Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η ιστορία του CMU

Καναδική Μεννονιτών Πανεπιστήμιο είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης των τριών σωμάτων: Μεννονιτών Αδελφοί Βιβλικό Κολέγιο / Concord College (est. 1944)? Καναδική Μεννονιτών Βιβλικό Κολέγιο (est. 1,947)? και Menno Simons College (est. 1989).

Η προέλευση του CMU πάει πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν οι άνθρωποι από την επιχειρηματική κοινότητα καθώς και από τέσσερα Mennonite κολέγια στη Μανιτόμπα-CMBC, Concord College, Steinbach Βιβλικό Κολέγιο και Menno Simons Κολέγιο-για να συζητήσουν σχετικά μεταξύ Μεννονιτών συνεργασία στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης . Αυτό οδήγησε σε επίσημες συζητήσεις μεταξύ των σωμάτων, αρχής γενομένης από το 1995. Steinbach Βιβλικό Κολέγιο αποσύρθηκε από τη διαδικασία το 1996.

Τον Αύγουστο του 1998, η κυβέρνηση της Μανιτόμπα διακήρυξη του Χάρτη για τη δημιουργία ενός πανεπιστημιακού επιπέδου, που παρέχει πτυχία ομοσπονδία Μεννονιτών κολέγια. Στις 18 Νοεμβρίου του 1998, οι τρεις σχολές υπέγραψαν μνημόνιο συμφωνίας, που σηματοδοτεί την τελική έγκριση για τη δημιουργία της ομοσπονδίας. Στις 4 Μαΐου του 1999, η συμφωνία για την αγορά 500 Shaftesbury ολοκληρώθηκε. Η Ομοσπονδία Μεννονιτών Κολέγιο άρχισε να προσφέρει νέες, συγχρηματοδοτήθηκε τα ακαδημαϊκά του προγράμματα, το Σεπτέμβριο του 1999. Μέχρι το Σεπτέμβριο του 2000, CMBC και Concord College βρίσκονται μαζί σε μια κοινή πανεπιστημιούπολη στο 500/600 Shaftesbury Boulevard. (Menno Simons College παρέμεινε στο κέντρο της πόλης Winnipeg ως πανεπιστημιούπολη CMU στο Πανεπιστήμιο του Winnipeg.) Τον Οκτώβριο του 2008, CMU έγινε μέλος του Συνδέσμου των Πανεπιστημίων και Κολεγίων του Καναδά (γνωστή σήμερα ως Πανεπιστήμια του Καναδά).

Κάθε ένα από τα ιδρυτικά κολλέγια έχει τη δική του ιστορία. Ωστόσο, από την αρχή, οι προσωπικές ιστορίες έχουν συχνά διασταυρώνεται και είναι τώρα μέρος της κοινής ιστορίας, μια ιστορία για το πώς ο Θεός τους έχει οδηγήσει να εργαστούν μαζί σε μια κοινή εκπαιδευτική αποστολή που ονομάζεται CMU.

Δήλωση αποστολής

CMU είναι ένα καινοτόμο Christian University, ριζωμένη στην παράδοση των Αναβαπτιστών Μεννονιτών, κινήθηκε και μεταμορφωθεί από τη ζωή και τις διδασκαλίες του Ιησού Χριστού. Μέσα από τη διδασκαλία, την έρευνα και την εξυπηρέτηση CMU εμπνέει και εξοπλίζει ανδρών και γυναικών για τη ζωή της υπηρεσίας, την ηγεσία και τη συμφιλίωση στην εκκλησία και την κοινωνία.

Η αποστολή του CMU, όπως κάθε οργανισμός, είναι σαν πυκνά σπείρα με τη δυνατότητα και την υποχρέωση να την άνοιξη στη ζωή σε ένα ζωντανό πίνακα των προγραμμάτων και έργων, τις συνομιλίες και τις δεσμεύσεις. Η αποστολή CMU είναι εκ των προτέρων και εκεί έξω στην ιδιαιτερότητά του. Πιστότητα προς την ιστορία της δημιουργίας και μετατροπή έργο του Θεού μέσω του Ιησού Χριστού είναι ο κτύπος της καρδιάς, η συναίσθηση και η κινητήρια ώθηση για την υπηρεσία, την ηγεσία και τη συμφιλίωση μέσω της οποίας CMU συμμετέχει στην εκκλησία και την κοινωνία.

Στο CMU, η συμφιλίωση είναι η ακαδημαϊκή εργασία με όλα τα είδη των κοινωνικών, προσωπικά, θεολογικά, διαπροσωπικές, καλλιτεχνικές, φυσικές και περιβαλλοντικές διαστάσεις, για να αναφέρουμε μερικές. Συμφιλίωση, όπως η εκπαίδευση, είναι πάντα για την «οικοδόμηση κατανοήσεις." Και "κτίριο μνημόνια" είναι πάντα σχετικά με την εμπλοκή τόσο τις γνώσεις και τις σχέσεις, τρόπους για να δούμε, την εμπλοκή και μοιράζονται σε έναν κόσμο που είναι θαυμάσια, ότι είναι ταραγμένη, και ότι χρειάζεται πάντα καλύτερη φροντίδα και τη φαντασία μας.

Η φράση, «ριζωμένη στην παράδοση των Αναβαπτιστών Μεννονιτών" είναι ίσως καλύτερα να προσεγγιστεί μέσω της μαρτυρίας του CMU φοιτητές. Τι πιάνει στα μυαλά και τις καρδιές τους, τα δικά τους με τη μία είναι η συνοχή και η συνοχή μεταξύ όσων οι καθηγητές διδάσκουν στην τάξη και πώς αυτές οι «δάσκαλοι της ζωής" πάνε για την καθημερινή διαβίωση. Ισχυρές πεποιθήσεις προς τη συμφιλίωση και την ακεραιότητα της ζωής και της πίστης ήταν στην πρώτη γραμμή της εμφάνισης αναβαπτιστές στο δέκατο έκτο αιώνα. Η ολοκλήρωση της δράσης και της εξομολόγησης εξακολουθούν να είναι ζωτικής σημασίας σήμερα, όπως και οι πρακτικές της κοινότητας διάκριση στη σύλληψη ό, τι είναι αληθινό. Οι καταδίκες αυτές προτείνουν μια τολμηρή ευπάθεια και μια δυναμική ελευθερία, και αυτές αποτελούν βαθιά και μόνο μέσω των σχέσεων εμπιστοσύνης. Είναι μέσα σε σχέσεις εμπιστοσύνης και της κοινότητας οξυδέρκεια ότι η ίδια CMU καταλαβαίνει ότι είναι ένα πανεπιστήμιο εκκλησία που σχετίζονται, παρέχοντας ένα φόρουμ για συνεχή διάλογο σχετικά με το πώς μαζί καλούμαστε να μιλήσει χάρη και να θεσπίσουν τη συμφιλίωση στην εκκλησία, στην κοινωνία και στον κόσμο, όπως εμείς το γνωρίζω.

Από τη ροή αυτής της αποστολής, CMU έχει δημιουργήσει τέσσερις δεσμεύσεις που χαρακτηρίζουν το έργο του σε όλα τα προγράμματα και τις δραστηριότητές της:

Η εκπαίδευση για την Ειρήνη και τη Δικαιοσύνη

Μια δέσμευση για την εκπαίδευση για την ειρήνη και τη δικαιοσύνη χρώματα όλα τα προγράμματά μας και το θεσμικό μας ζωή στο σύνολό της και εκπροσωπείται ρητά σε ορισμένα προγράμματα υπογραφή και στο έργο του πολλά από τα ινστιτούτα μας (π.χ., Καναδική Σχολή Οικοδόμησης της Ειρήνης).

Μαθαίνοντας μέσω της σκέψης και δράσης

Ακαδημαϊκή ανάλυση συμπληρώνεται από βιωματική μάθηση με τρόπο που διαμορφώνει τόσο σκέψης και ζωής, ιδίως μέσω practica μας, Outtatown, co-op, και τα προγράμματα πρακτικής άσκησης.

Γενναιόδωρη φιλοξενία ... Ριζοσπαστικής Διαλόγου

CMU καλωσορίζει όλους καθώς προάγει τον διάλογο σε όλη την θρησκευτική, οικονομική, κοινωνική, πολιτική, εθνοτική, εθνική και πολιτιστική χάσματα που χωρίζουν την ανθρωπότητα, στη Βόρεια Αμερική και διεθνώς.

Μοντελοποίηση προσκλητήριο Κοινότητα

CMU μετριάζει τον ατομικισμό της εποχής μας με την μοντελοποίηση και την παγιοποίηση προσκλητήριο κοινότητες, οι οποίες είναι διαφορετικές ακόμη μαθαίνουν μαζί, στην οποία οι άνθρωποι στηρίζουν ο ένας τον άλλον, και οι οποίες ευνοούν τη συμπόνια και αντιπροσωπεύουν την ελπίδα σε εκείνους που τους και πέρα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Canadian Mennonite University

Βιβλική και Θεολογικών Σπουδών (BTS) καλεί τους μαθητές να πειθαρχημένη, στοχαστικό προβληματισμό σχετικά με την Αγία Γραφή, για τις θεολογικές παραδόσεις και την ιστορία ... [+]

Βιβλική και Θεολογικών Σπουδών (BTS) καλεί τους μαθητές να πειθαρχημένη, στοχαστικό προβληματισμό σχετικά με την Αγία Γραφή, για τις θεολογικές παραδόσεις και την ιστορία της εκκλησίας, καθώς και σχετικά με τις εμπειρίες και τις πρακτικές των χριστιανικών κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο. Τόσο το τριετές και το τετραετές Bachelor of Arts με ειδίκευση στη BTS παρέχει ένα εύρος της έκθεσης στις ανθρωπιστικές επιστήμες, επιστήμες και τις κοινωνικές επιστήμες, και σημαντικό βάθος στη βιβλική και Θεολογικών Σπουδών. Αυτοί οι βαθμοί προετοιμάσει τους μαθητές αλλά και για κάθε τομέα της απασχόλησης ή αποστολή με πολύτιμες δεξιότητες επικοινωνίας, τη γραφή, αναλυτική, κριτική σκέψη, και την οργάνωση. Ένα τριών ή τεσσάρων ετών ΒΑ στο BTS χρησιμεύει επίσης ως σταθερή βάση για την εκτόξευσή τους στο επαγγελματικό μελέτες όπως η κοινωνική εργασία, το δίκαιο, και ούτω καθεξής.... [-]

Καναδάς Winnipeg
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Canadian Mennonite University

Η Redekop School of Business είναι η ανάπτυξη του δυναμικού των μελλοντικών ηγετών των επιχειρήσεων για να φέρει σε επαφή υγιή επιχειρηματική πρακτική με τις δεσμεύσεις τ ... [+]

Η Redekop School of Business είναι η ανάπτυξη του δυναμικού των μελλοντικών ηγετών των επιχειρήσεων για να φέρει σε επαφή υγιή επιχειρηματική πρακτική με τις δεσμεύσεις της πίστης, η γενναιοδωρία, και την εξυπηρέτηση.

Αποκτήσουν προοπτική

Στην περιοχή και πέρα ​​από την τάξη, οι μαθητές εξερευνούν την πολυπλοκότητα των επιχειρηματικών παραγωγή των σοφών και ηθικές αποφάσεις. Διδασκαλία και καθοδήγηση από τους καθηγητές, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, και όχι για τους ηγέτες κέρδους, σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα επιχειρηματία-in-residence, τοποθετήσεις πρακτικής άσκησης, ένα on-πανεπιστημιούπολη Business Club, διεθνείς επιλογές σπουδών, καθώς και τη δυνατότητα εμπειρία co-op, να χτίσουν ένα εμπλουτισμένο θεμέλιο της μάθησης.... [-]

Καναδάς Winnipeg
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
120 ώρες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Canadian Mennonite University

Μπορείτε να φανταστείτε πώς η μουσική μπορεί να προσφέρει ένα όραμα της ομορφιάς σε ένα σπασμένο κόσμο, να μας βοηθήσει να ακούσουμε τις φωνές εκείνων διαφορετική από του ... [+]

Μπορείτε να φανταστείτε πώς η μουσική μπορεί να προσφέρει ένα όραμα της ομορφιάς σε ένα σπασμένο κόσμο, να μας βοηθήσει να ακούσουμε τις φωνές εκείνων διαφορετική από τους εαυτούς μας, να μας μεταμορφώσει και να θεωρηθεί ως ένα δώρο του Θεού; Ισορροπία μουσικές σπουδές αυστηρή πειθαρχία, παράλληλα με τη δημιουργική φαντασία, και η ανάγκη για καλλιτεχνική αρτιότητα και το πάθος μαζί με συμπόνια και την ευαισθησία στην ανθρώπινη ανάγκη. Συγκεντρώσεις να περιλαμβάνει την εκτέλεση, μουσική εκπαίδευση, μουσικολογία, μουσική διακονία, και ολοκληρωμένες μελέτες.... [-]

Καναδάς Winnipeg
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
8 - 24 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Canadian Mennonite University

Πώς μπορούν οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν τα σύμβολα, τις εικόνες, τους ήχους και να δημιουργήσουν έννοια που μπορεί να μοιραστεί μεταξύ των ομάδων και των ατόμων; Σε ποιο ... [+]

Πώς μπορούν οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν τα σύμβολα, τις εικόνες, τους ήχους και να δημιουργήσουν έννοια που μπορεί να μοιραστεί μεταξύ των ομάδων και των ατόμων; Σε ποιο σημείο πειστική δημοσιεύσεις γίνει προπαγάνδα; Πώς τα νέα κοινωνικά μέσα που επηρεάζουν τη δυναμική της οικογένειας στη Βόρεια Αμερική; Γιατί οι άνθρωποι θα μοιράζονται ιδιωτική τους ζωή με τους ξένους, με την προϋπόθεση ότι ο ξένος κατέχει ένα μικρόφωνο;... [-]

Καναδάς Winnipeg
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Canadian Mennonite University

Μπορεί το τραγούδι «Αυτό το μικρό φως των Ναρκών" πραγματικά να βοηθήσει κάποιον relearn να μιλήσει, αφού πυροβολήθηκε στο κεφάλι μέσα από την περιοχή του Broca; Πώς μπορ ... [+]

Μπορεί το τραγούδι «Αυτό το μικρό φως των Ναρκών" πραγματικά να βοηθήσει κάποιον relearn να μιλήσει, αφού πυροβολήθηκε στο κεφάλι μέσα από την περιοχή του Broca; Πώς μπορεί παρεμβάσεις μουσικής με βάση τη βελτίωση της λειτουργίας και της ποιότητας ζωής των ασθενών του Alzheimer; Θα μπορούσε η μουσική να είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση στα φάρμακα ή άλλες μορφές θεραπείας στη θεραπεία των διαταραχών της διάθεσης; Πώς η μουσική επηρεάζει την ανάπτυξη των παιδιών;... [-]

Καναδάς Winnipeg
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Canadian Mennonite University

Διεθνείς μελέτες ανάπτυξης (IDS) είναι η μελέτη της φτώχειας, της ανισότητας και πώς να δημιουργήσουν την αλλαγή και να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για να ζήσει. ... [+]

Διεθνείς μελέτες ανάπτυξης (IDS) είναι η μελέτη της φτώχειας, της ανισότητας και πώς να δημιουργήσουν την αλλαγή και να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για να ζήσει. Οι μαθητές διερευνήσει την ηθική γύρω από το τι σημαίνει πραγματικά να παράσχει βοήθεια σε όσους ζουν σε συνθήκες φτώχειας, καθώς και τις βέλτιστες πρακτικές για τη μείωση της φτώχειας και κάνοντας μια μακροπρόθεσμη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων. ... [-]

Καναδάς Winnipeg
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 - 4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

About CMU

Why I chose CMU

Residence Life at CMU

Community Life at CMU

Business