The University of Nottingham Ningbo China

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο του Nottingham Ningbo της Κίνας (UNNC) ήταν το πρώτο ξένο πανεπιστήμιο της Κίνας για να ανοίξει τις πόρτες του στην Κίνα. Ιδρύθηκε το 2004, με την πλήρη έγκριση του Υπουργείου Παιδείας της Κίνας, διευθύνεται από το Πανεπιστήμιο του Nottingham με συνεργασία από την ομάδα εκπαίδευσης Zhejiang Wanli, βασικό παράγοντα στον τομέα της εκπαίδευσης στην Κίνα.

Γρήγορα στοιχεία για το Πανεπιστήμιο

 • Το Πανεπιστήμιο του Nottingham Ningbo της Κίνας (UNNC) ήταν το πρώτο ξένο πανεπιστήμιο της Κίνας που άνοιξε τις πόρτες του στην Κίνα το 2004.
 • Στην UNNC έχουμε περισσότερους από 6.500 φοιτητές και περίπου 750 είναι διεθνείς φοιτητές
 • Έχουμε πάνω από 700 μέλη του προσωπικού, που χωρίζονται σε ακαδημαϊκές και επαγγελματικές υπηρεσίες.
 • Το προσωπικό και οι φοιτητές μας προέρχονται από περισσότερες από 70 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο.
 • Το Πανεπιστήμιο βρίσκεται σε μια πανεπιστημιούπολη 144 στρεμμάτων (584.666 μ²) στο Ningbo, επαρχία Zhejiang.
 • Έχουμε τρεις σχολές: Επιχειρήσεις, Επιστήμη και Μηχανική, Ανθρωπιστικές Επιστήμες και Κοινωνικές Επιστήμες.
 • Προσφέρουμε 28 προπτυχιακά μαθήματα και 22 μεταπτυχιακά μαθήματα.
 • Το Πανεπιστήμιο διαθέτει δέκα ερευνητικά κέντρα και ινστιτούτα.
 • Μας δόθηκε άδεια για τη χορήγηση διδακτορικών διατριβών το Δεκέμβριο του 2008 και περίπου 300 διδακτορικούς φοιτητές.
 • Έχουμε το πρώτο κτίριο της Κίνας με ουδέτερο άνθρακα, στο οποίο στεγάζεται το Κέντρο Τεχνολογιών Αειφόρου Ενέργειας (CSET).

Ετήσια Έκθεση

"Το 2016 υπήρξε ένα έτος μετάβασης με πολλές συναρπαστικές πρωτοβουλίες και επιτεύγματα, ξεκινώντας από την κατεύθυνση της αποστολής μας για το 2020 και τοποθετώντας την UNNC σε μια ισχυρότερη θέση για το μέλλον"

 • Καθηγητής Chris Rudd Η ετήσια έκθεση του Πανεπιστημίου του Nottingham Ningbo 2016 είναι πλέον διαθέσιμη. Αυτή η έκθεση συνοψίζει και υπογραμμίζει τις βασικές προόδους και τα επιτεύγματα του Πανεπιστημίου κατά το παρελθόν ακαδημαϊκό έτος. Μοιράστηκε μερικά από τα σημαντικότερα επιτεύγματα και τις χαρούμενες στιγμές του Πανεπιστημίου στο πρώτο έτος εφαρμογής της στρατηγικής 2020. Τέσσερις σημαντικοί τομείς ανάπτυξης που καλύπτονται στην έκθεση είναι:
 • Διδασκαλία και Μάθηση
 • Κτίριο έρευνας και πειθαρχίας
 • Μεταρρυθμίσεις & Αναδιάρθρωση
 • Κοινωνική ευθύνη και συμμετοχή της κοινότητας

Απόφοιτοι στην αγορά

Έχουμε περισσότερους από 6.000 φοιτητές και, κάθε χρόνο, περίπου 1.500 πτυχιούχους με άριστα ακαδημαϊκά προσόντα, μεταβιβάσιμες δεξιότητες, δημιουργική προοπτική και νέα προοπτική. Απαιτούνται από εργοδότες σε όλο τον κόσμο που αναγνωρίζουν τα οφέλη από την πρόσληψη ταλέντων με μια διεθνή προοπτική.

Η πολιτική μας για τη διεθνοποίηση σημαίνει ότι οι σπουδαστές μας μπορούν να σπουδάσουν στο Πανεπιστήμιο του Nottingham στο Ηνωμένο Βασίλειο ή να πάνε ως ανταλλαγή ή σπουδές στο εξωτερικό σε άλλα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Οι διεθνείς φοιτητές προέρχονται από περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο και οι Κινέζοι προπτυχιακοί φοιτητές επιλέγονται από τις περισσότερες επαρχίες με βάση τις εισαγωγικές εξετάσεις κολλεγίων τους.

Ο διαγωνισμός για την είσοδο είναι δύσκαμπτος και οι φοιτητές υποχρεούνται να έχουν ένα ελάχιστο επίπεδο Αγγλικών για να γίνουν αποδεκτά στα προγράμματα σπουδών μας. Είμαστε εξοικειωμένοι με ένα φάσμα τίτλων για αποφοίτους από το εξωτερικό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα που απαιτούνται για να μελετήσετε εδώ, στείλτε email στην ομάδα αποδοχών μας.

Έρευνα υψηλής επίπτωσης

Στην έρευνα UNNC εκτείνονται όλες οι σχολές και οι κλάδοι και έχουμε πολλά κέντρα και ινστιτούτα που δημιουργούν έρευνα με μεγάλη επίδραση.

Είμαστε αποφασισμένοι να προσφέρουμε κορυφαία τεχνογνωσία στην έρευνα που σχετίζεται με τα συμφέροντα και τις ανάγκες της Κίνας.

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μας διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ερευνητική μας κοινότητα και είμαστε πρόθυμοι να στηρίξουμε τα ερευνητικά ταλέντα του μέλλοντος.

Υψηλής ποιότητας προσωπικό

Έχουμε πάνω από 600 μέλη του προσωπικού διδασκαλίας, έρευνας και επαγγελματικών υπηρεσιών της UNNC, που προσλαμβάνονται από κορυφαία πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα και εταιρείες από τουλάχιστον 40 χώρες παγκοσμίως.

Όλη η διδασκαλία στην πανεπιστημιούπολη εκτελείται στα αγγλικά από το προσωπικό που αποσπάται από το Nottingham ή διορίζεται στο πρότυπο του Πανεπιστημίου του Nottingham.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη BAs » Όψη BScs » Όψη Πτυχία » Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

BEng (Hons) Chemical Engineering

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 4 χρόνια September 2019 Κίνα Ningbo

[+]

[-]

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

BSc (Hons) Computer Science

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 4 χρόνια September 2019 Κίνα Ningbo

[+]

[-]

Πτυχίο Τεχνών (BA)

BA English Language and Applied Linguistics

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 4 χρόνια September 2019 Κίνα Ningbo

[+]

[-]

βα (hons) χρηματοδότηση, λογιστική και διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 4 χρόνια September 2019 Κίνα Ningbo

Αυτό το μάθημα παρέχει μια ολοκληρωμένη προπτυχιακή εκπαίδευση στη χρηματοοικονομική και τη λογιστική, σε συνδυασμό με μια πλήρως ολοκληρωμένη κατανόηση της θεωρίας και της πρακτικής της διοίκησης σε διάφορους οργανισμούς. [+]

BA (Hons) Χρηματοοικονομική, Λογιστική και Διοίκηση

Αυτό το μάθημα παρέχει μια ολοκληρωμένη προπτυχιακή εκπαίδευση στη χρηματοοικονομική και τη λογιστική, σε συνδυασμό με μια πλήρως ολοκληρωμένη κατανόηση της θεωρίας και της πρακτικής της διοίκησης σε διάφορους οργανισμούς. Ειδικότερα, ο βαθμός παρέχει έναν ισχυρό διεπιστημονικό πυρήνα υλικού στη θεωρία και πρακτική λογιστικής και χρηματοδότησης, εστιάζοντας στη σύγχρονη επιχείρηση και το οικονομικό της περιβάλλον.... [-]


ευρωπαϊκές σπουδές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 - 4 χρόνια September 2019 Κίνα Ningbo

Το πρώτο έτος αποτελείται από ένα ειδικό πρόγραμμα Αγγλικά για Ακαδημαϊκούς Σκοπούς έχουν σχεδιαστεί από έμπειρους υπαλλήλους από το αναγνωρισμένο κέντρο της εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας (CELE) στο Πανεπιστήμιο του Nottingham. [+]

βα Ευρωπαϊκών Σπουδών Δομή μαθημάτων

Έτος 1 (Προκαταρκτικό Έτος)

Αυτό το έτος δεν είναι υποχρεωτικό για τους σπουδαστές με τα κατάλληλα προσόντα για την είσοδο του 2ου έτους. Το πρώτο έτος περιλαμβάνει ένα ειδικό πρόγραμμα αγγλικών για ακαδημαϊκούς σκοπούς, σχεδιασμένο από έμπειρο προσωπικό από το αναγνωρισμένο Κέντρο CELLE στο Πανεπιστήμιο του Nottingham. Αυτό είναι προσεκτικά ενσωματωμένο με τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται από κάθε ακαδημαϊκό σχολείο έτσι ώστε να προετοιμάσουν τους μαθητές πλήρως για τα έτη 2-4 του πτυχίου.... [-]


Βίντεο

The University of Nottingham Ningbo China

Mavic Pro Drone Tour of The University of Nottingham Ningbo China