Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η ιστορία της AlmaU ξεκίνησε το 1988 με μια μικρή Σχολή Διοίκησης, η οποία έγινε το πρώτο σημάδι μιας νέας γενιάς διευθυντών για τη νέα μας χώρα. Το 1996 , όταν ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο στάδιο της ανάπτυξης, μετατράπηκε στη Σχολή Διευθυντών του Almaty (ASM) στη Διεθνή Ακαδημία Επιχειρήσεων (IAB). Και 25 χρόνια μετά τη δημιουργία του, το πανεπιστήμιο εισήλθε στην επόμενη στροφή της αναπτυξιακής σπείρας ανεβαίνοντας - η Ακαδημία πήρε το καθεστώς του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ . Σύμφωνα με τη νέα στρατηγική AlmaU, το 2014 το πανεπιστήμιο πήρε ένα μάθημα για τη δημιουργία ενός μοντέλου επιχειρηματικού πανεπιστημίου.

Το πανεπιστήμιο πιστώνεται με τη διδασκαλία της διαχείρισης των πρώτων επιχειρηματιών του Καζακστάν, των πρώτων προγραμμάτων MBA και DBA στο Καζακστάν, των καλύτερων εκπαιδευτικών και των δημοφιλών πτυχιούχων.

Το AlmaU μπορεί να αποκαλείται οδηγός της εκπαίδευσης του Καζακστάν, ενός πανεπιστημίου που βρίσκεται πάντα στην κορυφή των εκπαιδευτικών καινοτομιών και προχωράει, δέχεται νέες προκλήσεις και κατακτά νέα ύψη. Αυτό αποδεικνύεται από πολλά βραβεία του πανεπιστημίου.

Almaty Management University βρίσκεται στην κορυφαία κατάταξη των καλύτερων σχολών επιχειρήσεων στην Κεντρική και Νότια Ασία σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Ταξινόμησης Eduniversal (Γαλλία). TOP - 3 στην εθνική αξιολόγηση "Καλύτερα ανθρωπιστικά και οικονομικά πανεπιστήμια του Καζακστάν", ηγέτης στην διεθνή ανάπτυξη και στις τεχνολογίες του Διαδικτύου χρησιμοποιώντας και στην προώθηση του πανεπιστημίου στον χώρο του Διαδικτύου σύμφωνα με τις αξιολογήσεις της IQAA - Ανεξάρτητος Καζακστάν Οργανισμός Διασφάλισης Ποιότητας στην Εκπαίδευση, Καζακστάν .

Το AlmaU είναι ένα πανεπιστήμιο που δημιουργεί έννοιες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • ρωσικός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Almaty Management University

Τα προγράμματα Bachelor είναι προγράμματα επαγγελματικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, για την περίοδο των τεσσάρων ετών, με την απονομή πτυχίου "Bachelor" σε μια συγκεκριμέν ... [+]

Τα προγράμματα Bachelor είναι επαγγελματικά προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, για την περίοδο 4 ετών, με την απονομή πτυχίου "Bachelor" σε μια συγκεκριμένη ειδικότητα. Στο AlmaU υπάρχουν σχολεία (σχολές) των τομέων σπουδών που μπορούν πιο αποτελεσματικά και να επικεντρωθούν στην κατάρτιση επαγγελματιών σε διαφορετικές περιοχές.

Ποιο είναι αυτό το πρόγραμμα γιααποφοίτων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσηςαποφοίτους κολλεγίων... [-]
Καζακστάν Almaty
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,ρωσικός
Πλήρης παρακολούθηση
4 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Welcome to Almaty!

Eduniversal ENG

Student anthem of Almaty Management University