Centennial College

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Centennial College είναι το πρώτο δημόσιο κολέγιο του Οντάριο με πέντε πανεπιστημιουπόλεις στο Τορόντο του Καναδά. Η Centennial προσφέρει υψηλής ποιότητας καναδική εκπαίδευση, η οποία είναι επικεντρωμένη στην απασχόληση και την απασχόληση. Τα προγράμματα στο Centennial προωθούν τη βιωματική μάθηση με την εργαστηριακή διδασκαλία, την εκπαίδευση co-op και τις τοποθετήσεις του κλάδου. Η Centennial κατατάσσεται σταθερά # 1 στο Τορόντο για Ικανοποίηση των Φοιτητών! (ΚΡΙ: 2016, 2017, 2018).

Με επτά εξειδικευμένα ακαδημαϊκά σχολεία, η Centennial προσφέρει πάνω από 160 προγράμματα στον τομέα των επιχειρήσεων, της τεχνολογίας και της εφαρμοσμένης επιστήμης, των επικοινωνιών, των μέσων ενημέρωσης, των τεχνών και του σχεδιασμού, της υγείας, της φιλοξενίας, του τουρισμού και των μαγειρικών τεχνών και των μεταφορών. Το Centennial προσφέρει προγράμματα μεταδευτεροβάθμιων και μεταπτυχιακών σπουδών, καθώς και προγράμματα εκμάθησης αγγλικών γλωσσών και ιδρύματα για την προετοιμασία κολλεγίων και πανεπιστημίων.

Γιατί σπουδάζουν στο Centennial College ;

  • Προσιτό και οικονομικό
  • Υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης
  • Συνεργασίες συνεργασίας και βιομηχανίας
  • Απίστευτη ποικιλομορφία
  • Ευκαιρία να εργαστείτε στον Καναδά
  • Ασφαλής πόλη και φιλική κοινότητα
  • Υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης

Είσαι εδώ! Το Centennial είναι η # 1 επιλογή College για διεθνείς φοιτητές στον Καναδά! Οι 25.000 σπουδαστές πλήρους φοίτησης περιλαμβάνουν πάνω από 11.000 διεθνείς φοιτητές από 126 χώρες!
Καθώς απολαμβάνετε τα ακαδημαϊκά οφέλη μιας καναδικής σχολικής εκπαίδευσης, ένα ευρύ φάσμα παγκόσμιων προοπτικών θα εμπλουτίσει την εκπαίδευση και την εμπειρία σας.

Ένα βραβευμένο καναδικό θεσμό
Η Centennial έλαβε το χρυσό μετάλλιο για την ανάπτυξη ηγεσίας στα βραβεία αριστείας του Παγκόσμιου Συνδέσμου Επιστημών και Πολυτεχνικών (WFCP) του 2018. Η Centennial έλαβε επίσης το 2016 Χρυσό Μετάλλιο για την Αριστερά Διεθνοποίησης από Κολέγια και Ινστιτούτα του Καναδά (CICan).

Είμαστε ηγέτες, πρωτοπόροι και επιχειρηματίες
Συνεργαζόμαστε με πάνω από 800 εταίρους της βιομηχανίας! Έχετε πρόσβαση στον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνολογία, κορυφαία σχολή και συνεργατικές ευκαιρίες για να έχετε έτοιμη εργασία κατά την αποφοίτησή σας. Η Centennial κατέχει την τρίτη θέση στον Καναδά για τον αριθμό των φοιτητών που απασχολούνται και πληρώνονται για εφαρμοσμένη έρευνα (Top 50 Research Colleges του Καναδά)

Πάνω από 1.000 Pathways ! Centennial College προγράμματα Centennial College προσφέρουν Pathways 367 Pathways και 40 Pathways μεταπτυχιακών σπουδών με πανεπιστήμια-εταίρους στον Καναδά και στο εξωτερικό.

Ψάχνετε για μια παγκόσμια εμπειρία; Το Centennial προσφέρει μοναδικές παγκόσμιες ευκαιρίες μάθησης για τους σπουδαστές: Διεθνείς πρακτικές εξάσκησης, ανταλλαγές εξάμηνων, προπονητικά προγράμματα διεθνούς κύρους, παγκόσμια ιθαγένεια και εμπειρίες ατομικής μάθησης, εκμάθηση γλωσσών και πολιτισμού, συνέδρια και διαγωνισμούς στο εξωτερικό. Suzhou μας Centennial College ιστοσελίδα μάθηση προσφέρει καναδική εκπαίδευσης στην Κίνα, τη μεταφορά πιστωτικών Pathways και ανταλλαγές εξάμηνο με πανεπιστημιουπόλεις μας στο Τορόντο του Καναδά.

Μελέτη, Εργασία και Ζήστε στον Καναδά

Centennial College σας καλωσορίζει στην προσπάθειά σας για μια απίστευτη διεθνή εκπαιδευτική εμπειρία. Η Centennial έχει φήμη για επιτυχία φοιτητών και μεταπτυχιακών φοιτητών και πολλά βραβεία για τη Διεθνή Ηγεσία στην Εκπαίδευση. Οι διεθνείς σπουδαστές επιτυγχάνουν τους στόχους τους στην Centennial και οδηγούν την επαρχία σε ποσοστά επιτυχούς αποφοίτησης! Το 92,3% των διεθνών φοιτητών που ξεκινούν τα μεταπτυχιακά μας προγράμματα αποφοιτούν με επιτυχία.

Centennial College είναι εγκεκριμένο κυβερνητικό ίδρυμα για τα προγράμματα σπουδών και εργασίας του Καναδά! Οι διεθνείς φοιτητές πλήρους φοίτησης εγγεγραμμένοι σε πρόγραμμα πτυχίου, πτυχίου ή πιστοποιητικού μπορούν να εργάζονται με μερική απασχόληση (20 ώρες την εβδομάδα) ενώ σπουδάζουν και πλήρους απασχόλησης κατά τη διάρκεια προγραμματισμένων διακοπών.

Το Πρόγραμμα Άδειας Εργασίας μετά την αποφοίτηση επιτρέπει στους διεθνείς φοιτητές να αποκτήσουν πολύτιμη καναδική εργασιακή εμπειρία μετά την αποφοίτησή τους από το Centennial College . Οι απόφοιτοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για Άδεια Εργασίας μετά την Αποφοίτηση για έως και τρία χρόνια!

114206_Programsbanner.png

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Οι διεθνείς φοιτητές πρέπει να υποβάλουν αίτηση τουλάχιστον 2-3 μήνες πριν από την αναμενόμενη εκκίνηση για να εξασφαλίσουν ότι έχετε αρκετό χρόνο για να υποβάλετε αίτηση για άδεια σπουδών από το γραφείο της καναδικής Visa που εξυπηρετεί την περιοχή σας. Centennial College προσφέρουν επιστολές σε συνεχή βάση. Κάνε αίτηση τώρα! Ο χρόνος επεξεργασίας της εφαρμογής είναι περίπου 2 εβδομάδες. Δεν υπάρχει καθορισμένη προθεσμία για όλα τα προγράμματα, ωστόσο, θα προκύψει μια προθεσμία δεδομένου ότι η επιλογή του προγράμματος σας είναι πλήρης για την προβλεπόμενη ημερομηνία έναρξης.

Προθεσμίες υποβολής αιτήσεων

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση νωρίτερα. Επιτρέψτε περίπου τέσσερις έως έξι μήνες πριν από την αναμενόμενη ημερομηνία έναρξης σας για να έχετε αρκετό χρόνο για την είσοδο και την επεξεργασία άδειας / θεώρησης. Ωστόσο, θα ληφθούν υπόψη οι εφαρμογές που έχουν ληφθεί πλησιέστερα στην ημερομηνία έναρξης, αν υπάρχει διαθέσιμος χώρος στο πρόγραμμα. Η Centennial προσφέρει τρεις εισόδους κάθε χρόνο:

Καλοκαίρι 2019 Προγράμματα αρχίζουν: 6 Μαΐου 2019
Φθινόπωρο 2019 Προγράμματα αρχίζουν: 3 Σεπτεμβρίου 2019
Χειμώνας 2019 Προγράμματα αρχίζουν: 6 Ιανουαρίου 2019

Υποβολή αίτησης στο διαδίκτυο: www.centennialcollege.ca/International

Τοποθεσίες

Τορόντο

Centennial College

Address
941 Progress Avene Toronto, ON M1G 3V4
M1K 5E9 Τορόντο, Οντάριο, Καναδάς
Τηλέφωνο
+1 416-289-5300

FAQ

Άλλη