Zhejiang University/University of Illinois at Urbana-Champaign Institute

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είμαστε μια εταιρική σχέση μεταξύ του Πανεπιστημίου Zhejiang και του Πανεπιστημίου του Illinois στην Urbana-Champaign. Παρέχουμε εκπληκτικές εμπειρίες μάθησης με απεριόριστες δυνατότητες Είμαστε αφοσιωμένοι στην εκπαίδευση καινοτόμων μηχανικών και ηγετών του αύριο.

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ZJU-UIUC

Το Πανεπιστήμιο Zhejiang-Πανεπιστήμιο του Ιλινόις στο Ινστιτούτο Urbana-Champaign (το Ινστιτούτο ZJU-UIUC ή το ZJUI) είναι ένα νέο κολέγιο μηχανικής συνεργασίας. Με την εισαγωγή παγκοσμίου φήμης αναλυτικών προγραμμάτων σπουδών και πόρων από την UIUC, που συμπληρώνεται με τις συνεισφορές από τα αντίστοιχα κολέγια και τα τμήματα της ZJU, το Ινστιτούτο ZJU-UIUC θα παρέχει παγκόσμια εκπαίδευση μηχανικού.

  • Πανεπιστήμιο Zhejiang

Ιδρύθηκε το 1897, το πανεπιστήμιο Zhejiang είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο αναγνωρισμένα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Κίνας. Αναφέροντας απευθείας στο Υπουργείο Παιδείας, το Πανεπιστήμιο Zhejiang είναι ένα πανεπιστήμιο "211 Project" και "985 Project" με ισχυρή υποστήριξη από τις κεντρικές, επαρχιακές και τοπικές κυβερνήσεις. Είναι μέλος της ένωσης C9 και του σωματείου Pacific Rim Universities. Τα προγράμματα μηχανικής του πανεπιστημίου Zhejiang κατατάσσονται στην 4η θέση στις παγκόσμιες καλύτερες παγκόσμιες βαθμολογίες πανεπιστημίων που δημοσιεύονται από την US News

  • Το Πανεπιστήμιο του Illinois στην Urbana-Champaign

Ιδρύθηκε το 1867, το Πανεπιστήμιο του Illinois στο Urbana-Champaign (UIUC) είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο με έντονη έρευνα στις ΗΠΑ. Είναι ιδρυτικό μέλος του Συνεδρίου των Μεγάλων Δέκα και μέλος του Συνδέσμου Αμερικανικών Πανεπιστημίων. Το πανεπιστήμιο θεωρείται θεσμικό όργανο του δημόσιου περιβόλου. Το UIUC κατέλαβε την 4η θέση στην Ακαδημαϊκή Κατάταξη των Παγκόσμιων Πανεπιστημίων Μηχανικών / Τεχνολογίας και Επιστημών, που δημοσιεύθηκε το 2015.

Ερευνα

Το Ινστιτούτο ZJU-UIUC καταρρίπτει τα όρια μεταξύ των παραδοσιακών κλάδων της μηχανικής και δεν σχεδιάζει να δημιουργήσει τμήματα ή ινστιτούτα με βάση την πειθαρχία. Αντ 'αυτού, δημιουργεί διεπιστημονικές ομάδες και δραστηριότητες και ενθαρρύνει τη διεπιστημονική σύγκλιση των γνώσεων και την αλληλοεπικάλυψη. Αντιστοιχεί σε αυτή τη διεπιστημονική έμφαση, οργανώνονται για προχωρημένους μαθητές πειραματικές τάξεις που περιλαμβάνουν τη Μηχανική και την Επιστήμη Συστημάτων, τα Πληροφοριακά Συστήματα και την Ψηφιακή Επιστήμη, και την Ενέργεια και την Περιβαλλοντική Μηχανική. Μαθήματα που δίνουν έμφαση στην επιχειρηματικότητα και τη δημιουργική επίλυση προβλημάτων ενσωματώνονται σε όλο το πρόγραμμα σπουδών. Τα μαθήματα σχεδιασμού περιλαμβάνουν φοιτητές από διάφορα προγράμματα σπουδών, που εργάζονται μαζί. Οι δραστηριότητες αυτές καλλιεργούν καινοτόμα ταλέντα με διατομεακές και πολυεπιστημονικές γνώσεις.

Pool Pool

  • Εκλεκτοί μελετητές εγκατεστημένοι στους τομείς τους
  • Καθηγητές διεθνούς χαρακτήρα
  • Μέλη του Σχεδίου Εθνικών Χιλιάδων Νεανικών Ταλέντων

Πηγή Προσωπικού

  • Το Πανεπιστήμιο του Illinois στην Urbana-Champaign
  • Τα ταλέντα που προσλαμβάνονται από κορυφαία διεθνή πανεπιστήμια που περιλαμβάνουν το MIT, το UC Berkeley, το UIUC, το CalTech, το ZJU, το Tsinghua, το Cambridge κ.λπ.
  • Πανεπιστήμιο Zhejiang

Διεθνής Campus

Το Ινστιτούτο ZJU-UIUC βασίζεται στη διεθνή πανεπιστημιούπολη Zhejiang University. Για να εξερευνήσουν νέα μοντέλα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που συνδυάζουν τις βέλτιστες πρακτικές της ανατολής και της δύσης, αντλούν από προηγμένες εκπαιδευτικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο και καλλιεργούν καινοτόμα ταλέντα με ένα διεθνές όραμα, το Πανεπιστήμιο Zhejiang ξεκίνησε την ανάπτυξη μιας διεθνούς πανεπιστημιούπολης τον Φεβρουάριο του 2013. που εγκρίθηκε από το Υπουργείο Παιδείας τον Οκτώβριο του 2015, και οι πρώτοι σπουδαστές που εγγράφηκαν το Σεπτέμβριο του 2016. Η Διεθνής Campus δίνει έμφαση σε ένα μοντέλο κατοικίας κολέγιο. Κάθε οικιστικό κολέγιο παρέχει ένα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον μάθησης και διαβίωσης. Κάθε φοιτητής διαθέτει ιδιωτικό υπνοδωμάτιο, κοινόχρηστο μπάνιο και κοινόχρηστο χώρο. Κάθε Κολλέγιο προσφέρει εγκαταστάσεις βιβλιοθήκης, αίθουσες μελέτης, συζητήσεις και διαδραστικούς χώρους, εγκαταστάσεις πλυντηρίων, χώρους δραστηριοτήτων και γυμναστήρια.


Τοποθεσία

Η Διεθνής Campus βρίσκεται στο Haining στη βορειοανατολική επαρχία Zhejiang. Το Haining βρίσκεται στην καρδιά της οικονομικής ζώνης του Δέλτα του ποταμού Yangtze, με το Hangzhou στα δυτικά, το Suzhou στα βόρεια και τη Σαγκάη μόνο 120 χιλιόμετρα ανατολικά. Υπάρχουν πέντε εσωτερικά και διεθνή αεροδρόμια μέσα σε 2 ώρες με το αυτοκίνητο, η σιδηροδρομική γραμμή υψηλής ταχύτητας Shanghai-Hangzhou διασχίζει την πόλη. Πολλοί ταχείας κυκλοφορίας μέσα και γύρω από την πόλη συνδέονται με Hangzhou, Suzhou, Σαγκάη, Ningbo, και την υπόλοιπη Κίνα.

Υποτροφίες

1) Διεθνείς υποτροφίες αριστείας

Οι υποψήφιοι με τα υψηλότερα προσόντα θα λάβουν μια διεθνή υποτροφία αριστείας, η οποία καλύπτει:

· Πλήρη δίδακτρα: 200.000 CNY ετησίως

· Διαμονή στην πανεπιστημιούπολη Haining: 8.000 CNY ετησίως

· Διεθνής φοιτητική ιατρική ασφάλιση: 800 CNY ανά έτος. (Τα σχετικά ιατρικά είδη ασφάλισης μπορούν να βρεθούν στο www.lxbx.net).

· Επίδομα διαβίωσης: 1400 CNY το μήνα

Κάθε μελετητής θα επανεξετάζεται κάθε χρόνο και θα ανανεώνεται μέχρι τέσσερα ακαδημαϊκά έτη υπό τις προϋποθέσεις που ο φοιτητής πληροί τις προϋποθέσεις για ικανοποιητική πρόοδο προς τα πτυχία και ακολουθεί τους κανόνες του Πανεπιστημίου Zhejiang και του Πανεπιστημίου του Illinois στην Urbana-Champaign.

2) Υποτροφίες Υποστήριξης

Το 2018, κάθε διεθνής φοιτητής παραδέχτηκε, αλλά δεν έλαβε υποτροφία διεθνούς αριστείας, θα λάβει υποτροφία υποστήριξης, η οποία καλύπτει:

· Μερική απαλλαγή από δίδακτρα: 80.000 CNY ετησίως

· Διεθνής φοιτητική ιατρική ασφάλιση: 800 CNY ανά έτος. (Τα σχετικά ιατρικά είδη ασφάλισης μπορούν να βρεθούν στο www.lxbx.net).

Ανανεώσιμες έως 4 ακαδημαϊκά έτη, υπό την προϋπόθεση παρόμοιας ετήσιας αναθεώρησης όπως και για τη Διεθνή Υποτροφία Αριστείας.

Εφαρμόστε μέσω https://my.zjui.illinois.edu/submit/login.asp

Τοποθεσίες

Hangzhou

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη