Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ακαδημία κοστούμι

Ο στόχος είναι να βοηθηθούν οι μαθητές να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους, υποστηρίζοντάς τους στη διαδικασία αναγνώρισης και εδραίωσης της δημιουργικής τους ταυτότητας.

Ακαδημία κοστούμι

Ο πολιτισμός και ο πειραματισμός που συγχωνεύτηκαν με το Design and Crafmanship είναι η προσπάθειά μας να προσφέρουμε στο Fashion System και στην Entertainment Industry, νέους σχεδιαστές που είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις ανάγκες τους.

Μεταξύ των ALUMNI μας: Alessandro Michele και Frida Giannini για την Gucci, Aldo Maria Camillo για την Cerruti, Sergio Ciucci για τον Didier Parakian.

Οι κοστουμιέρες όπως η Francesca Sartori και η Gianna Gissi, και οι δύο νικητές των διαφόρων βραβείων του David di Donatello, οι Stefano Canulli (κοστούμι για το Cirque du Soleil, ο Illustrator και ο συνεργάτης του Thierry Mugler σε διάφορα έργα).

Η Accademia είναι μόνο το αρχικό πλέγμα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
ιταλικός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Τεχνών (BA)

Accademia Costume & Moda

Αυτό το τριετές προπτυχιακό πρόγραμμα στο Fashion Editor - Styling ... [+]

Περίγραμμα

Αυτό το τριετές προπτυχιακό πρόγραμμα στο Fashion Editor - Styling

Από το αρχικό μας πρόγραμμα, αυτό το νέο μάθημα έχει αναπτυχθεί ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της βιομηχανίας και σε συνεργασία και διαβούλευση με τους γνωστούς συνεργάτες της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικών Fashion Stylist και Maisons.

Ο στόχος αυτού του προπτυχιακού προγράμματος είναι να διευκολύνει την πορεία της σταδιοδρομίας του σπουδαστή και να βρει απασχόληση σε ποικίλες κατευθύνσεις μέσα στη βιομηχανία της μόδας και της βιομηχανίας ψυχαγωγίας είτε πρόκειται για γραπτή, οπτική ή οργανωτική είτε για συνδυασμό των τριών στο τέλος αυτού του μαθήματος. Το έργο ενός επεξεργαστή μόδας απαιτεί εμπειρία στο στυλ. Ομοίως, ο στυλίστας της μόδας, καθώς και η έκφραση μιας οπτικής αφηγηματικής μόδας, που εργάζεται ως επεξεργαστής μόδας, απαιτεί τη δυνατότητα να γράφει στο κατάλληλο εμπορικό σήμα, αγορά ή δημοσίευση.... [-]

Ιταλία Rome
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά,ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Accademia Costume & Moda

Accademia Costume ... [+]

Ακαδημία κοστούμι

Περίγραμμα

Οι σχεδιαστές μόδας έχουν βρει έμπνευση στην Ιστορική Κοστούμια. Είναι απαραίτητο ως σχεδιαστής μόδας να έχει καλή γνώση της ιστορίας κοστουμιών.

Εάν ένας σχεδιαστής έχει την κατανόηση του τι έχει φορεθεί ιστορικά και γιατί τα ενδύματα αναπτύχθηκαν με αυτόν τον τρόπο αποτελούν μια κοινωνιολογική και πολιτιστική προοπτική, αυτό είναι ένα μεγάλο εργαλείο που επιτρέπει στο σχεδιαστή να «δει το μέλλον».... [-]

Ιταλία Rome
Οκτώβριος 2019
ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

ACCADEMIA COSTUME & MODA

ACM Talents 2018

ACM About us

Accademia di Costume e di Moda
Address
Via della Rondinella, 2
00186 Rome, Lazio, Ιταλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+39 06 686 8169