Javier Barroeta Alta Costura

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το σχολείο μόδας και Haute Couture στο Μπιλμπάο

Ειδικεύονται στον κόσμο της μόδας, του σχεδιασμού κλωστοϋφαντουργίας και του Haute Couture.

121821_121804_JavierBarroetaenclase.jpg

Μάθετε να δημιουργείτε τα δικά σας φορέματα και όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον κόσμο της υψηλής ραπτικής με το σχολείο Javier Barroeta.

Με περισσότερα από 40 χρόνια στον κόσμο της Haute Couture, ο Javier Barroeta εντοπίζει την έλλειψη πρακτικής κατάρτισης σε νέους σχεδιαστές και το 2015 ανοίγει τις πόρτες της σχολής Haute Couture, πρωτοπόρου στη Χώρα των Βάσκων.

Προκειμένου να δώσουν συνέχεια στην κληρονομιά τους, παθιασμένοι με τη μόδα και τους νέους σχεδιαστές από όλο τον κόσμο, μαθαίνουν σε κάθε σειρά τις μοναδικές τεχνικές τους με τη δημιουργική τους κατεύθυνση, για να ειδικεύονται στον κόσμο της Haute Couture με μια εκτεταμένη προσφορά εκπαίδευσης.

121824_121802_Anthony-Molina-8web.jpg

Γιατί να εκπαιδεύσετε στη βιομηχανία της μόδας με το σχολείο Javier Barroeta;

 • Περισσότερο από 2,5% του ΑΕΠ: τομέας σε συνεχή ανάπτυξη
 • Περισσότεροι από 19.000 εταιρείες: στρατηγικός τομέας στην Ισπανία στη βιομηχανία της μόδας
 • Πρακτική εξάσκηση στις πιο διάσημες εταιρείες τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο
 • Διεθνής αναγνώριση μιας από τις αναφορές της Haute Couture στην Ισπανία και των καθηγητών που εργάστηκαν για τις κύριες μάρκες Fashion

Σχολικές αξίες

 • 100% πρακτική εκπαίδευση
 • Μοντελοποίηση σε μανεκέν Couture
 • Μικρές ομάδες
 • Προσαρμοσμένη εκπαίδευση
 • Επαγγελματίες του τμήματος υψηλής σχεδίασης και σχεδίασης
 • Μάθετε την ιστορία και τη μεθοδολογία του σχολείου
 • 100% χειροποίητο ράψιμο, μοναδική εκπαίδευση.

Οι Συνεργάτες μας

Συμφωνίες με σημαντικές εταιρείες για την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης.

121819_collaboration.png

Ιστορία της σχολής Haute Couture

Ο Javier Barroeta γεννήθηκε στο Λεμόα (Bizkaia, Χώρα των Βάσκων), όπου ο αρχικός του προσανατολισμός ως καλλιτέχνης τον οδήγησε να είναι μαθητής των καλύτερων στην εποχή του, ο δάσκαλος της υψηλής ραπτικής Pedro Rodríguez. Ως μέλος της ομάδας του στη Μαδρίτη, ο Javier Barroeta μαθαίνει για τέσσερα χρόνια ότι ήταν ο πρώτος στην Ισπανία για να κάνει παρελάσεις σε διάδρομους με μανεκέν. Ένα πολύ ενδιαφέρον μακιγιάζ και ένα ουσιαστικό κομμάτι για να καταλάβετε την ιστορία της ισπανικής μόδας. Σήμερα ο Χαβιέρ είναι ο διάδοχος μιας κληρονομιάς που έχει κάνει τη δική του, αναπτύσσοντας τη δική του τεχνική τελειοποιώντας και εμπλουτίζοντας την εμπειρία του ως κύριου ραδιοφώνου κατά τα 40 αυτά χρόνια.

Το 1989 ίδρυσε αυτό που είναι τώρα το σπίτι υψηλής ραπτικής του στο Μπιλμπάο. Είναι στο εργαστήριό του όπου κάνει, παρουσιάζει τις συλλογές του και περιβάλλει τους πελάτες του. Με τα χρόνια, επεκτείνει το Σύμπαν της με τη δημιουργία νυφικών, φορεμάτων και κοστούμια φιλοξενουμένων σχεδιασμένων αποκλειστικά μία προς μία. Με τη σειρά του, δημιουργεί τη δική του γραμμή pret-a-porter, ημι-ραπτική και υψηλή δερματική δουλειά "ένα διεξοδικό και συναισθηματικό έργο όπου εργάζομαι με συναισθήματα", εξηγεί ο Javier. Εξαιρετικές συλλογές για ειδικές γυναίκες.

Ο Javier Barroeta εντοπίζει την έλλειψη πρακτικής κατάρτισης σε νέους σχεδιαστές και το 2015 ανοίγει τις πόρτες της σχολής Haute Couture του, πρωτοπόρου στη Χώρα των Βάσκων. Προκειμένου να δώσουν συνέχεια στην κληρονομιά τους, παθιασμένοι με τη μόδα και τους νέους σχεδιαστές από όλο τον κόσμο, μαθαίνουν σε κάθε σειρά τις μοναδικές τεχνικές τους με τη δημιουργική τους κατεύθυνση, για να ειδικεύονται στον κόσμο της Haute Couture με μια εκτεταμένη προσφορά εκπαίδευσης.

121825_121810_JavierBarroetamodelaje2.jpg

φιλοσοφία

Το σχολείο αυτό βασίζεται σε ένα τεχνικό έργο όπου η χειροτεχνία και οι νέες τεχνολογίες έρχονται μαζί για να εκπαιδεύσουν τους μελλοντικούς σχεδιαστές μόδας.

Η φιλοσοφία της σχολής Javier Barroeta Bilbao είναι να μεταδώσει όλες τις γνώσεις που αποκτήθηκαν καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας του, έτσι ώστε οι νέοι σχεδιαστές να έχουν την κυριότητα του επαγγέλματος να είναι σε θέση να είναι ή να συμμετέχουν σε μεγάλες ομάδες ή εργαστήρια

Η επίσημη λέξη προέρχεται από τον όρο εμπόριο, ο Javier Barroeta πιστεύει ακράδαντα ότι το εμπόριο Haute Couture πρέπει να μεταδοθεί έτσι ώστε η ποιότητα και ο σχεδιασμός να παραμείνουν το σήμα κατατεθέν των μελλοντικών σχεδιαστών μόδας.

121822_121805_JavierBarroetadisenoycreatividad.jpg

μεθοδολογία

Η σχολή μόδας Javier Barroeta και η Haute Couture προτείνουν μια εκπαίδευση σε εργαστήρια, όπου το ράψιμο και η μοντελοποίηση σε μανεκέν είναι απαραίτητες.

Γνωρίζοντας ότι μια καλλιτεχνική και σχεδιαστική κατάρτιση είναι απαραίτητες για την κατάρτιση των μελλοντικών δημιουργικών Το Javier Barroeta Bilbao Haute Couture School βασίζεται σε 3 πυλώνες:

 • Μοντελοποίηση σε ανδρείκελο
 • Χειροποίητο ράψιμο
 • Δημιουργικότητα και Σχεδιασμός

Όλα τα μαθήματα συμπληρώνουν και ενώνουν ο ένας τον άλλον, έτσι ώστε ο σπουδαστής να έχει μια συνεχή κατάρτιση και δυναμική dodne σε κάθε τμήμα.

στόχοι

Η σχολή Javier Barroeta Bilbao Haute Couture ιδρύθηκε με στόχο να προσφέρει 100% πρακτική κατάρτιση όπου οι μαθητές μαθαίνουν τις τεχνικές που είναι απαραίτητες για την πραγματοποίηση διαφορετικών κλάδων στον κόσμο της μόδας.121827_121801_JavierBarroeta.jpg

Τοποθεσίες

Μπιλμπάο

Address
Concha Jeneralaren Kalea, 6, Bilbao, Spain
48008 Μπιλμπάο, Χώρα των Βάσκων, Ισπανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη