Ferrari Fashion School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη ΠεριγραφήΕλάτε να δείτε πόσο θα είναι το μέλλον σας στον κόσμο της μόδας! Γίνετε μέλος της Ferrari Fashion School της Ferrari Fashion School και δημιουργήστε το επαγγελματικό σας μέλλον μαζί μας. Επιλέξτε το μάθημα "custom-made" για εσάς και δοκιμάστε το ταλέντο και τη δημιουργικότητά σας. Ferrari Fashion School είναι μια ακαδημία μόδας που σφυρηλατεί τους νέους πρωταγωνιστές της μόδας μέσω μιας πολύ εξειδικευμένης εκπαίδευσης που δίνει στους μαθητές της «γνώση» και «τεχνογνωσία». Ferrari Fashion School είναι μια ακαδημία μόδας στην οποία το πάθος είναι η συνεχής πηγή ενέργειας και έμπνευσης για νέους από όλο τον κόσμο, για να γίνουν οι καλύτεροι επαγγελματίες του μέλλοντος. Ferrari Fashion School διατηρεί σχέσεις συνεργασίας με πολλές εταιρείες στον κόσμο της μόδας και με τους σπουδαστές, τόσο τρέχοντες όσο και αποφοίτους, να τους προσφέρει θέσεις εργασίας, ανάπτυξη και ευκαιρίες ανάπτυξης για όλα τα στάδια της σταδιοδρομίας τους. Η ένταξη σε αυτό το σχολείο μόδας σημαίνει ότι θα συμμετέχετε σε ένα εκπαιδευτικό μονοπάτι υψηλού επιπέδου και ανήκουν σε μια μοναδική ομάδα αξιόλογων και αξιόλογων επαγγελματιών.

Ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα μας για πληροφορίες σχετικά με τα Επαγγελματικά Μαθήματα: Stylist, Fashion Illustration, Designer, Tailoring, Fashion Photography, Cad Designer, 2D και 3D καλλιτέχνες και πολλά άλλα! Στο Μιλάνο, μια πόλη που ήταν πάντα γνωστή ως η πρωτεύουσα της μόδας, η οποία είναι η τέχνη και η σχεδίαση της τελειότητας, η Ferrari Fashion School έχει το νέο της έδρα στη Via Savona 97, στην καρδιά της νέας Περιφέρειας μόδας της πόλης, σημαντικές διεθνείς οίκους μόδας και εκθεσιακούς χώρους, μεταξύ των οποίων οι Armani, Canali, Fendi, Diesel, Elisabetta Franchi και πολλοί άλλοι. Είναι ακριβώς εδώ, λίγα βήματα μακριά από αυτές τις σημαντικές πραγματικότητες, όπου η Ferrari Fashion School εκτελεί το έργο της, όπου καθορίζει νέα στυλ και τάσεις και είναι επίσης ένα στάδιο για τις μεγαλύτερες διεθνείς εκδηλώσεις που σχετίζονται με τη μόδα.

Όχι μόνο ένα σχολείο, αλλά μια πραγματική "εταιρεία μόδας" που σφυρηλατεί τους μελλοντικούς επαγγελματίες του κόσμου της μόδας.

Ο κόσμος της μόδας βρίσκεται σε διαρκή εξέλιξη και αλλαγή και πάντα ψάχνει για νέους που κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής τους πορείας έχουν επιτύχει όχι μόνο υψηλού επιπέδου τεχνικές δεξιότητες και τεχνικές αλλά και προσέγγιση και μέθοδο εργασίας που είναι πιο κοντά στον κόσμο της εργασίας και τις εταιρείες.

Η ταχύτητα εκμάθησης και η ποιότητα των μαθημάτων μας είναι εγγυημένα από πολλούς παράγοντες:

  • Ατομικά μαθήματα διάθεσης: Ο καθηγητής ακολουθεί ξεχωριστά κάθε μαθητή, σεβόμενο πλήρως την δημιουργικότητα και την προσωπική του γεύση.
  • Προσαρμοσμένα σχέδια σπουδών: Ανάλογα με το επίπεδο γνώσης του μαθητή, είναι δυνατό να δημιουργηθεί, μετά από συνέντευξη με τον δάσκαλο, ένα "προσαρμοσμένο" σχέδιο μελέτης.
  • Δάσκαλοι εκπαιδευτικών: Επιλέγονται μεταξύ των καλύτερων επαγγελματιών του κλάδου, οι οποίοι επιθυμούν να μοιραστούν την εμπειρία και τον επαγγελματισμό τους, δίνοντας στους μαθητές μας τη "γνώση" και την "τεχνογνωσία".
  • Περιοδικές εξετάσεις και εξετάσεις: Να αξιολογεί τις βελτιώσεις του φοιτητή και να ενεργεί έγκαιρα σε περίπτωση προβλημάτων ή καθυστερήσεων σχετικά με το σχέδιο σπουδών.
  • Εκπαιδευτικό Υλικό: Κοπή άκρων και με πλήρη και συνεχώς ενημερωμένο περιεχόμενο, σύμφωνα με τις τελευταίες διεθνείς τάσεις και μεθόδους.
  • Ομαδική εργασία: Να αναπτύξουμε καλές δεξιότητες στις σχέσεις και να προσφέρουμε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για να ασχοληθούμε με επαγγελματίες του κλάδου.
  • Αίθουσες διδασκαλίας: Οι αίθουσες διδασκαλίας είναι εξοπλισμένες με σύγχρονα και επαγγελματικά εργαλεία που επιτρέπουν στους μαθητές να χρησιμοποιούν τον ίδιο εξοπλισμό που θα βρουν στον κόσμο της εργασίας στο μέλλον.
  • Δυνατότητα συμμετοχής σε εργαστήρια, σεμινάρια και διαγωνισμούς: Όλοι οι φοιτητές μας έχουν την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση σε αναλυτικές αναλύσεις ή εξειδικεύσεις και να εργάζονται σε στενή επαφή με επαγγελματίες του κλάδου.

Εγχειρίδια και εκπαιδευτικό υλικό

Το εκπαιδευτικό υλικό που αποτελείται από εγχειρίδια, πρότυπα και τετράγωνα, παρέχεται στους φοιτητές μας δωρεάν. Τα περιεχόμενα είναι πλήρη και πάντα ενημερωμένα, ακολουθώντας τις τελευταίες διεθνείς τάσεις και μεθόδους.
Επιπλέον, δίνουμε σε όλους τους μαθητές μας τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του σχολείου, όπου μπορούν να συμβουλεύονται βιβλία και υλικό, προκειμένου να αναπτύξουν διάφορα έργα κατά τη διάρκεια του έτους.

Ferrari Fashion Lab

Οι αίθουσες διδασκαλίας παρέχονται με πλήρες και συνεχώς προηγμένο εξοπλισμό, που είναι πλήρως διαθέσιμο στους φοιτητές μας και τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν τα εργαλεία και τα υλικά που θα βρουν ξανά στον κόσμο της εργασίας. Δεν είναι πραγματικά τυπικές "αίθουσες διδασκαλίας" αλλά ένα πολυλειτουργικό περιβάλλον : από το Style Office , όπου οι στιλίστες και οι σχεδιαστές αναπτύσσουν τις συλλογές τους και δίνουν τη δική τους δημιουργικότητα που αλληλεπιδρά με το Labelling and Tailoring Lab , όπου λαμβάνει χώρα ο σχεδιασμός και η παραγωγή ολόκληρων συλλογών. Ένα σχολείο, που έχει σχεδιαστεί ως μια πραγματική εταιρεία μόδας , όπου μπορείτε να εργαστείτε σε μια ομάδα και να συγκρίνετε άμεσα με τις διάφορες επαγγελματικές προσωπικότητες και είναι δυνατό να σχεδιάσετε και να αναπτύξετε μια πραγματική ταυτότητα της Μάρκας , ακολουθώντας τον ολόκληρο κύκλο σχεδιασμού και παραγωγής μιας συλλογής , από τη σύλληψη μέχρι το τελικό προϊόν .

Εκδηλώσεις και εκθέσεις διαδρόμου

Το Μιλάνο ήταν ανέκαθεν γνωστό ως το αδιαφιλονίκητο κεφάλαιο μόδας και έχει ένα ημερολόγιο γεμάτο από γεγονότα που σχετίζονται με τον κόσμο του συστήματος μόδας, που διαρκεί όλο το χρόνο. Ferrari Fashion School είναι μια ακαδημία μόδας που δίνει στους σπουδαστές της τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις και παρουσιάσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου και να επισκεφθεί εκθέσεις και μουσεία καθώς και τις σημαντικότερες εμπορικές εκθέσεις της διεθνούς μόδας της διεθνούς επισκόπησης.

Εργαστήρια και Σεμινάρια

Κατά τη διάρκεια του έτους, οι μαθητές μας έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εργαστήρια και σεμινάρια σχετικά με θέματα που σχετίζονται με τον κόσμο της μόδας, σχεδίασης και προσαρμογής, καθώς και να συναντήσουν επαγγελματίες του κλάδου καθώς και να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις, εκθέσεις και παρουσιάσεις διαδρόμων.

Τοποθεσίες

Μιλάνο

Address
Via Savona 97
20144 Μιλάνο, Λομβαρδία, Ιταλία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη