The Chinese University of Hong Kong - Shenzhen

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η εκπαίδευση δεν είναι απλώς η μετάδοση γνώσεων και δεξιοτήτων.

Ως νεαρό και ζωντανό πανεπιστήμιο, η CUHK Shenzhen δεσμεύεται να καλλιεργήσει μια νέα γενιά ηγετών. Μέσα από την αριστεία στη διδασκαλία, την έρευνα και τη μεταφορά γνώσεων, ελπίζουμε να συνεισφέρουμε παγκοσμίως, καλλωπίζοντας τις μελλοντικές γενιές που είναι διεθνείς στην προοπτική, μαθαίνουν στους κλάδους τους, όρθιοι στο χαρακτήρα και δεσμευμένοι να εξυπηρετούν τις ανάγκες της κοινωνίας. Χαιρετίζουμε τους σπουδαστές με υψηλές επιδόσεις από όλο τον κόσμο να κάνουν ένα ταξίδι που θέτει και τις δύο σημαντικές προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες που δεν είναι διαθέσιμες οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

133771_TeachingBuildingsLongxiangBlvd2.jpg

© The Chinese University of Hong Kong - Shenzhen

Γιατί CUHK Shenzhen;

Παρά τη νεολαία μας, έχουμε δημιουργήσει μια σταθερή βάση και δείξαμε τι μπορούμε να επιτύχουμε στο μέλλον. Τα ελίτ πρότυπα και η διεθνής προοπτική μας διασφαλίζουν ότι οι απόφοιτοι έχουν μεγάλη ζήτηση με εργοδότες και εισέρχονται σε μεταπτυχιακά μαθήματα σε κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως. Το διδακτικό μας προσωπικό είναι ακαδημαϊκοί πρώτης τάξης που προσλαμβάνονται παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των Νόμπελ. Αναπτύσσουν τομείς σπουδών που είναι έτοιμοι στην αιχμή της ανθρώπινης γνώσης. Όλα τα μαθήματα, τα μαθήματα και το υλικό παραδίδονται στα αγγλικά. Το συλλογικό σύστημα και τα μαθήματα γενικής εκπαίδευσης συμβάλλουν στην ανάπτυξη της γενικής ανάπτυξης των μαθητών, ενώ η τοποθεσία μας σε μια από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες και δυναμικές πόλεις της Κίνας προσφέρει ευκαιρίες που δεν είναι διαθέσιμες οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Ερευνα

Το κινεζικό πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ, Shenzhen βρίσκεται σε καλό δρόμο για να γίνει ένα από τα κορυφαία ερευνητικά ιδρύματα στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας σε μία από τις παγκόσμιες ερευνητικές εγκαταστάσεις μας: ρομπότ και προηγμένη κατασκευή, μεγάλα δεδομένα και στατιστικά στοιχεία, τεχνολογία υπολογιστών και πληροφοριών, χρηματοδότηση και οικονομία, εφοδιαστική και αλυσίδα εφοδιασμού, βιοϊατρική και βιοπληροφορική, επιστήμη υλικών και νέα ενεργειακή επιστήμη και μηχανική. Αυτά τα ινστιτούτα διευθύνονται από βραβευμένους Νόμπελ, νικητές του Βραβείου Turing και άλλους διάσημους ακαδημαϊκούς που διδάσκουν επίσης στο πανεπιστήμιο.

Ο τρόπος ζωής

Το CUHK Shenzhen βρίσκεται σε γραφικούς χώρους. Όμορφα διαμορφωμένο, περιτριγυρισμένο από λόφους, δεντρόφυτους λόφους και διάσπαρτα με λίμνες, έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τις ακαδημαϊκές σας προσπάθειες, παρέχοντας παράλληλα εξαιρετικές ψυχαγωγικές εγκαταστάσεις για ξεκούραση, χαλάρωση και εξωσχολικά πάθη. Είτε θέλετε να συμμετέχετε στο συνεχές πρόγραμμα εκδηλώσεων είτε σε χρόνο με επιλεγμένους φίλους, υπάρχουν περισσότερα από αρκετά για να σας διασκεδάσουν στην πανεπιστημιούπολη

Shenzhen

Η δεύτερη θέση στις 10 κορυφαίες πόλεις του Lonely Planet για επίσκεψη το 2019, είναι μια σύγχρονη παράκτια κοσμοπολίτικη μητρόπολη με ένα ακμάζον επιχειρηματικό περιβάλλον. Έχει γίνει ένα σημαντικό οικονομικό κέντρο της νότιας Κίνας και είναι η έδρα πολλών εταιρειών υψηλής τεχνολογίας, όπως η Huawei, ZTC, Tencent και TCL. Ο χαρακτήρας της πόλης ταιριάζει με το πανεπιστήμιο, καθώς ένας ενεργός τρόπος ψυχαγωγίας σε εμπορικά κέντρα, εστιατόρια, κινηματογράφους, καφετέριες, παμπ και κλαμπ συνδυάζεται με την πλήρη εκτίμηση της υπαίθρου. Είναι μια από τις πιο πράσινες πόλεις της Κίνας και περιβάλλεται από μια φανταστική σειρά παραλιών και ακτών. Η πρόσβαση είναι εύκολη με το δικό της διεθνές αεροδρόμιο εκτός από άλλα μεγάλα διεθνή αεροδρόμια στο Γκουάνγκτζου και το Χονγκ Κονγκ, τα οποία συνδέονται και τα δύο με τρένο υψηλής ταχύτητας.

Εφαρμογή στο CUHK Shenzhen

Πώς να εφαρμόσει

Η διαδικασία αίτησης περιλαμβάνει έως και τέσσερα βήματα:

  1. Η αίτηση - συμπληρώστε μια ηλεκτρονική αίτηση στη διεύθυνση http://admissions.cuhk.edu.cn/en. Θα χρειαστεί να συμπεριλάβετε αντίγραφο της φωτογραφικής σελίδας του διαβατηρίου σας, ακαδημαϊκά αντίγραφα, απόδειξη αγγλικής επάρκειας, δύο επιστολές σύστασης και προσωπική δήλωση. Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 15η Ιουνίου 2020.
  2. Η συνέντευξη - οι υποψήφιοι που θεωρούνται κατάλληλοι για υποτροφία θα κληθούν για διαδικτυακή συνέντευξη. Το ακαδημαϊκό προσωπικό θα αναλύσει κριτικά τα ακαδημαϊκά σας διαπιστευτήρια και θα καθορίσει την καταλληλότητά σας να σπουδάσετε στο πανεπιστήμιο μας.
  3. Η προσφορά - εάν πληροίτε τις απαιτήσεις μας, θα λάβετε είτε προσφορά υπό όρους είτε άνευ όρων. Εάν υποβάλετε αίτηση προτού διατεθούν τα τελικά αποτελέσματα, θα λάβετε μια υπό όρους προσφορά. Αυτό σημαίνει ότι σας προσφέρουμε μια θέση και ίσως μια υποτροφία, αλλά η προσφορά εξαρτάται από την εκπλήρωση συγκεκριμένων προϋποθέσεων (π.χ. ελάχιστες βαθμολογίες σε μια δοκιμή). Όταν μπορείτε να αποδείξετε ότι έχετε επιτύχει τους όρους της προσφοράς και της υποτροφίας, θα σας αποσταλεί άνευ όρων προσφορά.

Προυποθέσεις εισόδου

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση;

Οι αιτούντες πρέπει να έχουν διαβατήριο από χώρα ή περιοχή διαφορετική από την ηπειρωτική Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, το Μακάο ή την Ταϊβάν για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια. Οι επιτυχημένοι υποψήφιοι θα δείξουν τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα και τις γλωσσικές ικανότητες που απαιτούνται για να σπουδάσουν στο CUHK Shenzhen. (αυτή η τελευταία πρόταση φαίνεται περιττή με άλλες πρόσθετες λεπτομέρειες)

Ποια προσόντα απαιτούνται;

Οι υποψήφιοι για CUHK Shenzhen πρέπει να είναι αποδεκτή, τυποποιημένη διεθνής αξιολόγηση αποδεκτή για εισαγωγή στο πανεπιστήμιο.

Ποια είναι η ελάχιστη απαίτηση εισόδου;

Το κινεζικό πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ, Σενζέν αναζητά φοιτητές υψηλής ποιότητας. Οι ελάχιστες απαιτήσεις συμμετοχής μας, με βάση τα αναγνωρισμένα προσόντα που αναφέρονται παραπάνω, είναι:

  • συνολική βαθμολογία στο κορυφαίο 15%,
  • βασικά μαθήματα (μαθηματικά, αγγλικά και θέματα που σχετίζονται άμεσα με τα μαθήματά σας) επίσης εντός του κορυφαίου 15%.
  • Αγγλική επάρκεια: ισοδύναμο με το IELTS 6.0 (βλ. Http://admissions.cuhk.edu.cn/en για μια πλήρη λίστα).

Υποτροφίες

Το CUHK Shenzhen προσφέρει πολλές γενναιόδωρες υποτροφίες για να υποστηρίξει διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν εδώ.

  1. Υποτροφίες συμμετοχής: όλοι οι υποψήφιοι φοιτητές εξετάζονται αυτόματα για υποτροφία που καλύπτει τη διάρκεια των σπουδών τους. Αυτές οι υποτροφίες φτάνουν στο ύψος των πλήρων διδάκτρων, της πλήρους διαμονής και ενός επιδόματος διαβίωσης για ελίτ φοιτητές.
  2. Υποτροφίες ακαδημαϊκής απόδοσης: κάθε χρόνο, φοιτητές με εξαιρετική ακαδημαϊκή απόδοση εξετάζονται για περαιτέρω βραβεία υποτροφιών που κυμαίνονται από 20.000-80.000 RMB / έτος.
  3. Κυβερνητικές υποτροφίες: τόσο οι τοπικές όσο και οι επαρχιακές κυβερνήσεις έχουν προσφέρει υποτροφίες για να προσελκύσουν σπουδαίους διεθνείς φοιτητές. Αυτές οι υποτροφίες κυμαίνονται από 10.000-40.000 RMB / έτος.

Διεύθυνση

Το κινεζικό πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ, Σενζέν
2001 Longxiang Blvd, Longgang District
Shenzhen, Guangdong, PR Κίνα
Ταχυδρομικός Κώδικας: 518172

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: intladmissions@cuhk.edu.cn
Ιστότοπος: http://www.cuhk.edu.cn/en
Τηλέφωνο: + 86-755-8427-3284

Τοποθεσίες

Shenzhen

Address
The Chinese University of Hong Kong, Shenzhen
2001 Longxiang Blvd, Longgang District

518172 Shenzhen, Guangdong, Κίνα

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη