RM Milan - International Fashion and Design School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Σχολή που δεν ήταν εκεί.

Αυτό που η αγορά απαιτούσε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό που χωρίζει τους τοίχους μεταξύ της μόδας και του σχεδίου, ανάμεσα στον δάσκαλο και τον μαθητή, ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Αυτός που σκέφτεται και μιλάει στη γλώσσα των 14 χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται. Το ένα για να φέρει τους καλύτερους μαθητές έχει επιλέξει τους καλύτερους μαέστρος.

Το σχολείο που βρίσκεται εδώ.

Αυτό που σας διδάσκει να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που κανείς δεν έχει ακόμη σκεφτεί. Αυτό που δοκιμάζετε στα όριά σας και μαθαίνετε να παίζετε την πλευρά του παιχνιδιού ... με την αίσθηση των ορίων. Αυτό που μιλάνε τη γλώσσα σου ... και άλλα 13! Αυτό που ποτέ δεν θα φύγει κανείς.

RM Istituto Moda e Design Μιλάνο

Μια νέα σχολή μόδας και σχεδιασμού στο Μιλάνο; Ναι, και το όνομά του είναι το RM Istituto Moda e Design Milano . Ένα σχολείο με ένα μη συμβατικό πνεύμα και μέθοδο. Ένα σχολείο σχεδιασμένο για μαθητές που σκοπεύουν να δουν το μέλλον ευθεία στο μάτι. Και πάνω απ 'όλα, ένα σχολείο που έχει συγκεντρώσει μια τρομερή ομάδα καθηγητών, σε πολλές περιπτώσεις οδηγώντας ονόματα στο διεθνές στυλ και σκηνή σχεδιασμού.

Στα μπλοκ εκκίνησης, υπάρχουν τα τριετή μας μαθήματα στο σχεδιασμό προϊόντων, οπτικό σχεδιασμό και σχεδιασμό μόδας, στα ιταλικά και τα αγγλικά, καθώς και μια σειρά από μάστερ που θα μάθουν από τους ηγέτες.

Η δύναμη ενός δικτύου χωρίς όρια

Το RM Milano έρχεται να ενισχύσει το υπάρχον διεθνές δίκτυο Raffles Group, το οποίο ιδρύθηκε πριν από περισσότερα από 25 χρόνια στη Σιγκαπούρη και τώρα αναπτύσσεται ενεργά, με 26 κολέγια σε 14 χώρες.

Η απόφαση να συμπεριληφθεί το όνομα «Μιλάνο» αντανακλά την προσπάθειά μας για αριστεία και τη βαθιά μας συνάφεια με μια πόλη που από καιρό αναγνωρίζεται ως η παγκόσμια πρωτεύουσα του πολιτιστικού σχεδιασμού.

Ένα σχολείο που δίνει πολλά περισσότερα

Η εκπαιδευτική μέθοδος που χρησιμοποιείται από το Raffles Milano αντλεί έμπνευση από την πρακτική του εργαστηρίου της Αναγέννησης και στοχεύει στην πραγματική εργασία σε πραγματικά έργα για πραγματικούς πελάτες.

Από την πρώτη μέρα, οι δάσκαλοι και οι μαθητές εμπλέκονται σε μια σχέση χωρίς διαχωριστικούς τοίχους.

Διάλογος διατριβής-μαθητών, συνεχής αναζήτηση νέων δρόμων και ασφαλών θεμελίων για μια διαδικασία ατομικής και ομαδικής ανάπτυξης που εκπαιδεύει τους μαθητές για το αύριο, προετοιμάζοντάς τους να το βιώσουν ως φυσική εξέλιξη του σήμερα. Οι μαθητές μαθαίνουν να υπολογίζουν τα όνειρα και τις προσδοκίες του μέλλοντος.

Ένα σχολείο που είναι ήδη δουλειά

Το RM Milano είναι το σχολείο που δεν υπήρχε εκεί, αλλά οι επιχειρήσεις απαιτούν για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, εξίσου ισχυρές στον τομέα της πρακτικής όπως και στον τομέα της θεωρίας.

Όλα τα έργα μας έχουν σκοπό, περιβάλλον, αποθέματα πόρων, φόντο προηγούμενης εμπειρίας, μια σειρά λόγων για τους οποίους συμβαίνουν και, φυσικά, μια σειρά από τοίχους για να ξεπεραστούν. Αυτό είναι που οι μαθητές μας αναπνέουν με κάθε βήμα που παίρνουν.

Ο θεμέλιος λίθος των διδακτικών μονοπατιών μας είναι ο κόσμος της εργασίας. Στα τριετή μας μαθήματα, οι μαθητές μαθαίνουν κάνοντας, επιτυγχάνοντας τον στενότερο δεσμό μεταξύ θεωρίας και πρακτικής, μεταξύ ιδέας και εκτέλεσης. Στα μαθήματα του Δασκάλου μας, οι μαθητές συναντιούνται άμεσα με τα κορυφαία ονόματα στην αγορά της αίθουσας διδασκαλίας και έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν μαζί τους δίπλα-δίπλα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει: