Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το DigiPen Institute of Technology είναι το πρώτο πανεπιστήμιο της λέξης που ειδικεύεται στην εκπαίδευση βιντεοπαιχνιδιών με 3 πανεπιστημιουπόλεις στο Redmond-USA (η κύρια πανεπιστημιούπολη μας), τη Σιγκαπούρη και το Μπιλμπάο-Ευρώπη (άνοιξε το 2010). Η DigiPen προετοιμάζει τους νέους για τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών και άλλους τομείς (αεροναυπηγική, αυτοκινητοβιομηχανία, κινηματογράφο ...) για 30 χρόνια, χρησιμοποιώντας ένα εξαιρετικά πρακτικό εκπαιδευτικό μοντέλο στο οποίο οι μαθητές παράγουν βίντεο και κινούμενα σχέδια από την αρχή. Το περιοδικό Princeton αναφέρει συνεχώς ότι το DigiPen είναι ένα από τα κορυφαία σχολεία στην εκπαίδευση παιχνιδιών βίντεο και το περιοδικό Forbes αναγνώρισε το DidiPen ως σχολή αναφοράς στη Βόρεια Αμερική και το Digipen έχει επίσης ψηφιστεί το 2ο καλύτερο πανεπιστήμιο παιγνίων βίντεο στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Animation Career Ανασκόπηση . Οι σπουδαστές DigiPen αποφοιτούν με την προετοιμασία και την εμπειρία που απαιτεί η σημερινή βιομηχανία!

Στο βαθμό της Πληροφορικής διδάσκουμε ξεκινώντας από τα βασικά στοιχεία της Διαδραστικής Προσομοίωσης σε Πραγματικό Χρόνο χρησιμοποιώντας τα βιντεοπαιχνίδια ως μέσο για να το κάνουμε αυτό, οι μαθητές μας παράγουν βιντεοπαιχνίδια κάνοντας κάθε ένα από τα επιμέρους στοιχεία που συναντώνται για να κάνουν τα παιχνίδια από το μηδέν. Μαθαίνουν να κάνουν τη μηχανή παιχνιδιών, την τεχνητή νοημοσύνη, τη μηχανή γραφικών, τη φυσική και όλα αυτά χωρίς να χρησιμοποιούν λογισμικό που δεν έχουν δημιουργηθεί από την αρχή. Κατά τη διάρκεια των 4 ετών του πτυχίου, οι σπουδαστές πραγματοποιούν 5 πλήρη βιντεοπαιχνίδια (3 παιχνίδια σε 2D και 2 παιχνίδια σε 3D) που εργάζονται σε ομάδες που απαρτίζονται από προγραμματιστές και ζωγράφους καλλιτέχνες και υπό τις ακριβείς συνθήκες που θα δούλευαν στο επαγγελματικό βίντεο εταιρείες παιχνιδιών. Η ποιότητα των παιχνιδιών που παράγονται από τους σπουδαστές της DigiPen είναι τέτοια που συνήθως ανταγωνίζονται σε διεθνείς διαγωνισμούς βιντεοπαιχνιδιών. Η DigiPen έχει κερδίσει (56 βραβεία), περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη σχολή βιντεοπαιχνιδιών, στο σημαντικότερο φεστιβάλ Ανεξάρτητων Αγώνων του τομέα στο Σαν Φρανσίσκο.

Στο Bachelor of Art and Animation (BFA) , οι μαθητές μας ξεκινούν με την εκμάθηση των βασικών θεμελίων του σχεδίου, αξιοποιώντας σωστά την προοπτική και την αναλογία, μαθαίνοντας για το χρώμα, τη σύνθεση και την υφή. Αναπτύσσουν τους δικούς τους χαρακτήρες και εφαρμόζουν στην πράξη όλα όσα σπουδάζουν στις τάξεις ανατομίας τους. Κάνουν κινούμενες ταινίες σε 2D, σε ομάδες και ατομικά, σε μαύρο και άσπρο και σε χρώμα. Στη συνέχεια μαθαίνουν πώς να κάνουν 3Dmodels των χαρακτήρων και των περιβαλλόντων τους. Στα μαθήματα της ταινίας μαθαίνουν πώς να μετακινούν την κάμερα και να ρυθμίζουν και να φωτίζουν τις σκηνές τους. Τέλος, οι μαθητές μαθαίνουν πώς να επεξεργάζονται τις ταινίες τους, ώστε να ζουν! (Έχω συμπεριλάβει μερικές από τις βραβευμένες φοιτητικές ταινίες DigiPen Bilbao) Οι σπουδαστές μας BFA εργάζονται επίσης σε συνεργασία με προγραμματιστές που παράγουν όλες τις εικόνες για τα βιντεοπαιχνίδια και μαθαίνουν από πρώτο χέρι τι είναι να δουλεύουν σε μια εταιρεία παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών.

Οι αποφοίτητές μας και οι επαγγελματικές ευκαιρίες.

Αναφορικά με τις επαγγελματικές ευκαιρίες που προσφέρουν οι σπουδαστές μας, οι σπουδαστές από τις ομάδες μας 2010 και 2011 εργάζονται σε διεθνές επίπεδο (Ubisoft Germany and Canada), σε εθνικό επίπεδο (Mercury Steam Game Studios στη Μαδρίτη) στον τομέα της οπτομετρίας (Davalor Salud Pamplona) (Innomatic) και δημιούργησαν τη δική τους εταιρεία (Kaia estudios). "Η DigiPen έχει φέρει στον κόσμο δύο προσφορές φοιτητών που συνήθως χρειάζονται λιγότερο από δύο μήνες για να πάρουν τη θέση τους στον κλάδο " Εφημερίδες El Correo 22/11/2015

"Ένας από τους σπουδαστές μας ξεκίνησε ένα έργο για πρόσφατα πτυχιούχους φοιτητές σε μια μεγάλη εταιρεία ΑΑΑ και μέσα σε ένα χρόνο μεταφέρθηκε στο μεγαλύτερο ναυαρχικό στούντιο της εταιρείας. Οι απόφοιτοι μας εργάζονται σε πολλές διαφορετικές περιοχές από το παιχνίδι μέχρι την αεροναυπηγική, την αυτοκινητοβιομηχανία, την ταινία και την ιατρική. Σε όλες τις περιπτώσεις είναι πλήρες προσωπικό και δεν εργάζονται ως ασκούμενοι ». - Steven Longden, Διευθυντής Εισαγωγής, DigiPen Institute of Technology

Με μια κληρονομιά που διαρκεί 30 χρόνια ισχυρή - σχεδόν όπως καθιερώθηκε ως η ίδια η βιομηχανία - DigiPen Ινστιτούτο Τεχνολογίας είναι ένα γνωστό trailblazer της εκπαίδευσης παιχνιδιών και της ανάπτυξης λογισμικού.

Ως το πρώτο ίδρυμα του κόσμου που ειδικεύεται σε αυτή τη μορφή εκπαίδευσης, το DigiPen βρίσκεται στο επίκεντρο της εξέλιξης στην έρευνα ψηφιακών μέσων και στις τεχνολογίες ηλεκτρονικών υπολογιστών. «Βασιζόμενοι σε ένα ίδρυμα ακαδημαϊκών εφαρμοσμένων μαθησιακών, βιομηχανικών γνώσεων και πολυεπιστημονικών συνεργασιών», αναφέρει η θεσμική αποστολή, «εμπνέουμε τους μαθητές μας να συνεχίσουν τη δια βίου μάθηση καθώς και την επιστημονική και δημιουργική εξερεύνηση και να τους δώσουν τη δυνατότητα να γίνουν ηγέτες και πρωταγωνιστές σε παγκόσμιο επίπεδο. "

Ακολουθούν τρεις λόγοι για να σπουδάσετε στο Μπιλμπάο, στην πρώτη ευρωπαϊκή πανεπιστημιούπολη της DigiPen:

1. Ασυναγώνιστοι ακαδημαϊκοί σε ένα μοναδικά εξειδικευμένο πεδίο

Ως σχολείο που κατανοεί τη σημασία μιας ενημερωμένης και εστιασμένης εκπαίδευσης στη βιομηχανία, τα πτυχία της DigiPen διαμορφώνονται γύρω από τις απαιτήσεις του κόσμου των τυχερών παιχνιδιών. Αυτό το περίπλοκο επάγγελμα απαιτεί υψηλά εκπαιδευμένο προσωπικό με εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η DigiPen Bilbao προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα πληροφορικής για ανάπτυξη λογισμικού και ψηφιακή τέχνη και κινούμενα σχέδια για ταινίες και παιχνίδια. χρησιμεύοντας ως πλατφόρμα από την οποία οι μαθητές παράγουν κάθε πτυχή της ψηφιακής τους δημιουργίας.

Η μάθηση εδώ είναι αυθεντική και οργανική, με τους μαθητές να τελειοποιούν την τέχνη τους από το έδαφος. Οι φοιτητές της Πληροφορικής, για παράδειγμα, κατασκευάζουν από την αρχή τη μηχανή του παιχνιδιού (το λογισμικό που χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη του παιχνιδιού), τους εγκαθιστούν με δυνατότητες που φτάνουν πολύ πέρα ​​από τη σφαίρα τυχερών παιχνιδιών και σε προσομοίωση, τεχνητή νοημοσύνη και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Και οι καλλιτέχνες είναι στην ίδια βάρκα, λαμβάνοντας μια σειρά από μαθήματα ζωγραφικής σε παραδοσιακά 2D animation, ανατομία και ταινία.

Τα πάντα που έχουν μάθει στο περιβάλλον της τάξης του DigiPen εφαρμόζονται σε ένα πρακτικό πρόγραμμα, όπου οι σπουδαστές κάνουν συνολικά πέντε παιχνίδια αιχμής καθ 'όλη τη διάρκεια του σχολείου τους ενώ οι μαθητές τέχνης κατασκευάζουν επίσης 2D και 3D σχέδια για παιχνίδια και ταινίες. Όλη η εμπειρία που αποκτάται από τη σταθερή αναλογική γείωση της DigiPen στη συνέχεια επεκτείνεται στην ψηφιακή αρένα με τη μορφή 3D modeling, texturing και animation.

Αυτός είναι ένας θεσμός στον οποίο ενθαρρύνεται η δημιουργική συνεργασία. Ως εκ τούτου, οι σπουδαστές DigiPen εργάζονται για τα έργα τους σε ομάδες από την πρώτη κιόλας μέρα. Πρόκειται για μια άμεση απομίμηση της εργασιακής ζωής σε ένα πραγματικό παιχνίδι ή παραγωγή ταινιών, που χρησιμεύει ως ανεκτίμητη επαγγελματική εμπειρία που πληρώνει αργότερα.

Οι σπουδαστές αποκομίζουν επίσης τις ανταμοιβές της αξιοπρεπούς, επαγγελματικής σχολής του DigiPen. Αυτοί οι άνθρωποι ασχολούνται ενεργά με τη βιομηχανία, ενώ πολλοί λαμβάνουν αναγνωρισμένα βραβεία στους αντίστοιχους τομείς. Κατανόηση των τάσεων και των διακυμάνσεων που έρχονται με μια αγορά με γρήγορους ρυθμούς, οι δάσκαλοι δημιουργούν γνώσεις που ικανοποιούν τη ζήτηση της παγκόσμιας βιομηχανίας.

2. Το DigiPen διαθέτει μια ασυναγώνιστη φήμη

Το Ινστιτούτο έχει σφυρηλατήσει τρεις δεκαετίες εμπειρίας στην επιχείρηση, πέρα ​​από το να είναι ο πρώτος που προσφέρει ένα πτυχίο στην ανάπτυξη παιχνιδιών - και αυτό είναι πραγματικά σημαντικό. Οι φοιτητές της DigiPen έχουν κερδίσει 60 βραβεία στο ετήσιο Φεστιβάλ Ανεξάρτητων Αγώνων (IGF) - κάτι περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο σχολείο στον κόσμο - για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι αντιπροσωπεύει το μοναδικό σχολείο για να ανταγωνίζονται οι μαθητές στην επαγγελματική κατηγορία.

Η επιρροή και η επιρροή της DigiPen έχει προσελκύσει τα μάτια κορυφαίων εταιριών. Η DigiPen, με την αξεπέραστη φήμη της, δημιούργησε ουσιαστικούς δεσμούς με τα τυχερά παιχνίδια και τα κυβερνητικά σώματα, καθώς και την τοπική κοινότητα, για να διασφαλίσει ότι το πρόγραμμα σπουδών παραμένει σχετικά και ενημερωμένο. Αυτό συνέβαλε αναμφίβολα στα υψηλά ποσοστά τοποθέτησης των μεταπτυχιακών σπουδών του Ινστιτούτου. Από κορυφαίες εταιρίες τεχνολογίας σε τομείς όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η αεροναυπηγική, η οπτομετρία και η ναυτιλία, οι τριπλοί τίτλοι όπως Call of Duty, League of Legends, Halo, Assassin's Creed, FIFA, Forza Motorsport και περισσότεροι - οι σπουδαστές DigiPen το έχουν κάνει όλα.

Μια ασυναγώνιστη τοποθεσία

Με μια ολοκαίνουργια ανάπτυξη της πανεπιστημιούπολης στο κέντρο του Μπιλμπάο, οι μαθητές της DigiPen βρίσκονται στην καρδιά μιας ακμάζουσας ψηφιακής σκηνής. Η πόλη υπέστη πρόσφατα μια μεγάλη αστική ανανέωση, απομακρυνόμενη από τις βιομηχανικές της ρίζες για να επικεντρωθεί στον τουρισμό και τις υπηρεσίες. Ορισμένες από τις έννοιες της βιωσιμότητας, η ολοκαίνουργια συνοικία του Μπιλμπάο θα συνδεθεί καλά και θα προωθήσει την «πράσινη» βιομηχανία, καθώς θα είναι οικονομικά προσιτή και γεμάτη στο χείλος της, με πληθώρα πολιτιστικών και κοινωνικών εγκαταστάσεων για όλους. Αλλά πάνω απ 'όλα, είναι να γίνει ένας κόμβος δημιουργικότητας και καινοτομίας.

Η εξέλιξη του Μπιλμπάο ήταν τόσο τεράστια και εμπνευσμένη που έχει επιλεγεί ως η 2018 καλύτερη ευρωπαϊκή πόλη από την Ακαδημία του Ουρα- νισμού, χτυπώντας πόλεις όπως η Βιέννη στην Αυστρία και η Λιουμπλιάνα στη Σλοβενία. "Το Μπιλμπάο είναι ένα καλό παράδειγμα της χονδρικής μεταμόρφωσης μιας πρώην βιομηχανικής πόλης - όχι μόνο σωματικά, αλλά και κοινωνικά, οικονομικά και πολιτιστικά", λέει ο David Rudley, Πρόεδρος της Ακαδημίας. "Η ανανέωση που έχει επιτύχει τα τελευταία 30 χρόνια δεν είναι καθόλου αξιοσημείωτη. Όλα αυτά έχουν επιτευχθεί με την τολμηρή και αποτελεσματική ηγεσία, όπως η οποία είδε αυτή την πόλη να τρέχει χωρίς χρέη από το 2010. "

Όταν μπαίνετε στο Μπιλμπάο ως μέλος της κοινότητας DigiPen, γίνετε επίσης πρωτοπόρος του κόσμου ανάπτυξης λογισμικού και παιχνιδιών.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Πτυχίο Επιστημών (BSc)

DigiPen Institute of Technology Europe - Bilbao

Το Bachelor of Science στην Επιστήμη των Υπολογιστών σε πραγματικό χρόνο Διαδραστική Προσομοίωση (BSCS) είναι ένα τετραετές πτυχίο επιστήμη των υπολογιστών με επίκεντρο τ ... [+]

Το Bachelor of Science στην Επιστήμη των Υπολογιστών σε πραγματικό χρόνο Διαδραστική Προσομοίωση (BSCS) είναι ένα τετραετές πτυχίο επιστήμη των υπολογιστών με επίκεντρο τις τεχνικές πτυχές των γραφικών του υπολογιστή και προσομοιώσεις. Οι μαθητές ξεκινούν με ένα στερεό θεμέλιο στα μαθηματικά, φυσική, και τον προγραμματισμό, τότε ισχύουν αυτή τη γνώση σε ετήσια σχέδια της ομάδας που βασίζεται όπου σχεδιασμό, πρόγραμμα, δοκιμή, και, τέλος, αφήστε το δικό τους πλήρως παίζονται παιχνίδια για το κοινό. Όσοι ολοκληρώνουν επιτυχώς το BS στην επιστήμη των υπολογιστών σε πραγματικό χρόνο διαδραστικό πρόγραμμα προσομοίωσης θα έχουν αποκτήσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να παράγουν εξαιρετικά πολύπλοκων συστημάτων λογισμικού σε επαγγελματικό επίπεδο.... [-]

Ισπανία Bilbao
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Πτυχίο Τεχνών (BA)

DigiPen Institute of Technology Europe - Bilbao

Το Bachelor of Fine Arts στην Ψηφιακή Τέχνη και Ψυχαγωγία είναι ένα τετραετές πρόγραμμα σχεδιασμένο για να προετοιμάσουν τους μαθητές να δημιουργήσουν έργα τέχνης σε επαγ ... [+]

Το Bachelor of Fine Arts στην Ψηφιακή Τέχνη και Ψυχαγωγία είναι ένα τετραετές πρόγραμμα σχεδιασμένο για να προετοιμάσουν τους μαθητές να δημιουργήσουν έργα τέχνης σε επαγγελματικό επίπεδο. Αντί απλά να διδάξεις στους μαθητές πώς να χρησιμοποιούν τα τρέχοντα εργαλεία και λογισμικό, το πρόγραμμα BFA δίνει έμφαση στην ανάπτυξη των θεμελιακών δεξιοτήτων που παραμένουν επίκαιρα και χρήσιμα ανεξάρτητα από την τεχνολογία ή μέσο. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα αυτό θα έχουν τα προσόντα να παράγουν ισχυρό, που επηρεάζουν εικόνες σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον στούντιο.... [-]

Ισπανία Bilbao
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
8 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά