Universidad Camilo José Cela

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΓΙΑΤΙ ΣΠΟΥΔΩΝΕΙ ΣΤΟ UCJC;

Στο Camilo José Cela Πανεπιστήμιο Προσφέρουμε μια διαφορετική εκπαίδευση. Μια ενεργή εκπαίδευση που προσφέρει τη δυνατότητα να ζήσετε το πανεπιστήμιο σας ζωντανά στο πλήρες τόσο μέσα όσο και έξω από την τάξη για να γίνετε ο επαγγελματίας που φιλοδοξείτε να είστε.

Η ακαδημαϊκή προσφορά μας βασίζεται σε τρεις αρχές που είναι ενσωματωμένες στο DNA μας:

INTERDISCIPLINARITY

Ο συνδυασμός γνώσεων, πολιτισμών και επιστημονικών κλάδων σας δίνει την ευκαιρία να μοιραστείτε αίθουσες διδασκαλίας με φοιτητές άλλων βαθμίδων, να αποκτήσετε γνώση πέρα ​​από την εξειδίκευση σας και να προετοιμαστείτε για να αντιμετωπίσετε τις πολύπλοκες προκλήσεις του 21ου αιώνα.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ξεχωρίζουμε από άλλα πανεπιστήμια χάρη στο ανοιχτό εκπαιδευτικό μας μοντέλο και την προσέγγισή μας που είναι πολύ πιο σχετική με την εποχή που ζούμε.

ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ

Στόχος μας είναι να προετοιμάσουμε αυτόνομα άτομα που είναι σε θέση να κατευθύνουν τη δική τους επαγγελματική σταδιοδρομία κατά τη διάρκεια της ζωής τους με ανεξάρτητο και υποστηρικτικό τρόπο σε παγκόσμια κλίμακα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ

Στο UCJC εκπαιδεύουμε επαγγελματίες που μπορούν να κάνουν το δρόμο τους σε υβριδικά περιβάλλοντα και να αντιμετωπίσουν πολύπλοκα καθήκοντα εργασίας.

Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, προσφέρουμε μια πολύπλευρη μέθοδο διδασκαλίας.

Ένας απλός τρόπος ανάπτυξης πολλαπλών δεξιοτήτων και γνώσεων που θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στην αγορά εργασίας.

ΑΘΛΗΜΑ

Ο αθλητικός σύλλογος UCJC αποτελεί μέρος της ταυτότητάς μας.

Μια μοναδική ιδέα σε πανεπιστημιακούς αθλητικούς συλλόγους που βρίσκονται στο Campus της Μαδρίτης-Villafranca με εξειδικευμένα σχολεία και εκπαιδευτές.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τα 40.000 τετραγωνικά μέτρα των εγκαταστάσεων που περιβάλλονται από πράσινο και φύση.

Είμαστε καινοτόμοι

Στην εκπαιδευτική ομάδα της SEK έχουμε μια συνεχή δέσμευση για εκπαιδευτική καινοτομία και τάσεις αιχμής.

Γνωρίζουμε ότι εκπαιδεύουμε τους επαγγελματίες του μέλλοντος, μια ευθύνη που μας ωθεί να εξελίσσουμε συνεχώς τις μαθησιακές εμπειρίες των μαθητών.

Αποδεχόμαστε την πρόκληση να καινοτομήσουμε το πρόγραμμα σπουδών μας και να επαναπροσδιορίσουμε το σχήμα της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης όσον αφορά την υπέρβαση των παραδοσιακών μοντέλων και τη συγχώνευσή τους με το νέο εκπαιδευτικό παράδειγμα που επικεντρώνεται στον σπουδαστή και τη μάθησή του.

Είμαστε διεθνείς

  • 120+ συμφωνίες με πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο
  • 164 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΜΑΘΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΣ
  • 51 ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΜΠΟΥΣ
  • 9 ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΠΟΛΥΜΟΡΦΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΜΑΣ

Αξιοποιήστε στο έπακρο την ευκαιρία να μοιραστείτε το προφίλ σας με μερικά από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.

Ενισχύουμε την κινητικότητά σας με διεθνή προγράμματα ανταλλαγών. Εμπειρίες σε πανεπιστήμια όπως το Χάρβαρντ και το Στάνφορντ. Όλοι οι φοιτητές του UCJC που επέλεξαν την κινητικότητα βρίσκονται σε ανταλλαγές. Το διεθνές εκπαιδευτικό προσωπικό μας ενισχύει την εκπαίδευσή σας δίνοντας σας μια πιο παγκόσμια επαγγελματική προοπτική.

ΒΙΛΛΑΦΡΑΝΚΑ ΚΑΜΠΟΥΣ

Το Campus της Μαδρίτης-Villafranca περιλαμβάνει πάνω από 100.000 μέτρα τετράγωνο από εγκαταστάσεις, που περιβάλλεται από τη φύση και μόλις 20 λεπτά από το κέντρο της Μαδρίτης. Η πανεπιστημιούπολη είναι εξοπλισμένη με την τελευταία τεχνολογία και πρακτικούς χώρους εργασίας από κάθε πτυχίο και το σχολείο, χώρους αναψυχής, αίθουσες συσκέψεων για ομαδική εργασία και κορυφαίες αθλητικές εγκαταστάσεις.

ALMAGRO URBAN CAMPUS

Το UCJC Graduate School στεγάζεται σε ένα ιστορικό κτίριο του 20ου αιώνα στην καρδιά της Μαδρίτης, στο Calle Almagro. Περιτριγυρισμένο από ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και επιλογών μεταφοράς για την ευκολία των σπουδαστών μας, στεγάζει πάνω από 3.500 μέτρα τετράγωνο από περίπου 20 αίθουσες διδασκαλίας και μια μεγάλη καλυμμένη αυλή για τη διοργάνωση διαφορετικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων.

Τοποθεσίες

Μαδρίτη

Address
C/ Castillo de Alarcón, 49
Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη