Technion International

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Technion - Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας του Ισραήλ είναι ένα κορυφαίο κέντρο για την επιστήμη, την τεχνολογία και την εφαρμοσμένη έρευνα, και ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια επιστήμης και μηχανικής στον κόσμο. Το Technion είναι ένα δημόσιο πανεπιστήμιο, που ιδρύθηκε το 1912, είναι το παλαιότερο πανεπιστήμιο του Ισραήλ. Η πανεπιστημιούπολη Technion βρίσκεται στο όρος Carmel της Χάιφα, με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα.

Το πανεπιστήμιο προσφέρει μοναδικά προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα επιστήμης και μηχανικής που διδάσκονται στα αγγλικά. Το ινστιτούτο κατατάσσεται 1η στην Ψηφιακή Εκπαίδευση παγκοσμίως (Times Higher Education), κατατάσσεται στο 8ο πανεπιστήμιο στον κόσμο για την παραγωγή βραβευμένων Νόμπελ και το 7ο πανεπιστήμιο στον κόσμο για την Τεχνητή Νοημοσύνη (CS Rankings).

Η Technion είναι μια σημαντική πηγή καινοτομίας και πνευματικής δύναμης που οδηγεί την οικονομία. Οι απόφοιτοι της Technion αντιπροσωπεύουν το 70% του εργατικού δυναμικού υψηλής τεχνολογίας του Ισραήλ. Καθιέρωσαν τη βιομηχανική υποδομή του Ισραήλ, ενίσχυσαν τις τεχνολογικές αμυντικές δυνατότητές του και πρωτοστάτησαν στις τεχνολογικές της επιχειρήσεις. Αυτά κέρδισαν τη φήμη της χώρας ως «Startup Nation» στον κόσμο. Σε μια σύγχρονη πανεπιστημιούπολη, η Technion φιλοξενεί μια εξέχουσα σχολή, μεταξύ των οποίων τρεις πρόσφατους βραβευμένους με Νόμπελ και μια μεγάλη λίστα με αξιοσημείωτους αποφοίτους, συμπεριλαμβανομένων μηχανικών, επιστημόνων, ιατρών, καθηγητών και επιχειρηματιών. Το ινστιτούτο έχει επίσης αναγνωριστεί ως ένα από τα κορυφαία επιχειρηματικά οικοσυστήματα στον κόσμο και έγινε το έκτο μέλος της διάσημης συμμαχίας EuroTech Universities, ενός δικτύου κορυφαίων πανεπιστημίων με βάση την έρευνα, γνωστά για την επιστημονική τους αριστεία και τα ζωντανά οικοσυστήματα καινοτομίας.

Η Technion βρίσκεται στη Χάιφα, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη του Ισραήλ. Διαθέτει πολλά εστιατόρια, παραλίες και πολιτιστικούς χώρους, καθώς και έναν πολυπολιτισμικό πληθυσμό. Η Χάιφα είναι επίσης το σπίτι για μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο, όπως η Apple (το μοναδικό Κέντρο Ε & Α εκτός ΗΠΑ), η Microsoft, η Amazon και πολλά άλλα.

137856_137725_summerschool.jpgTechnion International","author_url":"","source":""}" alt="137856_137725_summerschool.jpg" />

Technion International

Technion International επιβλέπει όλα τα διεθνή ακαδημαϊκά προγράμματα της Technion και υποστηρίζει τις διεθνείς πρωτοβουλίες και τις ακαδημαϊκές της συμφωνίες με τους ξένους εταίρους της παγκοσμίως (που αριθμούν περισσότερα από 200 πανεπιστήμια και ερευνητικά πλαίσια). Εξυπηρετεί όλους τους εισερχόμενους και εγγεγραμμένους διεθνείς φοιτητές στο πανεπιστήμιο και προωθεί την ένταξή τους στην κοινότητα Technion γενικά.

Εμπειρία μηχανικής αριστείας και καινοτόμου σκέψης στο εξωτερικό

Συμμετάσχετε μαθητές από περισσότερες από 30 χώρες και επιλέξτε από ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων προηγμένης μηχανικής, επιστήμης και επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Ως μέρος της σπουδής σας στο εξωτερικό, ετοιμαστείτε για ζωντανή φοιτητική ζωή, ζώντας σε μοντέρνους κοιτώνες στην πανεπιστημιούπολη, χρησιμοποιώντας τις εξαιρετικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Technion, μαθαίνοντας εβραϊκά (προαιρετικά) και συμμετέχοντας σε συναρπαστικές κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Ακαδημαϊκά Προγράμματα & Ερευνητικές Ευκαιρίες στα Αγγλικά

Μια ποικιλία από διαπιστευμένα ακαδημαϊκά προγράμματα Technion και ευκαιρίες έρευνας που διδάσκονται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά προσφέρονται σε ένα ευρύ φάσμα συναρπαστικών τομέων. Ο μοναδικός συνδυασμός ακαδημαϊκών υψηλού επιπέδου της Technion, της διεπιστημονικής συμπεριφοράς και της πρακτικής προσέγγισης της μάθησης, που διευκολύνεται μέσω κορυφαίων σχολών και προηγμένων εγκαταστάσεων, δημιουργεί εμπειρίες μάθησης που προετοιμάζουν τους μαθητές να υπερέχουν στη μελλοντική ακαδημαϊκή και επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

One-Stop-Shop για διεθνείς φοιτητές

Technion International φροντίζει για όλες τις διεθνείς υπηρεσίες σπουδαστών, συμπεριλαμβανομένων των εισαγωγών, της ακαδημαϊκής διοίκησης, της στέγασης, της παροχής συμβουλών, των προγραμμάτων προσανατολισμού και άλλης βοήθειας. Διοργανώνει επίσης πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν ταξίδια στο Ισραήλ, μια σειρά διαλέξεων για τον ισραηλινό πολιτισμό και πολλά άλλα.

Προγράμματα ανταλλαγής εξερχόμενων φοιτητών

Technion International διαχειρίζεται όλες τις συνεργατικές ακαδημαϊκές συνεργασίες του ινστιτούτου, παρέχοντας υπηρεσίες υποστήριξης για να βοηθήσει τους φοιτητές Technion να εγγραφούν ή να εγγραφούν σε προγράμματα ανταλλαγής φοιτητών στο εξωτερικό.

Ευκαιρία διάρκειας ζωής

Ελάτε μαζί μας για μια αξέχαστη ευκαιρία να μάθετε νέους τρόπους προσέγγισης της σύγχρονης μηχανικής και των επιστημονικών προβλημάτων και προκλήσεων στο Ισραήλ, πλούσια σε ιστορία και για τις αμέτρητες επιστημονικές εξελίξεις του, και επίσης γνωστό ως "Startup Nation" στον κόσμο.

137855_137726_screen.jpgTechnion International","author_url":"","source":""}" alt="137855_137726_screen.jpg" />

Τοποθεσίες

Χάιφα

Address
Technion - Israel Institute of Technology,
2nd floor Technion City

3200003 Χάιφα, Επαρχία Χάιφα, Ισραήλ

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη