IE University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επαναπροσδιορίζοντας τη μοναδικότητά

Μια μετασχηματιστική εμπειρία που θα ενισχύσει την μοναδική αξία σας και να σας δώσει τη δυνατότητα να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στη διαμόρφωση του κόσμου.

Πανεπιστήμιο IE είναι για τους φοιτητές που προσεγγίζουν τη μάθηση ως τρόπο ζωής, και οι οποίοι είναι ανοικτή για τον κόσμο και για το μεταμορφωτική ρόλος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Παρέχουμε ένα υποστηρικτικό κοινότητα όπου οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους στη διαδικασία της μάθησης.

Το μοναδικό περιβάλλον μάθησης στο Πανεπιστήμιο του IE είναι χτισμένη πάνω η συσπείρωση μια εξατομικευμένη, φοιτητής-centric κοινότητα, μέσα σε ένα ανοικτό περιβάλλον που αγκαλιάζει μια πλούσια ποικιλία των φυσικών προσώπων, ιδεών και προσεγγίσεων. Κάθε χρόνο πάνω από 100 εθνικότητες εκπροσωπούνται στις πανεπιστημιουπόλεις της στην Segovia και της Μαδρίτης, με πάνω από το 65% των φοιτητών που προέρχονται από χώρες εκτός της Ισπανίας.

Πανεπιστήμιο IE είναι αναγνωρισμένη για την ποιότητα της διδασκαλίας και της μάθησης που μετράει μεταξύ των κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου. Επιπλέον, τα προπτυχιακά προγράμματα του αναγνωρίζεται από τις πιο εκλεκτές συλλόγους στους αντίστοιχους τομείς τους.

Με μια ανθρωπιστική προσέγγιση, το επιχειρηματικό πνεύμα, καινοτόμο όραμα, και έμφαση στην ακαδημαϊκή αυστηρότητα, Πανεπιστήμιο IE έχει δεσμευτεί για την εκπαίδευση των επαγγελματιών και των εμπειρογνωμόνων που θα κάνει τη διαφορά στην κοινωνία. προσέγγιση πρακτική μας που βασίζονται στη μάθηση ξεκινά στην τάξη και συνεχίζεται σε διάφορα μέρη του κόσμου για να προετοιμάσει πλήρως τους μαθητές του Πανεπιστημίου IE για να γίνουν διεθνείς επαγγελματίες.

Αν θέλετε ένα εμπνευσμένο και προκλητικό εκπαίδευσης που θα διαμορφώσουν το ποιος είσαι και ποιος θα γίνει, Πανεπιστήμιο IE θα διευρύνει τους ορίζοντές σας, μπορείτε να συνδεθείτε με τον κόσμο, και να σας καθοδηγήσει σχετικά με το μοναδικό μονοπάτι που απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων σας.

Δέκα λόγοι για να σπουδάσουν στο πανεπιστήμιο IE Ένα μοναδικό περιβάλλον μάθησης

Πανεπιστήμιο IE προσφέρει ένα μοναδικό περιβάλλον μάθησης που επαναπροσδιορίζει τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για τους επαγγελματίες του σήμερα. Εμείς θα σας προετοιμάσει για την επιτυχία, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αναπτύξει τη δική σας άποψη και να ανακαλύψουν το πλήρες δυναμικό σας. Πανεπιστήμιο IE είναι αναγνωρισμένη για την ποιότητα της διδασκαλίας και της μάθησης που μετράει μεταξύ των κορυφαίων πανεπιστημίων του κόσμου.

Μια μαθητοκεντρική προσέγγιση

Πανεπιστήμιο IE παίρνει μια εξατομικευμένη και μαθητοκεντρική προσέγγιση στην εκπαίδευση, όπου οι καθηγητές και οι μαθητές συμμετέχουν ενεργά στη μαθησιακή εμπειρία. Θα ενταχθούν σε μια υποστηρικτική κοινότητα η οποία εκτιμά τη μοναδικότητά σας και θα σας καθοδηγήσει όπως μπορείτε να διαμορφώσει τη δική σας διαδρομή.

Μια απαράμιλλη διεθνή εμπειρία

πλούσια ποικιλία μας παρέχει ένα περιβάλλον που σας δίνει τη διεθνή προοπτική που απαιτείται για να είναι επιτυχής σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο. Με πάνω από το 65% των μαθητών μας που έρχονται από το εξωτερικό, που εκπροσωπούν πάνω από 100 χώρες, θα μελετήσει με μια πραγματικά ποικιλόμορφη κοινότητα. μελέτες ανταλλαγή με το διάσημο εταίρους μας σε όλο τον κόσμο και τις ευκαιρίες πρακτικής άσκησης σε όλο τον κόσμο προσφέρουν μια απαράμιλλη διεθνή εμπειρία.

Μια διαφορετική σχολή, προσιτά σε σας

διαφορετική σχολή του Πανεπιστημίου IE αποτελείται από δύο εξέχοντες ακαδημαϊκοί και έμπειρους επαγγελματίες με διεθνή εμπειρία και στενούς δεσμούς με τον επιχειρηματικό κόσμο. Τι είναι περισσότερο, οι καθηγητές μας είναι προσιτά σε σας. Θα έχετε καθημερινά την αλληλεπίδραση με τους καθηγητές σας, που σας υποστηρίζουν με την τακτική ανατροφοδότηση και σας συνδέουν με τον επαγγελματικό κόσμο.

Φέρτε έξω το αντισυμβατικό σε σας

Παρέχουμε ένα περιβάλλον όπου μπορείτε να είναι ανοικτή σε νέους τρόπους σκέψης, απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας, και βγείτε στην ανεξερεύνητη.

Επιλέξτε τη δική σας διαδρομή προς την επιτυχία

Τα καινοτόμα προγράμματα σπουδών μας αναγνωρίζονται από τους εγκυρότερους συλλόγους στους αντίστοιχους τομείς τους, και να ενσωματώσει μια ποικιλία διδακτικών προσεγγίσεων και τις επιλογές που σας επιτρέπουν να διαμορφώσει τη δική σας εκπαίδευση σύμφωνα με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

Βάλτε μάθησης σας στην πράξη

Συνδυάζουμε τη θεωρία με την πράξη από τη στιγμή που θα αρχίσετε τις σπουδές σας. Θα πάρει ό, τι μπορείτε να μάθετε στην τάξη και να εφαρμοστεί σε πραγματικές περιπτώσεις ζωής και κατά τη διαχείριση δικά σας έργα. Κάθε χρόνο, οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν μια σειρά από επιλογές άσκησης, που εργάζονται στην πανεπιστημιούπολη, στην Ισπανία και σε όλο τον κόσμο, και να αποκτήσουν ένα εντυπωσιακό σύνολο δεξιοτήτων και την επαγγελματική εμπειρία που καθιστούν περιζήτητο μετά την αποφοίτησή τους.

Μαθαίνοντας για το αύριο

Πανεπιστήμιο IE έχει κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων δέκα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο για την καινοτομία στον τομέα των τεχνολογιών και τη διδασκαλία. Παραδίδουμε μια πρακτική και σχετική εκπαίδευση που προετοιμάζει για να καλύψει τις επαγγελματικές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει στο μέλλον σας.

Ζήστε τη φοιτητική ζωή σας στο έπακρο

Θα ενταχθούν σε μια ζωντανή και ποικιλόμορφη φοιτητική κοινότητα που ζουν πανεπιστημιακή ζωή τους στο έπακρο. Απολαύστε ζουν στην Ισπανία, τα ταξίδια, και συμμετέχουν σε όλες τις εξωσχολικές ευκαιρίες θα έχετε στο Πανεπιστήμιο του IE.

το δρόμο σας προς το μέλλον σας

Βοηθάμε τους αποφοίτους μας ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους σε κλάδους και σε όλο τον κόσμο. Οι εργοδότες από τις κορυφαίες εταιρείες σε όλο τον κόσμο θεωρούν Πανεπιστήμιο IE από τα κορυφαία πανεπιστήμια όπου θέλουν να προσλάβουν από. Τι περισσότερο, θα ανήκουν σε μια κοινότητα περισσότερων από 45.000 IE αποφοίτων σε όλο τον κόσμο, να κάνουν φίλους για τη ζωή, και να απολαύσετε ένα ενεργό δίκτυο αποφοίτων που μπορείτε πάντα να εξαρτώνται από τη διάρκεια της επαγγελματικής σας ταξίδι.

Τοποθεσίες

Μαδρίτη

IE University

Address
Calle María de Molina 31
28006 Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία
Τηλέφωνο
34 921 412 410

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

Υποβολή ερώτησης

Άλλη