CIS Endicott International

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το CIS - Κολλέγιο Διεθνών Σπουδών ιδρύθηκε το 1981, ένα Αμερικανικό Πανεπιστήμιο, βρίσκεται στην καρδιά της Μαδρίτης σε ένα από τα ωραιότερα μέρη της πόλης. Το κτίριό μας είναι εύκολα προσβάσιμο και σε μια εξαιρετικά ασφαλή περιοχή. Είμαστε πολύ περήφανοι που προσφέρουμε στους ευρωπαίους φοιτητές μια αμερικανική ανώτατη εκπαίδευση πιο κοντά στο σπίτι, όπως ακριβώς κάνουμε προσφέροντας στους Αμερικανούς ακριβώς αυτό που συνηθίζουν, μόνο εδώ στην Ισπανία.

Το CIS-Endicott είναι μια ασυνήθιστα σφιχτή κοινότητα μάθησης, η οποία συχνά περιγράφεται ως "σαν μια μεγάλη οικογένεια". Οι διαχειριστές και οι καθηγητές κάνουν ό, τι μπορούν για να εξασφαλίσουν ότι οι μαθητές μας είναι άνετοι καθώς τους καθοδηγούμε μέσα από αυτό που τελικά θα είναι ένα από τα τα μεγαλύτερα γεγονότα της ζωής τους σε ένα εξαιρετικά διεθνές περιβάλλον - σε πολλές περιπτώσεις σε μια ξένη χώρα. Κάθε μέλος του προσωπικού μας και η σχολή της CIS-Endicott έχουν ζήσει και σπουδάσει στο εξωτερικό, έτσι καταλαβαίνουμε τις ανάγκες των μη ισπανών φοιτητών μας που κάνουν τη Μαδρίτη προσωρινό σπίτι τους, καθώς και τις ανάγκες των Ισπανών φοιτητών μας που τελικά θα τελειώσουν Πτυχίο αλλού.

Αμερικανικά πλεονεκτήματα συστήματος

Το Αμερικανικό Σύστημα Ανώτατης Εκπαίδευσης έχει εφαρμοστεί σε όλο τον κόσμο σε μερικά από τα καλύτερα και πιο επιτυχημένα ιδρύματα του πλανήτη.

Τα κυριότερα πλεονεκτήματα του "αμερικανικού συστήματος" είναι τα εξής:

 • Χαμηλότερο κίνδυνο ακαδημαϊκής αποτυχίας Δεδομένου ότι οι νέοι σπάνια γνωρίζουν με 100% βεβαιότητα τι θέλουν να κάνουν δέκα χρόνια από τώρα, οι σπουδαστές δεν υποχρεούνται να είναι κλειδωμένοι σε έναν τομέα σπουδών, σε ορισμένες περιπτώσεις, ήδη από το δευτεροετή φοιτητικό έτος του γυμνασίου. Στην πραγματικότητα, οι σπουδαστές δεν είναι καν υποχρεωμένοι να επιλέξουν οριστικά κατά την έναρξη κολέγιο. Οι σπουδαστές ενθαρρύνονται να επιλέξουν ένα επίκεντρο ή ένα μεγάλο, αλλά σίγουρα δεν θα τιμωρηθούν αν αλλάξουν γνώμη κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων ετών σπουδών τους, οι οποίες περιλαμβάνουν κυρίως γενικές απαιτήσεις εκπαίδευσης που είναι σχεδόν καθολικές για όλα τα προγράμματα σπουδών. Μέχρι το τρίτο έτος, οι σπουδαστές καλούνται να λάβουν μια απόφαση, αλλά και πάλι, οι σπουδαστές στο τρίτο έτος είναι συνήθως σε καλύτερη θέση να κάνουν μια τέτοια αποφασιστικότητα.
 • Είναι πολύ εύκολο να αλλάξετε προγράμματα σπουδών, επειδή τα γενικά μαθήματα που απαιτούνται σε όλες τις μεγάλες εταιρείες που προσφέρονται στην CIS-Endicott παραμένουν συνεπείς αν ένας φοιτητής σπουδάζει στις επιχειρήσεις ή στη δημοσιογραφία. Ομοίως, εάν ένας σπουδαστής αλλάξει από επιχείρηση σε δημοσιογραφία, τα μαθήματα των επιχειρήσεων ικανοποιούν τα ελεύθερα μαθήματα που περιλαμβάνονται στα γενικά μαθήματα. Αυτό είναι πραγματικά το πιο ευέλικτο σύστημα στον κόσμο και πιστεύουμε ότι οι νέοι σπουδαστές χρειάζονται χρόνο και ελευθερία να ανακαλύψουν ποιοι είναι, αντί να είναι ακαδημαϊκά κλειδωμένοι σε κάτι που θα μπορούσαν κάποια μέρα να μετανιώσουν και να εκφράσουν δυσαρέσκεια.
 • Το πιστωτικό σύστημα είναι συνεπές μεταξύ των αμερικανικών κολλεγίων και πανεπιστημίων σε όλο τον κόσμο, οπότε η μεταφορά είναι επίσης σχετικά απλή.
 • Οι σπουδαστές οργανώνουν και σχεδιάζουν το δικό τους πρόγραμμα μαθημάτων υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση των έμπειρων dean μας.
 • Βασίζεται περισσότερο στην πρακτική εφαρμογή των εννοιών από τη θεωρία. Πιστεύουμε βαθιά ότι οι μαθητές μαθαίνουν καλύτερα κάνοντας πραγματικά αυτό που μελετούν από ό, τι κάνουν απλώς προσπαθώντας να απομνημονεύσουν δεδομένα. Τα δεδομένα είναι σημαντικά, αλλά πρέπει να υπάρξει ένας λιγότερο αφηρημένος τρόπος σκέψης για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες είναι πραγματικά διδαχθεί.
 • Υπάρχουν εβδομαδιαίες αναθέσεις, επομένως η μελέτη γίνεται καθημερινά, σε αντίθεση με τη συσσώρευση στο τέλος του εξαμήνου για εξετάσεις. Η ανάπτυξη δεξιοτήτων μελέτης με τέτοιο τρόπο τείνει να γίνει ένα δια βίου πλεονέκτημα.
 • Η συνεχής αξιολόγηση ευνοεί τη συνοχή και ενθαρρύνει τους μαθητές να κάνουν το καλύτερο δυνατό, ακόμη και αν εκτελούν χειρότερα από τα αναμενόμενα σε μια εξέταση ή ένα έργο, καθώς έχουν πολλές ευκαιρίες να επιδείξουν τις γνώσεις και την ικανότητά τους.
 • Οι σπουδαστές υποκινούνται από πολλούς βραχυπρόθεσμους στόχους, καθώς και είναι ευρέως υπεύθυνοι για το δικό τους πρόγραμμα σπουδών και φόρτο εργασίας.112954_Optimized-_47B9808.jpg

Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: Κολλέγιο Endicott

Από το 1995, η CIS - Το Κολλέγιο Διεθνών Σπουδών συνεργάστηκε στενά με τον ακαδημαϊκό μας εταίρο Endicott College , μια εταιρική σχέση που επιτρέπει στους σπουδαστές που εγγράφονται στην ΚΑΚ να λαμβάνουν πιστώσεις στο Endicott College. Κάθε χρόνο, το 40% των πλήρων φοιτητών που αναζητούν πτυχίο μεταφέρονται στην πανεπιστημιούπολη του Endicott College στην όμορφη Μπέβερλι της Μασαχουσέτης για να ολοκληρώσουν τα τελευταία δύο χρόνια του πτυχίου τους.

Με την ολοκλήρωση των δύο πρώτων ετών στο CIS-Endicott Μαδρίτης , οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν αίτηση για μεταφορά σε οποιοδήποτε αμερικανικό πανεπιστήμιο στον κόσμο για να ολοκληρώσουν το πτυχίο τους, να μείνουν μαζί μας για επιλεγμένα προγράμματα ή να μεταφερθούν απευθείας στο Endicott College στη Μασαχουσέτη , όπως πολλοί από τους μαθητές μας λογικά κάνουν.

Ενδιαφέροντα γεγονότα για την Endicott:

 • Ιδρύθηκε το 1939.
 • Βρίσκεται περίπου 30 λεπτά από τη Βοστώνη της Μασαχουσέτης.
 • Περισσότεροι από 2400 φοιτητές παρακολουθούν κάθε χρόνο.
 • Μεγάλη αμερικανική πανεπιστημιούπολη με δικές της παραλίες, καφετέριες, γυμναστήρια, αίθουσες σπουδών, αίθουσες φαγητού, φοιτητικές εστίες, αθλητικά μαγαζιά, καταστήματα και όλα όσα μπορεί να χρειαστεί ένας φοιτητής στην πανεπιστημιούπολη. Είναι συγκρίσιμο με τη ζωή σε μια μικρή πόλη.
 • Αμερικανική πανεπιστημιακή ατμό
 • Πολύ ασφαλής πανεπιστημιούπολη για ξένους και φοιτητές.

Ένα από τα 25 κορυφαία περιφερειακά Πανεπιστήμια (αύξηση από το # 34 το 2018)

Η συντριπτική πλειοψηφία (95%) των φοιτητών του ΚΣΚ που τελικά αποφοίτησαν από το Endicott College στη Μασαχουσέτη μας λένε ότι η εμπειρία ήταν τόσο ακαδημαϊκά όσο και προσωπικά εμπλουτισμένη και συνιστούσαν ιδιαίτερα το Endicott College.

Διαπίστευση

Το 1995, το Κολλέγιο για τις Διεθνείς Σπουδές και το Endicott College συνήψαν μια συμφωνία συνεργασίας με την οποία οι σπουδαστές της CIS που είναι εγγεγραμμένοι στα ακαδημαϊκά προγράμματα του Endicott College λαμβάνουν το Endicott College Credit, το οποίο μπορεί να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε αμερικανικό κολλέγιο ή πανεπιστήμιο.

Το Endicott College (Μασαχουσέτη, ΗΠΑ) είναι διαπιστευμένο από τον Σύνδεσμο Σχολών και Κολλεγίων της Νέας Αγγλίας (NEASC).

Το CIS εγκρίνεται από την Κοινότητα της Μαδρίτης ως ξένο πανεπιστήμιο στην Ισπανία (BOCM 6 Απριλίου 1998).

Τοποθεσίες

Κοινότητα Μαδρίτης

Address
Calle de Velázquez,140
28006 Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

Μπέβερλι

Address
Hale Street 376
01915 Μπέβερλι, Μασαχουσέτη, Ηνωμένες Πολιτείες

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη