Xi'an International University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Xi'an International University (XAIU) είναι ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τη διαπίστευση του Υπουργείου Παιδείας της Κίνας για τετραετή προγράμματα απολυτηρίου. Ιδρύθηκε το 1992 και βρίσκεται στην καρδιά του Xi'an, την πιο ιστορική πόλη της Κίνας, το Πανεπιστήμιο βρίσκεται σε 1.26 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα γης, διαθέτει σύγχρονα κτίρια στην τάξη, ευρύχωρους κοιτώνες, καλά εξοπλισμένες βιβλιοθήκες, τυποποιημένων αθλητικών πεδίων και έχει περίπου 22.000 μαθητές και 2000 διδάσκοντες και προσωπικό.

Οι ακαδημαϊκοί του πανεπιστημίου περιλαμβάνουν επτά κολέγια που προσφέρουν 67 βασικούς τομείς σπουδών, οι οποίοι καλύπτουν τη διαχείριση, την οικονομία, τις ανθρωπιστικές επιστήμες, την ιατρική, τη μηχανική, τη γεωργία και τις τέχνες. Ένα σχετικά νέο ίδρυμα και το αποτέλεσμα της εμπορικής προώθησης και των μεταρρυθμίσεων της Κίνας, το XAIU με την πάροδο των χρόνων έχει εξελιχθεί σε ένα ολοκληρωμένο πολυεπιστημονικό πανεπιστήμιο και έχει σταθεροποιηθεί σε κλίμακα. Το πανεπιστήμιο θέτει τώρα την πρωταρχική του έμφαση στην ποιοτική βελτίωση και επιτυχή μετασχηματισμό.

Στην εποχή της τεχνολογίας της πληροφορικής, η XAIU επενδύει σε μεγάλο βαθμό στον εξοπλισμό της πανεπιστημιούπολης με προηγμένη τεχνολογική υποδομή πληροφορικής και πρόσφατα, ως το μοναδικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στη βορειοδυτική Κίνα, ταξινομήθηκε για να εισέλθει στον κατάλογο του "100-School Big Data Project" μέρος της Πρωτοβουλίας για την Ολοκλήρωση και την Καινοτομία Βιομηχανίας-Εκπαίδευσης που ξεκίνησε από κοινού από το Κέντρο Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Σχολείων του Υπουργείου Παιδείας της Κίνας και την Dawning Information Industry Co., Ltd.

Εγκαταστάσεις, Σχολή και Ακαδημαϊκή Ανάπτυξη

Το Πανεπιστήμιο υποστηρίζει ιδιαίτερα τις αξίες της ισχυρής ηθικής, του επαγγελματισμού, της εκτίμησης, της αφοσίωσης, της αυτο-βελτίωσης και της δια βίου μάθησης. Επιδιώκει να εξασφαλίσει ισότιμη πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ιδίως για εκείνους που είναι λιγότερο ευνοημένοι και να προωθήσει την πανεπιστημιακή κουλτούρα της διαφορετικότητας και της δημιουργικότητας. Το Πανεπιστήμιο είναι εξοπλισμένο με σύγχρονες εγκαταστάσεις και όμορφη πανεπιστημιούπολη και, το σημαντικότερο, καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για την ενίσχυση της ακαδημαϊκής ποιότητας και την ανάπτυξη σχολής υψηλού επαγγελματισμού. Καθηγητής CHEN Aimin, Ph.D. στις οικονομικές επιστήμες του Πανεπιστημίου του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας, διακεκριμένος και διακεκριμένος καθηγητής του Κολλεγίου Τεχνών και Επιστημών του Πανεπιστημίου του Indiana και πρώην αντιπρόεδρος του πανεπιστημίου Sichuan, παρείχε στο πανεπιστήμιο προνοητική ηγεσία ως πρόεδρος από το 2015.

Ο καθηγητής GAO Fu, ακαδημαϊκός της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών, χρησιμεύει ως επίτιμος κοσμήτορας του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένων Επιστημών Ζωής. Ο καθηγητής KANG Le, ακαδημαϊκός της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών, χρησιμεύει ως επίτιμος διευθυντής της Ακαδημαϊκής Επιτροπής του XAIU. Ο καθηγητής WU Tianyi, ακαδημαϊκός της Κινεζικής Ακαδημίας Μηχανικών, προσκαλείται ως σύμβουλος του Ινστιτούτου Ερευνών Εφαρμοσμένων Επιστημών Ζωής. Ο καθηγητής SHI Yong, σύμβουλος του κρατικού συμβουλίου και διευθυντής του Κέντρου εικονικής οικονομίας και δεδομένων της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών, χρησιμεύει ως επίτιμος κοσμήτορας του Ινστιτούτου Εφαρμοσμένων Μεγάλων Δεδομένων. Ο καθηγητής PAN Maoyuan, πρώην αντιπρόεδρος του Πανεπιστημίου Xiamen, και ο καθηγητής SHI Qiuheng, διευθυντής του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Xiamen, χρησιμεύουν ως επίτιμοι διδάκτορες του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης της Qifang. Ο κ. LU Ding, καθηγητής οικονομικών και πρώην πρόεδρος της κοινωνίας των κινέζων οικονομολόγων, ενεργεί ως βοηθός διευθυντής του Ινστιτούτου Έρευνας Ζώνης Ελεύθερου Εμπορίου του Shaanxi. Ο καθηγητής ZHANG Xiaofeng, Ph.D. Υπεύθυνος του Ινστιτούτου Βιολογίας της Τσενγκντού στην Κινεζική Ακαδημία Επιστημών και πρώην αναπληρωτής διευθυντής του Γραφείου Υγείας του Θιβέτ, είναι ο κοσμήτορας του Κολλεγίου Ιατρικής.

Τα ακαδημαϊκά κολέγια έχουν διαμορφώσει τη δική τους έμφαση και διάκριση σε ακαδημαϊκούς τομείς. Το Κολλέγιο Επιχειρήσεων προσφέρει μια σειρά από μεγάλες επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα δίδει μεγάλη έμφαση στον κύριο τομέα εφοδιαστικής και έρευνας στην ανάπτυξη ζώνης ελεύθερου εμπορίου Shaanxi. Το Κολέγιο της Ιατρικής διαθέτει ένα ισχυρό κύριο στην νοσηλευτική και οικοδομεί έναν εθνικά προηγμένο τομέα της έρευνας των εφαρμοσμένων βιοεπιστημών. Το Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών είναι σχετικά ισχυρό στον τομέα της τεχνολογίας των μέσων ενημέρωσης, εξυπηρετώντας ταυτόχρονα το πανεπιστήμιο με καλά προγράμματα ελεύθερων τεχνών, όπως η γραφή, ο καλλιτεχνικός σχεδιασμός και η μελέτη γλωσσών. Το College of Engineering κατασκευάζει μεγάλες εταιρείες με νέα χαρακτηριστικά μηχανικής στους τομείς του Διαδικτύου των πραγμάτων, της ηλεκτρονικής και της επιστήμης των υπολογιστών. Το Κολλέγιο Τεχνών Τέχνης εφαρμόζει καινοτόμα προγράμματα που ενσωματώνουν πραγματικές επιδόσεις σε σκηνικά και διδασκαλία στην τάξη.

Το Πανεπιστήμιο παρέχει επίσης online μαθησιακές πλατφόρμες και τα καλύτερα MOOC από όλο τον κόσμο. Στην προώθηση της ποιοτικής έρευνας, το Πανεπιστήμιο έχει ιδρύσει ερευνητικά ινστιτούτα, όπως το Ινστιτούτο Έρευνας Εκπαίδευσης Qi Fang, το Ινστιτούτο Ερευνών Ζώνης Ελεύθερου Εμπορίου Shaanxi, το Ινστιτούτο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας, το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Επιστημών Ζωής και το Ερευνητικό Ινστιτούτο Εφαρμοσμένων Μεγάλων Δεδομένων. Τα έργα και τα βραβεία μας συνεχίζουν να αυξάνονται κάθε χρόνο. Το 2016, το Πανεπιστήμιο κατατάσσεται πρώτο μεταξύ των ιδιωτικών πανεπιστημίων όσον αφορά μια σειρά έργων από κυβερνητικά γραφεία σε επαρχιακό, υπουργικό και εθνικό επίπεδο.

Μεταξύ πολλών ακαδημαϊκών διασκέψεων και φόρουμ, το Πανεπιστήμιο έχει επίσης εγκαινιάσει διεθνές συνέδριο της Παγκόσμιας Προόδου των Πανεπιστημίων και των Κολλεγίων και έχει πραγματοποιήσει δύο φορές το ετήσιο συνέδριο του στην πανεπιστημιούπολη. Διεξήγαγε επίσης το 32ο ετήσιο συνέδριο του Συνδέσμου Πανεπιστημίων Ασίας και Ειρηνικού (AUAP) τον Νοέμβριο του 2017.We hired an amateur model for a photo shoot in our office. She did a great job and we were very happy with her photos.Xtra, Inc. / Unsplash

Εκπαιδευτική μεταρρύθμιση της προσφοράς και διακεκριμένα προγράμματα

Καθώς το πρώτο ιδιωτικό πανεπιστήμιο επέτρεψε να διεξάγει διεθνή εκπαιδευτικά προγράμματα στην επαρχία Shaanxi, το XAIU χτίζει μια ευρεία πλατφόρμα που τονίζει την «εκπαίδευση χωρίς σύνορα». Στη διαδικασία, το XAIU έχει καθιερώσει συνεργατικά προγράμματα στις προσπάθειες καλλιέργειας ταλέντων με ένα παγκόσμιο όραμα και συμβάλλει στην τοπική κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, καθώς και στη συνεχιζόμενη πρωτοβουλία «Belt and Road» της χώρας.

Μέσω των διεθνών προγραμμάτων ανταλλαγής φοιτητών και καθηγητών, το XAIU συνεργάζεται για την ακαδημαϊκή έρευνα και την αμοιβαία αναγνώριση της πίστης με πολλά πανεπιστήμια. Χιλιάδες φοιτητές έχουν πάει στο εξωτερικό για να σπουδάσουν και το XAIU έχει λάβει πολλούς διεθνείς φοιτητές για σπουδές στην Κίνα.

Το XAIU είναι επίσης υπερήφανο που είναι μεταξύ των πρώτων που ίδρυσαν ένα Κολέγιο Επιχειρηματικότητας μεταξύ των πανεπιστημίων της Κίνας και το Κολέγιο καλλιέργησε τους μαθητές με επιχειρηματικό πνεύμα και ικανότητες, καθώς και δημιουργική και καινοτόμο σκέψη.

Ως αποτέλεσμα, οι απόφοιτοι του XAIU έχουν υψηλότερο ποσοστό επιχειρηματικής δραστηριότητας. Ως παραδείγματα, η LU Xin κέρδισε το εθνικό πρωτάθλημα στο Show-making Show? Ο SUN Guoxiu κέρδισε τον τίτλο του "Πριγκίπισσα γλυκών πατατών" και πέτυχε το όνειρό του με το ψήσιμο της γλυκιάς πατάτας. επιχειρηματικό αστέρι CHEN Rugang έχει γίνει ηγέτης στη βιομηχανία διανομής? Ο DIAO Long έχει κερδίσει τον τίτλο του "Donkey King".

Το XAIU έγινε μια από τις πρώτες παρτίδες των εθνικών 50 κορυφαίων πανεπιστημίων και κολέγια εξαιρετικών εμπειριών στον τομέα της δημιουργικότητας και της επιχειρηματικής εκπαίδευσης που απονεμήθηκε από το Υπουργείο Παιδείας της Κίνας.

Το τρίτο χαρακτηριστικό γνώρισμα έγκειται στο σύστημα Ακαδημίας του Κολλεγίου XAIU και στην εκπαίδευση ολόκληρου προσώπου, στο οποίο ιδρύεται μια Ακαδημία και βρίσκεται σε ένα καθορισμένο συγκρότημα φοιτητικών κοιτώνων και χρησιμεύει ως κέντρο για εκπαιδευτικές δραστηριότητες μετά την τάξη μαθητών που διευκολύνεται με χώρους συνεδρίων, συμβουλευτικές υπηρεσίες και ομαδικά προγράμματα. Πρόκειται για ένα μοναδικό μοντέλο διαχείρισης των φοιτητικών υποθέσεων που περιλαμβάνει δραστηριότητες στην τάξη και εκτός προγράμματος σπουδών.

Στην Ακαδημία Qi Fang, οι μαθητές μπορούν να απολαύσουν κινέζικα τραγούδια, κλασικά όργανα, παραδοσιακούς πίνακες ζωγραφικής και καλλιγραφίας, χαριτωμένους χορούς και διορατικές διαλέξεις.

Τιμές και Ευθύνες

Τα τελευταία 25 χρόνια, το XAIU έχει αποφοιτήσει από περισσότερους από 190.000 σπουδαστές και πολλοί από αυτούς έχουν επιτύχει άριστα την απασχόληση, την επιχειρηματικότητα και τις μεταπτυχιακές τους σπουδές στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Μεταξύ των αξιοσημείωτων επιτευγμάτων του, το Πανεπιστήμιο κατέλαβε πολλές φορές την πρώτη θέση ανάμεσα στα ιδιωτικά πανεπιστήμια και τα κολέγια της Κίνας από το δίκτυο αποφοίτων της Κίνας.

Το Πανεπιστήμιο έχει γίνει ακόμη μια περίπτωση της μελέτης του καθηγητή William Kirby, διευθυντή του John King Fairbank Center στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, στην έρευνά του για την ανάπτυξη ιδιωτικών πανεπιστημίων στην Κίνα. Ο πρόεδρος HUANG Teng είχε προσκληθεί για διάλεξη στο Harvard Business School αρκετές φορές σχετικά με την μελέτη περίπτωσης και οι ειδήσεις ανακοινώθηκαν από το CCTV.

Ο CHEN Baosheng, Υπουργός Παιδείας της Κίνας, συνόψισε τα ακόλουθα τρία σημεία μετά την επίσκεψή του στο Πανεπιστήμιο: 1) Το XAIU στοχεύει σε υψηλά επίπεδα. 2) Το XAIU κατατάσσεται στην κορυφή των ιδιωτικών σχολών και πανεπιστημίων της Κίνας. 3) Το XAIU συνδυάζει όμορφα τα ιστορικά και σύγχρονα, καθώς και τα ανατολίτικα και δυτικά χαρακτηριστικά στη γη της επαρχίας Shaanxi.

HUANG Teng, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου: «Παρά τις δυσκολίες, διατηρούμε την αρχή για να υπηρετούμε καλύτερα το ενδιαφέρον των πολιτών. Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τον εαυτό μας στην πανεπιστημιακή διακυβέρνηση, την ανάπτυξη των σχολών και την ακαδημαϊκή ποιότητα. Θα προσπαθήσουμε να οικοδομήσουμε ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο παγκόσμιας κλάσης. "

Βρίσκεται στο Xi'an, επαρχία Shaanxi, την προέλευση του αρχαίου δρόμου μετάξι, XAIU δεσμεύεται να συμβάλει στην One Belt One Road Initiative καθώς και στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Διοικητικά, το διοικητικό συμβούλιο του Πανεπιστημίου, με επικεφαλής τον Dr. HUANG Teng, ιδρυτικό ιδιοκτήτη του XAIU, λαμβάνει αποφάσεις και πολιτικές σχετικά με τη στρατηγική ανάπτυξη του Πανεπιστημίου και ο Πρόεδρος είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση των πολιτικών του Συμβουλίου και για τη συνήθη λειτουργία του. Τα μέλη του πανεπιστημίου συμμετέχουν στην κοινή διακυβέρνηση παρέχοντας υπηρεσίες σε διάφορες επιτροπές του πανεπιστημίου, του κολλεγίου και του τμήματος.

Τοποθεσίες

Xi'an

Address
18 Yudou Lu, Yanta District, Xi'an International University
Xi'an, Shaanxi, Κίνα

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη