Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα με ιστορία και κύρος.

Το RCU Escorial-Mª Cristina ιδρύθηκε από την Regent Queen María Cristina de Hasburgo y Lorena, το 1892, που διευθύνεται από την θρησκευτική τάξη του Αυγουστίνου από την ίδρυσή της. Πρόκειται για ένα Ανώτερο Εκπαιδευτικό Κέντρο που συνδέεται με το Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης.

Διδάσκουμε τα επίσημα πτυχιακά προγράμματα του Bachelor of Laws και του Bachelor in Business Administration, Master of Law και ενός ιδιωτικού πτυχίου Χειροπρακτικής.

Το Βασιλικό Πανεπιστημιακό Κέντρο Escorial - María Cristina βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον και σε ένα υπέροχο περιβάλλον. Η Πανεπιστημιούπολη αποτελεί μέρος του εκπληκτικού μνημειώδους αρχιτεκτονικού συγκροτήματος της Βασιλικής Μονής του El Escorial, που ιδρύθηκε από τον βασιλιά Φίλιππο Β 'τον 16ο αιώνα. Όλα αυτά παρέχουν μια ιδιαίτερα ωφέλιμη ατμόσφαιρα για σπουδές και διαπροσωπικές / προσωπικές σχέσεις.

Τα κτίρια είναι αληθινά πετράδια αρχιτεκτονικής, με πλήρως εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις: Student Residence, Βιβλιοθήκη, αθλητικό χώρο, αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με εγκαταστάσεις προβολής, υπολογιστές, κ.λπ.

Η γενική κατάρτιση των ατόμων είναι ο πρωταρχικός στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος που προσφέρει το Βασιλικό Πανεπιστημιακό Κέντρο Escorial - María Cristina, μέσω της ανάπτυξης των γνωστικών, φυσικών, κοινωνικοπολιτιστικών δυνατοτήτων τους, τα οποία οδηγούν στα όρια της πιθανής γνώσης τους. Ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα και την επιστημονική έρευνα μέσω της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, της μεταφοράς γνώσεων και του πολιτισμού.

Η διοίκηση του Κέντρου επιβλέπει την ποιότητα και την εκπαιδευτική αριστεία, σε συνεχή και άψογο διάλογο μεταξύ καθηγητών και φοιτητών, μακριά από την αποστειρωμένη γραφειοκρατική επίσημη εκπαίδευση.

Το Εκπαιδευτικό Προσωπικό, που προέρχεται κυρίως από το Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης και τον επιχειρηματικό κόσμο, συμμετέχει προσωπικά και επαγγελματικά στις εκπαιδευτικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες των τομέων τους.

Είστε το επίκεντρο ενδιαφέροντος και ο στόχος του πλήρους θεσμικού μας ακαδημαϊκού έργου. Για το λόγο αυτό, κάθε φοιτητής έχει έναν δάσκαλο / δάσκαλο που τον καθοδηγεί και τον συνοδεύει στην επαγγελματική και ακαδημαϊκή του κατάρτιση.

«Περπατήστε μαζί μου αν κρατάτε τις ίδιες αλήθειες. Εξετάστε μαζί μου αν έχετε τις ίδιες αμφιβολίες. Εκεί όπου αναγνωρίζετε το λάθος σας, έλα μαζί μου. Όπου αναγνωρίζεις τη δική μου, πάρτε μαζί μου "(Άγιος Αυγουστίνος).

Από το πλαίσιο αυτού του ασύγκριτου αρχιτεκτονικού σκηνικού, σύμβολο της καθολικότητας και της αδελφοσύνης, ζητούμε από τους μαθητές μας να είναι άνδρες και γυναίκες με πολιτικές αξίες, ευαίσθητες και αφοσιωμένες στην ανάπτυξη και σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Ανοίγουμε τις πόρτες μας σε όλους, χωρίς να κάνουμε καμία διάκριση για φυλή, πίστη ή θέση, διευκολύνοντας μια αμοιβαία μορφή κατάρτισης και ενημέρωσης με άλλα πανεπιστημιακά κέντρα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
Spanish (Spain)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Royal University Center Maria Cristina

Επίσημο πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Complutense. Οι σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διοίκησης Επιχειρήσεων έχουν διδαχθεί στο RCU Escorial-Mª Cristina από το 1972. Το δ ... [+]

Επίσημο πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Complutense. Οι σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διοίκησης Επιχειρήσεων έχουν διδαχθεί στο RCU Escorial-Mª Cristina από το 1972. Το δίπλωμα επιτρέπει στους φοιτητές να κατέχουν θέσεις εργασίας που απαιτούνται από ισπανικές και διεθνείς εταιρείες, καθώς και από φορείς δημόσιας διοίκησης.

Διαδρομές και απαιτήσεις πρόσβασηςΕφαρμογή στο κέντρο (από τις 15 Απριλίου).Η επιλεκτικότητα ή το ΠΠ ΙΙ εγκρίθηκαν.Παράδοση εισιτηρίου εισόδου από το Κέντρο.Προ-εγγραφή στο UCM.... [-]
Ισπανία Madrid
September 2019
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Royal University Center Maria Cristina

Επίσημο πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης. Εξατομικευμένη εκπαίδευση με στόχο την προετοιμασία του νομικού επαγγέλματος που απαιτεί η κοινωνία μας. ... [+]

Επίσημο πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης. Εξατομικευμένη εκπαίδευση με στόχο την προετοιμασία του νομικού επαγγέλματος που απαιτεί η κοινωνία μας.

Διαδρομές και απαιτήσεις πρόσβασηςΕφαρμογή στο κέντρο (από τις 15 Απριλίου).Η επιλεκτικότητα ή το ΠΠ ΙΙ εγκρίθηκαν.Παράδοση εισιτηρίου εισόδου από το Κέντρο.Προ-εγγραφή στο UCM.Αριθμός προσφερόμενων θέσεων: 20Προθεσμίες προκαταχώρισηςΗ προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο Κέντρο αρχίζει στις 15 Απριλίου.Το μήνα Σεπτέμβριο, αν υπάρχουν δωρεάν θέσεις, το Κέντρο θα ανοίξει μια νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων.Για την προκαταχώριση στην UCM, θα ακολουθηθούν οι όροι που υποδεικνύει η ίδια η UCM.... [-]
Ισπανία Madrid
September 2019
4 χρόνια
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά