Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου είναι ένα δημόσιο διδακτικό και ερευνητικό πανεπιστήμιο, το οποίο - με 8 σχολές και 2 σχολεία και διδακτικό προσωπικό άνω των 2000 καθηγητών - διακρίνεται από τη μεγάλη ποικιλία πειθαρχικών πεδίων.

Ένα κορυφαίο ινστιτούτο στην Ιταλία και την Ευρώπη για την επιστημονική παραγωγικότητα, το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου είναι το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο στην περιοχή, με περίπου 64.000 σπουδαστές. είναι επίσης ένας σημαντικός πόρος για το κοινωνικοοικονομικό πλαίσιο του οποίου αποτελεί μέρος.

Το Μιλάνο είναι στην πραγματικότητα η πρωτεύουσα της Λομβαρδίας, μιας από τις πιο δυναμικές και διεθνείς περιφέρειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ηγέτιδα στην εθνική οικονομία που βρίσκεται στην ιταλική πρωτοπορία των επενδύσεων έρευνας και ανάπτυξης και δέσμευση στην τεχνολογική καινοτομία.

Το πανεπιστήμιο του Μιλάνου διαθέτει επίσης μια αξιόλογη καλλιτεχνική και πολιτιστική κληρονομιά που περιλαμβάνει σημαντικά ιστορικά κτίρια, κληρονόμησε και απέκτησε συλλογές, αρχεία, βοτανικούς κήπους και το παλιό παρατηρητήριο Brera, το οποίο ανέθεσε η Μαρία Τερέζα της Αυστρίας.

Τα τμήματα του Πανεπιστημίου στεγάζονται σε σημαντικά ιστορικά κτίρια στο κέντρο του Μιλάνου και σε σύγχρονα κτίρια στην περιοχή που είναι γνωστή ως Città Studi (πόλη σπουδών).

Ανάμεσα στα παλάτια που στεγάζουν τις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου είναι το παλιό Ca 'Granda - ένα μνημειώδες συγκρότημα από τον 15ο αιώνα στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της πόλης - ο Palazzo Greppi του 18ου αιώνα σχεδιασμένος από τον Giuseppe Piermarini - ο οποίος έκτισε το θέατρο Scala στο Μιλάνο - και το Κολλέγιο Sant'Alessandro του 17ου αιώνα που ανέθεσε η οικογένεια Arcimboldi.

Η συλλογή βιβλίων, η οποία είναι μία από τις πλουσιότερες στην περιοχή, διατηρείται σε 47 βιβλιοθήκες, ενώ το Κέντρο APICE συλλέγει σπάνια και πολύτιμα βιβλία και αρχεία.

Το Πανεπιστήμιο έχει επίσης μια Χορωδία και τη δική του Ορχήστρα, η οποία συμβάλλει ενεργά στην πολιτιστική ζωή της πόλης και λαμβάνει διεθνείς αναγνωρίσεις σε ολοένα και συχνότερη βάση.

Βασικά στοιχεία για το Πανεπιστήμιο και τη Σχολή SPES

Το Πανεπιστήμιο του Μιλάνου είναι το μόνο ιταλικό πανεπιστήμιο μεταξύ των 21 μελών της LERU (League of European Universities Research)

Κατέχει τακτικές θέσεις στις υψηλότερες θέσεις μεταξύ των ιταλικών πανεπιστημίων σε διεθνή κατάταξη

Προσφέρει περισσότερα από 130 προγράμματα σπουδών Bachelor και Master, μαζί με 33 διδακτορικά προγράμματα και διάφορα μαθήματα προσανατολισμένα στην επαγγελματική εκπαίδευση, με συνολικό ποσό πάνω από 60.000 φοιτητές.

Το πρόγραμμα Bachelor IPLE λειτουργεί από κοινού από τα τρία τμήματα της Σχολής Πολιτικών, Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών: DILHPS (Τμήμα Διεθνών, Νομικών, Ιστορικών και Πολιτικών Σπουδών), SPS (Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών) και DEMM Οικονομικά, Διαχείριση και Ποσοτικές Μέθοδοι).

Το πανεπιστήμιο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε ένα ιστορικό κτίριο στο κέντρο του Μιλάνου, κοντά στον καθεδρικό ναό Duomo (Duomo), το Conservatorio και τη μόδα

Πλεονεκτήματα στη μελέτη στο Μιλάνο

Μελέτη σε ένα από τα πιο διάσημα και δυναμικά ιταλικά πανεπιστήμια.

Μελέτη στα αγγλικά σε ένα ζωντανό κοσμοπολίτικο περιβάλλον, σε μια πόλη που φιλοξενεί οκτώ πανεπιστήμια.

Ζήστε σε μια σύγχρονη και ζωντανή πόλη, την πρωτεύουσα της μόδας και τον αγαπημένο του προορισμό, σε μια χώρα διάσημη για την πολιτιστική της κληρονομιά, τα ιστορικά αξιοθέατα και την ποιότητα ζωής.

Επιλέξτε να είστε ανάμεσα στους πρώτους σπουδαστές της BA για να δημιουργήσετε γέφυρες μεταξύ πολιτισμών, χωρών και εκπαιδευτικών συστημάτων

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Τεχνών (BA)

University of Milan - Department of Social and Political Sciences

Το νέο πρόγραμμα Bachelor στο "International Politics, Law and Economics" (IPLE) είναι ένα τριετές αγγλικό διδακτικό πρόγραμμα που προσφέρει διεπιστημονική εκπαίδευση στη ... [+]

Το IPLE είναι το νέο διεπιστημονικό πρόγραμμα πτυχίου στην Διεθνή Πολιτική, Νομική και Οικονομική. Το IPLE διδάσκεται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά και οι φοιτητές θα επιλέξουν το πρόγραμμα σπουδών « Διεθνής πολιτική και οικονομία» ή το « Διεθνές Πολιτικό και Νομικό». Στην πρώτη περίπτωση, θα αποκτήσουν ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και εργαλείων για τη συγκριτική ανάλυση των πολιτικών και των οικονομικών πολιτικών. στην τελευταία, θα ασχοληθούν με θέματα διεθνών σχέσεων, συμπεριλαμβανομένου του διεθνούς και ευρωπαϊκού δικαίου, και με την πολιτική ιστορία συγκεκριμένων περιοχών του κόσμου. Αυτό το πρόγραμμα του πτυχιούχου προσφέρει επιπλέον τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ένα ευρύ φάσμα πρακτικών εργαστηρίων και / ή να αναλάβει σύντομες ή μακρές εμπειρίες πρακτικής άσκησης.... [-]

Ιταλία Milan
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

BA in Political Science (Politics and Economics) at the University of Milano - video

BA in Political Science (Politics and Economics) at the University of Milano - clip

International students @ Unimi

Address
Via Festa del Perdono, 7
20122 Milan, Lombardy, Ιταλία
Ιστότοπος