BFSU Solbridge International School of Business

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BFSU-SolBridge

Η Διεθνής Σχολή Επιχειρήσεων της BFSU-SolBridge ιδρύθηκε σύμφωνα με το όραμα της δημιουργίας ενός πραγματικά προοδευτικού και ιδιαίτερα ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού προγράμματος για την επιχειρηματικότητα, το οποίο συνδυάζει ένα διεθνές μοντέλο διδασκαλίας των επιχειρήσεων με μια εις βάθος κατανόηση της κινεζικής οικονομίας. Η πανεπιστημιούπολη, που βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο Ξένων Σπουδών του Πεκίνου (BFSU), στην πρωτεύουσα της Κίνας, παρέχει το ιδανικό περιβάλλον για ένα τέτοιο δυναμικό πρόγραμμα, εστιάζοντας στις κινεζικές επιχειρήσεις και τις εξελισσόμενες σχέσεις τους με δυτικά και άλλα έθνη. Διοικείται από το International Business School (IBS) της BFSU.

Η Διεθνής Σχολή Επιχειρήσεων BFSU-SolBridge προσφέρει στους φοιτητές έναν πιο συναφή και μοναδικό συνδυασμό θεμάτων, που ασχολούνται με τις σύγχρονες κινεζικές επιχειρηματικές ανησυχίες, τον κινεζικό πολιτισμό, τις ασιατικές αξίες και την προηγμένη επιχειρηματική πρακτική και διαχείριση της Δύσης και της Αμερικής. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να αναπτύσσονται σε υπεύθυνους ηθικούς επιχειρηματικούς ηγέτες που επιλύουν αμφισβητούμενα εταιρικά ζητήματα με ισχυρή πρακτική και θεωρητική γείωση και πολιτισμική ευαισθησία.

Όλες οι διδακτικές ενότητες και οι συζητήσεις για σύγχρονα επιχειρηματικά θέματα γίνονται στα αγγλικά, αντλώντας από τη μεγάλη γνώση και εμπειρία της διεθνούς μας σχολής. Επιπλέον, ακολουθείται ένα διαδραστικό και εφαρμοσμένο μοντέλο μάθησης προκειμένου να δοθεί στους μαθητές πολύτιμη πρακτική εμπειρία στον εταιρικό κόσμο.

Η κινεζική γλώσσα αποτελεί μέρος του προγράμματος σπουδών για να βοηθήσει καλύτερα τους μαθητές να κατανοήσουν τον τοπικό πολιτισμό και την οικονομία και να επωφεληθούν από την ανταμοιβή πρακτικής άσκησης και ευκαιριών απασχόλησης σε τοπικό και εξωτερικό επίπεδο.

Μήνυμα του Dean

Σύμφωνα με το διεθνές όραμα του πανεπιστημίου ξένων σπουδών του Πεκίνου, που από πολύ καιρό από την ίδρυσή του σχεδόν 70 χρόνια πριν, έχουμε ενώσει με υπερηφάνεια τις δυνάμεις μας με τη σθεναρή Διεθνή Σχολή Επιχειρήσεων Solberg στο Πανεπιστήμιο Woosong της Κορέας για την ίδρυση της BFSU- μια μοναδική εκπαιδευτική προσφορά για φοιτητές που επιθυμούν να διαδραματίσουν ηγετικό ρόλο στην επικείμενη παγκόσμια κυριαρχία της κινεζικής οικονομίας.

Η BFSU-SolBridge βρίσκεται σε ιδανική θέση, τόσο γεωγραφικά όσο και ιστορικά, να προσφέρει στους μαθητές την τελική ευκαιρία να βυθιστούν στην πιο ελπιδοφόρα οικονομία στον κόσμο, ενώ παράλληλα θα αποκτήσουν παγκόσμια επιχειρηματική εκπαίδευση από ηγέτες της διεθνούς επιχειρηματικής κοινότητας.

Η Κίνα έχει αναπτυχθεί εκθετικά τα τελευταία χρόνια με τεράστια συναλλαγματικά αποθέματα, ρεκόρ εμπορικών συναλλαγών και δημοσιονομικών πλεονασμάτων και άμεσες ξένες επενδύσεις που την καθιστούν φθόνους του κόσμου. Προκειμένου να διατηρηθεί αυτός ο δυναμικός ρυθμός ανάπτυξης, η Κίνα ζητά από τα πιο λαμπρά νεαρά μυαλά να συμμετάσχουν στην επιτυχία της και να ξεπεράσουν τα όριά της για να αναπτύξουν μια σταδιοδρομία με απεριόριστες διεθνείς δυνατότητες.

Στο BFSU-SolBridge, φοιτητές από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται για να μοιραστούν την ατομική τους κουλτούρα, τη γλώσσα και τα έθιμά τους σε αγγλόφωνο περιβάλλον και να προχωρήσουν ως παγκόσμιοι πολίτες και διεθνείς ηγέτες των επιχειρήσεων.

Έχω την τιμή να έχω την ευκαιρία να οδηγήσω τη Διεθνή Σχολή Επιχειρήσεων της BFSU-SolBridge σε αυτούς τους συναρπαστικούς χρόνους και να προσπαθήσω να συνεχίσω τις προσπάθειές μας για την ανάπτυξη ενός καινοτόμου, προοδευτικού και εξαιρετικά ολοκληρωμένου περιβάλλοντος επιχειρηματικής εκπαίδευσης για υπεύθυνους μελλοντικούς ηγέτες.

Καλώς ήρθατε στο BFSU-SolBridge!

PENG Long, Ph.D., Καθηγητής

Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Πανεπιστημίου του Πεκίν

Επικοινωνία

BFSU SolBridge-Διεθνής Σχολή Επιχειρήσεων

Πανεπιστήμιο Πανεπισ

Δωμάτιο 905, Διεθνές Κτίριο, Πανεπιστήμιο Ξένων Σπουδών του Πεκίνου

No. 19 Βόρεια Xisanhuan Avenue, Haidian District, Πεκίνο, 100089, Κίνα

Τηλέφωνο: 86 (0) 10 8881 6563/8881 6763

Email: solbridge@bfsu.edu.cn

Τοποθεσίες

Πεκίνο

BFSU Solbridge International School of Business

Τηλέφωνο
+86(0)10 8881 6563 / 8881 6763

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη