Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Μπορεί να έχετε πολλές επιλογές που αντιμετωπίζει σας, αλλά προτού να αποφασίσετε πού να πάτε για να ολοκληρώσετε προπτυχιακό σας, μεταπτυχιακό ή επαγγελματικό προσόν, εδώ είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξετε Ανεξάρτητη College του Δουβλίνου:

Επειδή έχουμε δεσμευτεί για την ακαδημαϊκή αριστεία

Είμαστε αποφασισμένοι να παρέχει σε όλους τους μαθητές μας με μια ανταμοιβή, επαγγελματική, και την καριέρα εστιασμένη εκπαίδευση της πολύ υψηλής ποιότητας. Τα μέλη ΔΕΠ μας δεσμεύεται για τη διατήρηση της ακαδημαϊκής αριστείας, όχι μόνο μέσα από μεγάλες διδασκαλία, αλλά μέσα από την προσωπική, ατομική υποστήριξη.

Επειδή τα δίδακτρα μας είναι δεύτερη σε καμία

Καθηγητές και οι καθηγητές μας είναι από τα πιο σεβαστά ακαδημαϊκούς στον τομέα τους. Το μέγεθος των τάξεων είναι μικρό, έτσι ώστε ο καθένας μπορεί να συμβάλει στη συζήτηση και τη συζήτηση και κανείς δεν μένει πίσω.

Επειδή τα αποτελέσματα μας είναι μερικά από τα καλύτερα στη χώρα

Φοιτητές στο Ανεξάρτητων College του Δουβλίνου έχουν επιτύχει κάποια εξαιρετικά αποτελέσματα. Για παράδειγμα, στο Δικηγορικό Σύλλογο ΠΤ1 Prep πορεία μας έχει γίνει το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο στην Ιρλανδία, που παράγουν 28 ατομικές πρώτη φορά τα βραβεία και οι νικητές του Overend Μελετητή για την υψηλότερη βαθμολογία κατά τα τελευταία 5 έτη (2009/2010/2011/2012/2013) .

Επειδή είμαστε στην καρδιά του ένα ζωντανό κέντρο της πόλης

Ανεξάρτητη College του Δουβλίνου έχει την τέλεια τοποθεσία για φοιτητική ζωή στο Δουβλίνο: είμαστε ακριβώς στο κέντρο της πόλης, που περιβάλλεται από πολιτιστικών, ακαδημαϊκών και αναψυχής αξιοθέατα. Το κολέγιο διαθέτει 22 αίθουσες διδασκαλίας σε όλη 28.000 τετραγωνικά πόδια του χώρου διδασκαλίας.

Επειδή αυτό είναι ένα ιδανικό περιβάλλον μάθησης

Αμφιθέατρα μας είναι ειδικά κατασκευασμένα για να προσφέρουν τη μέγιστη άνεση, το στυλ και την τεχνολογία: είναι όλα κλιματιζόμενα και διαθέτουν ασύρματη σύνδεση στο internet υψηλής ταχύτητας και δικτύων πρόσβασης μαζί με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό παρουσίαση και βίντεο-διάσκεψη.

Επειδή τα προσόντα σας θα διεθνώς αναγνωρισμένα

Τα ανεξάρτητα προγράμματα College του Δουβλίνου επικυρώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Νέα προσόντα σας ξεχωρίζει για την ακαδημαϊκή επίδοση, αλλά και μια βαθύτερη κατανόηση του θέματός σας σε πρακτικό επίπεδο και αυτό εκτιμάται ιδιαίτερα στον τομέα σας.

Επειδή θα απολαύσετε το χρόνο σας εδώ

Όποια και αν είναι το θέμα και τα προσόντα που θα επιλέξετε, σας υποσχόμαστε θα έχετε μια ενδιαφέρουσα και τολμηρές εμπειρία μάθησης στο οποίο θα προσβλέπουμε σε κάθε τάξη. Φοιτητική ζωή σας θα εμπλουτιστεί όχι μόνο από το σώμα και την πορεία, αλλά με νέους φίλους, συναδέλφους και μια υπέροχη πόλη.

Η Σχολή Επιχειρήσεων στο Ανεξάρτητων College του Δουβλίνου

Η Σχολή Επιχειρήσεων στο Ανεξάρτητων College του Δουβλίνου είναι αφιερωμένο στην παροχή της υψηλότερης ποιότητας εκπαίδευση και κατάρτιση για να μπορέσουν οι μαθητές να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του ταχέως μεταβαλλόμενο και ολοένα και πιο παγκοσμιοποιημένο κόσμο των επιχειρήσεων. Οι μαθητές προσφέρεται ένα διευρυνόμενο φάσμα των διαπιστευμένων πτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Αναπτυξιακών Προγραμμάτων τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να καλύψει τις τρέχουσες και μελλοντικές ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία.

Τα προγράμματα αυτά έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ευέλικτη πρόσβαση στους φοιτητές και σε επαγγελματίες των επιχειρήσεων που επιθυμούν να δημιουργήσουν μια σταθερή βάση στην επιχείρηση μελέτες περιοχές, ή που επιθυμούν να ενισχύσουν τις ευκαιρίες ανάπτυξης της σταδιοδρομίας τους και τις ειδικές δεξιότητες των επιχειρήσεων μέσω της πρόσβασης στην πιο θεωρία up-to-ημερομηνία και την πρακτική σε επιλεγμένους τομείς της δραστηριότητάς τους.

Μαθήματα των επιχειρήσεων μας είναι σε μεγάλο βαθμό προσφέρεται σε καλά εξοπλισμένα γραφεία μας στο κέντρο του Δουβλίνου, σε μια ζωντανή, φιλική, προοδευτική και κοσμοπολίτικο περιβάλλον. Εκτός από τα υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα και τη συνάφεια, δίνουμε μεγάλη έμφαση στην ευημερία των φοιτητών, και την εξασφάλιση σε προσωπικό επίπεδο ότι όλοι όσοι μελετούν μαζί μας επιτευχθεί η μέγιστη αξία από την εμπειρία εκμάθησης.

Ένας αριθμός των προγραμμάτων μας συγκρίνεται σε σχέση με τις επαγγελματικές απαιτήσεις διαπίστευσης και της εξαίρεσης και πλαίσιο Masters μας των προσόντων προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσουν ανέβηκε μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών σε έναν ρυθμό κατάλληλο για κάθε μαθητή.

Ενώ η μάθηση και η διδασκαλία μας τονίζει τη σημασία της κατανόησης της θεωρίας των Επιχειρηματικών Σπουδών ως μια πειθαρχία, τα μαθήματα των επιχειρήσεων μας στηρίζουν αυτό με ουσιαστική χρήση του δράση με επίκεντρο βιωματική μάθηση, "πραγματική ζωή" περιπτωσιολογικές μελέτες, προγράμματα εκμάθησης της ομάδας, καθώς και επιμέρους "ζωντανά "ερευνητικά προγράμματα προσαρμοσμένα στις ατομικές εξέλιξη της σταδιοδρομίας.

Τα προγράμματα στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Σχολή συμπληρώνεται από μια σειρά πρόσθετων προσαρμοσμένα προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις ανάγκες του ιδιαίτερου επιχειρηματικού και εμπορικού τομέα των ΜΜΕ, και άλλοι στον ιδιωτικό ή στον δημόσιο τομέα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συζητήσουν συγκεκριμένους τομείς της παροχής ειδικού σκοπού απευθείας ανάθεση με τους πελάτες.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Bachelor

Independent College Dublin

Τόσο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής είναι τα βασικά συστατικά της ασφάλισης της επιτυχίας κάθε επιχειρηματική οντότητα. Πτυχιακό πρόγραμμα μας παρέχει σε κάθε μαθητή μ ... [+]

Τόσο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής είναι τα βασικά συστατικά της ασφάλισης της επιτυχίας κάθε επιχειρηματική οντότητα. Πτυχιακό πρόγραμμα μας παρέχει σε κάθε μαθητή με μια εις βάθος γνώση του τομέα της λογιστικής και οικονομικών, καθώς και τις πρακτικές δεξιότητες, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη ραγδαία μεταβαλλόμενο και άκρως ανταγωνιστικό κόσμο των επιχειρήσεων. Αυτό με τη σειρά του, στη συνέχεια, δημιουργεί μια σειρά από ευκαιρίες για πρόοδο μέσα σε ένα ολόκληρο φάσμα οργανισμών.... [-]

Ιρλανδία Dublin
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
3 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Independent College Dublin

Οι κύριοι στόχοι αυτού του βαθμού μάρκετινγκ είναι η παροχή ενός ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού πλαισίου που θα καλύπτει τις απαιτήσεις και τη λειτουργία όλων των πτυχών ... [+]

Οι κύριοι στόχοι αυτού του βαθμού μάρκετινγκ είναι η παροχή ενός ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού πλαισίου που θα καλύπτει τις απαιτήσεις και τη λειτουργία όλων των πτυχών του μάρκετινγκ και των λειτουργιών των πωλήσεων σε επιχειρηματικές οργανώσεις, καθώς και τις σημαντικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στη θεωρία και την πρακτική τους. Η λειτουργία μάρκετινγκ, ειδικότερα, αποτέλεσε το αντικείμενο της σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια μέσα από διάφορες εξελίξεις, όπως για παράδειγμα η αύξηση της ιογενούς μάρκετινγκ, την κοινωνική δικτύωση και τις σχετικές εξελίξεις. Ένας σημαντικός στόχος του προγράμματος αυτού είναι να παρέχει στους φοιτητές μια στέρεη βάση γνώσεων και δεξιοτήτων, ώστε να μπορέσουν να γίνουν αποτελεσματικοί επαγγελματίες του μάρκετινγκ σε αυτό το μεταβαλλόμενο περιβάλλον.... [-]

Ιρλανδία Dublin
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Independent College Dublin

Η σουίτα BABS των προγραμμάτων εξοπλίζει τους μαθητές με δεξιότητες κριτικής σκέψης και την σύγχρονη δράση με επίκεντρο την εκπαίδευση σχετικά με τις βασικές λειτουργίες ... [+]

Η σουίτα BABS των προγραμμάτων εξοπλίζει τους μαθητές με δεξιότητες κριτικής σκέψης και την σύγχρονη δράση με επίκεντρο την εκπαίδευση σχετικά με τις βασικές λειτουργίες των επιχειρήσεων και το φάσμα των βασικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για να επιτύχει στο ιδιαίτερα απαιτητικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο των επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα είναι δομημένο με τρόπο που να παρέχει σε κάθε μαθητή την ευκαιρία να σπουδάσουν για ένα εξειδικευμένο πτυχίο Honours στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Τρεις εξειδικευμένες λύσεις βραβείο μονοπάτι που προσφέρεται για την ολοκλήρωση της Honours Πτυχίο Επιχειρήσεων.... [-]

Ιρλανδία Dublin
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 εξάμηνα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά