Διαβάστε την Επίσημη ΠεριγραφήΜάθετε ποια είναι η σωστή πορεία για εσάς!

Ελάτε να ανακαλύψετε το μέλλον σου στον κόσμο της μόδας! Γίνετε μέλος της Ferrari Σχολή Μόδας και να οικοδομήσουμε μαζί μας το επαγγελματικό σας μέλλον. Επιλέξτε το μάθημα «στα μέτρα» για σας και δοκιμάστε το ταλέντο σας και τη δημιουργικότητά σας. Η Ferrari Fashion School είναι ένα σχολείο της μόδας που προετοιμάζει τους νέους πρωταγωνιστές της μόδας μέσα από μια άκρως εξειδικευμένη εκπαίδευση που μεταφέρει στους μαθητές του το «Γνωρίζοντας» και «ξέρετε πώς.»

Ferrari Σχολή Μόδας Είναι ένα σχολείο της μόδας, όπου είναι το πάθος να προσφέρει με συνέπεια, για τους νέους από όλο τον κόσμο, η ενέργεια και έμπνευση για να γίνουν οι καλύτερους επαγγελματίες του αύριο. Ferrari Μόδα Σχολή διατηρεί σχέσεις συνεχή συνεργασία με πολλές εταιρίες στο χώρο της μόδας και των φοιτητών, τις τρέχουσες και έχουν ήδη αποφοιτήσει, για την παροχή ευκαιριών απασχόλησης, την ανάπτυξη και την ανάπτυξη σε όλα τα στάδια της σταδιοδρομίας. Πώς να γίνετε μέρος αυτής της σχολής μόδας σημαίνει μοιράζονται ένα μονοπάτι υψηλού επιπέδου, και να ανήκουν σε μία ομάδα αναγνωρισμένων και περιζήτητα επαγγελματίες.

Αναζήτηση πληροφοριών ιστοσελίδα μας την Επαγγελματική Μαθήματα και Master Stylist, Εικονογράφηση μόδας, maker μοτίβο, ραπτικής, φωτογραφία μόδας, μοτίβων Cad 2D και 3D καλλιτέχνη, και τόσα άλλα!

Ποιοι Είμαστε

... Ferrari Σχολή Μόδας, Είναι ένα σχολείο της μόδας που έχει πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στην εκπαίδευση, την κατάρτιση και την παροχή των νέων αστέρια του κόσμου της μόδας. Η εκπαίδευση αναπτύσσει Επαγγελματικά μαθήματα που έχουν όρους που κυμαίνεται από 1 έως 3 χρόνια και απόφοιτος Μεταπτυχιακό Ειδίκευσης Δημοσίευση, Που αποσκοπεί στη δημιουργία άκρως εξειδικευμένα στοιχεία που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μόδας και της πολυτέλειας.

Ferrari Fashion School περιλαμβάνεται στο μητρώο των φορέων διαπιστευμένο για την κατάρτιση του Περιφέρεια της Λομβαρδίας. Τα μαθήματα μας είναι πιστοποιημένα με Ποιότητας ISO 9001: 2008Για να διασφαλιστεί η επαγγελματισμό της υψηλής ποιότητας της εκπαίδευσης. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα λαμβάνουν υπόψη την ανάγκη για μια άκρως επαγγελματική προετοιμασία, όπου η απόκτηση τεχνικών δεξιοτήτων και πρακτικών, γίνεται πρωταρχικός στόχος, Και γίνεται δυνατή χάρη στην παρουσία πολυάριθμων εργαστηρίων, σεμιναρίων και εργαστηρίων, εκτός από τη σύγκριση με τους επαγγελματίες που εργάζονται στη βιομηχανία και που θέλουν να περάσουν την εμπειρία και τον επαγγελματισμό τους στους μαθητές.

Μια μεγάλη προσοχή δίνεται σε όλους τους μαθητές μέσα από μια μέθοδο διδασκαλίας που προσφέρει μαθήματα σε ατομικό χαρακτήρα και εξατομικευμένων προγραμμάτων σπουδών. Η στενή σχέση μεταξύ της εκπαίδευσης και της αγοράς εργασίας σημαίνει ότι η Ferrari Fashion School προετοιμάζει νέα μόδα ενεργούς παίκτες, χάρη στη συνεργασία με Κάμερα Nazionale della Moda στο Μιλάνομε Μόδα Σύστημα Εκπαίδευσης Πλατφόρμα, Ιταλικό σύστημα της μόδας και χάρη στην άμεση επαφή με εταιρείες, Ateliers, υφολογικές μελέτες στην Ιταλία και στο εξωτερικό. Το σχολείο δραστηριοποιείται στην προώθηση νέων ταλέντων, προτείνοντας στο πρόγραμμα σπουδών διεπιστημονική έργα και εργαστήρια που σχετίζονται με τον κόσμο της τέχνης, της μόδας, της αισθητικής, της φωτογραφίας και της επικοινωνίαςΚαθώς και να προσφέρει τη δυνατότητα στους φοιτητές του συμμετέχουν σε διεθνείς εκθέσεις, εκδηλώσεις και επιδείξεις μόδας κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου. Για το λόγο αυτό η Ferrari Fashion School έχει σημαντικές συνεργασίες με διεθνή σχολεία και εταιρείες όπως η Triennale του Μιλάνου, Σύστημα Μόδα Εκπαίδευση πλατφόρμα, η ashcan Στούντιο Τέχνης στη Νέα Υόρκη, το Μιλάνο Λάσπη Studio, Διεθνής Ακαδημία Tiara και Ακαδημία Επικοινωνίας του Μιλάνου, AVON Cosmetics, Vibram, Les Hommes, Και πολλοί άλλοι, προσφέροντας στους φοιτητές πολλές ευκαιρίες για την καριέρα και την επαγγελματική ανάπτυξη.

.... δεν είναι ένα «σχολείο», αλλά μια πραγματική «εταιρεία μόδας» που εκπαιδεύει μελλοντικούς επαγγελματίες του κόσμου της μόδας ....

Ο κόσμος της μόδας είναι πάντα εξελίσσεται και αλλάζει και γίνεται όλο και περισσότερο για τους νέους ανθρώπους που έχουν αποκτήσει κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής τους, όχι μόνο δεξιότητες και τεχνικές δεξιότητες υψηλού επιπέδου, αλλά και μια προσέγγιση και μια πιο προσεκτική εργασία μεθοδολογίας ο κόσμος της εργασίας και Aile εταιρείες.

Για το λόγο αυτό «σκεφτήκαμε ένα εντελώς νέο τρόπο κατάρτισης και διαφορετική από τις παραδοσιακές νόρμες. Οι μαθητές μας τοποθετούνται από τη μια μέρα σε ένα δυναμικό και πολυ-λειτουργικό περιβάλλον όπου δεν υπάρχουν αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία, καθηγητές κλπ .. αλλά ένα περιβάλλον σχεδιάστηκε ως μια πραγματική «Fashion Εταιρεία»: από το 'Γραφείο Style όπου Δημιουργικά και σχεδιαστές σε ομαδική εργασία για την ανάπτυξη και θα προσελκύσει πιο νέες και καινοτόμες ιδέες, να Εργαστήριο Μοντελοποίηση ΠακέτοΠού εμπειρογνωμόνων και τα χέρια των ασθενών αναπτύσσει και παρέχει δείγματα των συλλογών σχεδιαστεί από τους σχεδιαστές μας, για να Επίδειξη Μόδας οριστική και φωτογραφία Σετ όπου φωτογράφοι, μαζί με μια ομάδα επαγγελματιών (από Make-up artist, Hair Stylist, Μοντέλα και Υπηρεσίες κλπ ..) μπορεί να δημιουργήσει πραγματικές φωτογραφήσεις σε ολόκληρες τις συλλογές.

Η ταχύτητα της μάθησης και της ποιότητας των μαθημάτων είναι εγγυημένα από διάφορους παράγοντες:

  • Τα μαθήματα είναι ατομικά: ο δάσκαλος ακολουθεί κάθε μαθητή ξεχωριστά, με πλήρη σεβασμό προς τη δημιουργικότητά του και το προσωπικό γούστο.
Προσαρμοσμένα προγράμματα: Σύμφωνα με το επίπεδο του μαθητή της προετοιμασίας μπορεί να ρυθμιστεί, μετά από μια αντιπαράθεση με το δάσκαλο, ένα πρόγραμμα σπουδών «για να μετρηθεί.»
<strong>&delta;&iota;&delta;&#940;&sigma;&kappa;&omicron;&nu;&tau;&epsilon;&sigmaf; &tau;&omicron;&upsilon; &sigma;&#974;&mu;&alpha;&tau;&omicron;&sigmaf;:</strong> &epsilon;&pi;&iota;&lambda;&#941;&gamma;&omicron;&nu;&tau;&alpha;&iota; &alpha;&pi;&#972; &tau;&omicron;&upsilon;&sigmaf; &kappa;&alpha;&lambda;&#973;&tau;&epsilon;&rho;&omicron;&upsilon;&sigmaf; &epsilon;&pi;&alpha;&gamma;&gamma;&epsilon;&lambda;&mu;&alpha;&tau;&#943;&epsilon;&sigmaf;, &pi;&omicron;&upsilon; &theta;&#941;&lambda;&omicron;&upsilon;&nu; &nu;&alpha; &mu;&omicron;&iota;&rho;&alpha;&sigma;&tau;&omicron;&#973;&nu; &tau;&eta;&nu; &epsilon;&mu;&pi;&epsilon;&iota;&rho;&#943;&alpha; &kappa;&alpha;&iota; &tau;&omicron;&nu; &epsilon;&pi;&alpha;&gamma;&gamma;&epsilon;&lambda;&mu;&alpha;&tau;&iota;&sigma;&mu;&#972; &tau;&omicron;&upsilon;&sigmaf;, &tau;&eta; &mu;&epsilon;&tau;&alpha;&phi;&omicron;&rho;&#940; &tau;&omicron;&upsilon;&sigmaf; &phi;&omicron;&iota;&tau;&eta;&tau;&#941;&sigmaf; &mu;&alpha;&sigmaf; &eta; &laquo;&gamma;&nu;&#974;&sigma;&eta;&raquo; &kappa;&alpha;&iota; &laquo;&Tau;&epsilon;&chi;&nu;&omicron;&gamma;&nu;&omega;&sigma;&#943;&alpha;&raquo;.
<strong>&Delta;&omicron;&kappa;&iota;&mu;&#942; &kappa;&alpha;&iota; &pi;&epsilon;&rho;&iota;&omicron;&delta;&iota;&kappa;&#941;&sigmaf; &epsilon;&pi;&iota;&theta;&epsilon;&omega;&rho;&#942;&sigma;&epsilon;&iota;&sigmaf;:</strong> &gamma;&iota;&alpha; &tau;&eta;&nu; &alpha;&xi;&iota;&omicron;&lambda;&#972;&gamma;&eta;&sigma;&eta; &tau;&eta;&sigmaf; &pi;&rho;&omicron;&#972;&delta;&omicron;&upsilon; &tau;&omicron;&upsilon; &mu;&alpha;&theta;&eta;&tau;&#942; &kappa;&alpha;&iota; &nu;&alpha; &pi;&alpha;&rho;&epsilon;&mu;&beta;&alpha;&#943;&nu;&epsilon;&iota; &#940;&mu;&epsilon;&sigma;&alpha; &sigma;&epsilon; &pi;&epsilon;&rho;&#943;&pi;&tau;&omega;&sigma;&eta; &delta;&upsilon;&sigma;&chi;&epsilon;&rho;&epsilon;&iota;&#974;&nu; &#942; &pi;&#943;&sigma;&omega; &alpha;&pi;&#972; &tau;&omicron; &chi;&rho;&omicron;&nu;&omicron;&delta;&iota;&#940;&gamma;&rho;&alpha;&mu;&mu;&alpha;.
<strong>&Epsilon;&kappa;&pi;&alpha;&iota;&delta;&epsilon;&upsilon;&tau;&iota;&kappa;&#972; &upsilon;&lambda;&iota;&kappa;&#972;:</strong> &pi;&rho;&omicron;&eta;&gamma;&mu;&#941;&nu;&epsilon;&sigmaf; &kappa;&alpha;&iota; &pi;&lambda;&#942;&rho;&eta; &kappa;&alpha;&iota; &epsilon;&nu;&eta;&mu;&epsilon;&rho;&omega;&mu;&#941;&nu;&omicron; &pi;&epsilon;&rho;&iota;&epsilon;&chi;&#972;&mu;&epsilon;&nu;&omicron;, &sigma;&#973;&mu;&phi;&omega;&nu;&alpha; &mu;&epsilon; &tau;&iota;&sigmaf; &tau;&epsilon;&lambda;&epsilon;&upsilon;&tau;&alpha;&#943;&epsilon;&sigmaf; &delta;&iota;&epsilon;&theta;&nu;&epsilon;&#943;&sigmaf; &tau;&#940;&sigma;&epsilon;&iota;&sigmaf; &kappa;&alpha;&iota; &mu;&epsilon;&theta;&omicron;&delta;&omicron;&lambda;&omicron;&gamma;&#943;&epsilon;&sigmaf;. 
<strong>&Epsilon;&rho;&gamma;&alpha;&sigma;&#943;&alpha; &sigma;&tau;&eta;&nu; &omicron;&mu;&#940;&delta;&alpha;:</strong> &nu;&alpha; &alpha;&nu;&alpha;&pi;&tau;&#973;&xi;&omicron;&upsilon;&nu; &kappa;&alpha;&lambda;&#941;&sigmaf; &delta;&iota;&alpha;&pi;&rho;&omicron;&sigma;&omega;&pi;&iota;&kappa;&#941;&sigmaf; &delta;&epsilon;&xi;&iota;&#972;&tau;&eta;&tau;&epsilon;&sigmaf; &kappa;&alpha;&iota; &nu;&alpha; &pi;&rho;&omicron;&sigma;&phi;&#941;&rho;&epsilon;&iota; &epsilon;&nu;&delta;&iota;&alpha;&phi;&#941;&rho;&omicron;&upsilon;&sigma;&epsilon;&sigmaf; &epsilon;&upsilon;&kappa;&alpha;&iota;&rho;&#943;&epsilon;&sigmaf; &gamma;&iota;&alpha; &sigma;&upsilon;&zeta;&#942;&tau;&eta;&sigma;&eta; &mu;&epsilon; &tau;&omicron;&upsilon;&sigmaf; &epsilon;&pi;&alpha;&gamma;&gamma;&epsilon;&lambda;&mu;&alpha;&tau;&#943;&epsilon;&sigmaf; &tau;&omicron;&upsilon; &kappa;&lambda;&#940;&delta;&omicron;&upsilon;.
<strong>&Alpha;&#943;&theta;&omicron;&upsilon;&sigma;&epsilon;&sigmaf; &delta;&iota;&delta;&alpha;&sigma;&kappa;&alpha;&lambda;&#943;&alpha;&sigmaf;:</strong> &omicron;&iota; &alpha;&#943;&theta;&omicron;&upsilon;&sigma;&epsilon;&sigmaf; &delta;&iota;&delta;&alpha;&sigma;&kappa;&alpha;&lambda;&#943;&alpha;&sigmaf; &epsilon;&xi;&omicron;&pi;&lambda;&iota;&sigma;&mu;&#941;&nu;&epsilon;&sigmaf; &mu;&epsilon; &sigma;&#973;&gamma;&chi;&rho;&omicron;&nu;&alpha; &kappa;&alpha;&iota; &epsilon;&pi;&alpha;&gamma;&gamma;&epsilon;&lambda;&mu;&alpha;&tau;&iota;&kappa;&#940; &epsilon;&rho;&gamma;&alpha;&lambda;&epsilon;&#943;&alpha;, &tau;&alpha; &omicron;&pi;&omicron;&#943;&alpha; &epsilon;&pi;&iota;&tau;&rho;&#941;&pi;&omicron;&upsilon;&nu; &sigma;&tau;&omicron; &mu;&alpha;&theta;&eta;&tau;&#942; &nu;&alpha; &chi;&rho;&eta;&sigma;&iota;&mu;&omicron;&pi;&omicron;&iota;&epsilon;&#943; &tau;&omicron;&nu; &#943;&delta;&iota;&omicron; &epsilon;&xi;&omicron;&pi;&lambda;&iota;&sigma;&mu;&#972; &pi;&omicron;&upsilon; &sigma;&tau;&eta; &sigma;&upsilon;&nu;&#941;&chi;&epsilon;&iota;&alpha; &nu;&alpha; &beta;&rho;&epsilon;&iota; &sigma;&tau;&omicron;&nu; &kappa;&#972;&sigma;&mu;&omicron; &tau;&eta;&sigmaf; &mu;&#972;&delta;&alpha;&sigmaf;.
<strong>&Delta;&upsilon;&nu;&alpha;&tau;&#972;&tau;&eta;&tau;&alpha; &nu;&alpha; &pi;&alpha;&rho;&alpha;&kappa;&omicron;&lambda;&omicron;&upsilon;&theta;&#942;&sigma;&omicron;&upsilon;&nu; &epsilon;&rho;&gamma;&alpha;&sigma;&tau;&#942;&rho;&iota;&alpha;, &sigma;&epsilon;&mu;&iota;&nu;&#940;&rho;&iota;&alpha; &kappa;&alpha;&iota; &delta;&iota;&alpha;&gamma;&omega;&nu;&iota;&sigma;&mu;&omicron;&#973;&sigmaf;</strong> &#972;&lambda;&omicron;&upsilon;&sigmaf; &tau;&omicron;&upsilon;&sigmaf; &mu;&alpha;&theta;&eta;&tau;&#941;&sigmaf; &mu;&alpha;&sigmaf; &#941;&chi;&omicron;&upsilon;&nu; &tau;&eta;&nu; &epsilon;&upsilon;&kappa;&alpha;&iota;&rho;&#943;&alpha; &nu;&alpha; &#941;&chi;&omicron;&upsilon;&nu; &pi;&rho;&#972;&sigma;&beta;&alpha;&sigma;&eta; &sigma;&epsilon; &gamma;&nu;&#974;&sigma;&epsilon;&iota;&sigmaf; &#942; &delta;&epsilon;&xi;&iota;&#972;&tau;&eta;&tau;&epsilon;&sigmaf; &kappa;&alpha;&iota; &nu;&alpha; &sigma;&upsilon;&nu;&epsilon;&rho;&gamma;&alpha;&sigma;&tau;&epsilon;&#943; &sigma;&tau;&epsilon;&nu;&#940; &mu;&epsilon; &tau;&omicron;&upsilon;&sigmaf; &epsilon;&pi;&alpha;&gamma;&gamma;&epsilon;&lambda;&mu;&alpha;&tau;&#943;&epsilon;&sigmaf; &tau;&omicron;&upsilon; &kappa;&lambda;&#940;&delta;&omicron;&upsilon;.

Συγγράμματα και Μάθηση Υλικά

Η ύλη του μαθήματος αποτελείται από βιβλία, δεκάρα και ομάδες παρέχεται δωρεάν σε όλους τους μαθητές μας. Τα περιεχόμενα είναι πλήρη και ενημερωμένα, σύμφωνα με τις τελευταίες διεθνείς τάσεις και μεθοδολογίες.

Επιπλέον, όλοι οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τη βιβλιοθήκη του σχολείου, όπου μπορείτε να συμβουλευτείτε τα κείμενα και τα υλικά που απαιτούνται για την ανάπτυξη ενός ποικιλία σχεδίων όλο το χρόνο.

Εκδηλώσεις και Παραστάσεις

Μιλάνο ανέκαθεν αναγνωρίζεται ως ο αδιαμφισβήτητος πρωτεύουσα της μόδας και προσφέρει ένα πλήρες ημερολόγιο των εκδηλώσεων που σχετίζονται με τον κόσμο του συστήματος της μόδας που πραγματοποιούνται όλο το χρόνο.

Ferrari Σχολή Μόδας Είναι ένα σχολείο της μόδας που προσφέρει στους φοιτητές του την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις και επιδείξεις μόδας κατά τη διάρκεια της Milan Fashion Week και επισκέπτονται εκθέσεις και μουσεία, καθώς και τις σημαντικότερες εμπορικές εκθέσεις στη διεθνή σκηνή.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Ferrari Fashion School

Το μάθημα φωτογραφίας με ειδικότητα στη φωτογραφία μόδας έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει μια επαγγελματική φιγούρα που έχει βαθιές γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της μόδα ... [+]

Το μάθημα φωτογραφίας με ειδικότητα στη φωτογραφία μόδας έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει μια επαγγελματική φιγούρα που έχει βαθιές γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της μόδας: ένας συγγραφέας και ένας καλλιτέχνης, ο οποίος έχει δημιουργικές και σχεδιαστικές δεξιότητες, μαζί με αισθητική ευαισθησία που στοχεύει στη μόδα, Χρησιμοποιήστε την φωτογραφική εικόνα ως κανάλι οπτικής επικοινωνίας. Ο επαγγελματίας φωτογράφος της μόδας συνδυάζει τις τεχνικές ικανότητες με τις δημιουργικές και αισθητικές, δίνοντας προσοχή στην αντίληψη και την επικοινωνία των τρόπων ζωής που σχετίζονται με τη μόδα.... [-]

Ιταλία Milan
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ferrari Fashion School

Το μάθημα επεξηγεί λεπτομερώς τις τεχνικές χρωματισμού και σχεδίασης, απελευθερώνοντας τη φαντασία και δημιουργώντας διάφορα μοντέλα ρούχων και αξεσουάρ. Το μάθημα ολοκλη ... [+]

Με την πάροδο του χρόνου, η εικόνα του σχεδιαστή μόδας έχει αλλάξει λίγο. Ξεκινώντας από τη δεύτερη μεταπολεμική περίοδο, με την εκβιομηχάνιση της μόδας, η δραστηριότητά της επηρέασε την κοινωνικο-πολιτισμική αλλαγή της χώρας μας, μεταμορφώνοντας κοινωνικές διαθέσεις και συνήθειες.

Σήμερα, ο σχεδιαστής μόδας δεν είναι μόνο κάποιος που σχεδιάζει μια συλλογή, αλλά εκείνος που δημιουργεί τις τάσεις της μόδας και συχνά προβλέπει τις ανάγκες της αγοράς με τις στιλιστικές διαισθήσεις του.... [-]

Ιταλία Milan
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
20 - 36 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Ferrari Fashion School

Ο κύριος σκοπός του μαθήματος είναι να προετοιμάσει τους επαγγελματίες που είναι σε θέση να διαχειριστούν πλήρως τον κύκλο παραγωγής, από την ιδέα της σύλληψης έως τη συγ ... [+]

Είναι μια πλήρης επαγγελματική φιγούρα που διαθέτει τις απαραίτητες δεξιότητες για να σχεδιάσει και να δημιουργήσει μια συλλογή μόδας, κυρίως χάρη στην ικανότητα να μεταφράζει τη φαντασία της σε γραμμές και χρώματα.

Είναι η κινητήρια δύναμη της ομάδας στην οποία εργάζεται και παρέχει το ταλέντο για τη δημιουργία καινοτόμων μοντέλων και τις απαιτήσεις της αγοράς.

Η Fashion Designer συνεργάζεται με μάρκες μόδας, με εκείνους που αναπτύσσουν και κατασκευάζουν ιστούς, με εμπειρογνώμονες μάρκετινγκ, με κατασκευαστές μοτίβων και ραπτών, με μοντέλα που θα φορούν τη συλλογή τους, με τους υπεύθυνους για το εκθεσιακό χώρο και τους φωτογράφους.... [-]

Ιταλία Milan
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
20 - 36 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά