La Salle Campus Barcelona – Universidad Ramon Llull

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

132947_ScreenShot2020-03-17at9.16.52PM.png

La Salle Campus Barcelona - Το URL είναι ένα διεθνές πανεπιστημιακό κέντρο με περισσότερα από εκατό χρόνια ιστορίας, αφιερωμένο στον ολοκληρωμένο σχηματισμό ανθρώπων. Βρισκόμαστε μέλη του Πανεπιστημίου Ramon Llull, του πρώτου ιδιωτικού μη κερδοσκοπικού πανεπιστημίου στην Καταλονία.

Δομημένο γύρω από πέντε τομείς γνώσης, Τεχνολογία και Τεχνολογία ΤΠΕ, Επιστήμη Υπολογιστών, Αρχιτεκτονική και Κτίριο, Διαχείριση και Τέχνη, Σχεδιασμός και Τεχνολογία, συνεργαζόμαστε με την αποστολή της εκπαίδευσης επαγγελματιών με αξία, ικανών να συμβάλλουν θετικά στην ανάπτυξη μιας πιο δίκαιης κοινωνίας και βιώσιμος.

Το Campus μας είναι ένας αναπόσπαστος χώρος, ο οποίος καθορίζεται από τον πυρήνα κατάρτισης και έρευνας, ο οποίος στεγάζει επίσης τη La Salle Technova Barcelona, ​​ένα επιχειρηματικό πάρκο επώασης, το οποίο διευκολύνει τη σχέση μεταξύ του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου και μια σειρά των εγκαταστάσεων που προωθούν τη ζωή του πανεπιστημίου, όπως η αίθουσα διαμονής, οι αθλητικές εγκαταστάσεις, τα εργαστήρια και οι χώροι για την ανάπτυξη διαφόρων δραστηριοτήτων που προωθούν οι ίδιοι οι φοιτητές.

Σε αυτό το περιβάλλον συγκεντρώνουμε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα. Είμαστε μια διεθνής πανεπιστημιούπολη, εγγύηση και αναφορά, αναγνωρισμένη για την εκπαίδευση ατόμων που προστίθενται. Είμαστε περήφανοι για το διεθνές δίκτυο αποφοίτων μας, οι οποίοι αναγνωρίζονται πάντα για επαγγελματική αριστεία, καθώς και για την ισχυρή κοινωνική τους κατεύθυνση.

Εύχομαι η πλοήγησή σας σε αυτόν τον ιστότοπο να σας επιτρέπει να ανακαλύψετε ό, τι ψάχνετε. Οι πόρτες του Campus μας είναι πάντα ανοιχτές.

Καλώς ήλθατε στο La Salle Campus Barcelona - URL.

Josep M. Santos

Γενικός Διευθυντής

Γνωρίστε μας

Το La Salle είναι ένα ίδρυμα με περισσότερα από 300 χρόνια ιστορίας και μια ευρεία διεθνή παρουσία. Ήμαστε πρωτοπόροι στην προσφορά μελετών που προσαρμόζονται ανά πάσα στιγμή στις ανάγκες της αγοράς και της κοινωνίας. Έχουμε δεσμευτεί για ποιοτική εκπαίδευση και αξίες για τους νέους του μέλλοντος, επειδή οι άνθρωποι είναι πάνω από όλα.

132945_masters_i_postgraus_600_per_600.jpg

Αποστολή και αξίες

Είμαστε μια διεθνής, διαπολιτισμική και διαθρησκευτική πανεπιστημιούπολη εγγυήσεων και αναφοράς, αναγνωρισμένη για την εκπαίδευση ατόμων που προστίθενται. Παρέχουμε στους μαθητές μας μια βαθιά ερευνητική ικανότητα και τα απαραίτητα θεμέλια για να αντιμετωπίσουμε τις διαφορετικές και τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες.

Επαγγελματίες για εταιρείες και κοινωνία

Το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι άνθρωποι. Συνδυάζουμε την ηθική, τις αξίες και την τεχνική εκπαίδευση για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Η αποστολή της La Salle Campus Barcelona είναι να προσφέρει υψηλής ποιότητας και υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε ένα παγκόσμιο πλαίσιο. Σκοπός μας είναι να εξοπλίσουμε τους μαθητές με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες που απαιτούνται για να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στην ανάπτυξη της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας.

Στο La Salle Campus Barcelona εκπαιδεύουμε επαγγελματίες με υψηλή ηθική δέσμευση και με τις αξίες που απαιτούνται για να είμαστε καινοτόμοι, γνωρίζουμε πώς να προσαρμόζουμε τις αλλαγές και να οδηγούμε τους μετασχηματισμούς μιας κοινωνίας σε συνεχή ανάπτυξη. Όλες οι δραστηριότητες διδασκαλίας, έρευνας και μεταφοράς γνώσης συνδέονται με την ανάπτυξη ενός συμπαγούς και ολοκληρωμένου έργου ζωής.

Οι κύριοι στόχοι του πανεπιστημιακού μας κέντρου είναι:

  • Μεταφορά γνώσεων σε μαθητές που συμμετέχουν στα εκπαιδευτικά μας προγράμματα.
  • Μεταφορά ανθρώπινου κεφαλαίου στην κοινωνία, μέσω της ενσωμάτωσης των αποφοίτων μας σε οργανισμούς.
  • Μεταφέρετε τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία για να δημιουργήσετε αξία όπου είναι χρήσιμες και απαραίτητες.
  • Μεταφέρετε εταιρείες που δημιουργήθηκαν στο πάρκο τεχνολογικής και επιχειρηματικής καινοτομίας, για να συμβάλουν στην ανάπτυξη του επιχειρηματικού ιστού.

La Salle σε αριθμούς

Εγγράφηκαν περισσότεροι από 4.000 μαθητές. 25% των μαθητών διεθνούς προέλευσης. 75.100 m2 υποδομής για διδακτική χρήση, υπηρεσίες και εξωτερικούς χώρους.

  • 77 χώρες
  • +1.000 Σχολεία
  • 60 πανεπιστημιακά κέντρα
  • +85.000 εκπαιδευτικοί
  • +1.000.000 μαθητές

Τοποθεσίες

Βαρκελώνη

La Salle Campus Barcelona

Address
Llucanes,41
08022 Βαρκελώνη, Καταλονία, Ισπανία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+34 93 29 02 416

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη