Institute for Tourism Studies, Macau

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το 2017, το Ινστιτούτο Τουριστικών Σπουδών (IFT) έλαβε μια επιτυχημένη Διεθνή Ανασκόπηση Ποιότητας (IQR) από την Υπηρεσία Διασφάλισης Ποιότητας της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (QAA) του Ηνωμένου Βασιλείου, καθιστώντας το IFT το πρώτο παγκόσμιο εκπαιδευτικό ίδρυμα στον κόσμο για να λάβει αυτή τη διεθνή αναγνώριση. Το IFT έχει ταξινομηθεί από το "QS World University Rankings by Subject 2017" ως το 2 ο καλύτερο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ασία στον τομέα της φιλοξενίας και της διαχείρισης αναψυχής και το 18ο καλύτερο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα αυτό στον κόσμο.

Ινστιτούτο Τουριστικών Μελετών, Μακάο (IFT), Ιδρύθηκε το 1995, είναι ένα δημόσιο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που εμπίπτει στην διακυβέρνηση του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικών Υποθέσεων και Πολιτισμού της Ειδικής Διοικητικής Περιοχής του Μακάο, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. IFT προσφέρει πτυχίο και επαγγελματικά προγράμματα σε ένα ευρύ φάσμα σχετίζονται με τον τουρισμό κλάδους όπως η φιλοξενία, τουριστικές επιχειρήσεις, την κληρονομιά, γεγονότα, το λιανικό εμπόριο και την εμπορία, την αναψυχή και την ψυχαγωγία, τον αθλητισμό και την ψυχαγωγία, δημιουργική και πολιτισμικών σπουδών, και μαγειρική τέχνη. IFT προσφέρει επίσης διάφορα προγράμματα σε εκτελεστικό επίπεδο σε συνεργασία με τις κορυφαίες τουριστικές σχολές στον κόσμο. Το Ινστιτούτο έχει ανατεθεί από τις τοπικές αρχές για τη διεξαγωγή έρευνας επίπεδο πολιτικής που σχετίζονται με τον τουρισμό σχεδιασμό και την ανάπτυξη.

Ο αποστολή του IFT είναι να γίνει ένα διεθνές ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της επιλογής για τον τουρισμό και τη βιομηχανία παροχής υπηρεσιών μελετών. Όχι μόνο για τα οφέλη του Μακάο, αλλά και για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, που θα εξοπλίσει τους φοιτητές με τις επαγγελματικές γνώσεις και την τεχνική επάρκεια στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μελλοντικές ηγετικές ευθύνες τους στον κλάδο. Για την επίτευξη του παραπάνω αποστολής, το Ινστιτούτο έχει τα ακόλουθα τρία χαρακτηριστικά:

  1. Μοναδική Ταυτότητα - Το Ινστιτούτο λειτουργεί ανεξάρτητα, που ειδικεύεται στην παροχή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και της επαγγελματικής κατάρτισης στον τομέα του τουρισμού και της βιομηχανίας υπηρεσιών διαχείρισης.
  2. Ένταξη - Συνδυάζει τις καλύτερες προσεγγίσεις της ακαδημαϊκής ανάπτυξης και της επαγγελματικής κατάρτισης.
  3. Διεθνοποίηση - Επιδιώκει αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας με παρόμοια ιδρύματα στο εξωτερικό, προωθώντας ενεργά τη διεθνή εμπειρία μάθησης μεταξύ των διδασκόντων και των φοιτητών.

Το 1997, το δίκτυο της Ασίας-Ειρηνικού Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ιδρυμάτων Τουρισμού (Apetit), ένας οργανισμός που υποστηρίζεται πλήρως από την Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για την Ασία και τον Ειρηνικό (UNESCAP) που έχουν επιλεγεί IFT ως "εκπαίδευση του εκπαιδευτή κέντρο« προσφορά κατάρτιση και συμβουλευτικές υπηρεσίες για τα μέλη Apetit στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού. Κατά το ίδιο έτος, IFT έλαβε από το Pacific Asia Travel Association (PATA), το χρυσό βραβείο στο πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Κατάρτιση», η οποία αναγνώρισε το περιεχόμενο και την ποιότητα των προγραμμάτων IFT του. Το 2002, IFT παρουσιάστηκε, πάλι, με το ίδιο βραβείο για το γεγονός ότι έχει συσταθεί το "Σύστημα Αναγνώρισης Επαγγελματικών Δεξιοτήτων Μακάο» (MORS) για τον τοπικό τουρισμό και την εξυπηρέτηση της βιομηχανίας, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ).

Το 1999, σε συνεργασία με την ΕΕ, το Μακάο-Europe Centre for Advanced Studies Τουρισμού (ME-CATS) ιδρύθηκε το Ινστιτούτο, ενσωματώνοντας νέες ευρωπαϊκές έννοιες του τουρισμού και της διαχείρισης της βιομηχανίας των υπηρεσιών στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού. Το κέντρο αυτό αποσκοπεί στο να γίνει μια βάση για την εκπαίδευση και την κατάρτιση στην περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού. Προάγει την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών μεταξύ των ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη και στην περιοχή.

Το 2000, IFT έγινε το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα που πρέπει να χορηγηθεί η TedQual Πιστοποίηση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNWTO). Αυτό επιβεβαίωσε το διεθνές πρότυπο και ποιότητας που επιτυγχάνονται από το IFT στον τομέα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης. Το 2003, IFT κλήθηκε από τον Εκπαιδευτικό Επιστημονικό και Πολιτιστικό Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών (UNESCO) και το Διεθνές Κέντρο για τη Μελέτη της Συντήρησης και Αποκατάστασης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς (ICCROM) να είναι το ιδρυτικό μέλος της ασιατικής Ακαδημίας Διαχείρισης Πολιτιστικής Κληρονομιάς (AAHM ). Αυτό δίκτυα κοινοπραξίας ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλη την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, που ασχολούνται με την έρευνα και τη διδασκαλία της διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς και της πολιτιστικής διαχείρισης ιδρύματος.

«Το 2008 Τελετή Απονομής Μεταλλίων και τους τίτλους της Τιμής της κυβέρνησης της ΕΔΠ Μακάο, Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας», πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιανουαρίου 2009. Σαράντα άτομα και οργανώσεις που αναγνωρίζονται τιμητικές διακρίσεις και βραβεία για την προσωπική τους επιτεύγματα, σημαντική συνεισφορά στην ΕΔΠ του Μακάο και ειδικά το κοινό τους και η κοινωνική υπηρεσία. Το Ινστιτούτο Τουριστικών Μελετών απονεμήθηκε το Μετάλλιο Αξίας για τον Τουρισμό σε αναγνώριση των σημαντικών συνεισφορών της στην προώθηση της τοπικής ανάπτυξης του τουρισμού.

IFT θα συνεχίσει να αγωνίζεται μπροστά στην προσπάθειά της μάθησης και της εκπαιδευτικής καινοτομίας, την ενίσχυση των επαγγελματιών και που συμβάλλουν στην τουριστική ανάπτυξη του Μακάο και της περιοχής Ασίας-Ειρηνικού.

Τοποθεσίες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη