Valencia Catholic University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Βαλένθια «San Vicente Μάρτυρα» είναι αφιερωμένη στην υπόθεση της αλήθειας μέσω της υπηρεσίας με την αξιοπρέπεια του ατόμου και την αιτία της Εκκλησίας. Το έργο αναπτύχθηκε σε αυτό το πανεπιστήμιο βασίζεται στην βαθιά πεποίθηση ότι η γνώση και η λογική είναι πιστοί υπηρέτες της πίστης.

Γεννήθηκε Βαλεντίνα Καρδιά Εκκλησία, το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Βαλένθια «San Vicente Μάρτυρα» αποκαλύπτεται ως ένα ασύγκριτο κέντρο της δημιουργικότητας και τη διάδοση της γνώσης για το καλό της κοινωνίας. Το αποτέλεσμα των πανεπιστημιακών εργασιών που εκτελούνται για πάνω από πενήντα χρόνια από τη Νοσηλευτική Σχολή «NTRA. Κα της Forsaken, «περισσότερο από τριάντα Ίδρυμα Edetania και πάνω από δέκα από τη Σχολή Επιχειρηματικών Σπουδών, Καθολικό Πανεπιστήμιο επιδιώκει, ενώ απαιτώντας την ποιότητα της πανεπιστημιακής ζωής: κοινό έργο μεταξύ πίστης και λογικής , ενισχύοντας μια αυθεντική πανεπιστημιακή κοινότητα σε μια ατμόσφαιρα των ακαδημαϊκών φιλίας, και με σκοπό τη δημιουργία και τη διατήρηση μια μοναδική εξατομικευμένη εκπαιδευτική σχέση με το πανεπιστήμιο.

πλήρη εκπαίδευση

Το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Βαλένθια «San Vicente Μάρτυρα» θεωρεί το δάσκαλο ως δάσκαλος, όπου η γνώση είναι δεν μεταδίδεται σαν να ήταν ένα αντικείμενο της χρήσης και της κατανάλωσης, αλλά καθιερώνει πάνω απ 'όλα μια sapiencial σχέση γίνεται λέξη πριν μετάδοση έννοιες. Η διδασκαλία, η εκπαίδευση και η κατάρτιση είναι οι πυλώνες που κάνουν τη διδασκαλία μας.

Ο δάσκαλος καθοδηγεί, δίνοντας μια ουσιαστική συμβολή στη δομή της προσωπικότητας? εκπαιδεύει, βοηθώντας να ανακαλύψουν και να ενεργοποιήσει τις ικανότητες και τα ταλέντα του καθενός και της μορφής, σύμφωνα με την ουμανιστική αντίληψη, πέρα ​​από την επαγγελματική επάρκεια πλαισιώνεται σε μια στιβαρή κατασκευή και μια σαφή νοήματα συσχέτιση της ζωής.

Καθολικό Πανεπιστήμιο προσεγγίσεις της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην αναζήτηση για μια πλούσια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση. Κύριος στόχος του είναι ότι αποκτούν μια ανθρωπιστική και επιστημονική κατάρτιση, όπως αρμόζει σε μια μεγάλη μελέτες επιπτώσεων για το μέλλον της κοινωνίας μας. Επιδιώκει επίσης την ενσωμάτωση της γνώσης στην ίδια την Καθολική παράδοση.

μια εξατομικευμένη και δίδαξε την παρακολούθηση των φοιτητών γίνεται με την παρατήρηση μια εξατομικευμένη εκπαίδευση, την κατάρτιση τους με την επιστημονική αυστηρότητα, μέσω εξειδικευμένων εκπαιδευτικών, και προσφέροντας πάντα την απαραίτητη υποστήριξη από την Υπηρεσία και Συμβουλευτική.

Κάθε πανεπιστήμιο λαμβάνει εξατομικευμένη παρακολούθηση. Όχι μόνο επηρεάζει το μόνο ακαδημαϊκό, αλλά σε πλήρη εκπαίδευση. Ο μαθητής συνοδεύεται στο δρόμο τους μέσα από το πανεπιστήμιο, έτσι ώστε, εκτός από την απόκτηση γνώσεων και τις μελέτες των δικών τους τεχνικών δεξιοτήτων, μεγαλώνουμε και ωριμάζουμε ως άτομο και επαγγελματία.

Το πανεπιστήμιο πνεύμα οδηγεί σε πολύ αξία της ζωής της νοημοσύνης, για να αναζητήσει την αλήθεια με πάθος, να σέβονται το απαράβατο της αξιοπρέπειας των προσώπων και τοποθετήστε το κοινό καλό της κοινωνίας με τα ιδιαίτερα συμφέροντα του ατόμου

San Vicente Mártir

Το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Βαλένθια «εμπιστεύεται τον μάρτυρα της Εκκλησίας στη Βαλένθια αυτό το πανεπιστήμιο του έργου και τοποθετεί το στα χέρια σας για να φτάσετε ευλογία, η σοφία του Θεού και τα μέσα για να το πραγματοποιήσει, σύμφωνα με τον σκοπό του» (άρθρο. 2. Διάταγμα της στύσης).

Ευαγγελισμού της Θεοτόκου

Καθολικό Πανεπιστήμιο ανεγέρθηκε η ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Για το λόγο αυτό, επίσημα γιορτάσουμε αυτό το φεστιβάλ στο Πανεπιστήμιο και «καλεί την εκπαιδευτική κοινότητα να δείξει πάντα ιδιαίτερη αφοσίωση και την εκτίμησή μας προς την Παναγία.» (Art. 5. Διάταγμα της στύσης).

Ιστορία

Το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Βαλένθια «San Vicente Μάρτυρα», το αποτέλεσμα των πανεπιστημιακών εργασιών που εκτελούνται για περισσότερα από τριάντα χρόνια από το Ίδρυμα Edetania, ανεγέρθηκε από τον Επιφανών και Αιδεσιμότατος κ Καρδινάλιος Agustin Garcia Gasco Δ, Επίτιμος αρχιεπίσκοπος της Αρχιεπισκοπής της Βαλένθια († 2011), στις 8 Δεκεμβρίου, 2003, η επισημότητα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό της Βαλένθια.

Στο διάταγμα της στύσης, η ιεράρχης αναγνώρισε την ανησυχία της Εκκλησίας στη Βαλένθια κατά τη διάρκεια των αιώνων για την παροχή της χριστιανικής κοινότητας και των θεσμών της κοινωνίας της Βαλένθια, που θα επιτρέψει να δημιουργήσουν, να προωθήσει και να αναζωογονήσει το πανεπιστήμιο του πολιτισμού. Έτσι η Εκκλησία εμφανίζεται κατά τη γέννηση, πέντε αιώνες, από το Πανεπιστήμιο της Βαλένθια πριν, και πολλά άλλα πανεπιστήμια.

Mons. José María García Lahiguera († 1989), αρχιεπίσκοπος της Βαλένθια, με τη συνεργασία κάποιων θρησκευτικών ιδρυμάτων, δημιούργησε τη Σχολή Εκπαιδευτικών Edetania στις 3 Νοεμβρίου, 1969 και το Ίδρυμα Edetania το Γενάρη του 1974. Λίγα χρόνια αργότερα, το 1979, ο τότε Αρχιεπίσκοπος της Βαλένθια Mons. Miguel Roca Cabanellas († 1992) και πρύτανης του Πανεπιστημίου της Βαλένθια υπέγραψε την απόσπαση συμφωνίας Edetania στο Πανεπιστήμιο της Βαλένθια, σε ισχύ μέχρι το 2004. Κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, Edetania τάξεις έχουν δημιουργήσει χιλιάδες εκπαιδευτικούς που μεταδίδουν τις γνώσεις τους στα σχολεία της Βαλένθια.

Το 1999, η τροποποίηση του τα Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας του Ιδρύματος εγκρίθηκε για την προσαρμογή στην ανάπτυξη γνώρισε Edetania, επιτρέποντας έτσι την επέκταση των εκπαιδευτικών ευκαιριών. Το Ίδρυμα υπέγραψε συμφωνία συνεταιρισμό με το Πανεπιστήμιο Miguel Hernández de Elche τον Οκτώβριο του 2002, καλύπτοντας πανεπιστημιακά πτυχία στην Ψυχολογία, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Επιστήμες Φυσικής Δραστηριότητας και Αθλητισμού, Κοινωνικής και Πολιτισμικής Ανθρωπολογίας και Θαλάσσιων Επιστημών, ο οποίος εντάχθηκε στη Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Παιδείας Edetania.

Με την ανέγερση του Καθολικού Πανεπιστημίου της Βαλένθια «San Vicente Μάρτυρα» πανεπιστημιακά πτυχία είχαν προγραμματιστεί εκ νέου σε τέσσερις σχολές και ορίζεται από τα αντικείμενα: τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης (Σχολή Επιστημών Αγωγής και Αθλητισμού)? εξατομικευμένη προσοχή σε προβλήματα συμπεριφοράς (Σχολή Ψυχολογίας και Επιστημών Υγείας)? η ανάλυση του πολιτισμού και της κοινωνίας (Τμήμα Κοινωνιολογίας και Ανθρωπιστικών Επιστημών)? και θαλάσσιας επιστήμης (Σχολή of Experimental Επιστημών).

Στις 4 Φεβρουαρίου, 2005, το Consell ενέκρινε την ένταξη της Νοσηλευτικής Σχολής «Nuestra κυρία de los Desamparados» και τη Σχολή Επιχειρηματικών Σπουδών. Έτσι, το Καθολικό Πανεπιστήμιο οργανώθηκε σε πέντε σχολές και ένα κολλέγιο.

Στις 13 Μαρτίου, 2007, το Consell de la Generalitat Valenciana ενέκρινε τη δημιουργία της Ιατρικής Σχολής του Καθολικού Πανεπιστημίου της Βαλένθια. Σε αυτή την σχολή μελέτες της ιατρικής, οδοντιατρικής, φυσιοθεραπεία και ποδιατρική είχαν διαμορφωθεί.

Στις 18 Σεπτεμβρίου, 2009, το Consell ενέκρινε την ίδρυση της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Νομικής και την έναρξη λειτουργίας της οδηγεί στην απονομή του επίσημου βαθμό στον τομέα της βιοτεχνολογίας, Δίκαιο και Φιλοσοφία πανεπιστημιακή εκπαίδευση.

Επί του παρόντος, το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Βαλένθια έχει 10 σχολές που σκελετό 24 επίσημες πανεπιστημιακές σπουδές.

Τοποθεσίες

Βαλένθια

Address
Carrer de Quevedo, 2,
46001 Βαλένθια, Κοινότητας της Βαλένθια, Ισπανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη