διαχείριση των πόρων και την επιστήμη. Τα πτυχία των μεταπτυχιακών σπουδών προσφέρονται στην περιβαλλοντική πολιτική και στα βορικά οικοσυστήματα και τις γεωργικές επιστήμες. Το περιβάλλον της μικρής πανεπιστημιούπολης θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε στην εκπαιδευτική προσπάθειά σας. Πολλοί από τους σπουδαστές μας μπορούν επίσης να διεξαγάγουν έρευνα με τους καθηγητές τους - μια ευκαιρία που θα σας δώσει μοναδική πρακτική εμπειρία.

Τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία

Το Grenfell βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα τοπία της χώρας: καθαρός αέρας, βρυξερός ωκεανός, μαγευτικά βουνά. Η δυτική ακτή του Newfoundland είναι ένα κέντρο περιπέτειας το καλοκαίρι, το χειμώνα, την άνοιξη και το φθινόπωρο. Διαδρομές πεζοπορίας διασχίζουν την περιοχή. Υπάρχουν σημεία για σκι, snowboard, αναρρίχηση και zipline. Το Marble Mountain Resort απέχει 1.700μ. Από τα κορυφαία σκι και snowboarding και το Blow Me Down Trails Cross Country Ski Club διαθέτει 42χλμ. Περιποιημένα μονοπάτια - και τα δύο μόλις λεπτά από την πανεπιστημιούπολη. Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο μπορείτε να επισκεφτείτε το Εθνικό Πάρκο Gros Morne, ένα χώρο παγκόσμιας κληρονομιάς με θαλάσσια καταφύγια, πλούσια δάση και φιόρδ με παγετώνα. Πάρτε την υπαίθρια αυλάκωσή σας.

Είμαστε επίσης μια ακμάζουσα κοινότητα θεάτρου με πολλές παραγωγές κάθε χρόνο. Οι γκαλερί τέχνης μας φιλοξενούν εκθέματα από όλο τον κόσμο. Κάντε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης για ψώνια, νυχτερινή ζωή και φαγητό ή επισκεφθείτε τις άλλες εμπορικές περιοχές μας, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής λιανικής πώλησης μεγάλων κουτιών. Είμαστε μια μικρή πόλη με όλα όσα χρειάζεστε.

Τοποθεσίες

Γωνία Brook

Address
20 University Drive, Corner Brook
A2H 5G4 Γωνία Brook, Νέα Γη και Λαμπραντόρ, Καναδάς

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη