Carleton University Undergraduate

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο Πανεπιστήμιο του Carleton, το Πανεπιστήμιο Καναδά!

Το Πανεπιστήμιο Carleton παρέχει υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε περισσότερους από 24.000 φοιτητές πλήρους και μερικής φοίτησης στο προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Σχεδιάζουμε φοιτητές από περισσότερες από 140 χώρες στην ποικιλόμορφη πανεπιστημιούπολη μας και περισσότερους από 153.000 αποφοίτους που ζουν σε περισσότερες από 160 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Τα 22 προπτυχιακά μας προγράμματα σπουδών - με περισσότερες από 100 μεγάλες ειδικότητες, συγκεντρώσεις και ειδικότητες - παρέχουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων.

Το ακαδημαϊκό προσωπικό 875 του Carleton αναγνωρίζεται διεθνώς για την υποτροφία και την έρευνα αιχμής σε περισσότερους από 50 κλάδους. Οι φοιτητές του Carleton επωφελούνται από τη διεπιστημονική, ενεργή, πρακτική προσέγγιση της διδασκαλίας και της έρευνας που ασκούν τα μέλη των διδασκόντων και από τις πολυάριθμες συνεργασίες που έχει το πανεπιστήμιο με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, άλλα πανεπιστήμια και εταίρους του ιδιωτικού τομέα.

Η πανεπιστημιούπολη και η πόλη μας προσφέρουν ένα όμορφο και φιλόξενο περιβάλλον για να ζήσουν και να σπουδάσουν. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται νότια από το κέντρο της πόλης της Οττάβας και συνορεύει με τον ποταμό Rideau, τον ιστορικό κανάλι Rideau και τις ευχάριστες κατοικημένες γειτονιές. Η θέση μας στην πρωτεύουσα του έθνους σας δίνει πρόσβαση σε απίστευτους πόρους έξω από την πανεπιστημιούπολη, όπως κυβερνητικές εγκαταστάσεις, μουσεία και αρχεία, ξένες πρεσβείες, ερευνητικά εργαστήρια ιατρικών και βιολογικών επιστημών και μια ακμάζουσα βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας.

Ελάτε να είστε μέρος αυτού του εξαιρετικού πανεπιστημίου!

110034_109890_Riverbuilding.jpg

Τι καθορίζει τον Carleton;

 • Προσπαθούμε να καινοτομούμε στην έρευνα, τη διδασκαλία και τη μάθηση.
 • Η θέση μας στην Οττάβα, την πρωτεύουσα του έθνους, μας συνδέει με τον κόσμο.
 • Ενθαρρύνουμε την πρακτική εμπειρία στην τάξη.
 • Προσφέρουμε εξαιρετική υποστήριξη φοιτητών.

Τι καθορίζει τους αποφοίτους μας;

 • Έχουν επιχειρηματικό πνεύμα.
 • Είναι προετοιμασμένοι για σταδιοδρομία στην ταχέως μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας μας.
 • Οδηγούνται από την επιθυμία να αλλάξει ο κόσμος.
 • Είναι 153.000 ισχυροί.

110035_109891_Carleton1.jpg

Οττάβα, το εθνικό κεφάλαιο του Καναδά

Η εγγύτητα του Carleton σε κυβερνητικούς θεσμούς, βιβλιοθήκες, μέσα ενημέρωσης και μια ευημερούσα οικονομία της γνώσης καθιστά την Carleton εξαιρετικό μέρος για να μάθει και να ζήσει.

Οι σπουδαστές, το προσωπικό, οι καθηγητές και οι επισκέπτες του Πανεπιστημίου του Carleton μπορούν να επωφεληθούν από το τι προσφέρει η Οτάβα όλο το χρόνο: τις τέχνες, το ύπαιθρο, τα επαγγελματικά αθλήματα και μια συναρπαστική, ζωντανή νυχτερινή ζωή και ισχυρή αίσθηση κοινότητας.

Το Carleton University βρίσκεται κοντά στα μαγευτικά κτήρια του Κοινοβουλίου του Καναδά, στην πολυσύχναστη Byward Market και στο όμορφο πάρκο Gatineau.

Καλό να ξέρω:

 • Η πλειοψηφία των προπτυχιακών προγραμμάτων του Carleton περιλαμβάνει ευκαιρίες μελέτης εργασίας. Οι φοιτητές της Carleton συνεργάστηκαν με πολλούς εργοδότες όπως: Blackberry, Bombardier Aerospace, Φορολογικές Υπηρεσίες του Καναδά, Περιβάλλον, Κλιματική Αλλαγή Καναδά, Ericsson, Hydro Ottawa, IBM Canada, Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας, Nokia, Ross Video, Scotiabank κ.α.
 • Μετά την αποφοίτησή τους από ένα πρόγραμμα σπουδών, οι διεθνείς φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για άδεια εργασίας να παραμείνουν στον Καναδά για μέχρι τρία χρόνια για να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία.
 • Η Carleton φιλοξενεί ένα εκτεταμένο δίκτυο περισσότερων από 200 ενεργών συλλόγων και κοινωνιών - ένας πολύ καλός τρόπος για να συναντήσετε νέους ανθρώπους, να αποκτήσετε πολύτιμες δεξιότητες και να συνεχίσετε τα ενδιαφέροντά σας έξω από την τάξη.

Τοποθεσίες

Οτάβα

Address
315 Robertson Hall
1125 Colonel By Drive

K1S 5B6 Οτάβα, Οντάριο, Καναδάς

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη