Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Alupe University College

Το Alupe University College (AUC), το οποίο αποτελεί συστατικό κολλέγιο του Πανεπιστημίου Moi, είναι ένα από τα νεότερα πανεπιστημιακά κολέγια της χώρας. Δημιουργήθηκε μέσω της ανακοίνωσης αριθ. 163 της 24ης Ιουλίου 2015 για την έννομη τάξη του Alupe. Το Συμβούλιο του ιδρύθηκε με την ειδική δελτίο ειδησεογραφικής εφημερίδας Νο.136 της 7ης Νοεμβρίου 2016. Ξεκίνησε μετά από αίτημα της τότε κοινότητας Busia North στον τότε Πρόεδρο της Κένυας, HE Hon Mwai Kibaki, όταν επισκέφθηκε την περιοχή στις 18 Σεπτεμβρίου 2007. Αργότερα ξεκίνησε ως Alupe Campus του Πανεπιστημίου Moi το 2008.

Το Πανεπιστήμιο College έχει 200 ​​στρέμματα γης στην επαρχία Busia. Βρίσκεται 7 χιλιόμετρα από την πόλη Busia στην οδό Busia-Malaba. Απέχει 23 χιλιόμετρα από την πόλη Malaba. Βρίσκεται στην εκλογική περιφέρεια Teso South της επαρχίας Busia και είναι το μόνο δημόσιο πανεπιστήμιο στην επαρχία Busia. Γειτονεύει με την Ουγκάντα ​​και ως εκ τούτου θα επεκτείνει τα διεθνή προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών, συμπεριλαμβανομένης της διασυνοριακής κατάρτισης και έρευνας στην περιοχή της Ανατολικής Αφρικής.

Το Alupe University College φιλοδοξεί να αποτελέσει κέντρο αριστείας στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση και έρευνα στον τομέα της υγείας, της βιολογίας, της γεωργίας, των ζώων, των πληροφοριών και των επιστημών μηχανικής. Σκοπός είναι να αξιοποιήσουμε τα δυνατά σημεία αυτής της ολοκληρωμένης προσέγγισης για να μπορέσει η χώρα να επιτύχει το όραμα του 2030.

Θα συνεργαστεί με τους γειτονικούς επιστήμονες της KEMRI, KALRO και LBDA για τη διδασκαλία, την έρευνα και την παροχή υπηρεσιών στον πληθυσμό της Κένυας και στην περιοχή. Το Alupe University College στοχεύει να είναι ο προπύργιος της γνώσης στις Επιστήμες και στην Εκπαίδευση, τις Επιχειρηματικές Σπουδές, τις Οικονομικές Επιστήμες, τις Κοινωνικές Επιστήμες, την Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, τον Τουρισμό και την Φιλοξενία.

Φοιτητής
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree: