Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Πνομ Πενχ Μελέτη σε τοπικό επίπεδο. Ζήστε σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Πνομ Πενχ (AUPP) άνοιξε τις πόρτες του το Μάιο του 2013. AUPP ξεκίνησε από Καμπότζης υπηκόων οι οποίοι έχουν πάθος και η δέσμευση για την παροχή ποιοτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Καμπότζη, καθώς και την επιθυμία να βοηθήσει εκ των προτέρων Καμπότζη με μορφωμένους ηγέτες.

Ο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Πνομ Πενχ (AUPP) Είναι ένα ανεξάρτητο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προσφέρει μια αυστηρή, υψηλής ποιότητας εκπαίδευση αμερικανικό στυλ που προετοιμάζει τους μαθητές με την ισχυρή θεωρητική βάση και πρακτικές δεξιότητες για να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να είναι ανταγωνιστικές στην παγκόσμια αγορά. AUPP παρέχει ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον στο οποίο οι μαθητές επιτύχουν αρμοδιότητα στον τομέα των σπουδών τους, αποδεικνύουν την ικανότητα για την αποτελεσματική κριτική σκέψη και τις δεξιότητες επικοινωνίας και χρησιμοποιούν υγιείς στρατηγικές επίλυσης προβλημάτων. AUPP εκπαιδεύει τους μαθητές να συμβάλλουν παγκόσμιοι πολίτες που έχουν μια ισχυρή βάση γνώσεων, έχουν δεσμευτεί για τη δια βίου μάθηση και να επιδείξουν υψηλά ηθικά πρότυπα και συμπεριφορές.

Ο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Πνομ Πενχ αναγνωρίζεται ως ηγέτης στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, που είναι γνωστή για την ακαδημαϊκή αυστηρότητα, διδακτική αριστεία και την καινοτομία, καθώς και υψηλά ηθικά πρότυπα. Οι εταίροι του Πανεπιστημίου με πανεπιστήμια και κολέγια στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για να προσφέρουν ευκαιρίες και πρόσβαση που διασφαλίζουν ότι οι πτυχιούχοι μας είναι από τα καλύτερα εκπαιδευμένοι στον κόσμο.

AUPP αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για τους φοιτητές, καθώς και μια εναλλακτική λύση για τους φοιτητές που μεταβαίνουν στο εξωτερικό για να σπουδάσουν στις ΗΠΑ, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο, ή ακόμα και την περιοχή. Ως διεθνές πανεπιστήμιο, AUPP παρέχει μια ανώτερη εκπαίδευση για Καμποτζιανοί και άλλες εθνικότητες. Παρέχει μια ποιοτική εκπαίδευση για μια καριέρα, αλλά επίσης μια εξαιρετική εκπαίδευση για τους μαθητές που θέλουν να πάνε στο εξωτερικό για την απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος.

AUPP προσφέρει προπτυχιακά προγράμματα στο νόμο? Παγκόσμια Υποθέσεων? Business? και, Πληροφορική Διαχείρισης. Επί του παρόντος, υπάρχει ένας ανήλικος σε Ελευθέρων Σπουδών και Οικονομικών. Τα προγράμματα έχουν στρατηγικά επιλέξει και έχουν σχεδιαστεί με βάση τις εθνικές, περιφερειακές και διεθνείς τάσεις και ανάγκες. Πρόσθετα προγράμματα που εντοπίστηκαν, επίσης, με βάση την ανάλυση της αγοράς.

Όλες οι δράσεις του πανεπιστημίου καθοδηγείται από τα εθνικά και διεθνή πρότυπα πιστοποίησης.

AUPP κατανοεί και έχει δεσμευτεί να επιδιώξει συνεργασίες με τις επιχειρήσεις και τη βιομηχανία, μαζί με άλλα διεθνή πανεπιστήμια. Επί του παρόντος, AUPP έχει συνεργασίες με το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, Lowell, Πανεπιστήμιο του Οχάιο και Κρατικό Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας, Λονγκ Μπιτς, καθώς και μνημονίων συμφωνίας με την τοπική βιομηχανία, όπως RMA. Το πανεπιστήμιο προσπαθεί να φέρει ομιλητές στην πανεπιστημιούπολη, να λάβει fieldtrips σε επιχειρήσεις και άλλους οργανισμούς, να ασχολούνται με τα κοινοτικά προγράμματα έτσι ώστε οι μαθητές να έχουν πραγματικές εμπειρίες της ζωής να σχετίζονται με την ακαδημαϊκή τους μαθημάτων, καθώς και τη διεξαγωγή έρευνας για τη βελτίωση της Καμπότζης.

Αποστολή

Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Πνομ Πενχ (AUPP) είναι ο πρώτος Αμερικανός στυλ ανεξάρτητο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προσφέρει ποιότητα και αυστηρή εκπαίδευση που προετοιμάζει τους μαθητές με την ισχυρή θεωρητική βάση και πρακτικές δεξιότητες για να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να είναι ανταγωνιστικές στην παγκόσμια αγορά. Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Πνομ Πενχ παρέχει ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον στο οποίο οι μαθητές επιτύχουν αρμοδιότητα στον τομέα των σπουδών τους, αποδεικνύουν την ικανότητα για την αποτελεσματική κριτική σκέψη και τις δεξιότητες επικοινωνίας και χρησιμοποιούν υγιείς στρατηγικές επίλυσης προβλημάτων. Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Πνομ Πενχ εκπαιδεύει τους μαθητές να συμβάλλουν παγκόσμιοι πολίτες που έχουν μια ισχυρή βάση γνώσεων, έχουν δεσμευτεί για τη δια βίου μάθηση και να επιδείξουν υψηλά ηθικά πρότυπα και συμπεριφορές.

Όραση

Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Πνομ Πενχ θα είναι ένας ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που είναι γνωστή για την ακαδημαϊκή αυστηρότητα, διδακτική αριστεία και την καινοτομία, καθώς και υψηλά ηθικά πρότυπα. Οι εταίροι του Πανεπιστημίου με πανεπιστήμια και κολέγια στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για να προσφέρουν ευκαιρίες και πρόσβαση που διασφαλίζουν ότι οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου μας είναι από τα καλύτερα εκπαιδευμένοι στον κόσμο.

Αξίες

Μορφωμένους πολίτες,

Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Πνομ Πενχ πιστεύει ότι η γνώση είναι απαραίτητη για την πρόοδο των Καμπότζης και παγκόσμιες κοινωνίες και έχει δεσμευτεί για την ακαδημαϊκή αριστεία.

Δια Βίου Μάθηση

Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Πνομ Πενχ συμφωνεί με την πεποίθηση ότι τα άτομα θα πρέπει να επενδύσει σε μια διαδικασία δια βίου μάθησης, και επιδιώκει να ενσταλάξει ότι η πίστη σε αποφοίτους του.

Κοινωνική Ευθύνη και παγκόσμια προοπτική

Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Πνομ Πενχ έχει δεσμευτεί για την αντιμετώπιση των προκλήσεων στη σημερινή παγκόσμια κοινωνία και παίρνει στα σοβαρά την ευθύνη της για να προετοιμάσει τους μαθητές / πτυχιούχους να είναι καλό παγκόσμιοι πολίτες.

Ακεραιότητα

Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Πνομ Πενχ πιστεύει ότι η ηθική συμπεριφορά είναι κρίσιμη στην κοινωνική ευημερία? υψηλά ηθικά πρότυπα είναι θεμελιώδη για το Πανεπιστήμιο και την εμπειρία των φοιτητών.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

AUPP: American University of Phnom Penh

Ο Πληροφορίες Τεχνολογία διαχείριση του προγράμματος (ITM) έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει τους επαγγελματίες στις αναδυόμενες και συγκλίνουσες τεχνολογίες της πληροφορί ... [+]

Ο Πληροφορίες Τεχνολογία διαχείριση του προγράμματος (ITM) έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει τους επαγγελματίες στις αναδυόμενες και συγκλίνουσες τεχνολογίες της πληροφορίας και της επικοινωνίας. Ένας βαθμός στο ITM παράγει αποφοίτους που μπορούν να οργανώσουν τις επιχειρηματικές διαδικασίες για να υποστηρίξει τις στρατηγικές εταιρικές ανάγκες, τις απαιτήσεις και τους στόχους σε επίπεδο διαχείρισης. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των προβλημάτων των επιχειρήσεων και των δυνατοτήτων της τεχνολογίας των πληροφοριών, ενώ την ευθυγράμμιση της τεχνολογίας με την επιχειρηματική στρατηγική. Οι μαθητές ενισχύσουν την κριτική σκέψη τους, την επίλυση προβλημάτων και οι αναλυτικές ικανότητες με γνώση των αρχών διαχείρισης. Το πρόγραμμα είναι μια ισορροπία της τεχνολογίας, της διαχείρισης, των επικοινωνιών και των φιλελεύθερων τεχνών.... [-]

Καμπότζη Phnom Penh
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
AUPP: American University of Phnom Penh

Ο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα προετοιμάζει τους αποφοίτους για την επιτυχία στον κόσμο των επιχειρήσεων, είτε στην Καμπότζη, τη Νοτιοανατολική Ασία, ή πέρα. ... [+]

Ο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα προετοιμάζει τους αποφοίτους για την επιτυχία στον κόσμο των επιχειρήσεων, είτε στην Καμπότζη, τη Νοτιοανατολική Ασία, ή πέρα. Η επιχειρηματική εκπαίδευση και η επιτυχής άσκηση της επιχειρηματικής σταδιοδρομίας απαιτεί αποφοίτους να κατανοήσουν βασικές οικονομικές έννοιες και μαθηματικές σχέσεις, ενώ την ίδια στιγμή να είναι αναλυτική και είναι σε θέση να επικοινωνούν αποτελεσματικά ιδέες μέσα από γραπτές και προφορικές ανακοινώσεις. ... [-]

Καμπότζη Phnom Penh
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Τεχνών (BA)

AUPP: American University of Phnom Penh

Ο Bachelor of Arts στην Δικαίου (BA, του νόμου) πρόγραμμα προετοιμάζει τους αποφοίτους για την επιτυχία στη σταδιοδρομία σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, νομικές υπηρεσίες, ΜΚΟ ... [+]

Νόμος είναι μια απαιτητική καριέρα στην οποία η ικανότητα να αναλύουν πληροφορίες και να δώσει λύσεις στους πελάτες της είναι απαραίτητη για την επιτυχία. Το Πρόγραμμα Δικαίου στο AUPP στηρίζεται στην κριτική σκέψη, επαγγελματικές δεξιότητες και την ηθική, και παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών φυσικά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα αστικού και ποινικού δικαίου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει ειδικά μαθήματα για Καμπότζης, ASEAN και το Διεθνές Δίκαιο.... [-]

Καμπότζη Phnom Penh
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
AUPP: American University of Phnom Penh

Ο Πρόγραμμα Διεθνών Υποθέσεων προσφέρει στους φοιτητές την κατανόηση των σημερινών προκλήσεων στην περιοχή της ASEAN και σε όλο τον κόσμο. ... [+]

Η αποστολή του προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους μαθητές για την παγκόσμια ηγεσία και υπηρεσιών και να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά των ηγετών της πολιτικής για την αντιμετώπιση των πολύπλοκων θεμάτων ενός παγκοσμιοποιημένου κόσμου. Προορίζεται για άτομα που θέλουν να είναι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικής αυτοδιοίκησης, διεθνών οργανισμών, μη κυβερνητικών οργανώσεων και των πολυεθνικών εταιρειών.... [-]

Καμπότζη Phnom Penh
Αύγουστος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

AUPP Now Accepting Applications